|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Andrea333 napsal(a):
Uz mi sdělil ze se rozvádět nechce, doma ma vyprano, vyzehleno, uklizeno, postarano. Myslela jsem ze zmeni názor nebo se vztah někam posune, ze bude chtit.
Takže máš jasno. Jsi vydržovaná milenka, dokud ho budeš bavit.
Ale kdoví, někdy se situace časem změní. Je jenom na tvém rozhodnutí, jestli s ním budeš nadále.
Některým manželkám a některým milenkám takováhle situace na nějaký čas anebo napořád vyhovuje. Jsme lidé různé. A vždy to můžeš změnit, když budeš chtít a můžeš se s ním rozejít.
Upravil(a) Eva. (16. 12. 2014 9:23)
Není tady
Uz mi sdělil ze se rozvádět nechce, doma ma vyprano, vyzehleno, uklizeno, postarano. Myslela jsem ze zmeni názor nebo se vztah někam posune, ze bude chtit.
Není tady
No a pak mi řekl ze si dokáže představit mezi námi vse....tak je to asi jak mu co kdy sedí, nebo sam neví...
Není tady

Andrea333 napsal(a):
No a pak mi řekl ze si dokáže představit mezi námi vse....tak je to asi jak mu co kdy sedí, nebo sam neví...
Nebo jak ty potřebuješ namazat med kolem pusy, abys byla vstřícná...
Není tady
Uz mi sdělil ze se rozvádět nechce
Jasná informace.
Záleží jen na tobě, jak s ní naložíš.
a pak mi řekl ze si dokáže představit mezi námi vse
Já si toho dovedu představit... jéje...
Což neznamená, že bych to taky mohla/musela/chtěla zrealizovat.
Není tady
Vykašli se na něho a doporuč mu, ať si najde vdanou paničku.
Není tady
Andrea333 napsal(a):
Pokud to vnímáš takto, nelze se nevrátit k naprosto trefnému přípodotku Pandorry. Pokud chceš partnerský vztah, je třeba se zvednout a z čekárny vyjít.
(Mohla by ses ovšem taky naučit líp prát, žehlit a uklízet, než manželka, a nastěhovat se k nim domů
. Třeba by to pomohlo
)
Není tady
asi to cítím jako vy, jen me par veci matlo, uz i proto začínám hledat dal, ale ne tak intenzivně, jako kdybych byla uplne sama..
Upravil(a) Andrea333 (16. 12. 2014 12:52)
Není tady
Andrea333 napsal(a):
Tak prát apod umím... V tom to asi nebude...
No jenom jestli líp, o to tu běží
. Nebo jestli máš lepší hosdpodyňku, ne nějakou sice zánovní, ale ojetou. 
Není tady
No vic asi ne, paní ma o 15 let navrch, tak předpokládám ze ma zkušenosti vice a umi to lépe.
Není tady
paní ma o 15 let navrch, tak předpokládám ze ma zkušenosti vice a umi to lépe
V tom to nebude... paní je jistota... a zřejmě velká, když má pán pořád ještě "doma vyprano, vyzehleno, uklizeno, postarano".
Ty bys třeba tak vstřícná nebyla, kdyby si zas pořídil nějaký to zpestření...
Není tady

Andrea333 napsal(a):
No vic asi ne, paní ma o 15 let navrch, tak předpokládám ze ma zkušenosti vice a umi to lépe.
Tos měla napsat rovnou. Pán si vydržuje mladou milenku pro jistotu bezpečně ve velké vzdálenosti. O kolik let je pán starší než ty? Má s manželkou jen to jedno sedmileté dítě, anebo má víc dětí?
Není tady
Jsou stejne staří, takže o 15.Vstřícná bych asi nebyla až tak. Kdyz predemnou uz nekoho mel a žil s ni, tak paní to bere asi sportovne a nejspis ji to je uplne jedno.
Upravil(a) Andrea333 (16. 12. 2014 14:44)
Není tady

To by sis naběhla, pořídit si dítě se ženatým mužem kolem padesátky, který bydlí na druhém konci republiky a má zálibu v milenkách. Pak by možná bydlel u tebe, ale moc bys ho neviděla... Za to ti ty peníze, co možná má z podnikání, stojí?
Není tady
tak paní to bere asi sportovne a nejspis ji to je uplne jedno
Aby ses nezmejlila...
Není tady
ne ty peníze mi za zkažený život určitě nestojí....
Není tady
helena napsal(a):
tak paní to bere asi sportovne a nejspis ji to je uplne jedno
Aby ses nezmejlila...
nebo si už zvykla...
Není tady
Jeho paní to patrně nemá jednoduché, my nemusíme tušit, co překousla nebo musela překousnout a z jakého důvodu.
Za sebe bych řekla asi tohle: Je možné, že si rozumíte, ale jste si dost vzdáleni na to, abyste se dobře , myslím tím opravdu dobře, znali. Pán sdělil jasně svoje stanovisko: rozvádět se nechce. Z jakého důvodu má milenku, kolik jich po dobu svého manželství měl a proč přesto v manželství setrvává, to taky nevíme. Ale vím, že bych si takhle vztah nepředstavovala. Vakuum může trvat rok, dva, pět, deset a najednou zjistíš, že ti nejlepší léta proběhla v čekání a nadějích.
Není tady
nejspis ji to je uplne jedno... nebo si už zvykla
Jsou i jiný možnosti... a budeš se divit, nemusí to bejt ausgerechnet majetek...
Není tady
Ty bys to brala sportovně? Bylo by ti to jedno? Zvykla by sis?
Asi ano, když ti to tak hezky vzdálená paní zrcadlí.
Pokud se ti představa takového TVÉHO vztahu s někým oškliví, tak se vyhýbej pastem a návnadám (jsou vidět). Jinak skončíš sebeumrtvením a/nebo neustálým natíráním a opravami oprejsknutin.
Není tady
Andrea333 napsal(a):
Ano pripadnu si trochu jako zaměstnanec. Neco za neco.S manželkou nejspis sex uz nema, ale ve svém okolí si myslim ze nekoho ma jeste, neb by jezdil za mnou častěji. Snaží se nekdy vic nekdy min nekdy si pripadnu jako přítelkyně na které mu záleží a nekdy opravdu jako skoro jeho zaměstnanec.
Jo, má někoho ve svém blízkém okolí, rodinu. 
V otázce toho, co má nebo nemá se svou ženou bych byla velmi opatrná, aby ses nedivila. Nebo pán tě informoval a nejspíš znamená určitě?
Není tady
carpediem napsal(a):
Jeho paní to patrně nemá jednoduché, my nemusíme tušit, co překousla nebo musela překousnout a z jakého důvodu.
Za sebe bych řekla asi tohle: Je možné, že si rozumíte, ale jste si dost vzdáleni na to, abyste se dobře , myslím tím opravdu dobře, znali. Pán sdělil jasně svoje stanovisko: rozvádět se nechce. Z jakého důvodu má milenku, kolik jich po dobu svého manželství měl a proč přesto v manželství setrvává, to taky nevíme. Ale vím, že bych si takhle vztah nepředstavovala. Vakuum může trvat rok, dva, pět, deset a najednou zjistíš, že ti nejlepší léta proběhla v čekání a nadějích.
ano pravda, čekat nechci v nadějích, myslím si, že mám něco jiného než být pouhá vydržovaná milenka.
Není tady
carpediem napsal(a):
Andrea333 napsal(a):
Ano pripadnu si trochu jako zaměstnanec. Neco za neco.S manželkou nejspis sex uz nema, ale ve svém okolí si myslim ze nekoho ma jeste, neb by jezdil za mnou častěji. Snaží se nekdy vic nekdy min nekdy si pripadnu jako přítelkyně na které mu záleží a nekdy opravdu jako skoro jeho zaměstnanec.
Jo, má někoho ve svém blízkém okolí, rodinu.
V otázce toho, co má nebo nemá se svou ženou bych byla velmi opatrná, aby ses nedivila. Nebo pán tě informoval a nejspíš znamená určitě?
určité není nic ale pravděpodobné, pokud s ní ne, tak s někým jiným, to je pak úplně jedno..
Upravil(a) Andrea333 (16. 12. 2014 13:59)
Není tady
Barča napsal(a):
Pokud se ti představa takového TVÉHO vztahu s někým oškliví, tak se vyhýbej pastem a návnadám (jsou vidět). Jinak skončíš sebeumrtvením a/nebo neustálým natíráním a opravami oprejsknutin.
Já to nedokážu posoudit co bych dělala. Neb neznám co ji všechno drží. A domů jim nevidím.
Není tady
Andrea333 napsal(a):
Barča napsal(a):
Pokud se ti představa takového TVÉHO vztahu s někým oškliví, tak se vyhýbej pastem a návnadám (jsou vidět). Jinak skončíš sebeumrtvením a/nebo neustálým natíráním a opravami oprejsknutin.Já to nedokážu posoudit co bych dělala. Neb neznám co ji všechno drží. A domů jim nevidím.
Jen čistě osobní otázka, nemusíš odpovídat. Když si někdy o tom přemýšlela, nenapadl tě soucit s tou ženou? Nebo jsi ryzí pragmatik?
Není tady