|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mario, ten chlapec musel být ale bakula.....
Není tady
maria napsal(a):
Nejsem. Jak bys reagovala Ty?
aprill napsal(a):
maria napsal(a):
Ted vás všechny přeperu. Muj první vánoční dárek od manžela byly bombardáky ... rada mojí tchýně synáčkovi. Prý abych nenachladla.
A bylo o Vánocích další se nekonali.jestli ty tak náhodou nejsi nevděčná
zasmála bych se ....
Není tady

maria napsal(a):
Ted vás všechny přeperu. Muj první vánoční dárek od manžela byly bombardáky ... rada mojí tchýně synáčkovi. Prý abych nenachladla.
A bylo o Vánocích další se nekonali.
A mala ho späť, mamička - o nič iné jej asi nešlo... 
Není tady

helena napsal(a):
Měla sis je brávat na vaše intimní chvilky
Třeba se tchýně ještě necejtila na to bejt babičkou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Alebo dúfala, že nevesta sa ustrnie a požičia jej... 
Není tady
aprill napsal(a):
maria napsal(a):
Nejsem. Jak bys reagovala Ty?
aprill napsal(a):
jestli ty tak náhodou nejsi nevděčnázasmála bych se ....
Přiznám se že mně do smíchu nebylo. Bylo mi jasné že jde o nový netušený fenomén v rodině. A od té doby jsem bobišky stejně nikde neviděla. Pokud mi je nezrekvíroval manžel tak asi tchýně... Ani jsem je nehledala.. ale priznejte si že jsem tohle téma vyhrála.
Není tady
Hanka M: to ja take, ty udelaji vzdy radost
plus ty ponozky
ne srandu si delam holky
Není tady
Tak já si teda myslím, že jsem tohle téma vyhrála já - vánoce za trest bez dárků mi připadají na zlato, to pardon 
Komický na tom je, že mně by to z principu vlastně ani nevadilo, mě naopak obtěžuje ta povinnost, mít pro každého dárek - ale nevadilo by to, kdyby to bylo jaksi přirozeně. Tohle za trest bylo fakt dost hnusný.
Není tady
Tak já si teda myslím, že jsem tohle téma vyhrála já
No - můžem ještě chvíli soutěžit o pořadí na bedně... 
Přidávám se s dárkem, o kterým mi bylo na Hod Boží sděleno, abych nevykládala, že jsem ho dostala, páč by byl dárce před kamarádama za blbce... tak jsem mu ho hodila na hlavu...
Není tady
Taky dobrý, dejcháš mi na záda 
Není tady

Třeba budu taky bodovat- můj první dárek od manžela byly gumovky(holínky). Praktické, že
?!
Není tady
mokory napsal(a):
Třeba budu taky bodovat- můj první dárek od manžela byly gumovky(holínky). Praktické, že
?!
Třeba byla jeho oblíbenou knížkou (filmem) " Už zase skáču přes kaluže". Nebo film "Láska mezi kapkami deště"? 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Tak já si teda myslím, že jsem tohle téma vyhrála já - vánoce za trest bez dárků mi připadají na zlato, to pardon
Komický na tom je, že mně by to z principu vlastně ani nevadilo, mě naopak obtěžuje ta povinnost, mít pro každého dárek - ale nevadilo by to, kdyby to bylo jaksi přirozeně. Tohle za trest bylo fakt dost hnusný.
No tak to uz nejsi daleko od toho vykaslat se na vanoce a obdarovavat a nechat se obdarovavat jenom z radosti a kdy se ti zachce...
Já se chci zapojit do soutěže o nejhorší dárek, ale je mi u toho trochu divně, no, překonám ostych...
Snad poslední vánoce, co moje máma žila, obdarovávala celou rodinu něčím, co našla doma, což je normální a pochopitelné, když už nechodil a... I nemoc stáří se přidala, prostě zabalila, co našla a v den, kdy jsme se kolem vánoc u ni sešly, jsme "si všechny našly pod stromeckem" několik dárků /označila je jmény/...
Smutné a zároveň komické bylo, ze jsme tam měly sbírku dárku OD NÁS, za mnoho let, které nevyužila, ev. nerozdala někomu jinému...
Není tady
Priznávam konkurenciu ale pripomínam že tie bombiše mu poradila ctená matinka. čo je umocnenie daného faktu.
A ešte navyše tie bombiše v zápätí niekam zmizli.
Není tady

Tak to ja so žehličkou asi neuspejem... ale mohol by zabodovať svetrík, ktorý sa mi celkom páčil, kým som sa nedozvedela, že mu ho vnútila (za peniaze) milenka...
Ktovieprečo som ho odvtedy na seba nedala... 
Není tady

maria napsal(a):
....tie bombiše v zápätí niekam zmizli.
Když mně se nějak podsouvá, ze když ten tvůj viděl zděšení ve tvých očích, tajné je zlikvidoval... Sebe dál neztrapňoval, matku nepodrazil a nenaštval a vzhledem k tobě aspoň věděl, že, tudy cesta nevede...
Není tady
1. místo na bedně, to asi bude muset být trochu delší kvádřík. Klidně bych tam postavila Mariu (ještě že se bombarďáky vypařily), Lupinu (k obdarování vůbec nedošlo...), Selimu (příběh se svetříkem-taky moc pikantní) i Helenu (dárek přistál na dárcově hlavě).
Není tady
Holky myslite ze se pritel urazi, ma narozeniny a chtela bych mu koupit parfem myslite ze to je dobry napad ? 
Není tady

Proč myslíš, že by se přítel urazila za parfém? 
Leda bys jemu koupila parfém pro sebe. 
Jestli si jsi jistá, že znáš jeho vkus, tak nevidím problém. 
Není tady

Radkka napsal(a):
Holky myslite ze se pritel urazi, ma narozeniny a chtela bych mu koupit parfem myslite ze to je dobry napad ?
Prečo nie? (Aj keď teda, treba trošku poznať okolnosti.. .či nie je alergický, napr, alebo či mu tým nenaznačuješ niečo podprahové...)
Není tady
vrabčák napsal(a):
1. místo na bedně, to asi bude muset být trochu delší kvádřík. Klidně bych tam postavila Mariu (ještě že se bombarďáky vypařily), Lupinu (k obdarování vůbec nedošlo...), Selimu (příběh se svetříkem-taky moc pikantní) i Helenu (dárek přistál na dárcově hlavě).
díky za podporu 
Není tady
No ja nevim jestli to neni spatny darek tak proto se ptam mam vybrany fragonard parfem
tak snad mu bude vonet
jinak by me vazne nastval
Není tady
Já jsem teď příteli koupila kosmetiku od speciální francouzské značky a měl hroznou radost
Upravil(a) Mell.K (11. 11. 2015 15:01)
Není tady

Vy už nakupujete na Vianoce?
Niečo mi uniklo...?
Není tady

Upravil(a) AlesBer (23. 3. 2015 13:29)
Není tady
Bavime se o darku na narozeniny
reklama
Upravil(a) Moderátorka (24. 3. 2015 19:58)
Není tady