Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 27. 2. 2015 12:12

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nejhorší vánoční dárek

Mario, ten chlapec musel být ale bakula.....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#77 27. 2. 2015 14:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

maria napsal(a):

Nejsem. Jak bys reagovala Ty?

aprill napsal(a):

maria napsal(a):

Ted vás všechny přeperu. Muj první vánoční dárek od manžela byly  bombardáky ... rada mojí tchýně synáčkovi. Prý abych nenachladla.

A bylo o Vánocích další se nekonali.

jestli ty tak náhodou nejsi nevděčná vissla

zasmála bych se ....

Není tady

#78 27. 2. 2015 15:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

maria napsal(a):

Ted vás všechny přeperu. Muj první vánoční dárek od manžela byly  bombardáky ... rada mojí tchýně synáčkovi. Prý abych nenachladla.

A bylo o Vánocích další se nekonali.

A mala ho späť, mamička - o nič iné jej asi nešlo...  big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#79 27. 2. 2015 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Měla sis je brávat na vaše intimní chvilky
Třeba se tchýně ještě necejtila na to bejt babičkou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Alebo dúfala, že nevesta sa ustrnie a požičia jej... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#80 3. 3. 2015 14:56

maria
♥♥♥♥---

aprill napsal(a):

maria napsal(a):

Nejsem. Jak bys reagovala Ty?

aprill napsal(a):

jestli ty tak náhodou nejsi nevděčná vissla

zasmála bych se ....

Přiznám se že mně do smíchu nebylo. Bylo mi jasné že jde o nový netušený fenomén v rodině. A od té doby jsem bobišky stejně nikde neviděla. Pokud mi je nezrekvíroval manžel tak asi tchýně... Ani jsem je nehledala.. ale priznejte si že jsem tohle téma vyhrála.

Není tady

#81 11. 3. 2015 12:56

Radkka
♥♥♥----

Hanka M: to ja take, ty udelaji vzdy radost smile plus ty ponozky big_smile ne srandu si delam holky

Není tady

#82 11. 3. 2015 15:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tak já si teda myslím, že jsem tohle téma vyhrála já - vánoce za trest bez dárků mi připadají na zlato, to pardon lol
Komický na tom je, že mně by to z principu vlastně ani nevadilo, mě naopak obtěžuje ta povinnost, mít pro každého dárek - ale nevadilo by to, kdyby to bylo jaksi přirozeně. Tohle za trest bylo fakt dost hnusný.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#83 11. 3. 2015 18:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já si teda myslím, že jsem tohle téma vyhrála já
No - můžem ještě chvíli soutěžit o pořadí na bedně... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Přidávám se s dárkem, o kterým mi bylo na Hod Boží sděleno, abych nevykládala, že jsem ho dostala, páč by byl dárce před kamarádama za blbce... tak jsem mu ho hodila na hlavu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#84 11. 3. 2015 19:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Taky dobrý, dejcháš mi na záda lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#85 11. 3. 2015 19:51

mokory
♥♥♥----

Třeba budu taky bodovat- můj první dárek od manžela byly gumovky(holínky). Praktické, žesmile?!

Není tady

#86 11. 3. 2015 20:11

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

mokory napsal(a):

Třeba budu taky bodovat- můj první dárek od manžela byly gumovky(holínky). Praktické, žesmile?!

Třeba byla jeho oblíbenou knížkou (filmem) " Už zase skáču přes kaluže". Nebo film "Láska mezi kapkami deště"?  hjarta

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#87 12. 3. 2015 10:44

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

lupina montana napsal(a):

Tak já si teda myslím, že jsem tohle téma vyhrála já - vánoce za trest bez dárků mi připadají na zlato, to pardon lol
Komický na tom je, že mně by to z principu vlastně ani nevadilo, mě naopak obtěžuje ta povinnost, mít pro každého dárek - ale nevadilo by to, kdyby to bylo jaksi přirozeně. Tohle za trest bylo fakt dost hnusný.

No tak to uz nejsi daleko od toho vykaslat se na vanoce a obdarovavat a nechat se obdarovavat jenom z radosti a kdy se ti zachce...
Já se chci zapojit do soutěže o nejhorší dárek, ale je mi u toho trochu divně, no, překonám ostych...
Snad poslední vánoce, co moje máma žila, obdarovávala celou rodinu něčím, co našla doma, což je normální a pochopitelné, když už nechodil a... I nemoc stáří se přidala, prostě zabalila, co našla a v den, kdy jsme se kolem vánoc u ni sešly, jsme "si všechny našly pod stromeckem" několik dárků /označila je jmény/...
Smutné a zároveň komické bylo, ze jsme tam měly sbírku dárku OD NÁS, za mnoho let, které nevyužila, ev. nerozdala někomu jinému...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#88 12. 3. 2015 13:43

maria
♥♥♥♥---

Priznávam konkurenciu ale pripomínam že tie bombiše mu poradila ctená matinka. čo je umocnenie daného faktu.
A ešte navyše tie bombiše v zápätí niekam zmizli.

Není tady

#89 12. 3. 2015 13:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to ja so žehličkou asi neuspejem... ale mohol by zabodovať svetrík, ktorý sa mi celkom páčil, kým som sa nedozvedela, že mu ho vnútila (za peniaze) milenka... lol Ktovieprečo som ho odvtedy na seba nedala... vissla

Brita

Není tady

#90 12. 3. 2015 15:04

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

maria napsal(a):

....tie bombiše v zápätí niekam zmizli.

Když mně se nějak podsouvá, ze když ten tvůj viděl zděšení ve tvých očích, tajné je zlikvidoval... Sebe dál neztrapňoval, matku nepodrazil a nenaštval a vzhledem k tobě aspoň věděl, že, tudy cesta nevede...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#91 12. 3. 2015 16:51

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

1. místo na bedně, to asi bude muset být trochu delší kvádřík. Klidně bych tam postavila Mariu (ještě že se bombarďáky vypařily), Lupinu (k obdarování vůbec nedošlo...), Selimu (příběh se svetříkem-taky moc pikantní) i Helenu (dárek přistál na dárcově hlavě).

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#92 17. 3. 2015 9:33

Radkka
♥♥♥----

Holky myslite ze se pritel urazi, ma narozeniny a chtela bych mu koupit parfem myslite ze to je dobry napad ? smile

Není tady

#93 17. 3. 2015 12:54

annie
♥♥♥♥♥♥-

Proč myslíš, že by se přítel urazila za parfém? va
Leda bys jemu koupila parfém pro sebe. smile
Jestli si jsi jistá, že znáš jeho vkus, tak nevidím problém. wink

Není tady

#94 17. 3. 2015 13:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Radkka napsal(a):

Holky myslite ze se pritel urazi, ma narozeniny a chtela bych mu koupit parfem myslite ze to je dobry napad ? smile

Prečo nie? (Aj keď teda, treba trošku poznať okolnosti.. .či nie je alergický, napr, alebo či mu tým nenaznačuješ niečo podprahové...)

Brita

Není tady

#95 17. 3. 2015 13:57

maria
♥♥♥♥---

vrabčák napsal(a):

1. místo na bedně, to asi bude muset být trochu delší kvádřík. Klidně bych tam postavila Mariu (ještě že se bombarďáky vypařily), Lupinu (k obdarování vůbec nedošlo...), Selimu (příběh se svetříkem-taky moc pikantní) i Helenu (dárek přistál na dárcově hlavě).

díky za podporu smile

Není tady

#96 20. 3. 2015 13:47

Radkka
♥♥♥----

No ja nevim jestli to neni spatny darek tak proto se ptam mam vybrany fragonard parfem smile tak snad mu bude vonet big_smile jinak by me vazne nastval

Není tady

#97 20. 3. 2015 14:34

Mell.K
♥------

Já jsem teď příteli koupila kosmetiku od speciální francouzské značky a měl hroznou radost

Upravil(a) Mell.K (11. 11. 2015 15:01)

Není tady

#98 21. 3. 2015 0:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vy už nakupujete na Vianoce? kapitulation Niečo mi uniklo...?

Brita

Není tady

#99 23. 3. 2015 13:28

AlesBer
♥♥-----

smile

Upravil(a) AlesBer (23. 3. 2015 13:29)

Není tady

#100 23. 3. 2015 13:30

Radkka
♥♥♥----

Bavime se o darku na narozeniny smile reklama

Upravil(a) Moderátorka (24. 3. 2015 19:58)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí