6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Muj nejhorsi vanocni darek bylo obleceni ze sekace,ktere jsem dostala od sve mamky......Kdyby bylo alespon pekne,ale ja s toho nenosila vubec nic
Upravil(a) eremuruss (14. 12. 2014 15:44)
Není tady
babinetka211 napsal(a):
Jednou jsem dostala od přítele (a já ho tak milovala ) zelené spodní prádlo. Pistáciově zelené a hnusné jak noc. Ano, vím, že to kupoval asi za drahý peníz, ale byl to dárek, který jsem opravdu oplakala, a nerozdýchala celé 3 roky našeho vztahu. Pořád jsem přemýšlela, jestli jsem tak hnusná, že jsem si zasloužila takovou po*n. Já, vášnivý typ...čekající min. rudé krajkové prádlo (když už), a ono bylo hladké, PISTÁCIOVĚ ZELENÉ, tangáče až k pupku. No je už to snad 12 let, ale já tu po*n pořád vidím živě před sebou.
ZELENÝ DÁREK, to mi připomíná mého přítele, který mi přivezl moc pěknou kosmetickou sadu z Anglie, ALE byla petrželová (vůně)! Petrželové mýdlo, pěna, šampon, ručník vše zelené a petrželové. To může spáchat jen chlap!
Není tady
vše zelené a petrželové
Lidová sprostonárodní tvořivost říká "petržel, aby vydržel"... možná si koupil dárek pro sebe
To může spáchat jen chlap!
Taky v tom ale může bejt nevinně... já takhle kdysi hodně dávno dostala několikery punčocháče - tmavohnědý, tlustý, se švem... jedním slovem "babský".
No... paní prodavačka je pánovi vecpala s tím, že je to boží nedostatkový zboží a manželka bude mít určitě radost.
Jedinej, kdo se radoval, byla ona můra zbavivší se ležáku...
Není tady
lepista napsal(a):
babinetka211 napsal(a):
Jednou jsem dostala od přítele (a já ho tak milovala ) zelené spodní prádlo. Pistáciově zelené a hnusné jak noc. Ano, vím, že to kupoval asi za drahý peníz, ale byl to dárek, který jsem opravdu oplakala, a nerozdýchala celé 3 roky našeho vztahu. Pořád jsem přemýšlela, jestli jsem tak hnusná, že jsem si zasloužila takovou po*n. Já, vášnivý typ...čekající min. rudé krajkové prádlo (když už), a ono bylo hladké, PISTÁCIOVĚ ZELENÉ, tangáče až k pupku. No je už to snad 12 let, ale já tu po*n pořád vidím živě před sebou.
ZELENÝ DÁREK, to mi připomíná mého přítele, který mi přivezl moc pěknou kosmetickou sadu z Anglie, ALE byla petrželová (vůně)! Petrželové mýdlo, pěna, šampon, ručník vše zelené a petrželové. To může spáchat jen chlap!
Není tady
helena napsal(a):
vše zelené a petrželové
Lidová sprostonárodní tvořivost říká "petržel, aby vydržel"... možná si koupil dárek pro sebe http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
To může spáchat jen chlap!
Taky v tom ale může bejt nevinně... já takhle kdysi hodně dávno dostala několikery punčocháče - tmavohnědý, tlustý, se švem... jedním slovem "babský".
No... paní prodavačka je pánovi vecpala s tím, že je to boží nedostatkový zboží a manželka bude mít určitě radost.
Jedinej, kdo se radoval, byla ona můra zbavivší se ležáku...
Všechno je relativní ...........moje dcera například miluje tlustý hnědý punčocháče , nosí je do divadla .
Je technický klučičí typ a její pořád zima, takže jde do divadla , na sobě má večerní šaty do půli lýtek , od nich pokračujou kozačky a pod tím má tyhle tlustý hnědý hnusky a je jí skvěle .
Akorát skutečně nejsou moc k sehnání , kam pro ně jít ?
Jinak petrželová kosmetická sada je nejhorší představa ......mě petržel smrdí i na talíři ...
Není tady
Já přemýšlím, který dárek byl pro mě nejhorší.....Snad v dětství - oblečení nebo šicí stroj - ten mě naštval.
Ale teď - mám radost asi z každého dárku. Jasně že z nějakého větší, z nějakého menší, ale vážím si každého. Kosmetická sada? Proč ne? Něco do kuchyně - to už míń, záleží asi co. Kreativní dárky - třeba ty, co o nich psala Tulipánka, to nepovažuji za kreativní. Ale to, co dostala Jaku - to je dobré :-)
Není tady
Teraz už asi nedostávam žiadne hrôzy, z minulosti - bývalý ma občas odbil peniazmi, čo nebolo hrozné, ale skôr na zlosť. Raz som dostala na Vianoce jedno skvelé CD, ktoré by mi urobilo neuveriteľnú radosť - keby som ho nedostala hneď 4x. Takže som si dve nechala (jedno časom vymenila u spolutancujúcej za iné) a dve vymenila v obchode. Nerada, ale 4 rovnaké Cd fakt nepotrebujem. Odvtedy je toto moja nočná mora.
Není tady
helena napsal(a):
na kosmetiku klasickou nedam dopustit ... to potrebuje kazdy
Právě proto, že se dárce řídí stejnou myšlenkou jako ty - "to potrebuje kazdy" ... tyhle dárky mi připadají "jako z benzinky" - bez nápadu, bez snahy potěšit, na poslední chvíli někde pořízený... "aby se neřeklo".
To si tu pěnu klidně koupím sama...
Tak zasa bývalej svokre (okrem Biblie, ktorú som jej raz veru kúpila, alebo vianočnej ruže) veľmi neviem čo dať. Alebo bratrancovej žene - tam sme to veru aj zrušili, bolo to obojstranné trápenie. Teraz kúpim niečo ich deťom (tento rok lístky na detské predstavenie do divadla), alebo vôbec nič nikomu a nikto sa nestresuje, neutrálne sa navštívime a je.
Není tady
Máma se mě ptala letos, co si přeji k Vánocům. Tak jsem jí řekla, že bílé bavlněné tričko, těch není nikdy dost. A že jej nosím do kostýmů (mám kostýmy modré nebo černé). Máma byla kreativní. A dostala jsem černé bavlněné tričko o 2 velikosti menší, než jsem jí řekla, že je má velikost. Pak jsem ještě dostala krém na ruce, o kterém jí konstantně říkám celé roky, že ho nepoužívám.
Nějak jsem to letos prožila klidněji, po rozbalení dárků jsem si vzpomněla na tuto diskusi.
Není tady
Muj nejhorsi darek byly ponozky ale nejlepsi byl parfem fragonard z toho jsem mel velikou radost
Není tady
A proč jsou ponožky nejhorší dárek?
Není tady
lepista napsal(a):
A proč jsou ponožky nejhorší dárek?
Po Štědrém dnu se mnou zapředli ve výtahu krátký hovor o dárcích naši mladý sousedi ("přítel s přítelkyní"-ne na telefonu). Každý byl ještě u svých rodičů. Slečna se mile usmála a zeptala se: "Taky byly ponožky?" Její přístup v jejím věku se mi moc líbil.
Není tady
Jak který ponožky - já jednou svému zeti, který je věčně někde venku v terénu, koupila spešl funkční ponožky a udělala jsem mu velkou radost!
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jak který ponožky - já jednou svému zeti, který je věčně někde venku v terénu, koupila spešl funkční ponožky a udělala jsem mu velkou radost!
já jednou ponožky nedarovala a to bylo smutno pod stromečkem.
Není tady
Hezké vlakenko...
Jsem asi celý život zaměřena na "kreativní" dárky. Je fakt, že jsem dlouho neuvažovala o tom,jestli to obdarovaný ocení, jaksijsem to považovala za samozřejmost. Možná i proto dnes, a vlastně i před tím, jsem pro nějaký nevhodný,překvapivý, či nevyžádaný dárek hledala důvod či způsob využití..., tím posledním bývalo i to, že se stal oním "putovním", ale pozor!, hledala jsem toho, kdo to ocení...
Me dcery taky darovávaji (a to všem členům rodiny), co samy vyrábějí - ne za účelem darovat, ale jako výsledný produkt svých koníčků... Mám velmi tvořivou rodinu, vyrábějí i zeťáci, např. šperky, jeden společně s dcerou maluje na sklo, i obrazy, jsou to krásné veci. Stal se z toho takový rodinný ceremoniál... Většinou jsou to věci k běžnému použití, a to, co je "jen" na ozdobu, stojí někde pěkně vedle sebe, a při každém pohledu me hřeje na duši...
No, chtěla jsem ještě napsat něco o těch darovaných věcech, které se nám nelíbí, ale z nějakého důvodu si je necháváme doma...
Nemá se to prý dělat! Věci nechtěné, nemilé či poškozené, si máme z domova odstranit, vnášejí prý nějaké negativní energie a pocity...
Jo. Vyhodila jsem hned jednu věc, kterou jsem nenáviděla,ale z určitého důvodu držela furt doma - víte co? To se mi taaaak ulevilo...
Upravil(a) Dorka (21. 2. 2015 12:56)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Neter (11 r.) dostala farebné, protišmykové a vcelku sa potešila....
Není tady
Dcery dostaly víc než před 10 lety několikery ponožky se stejným vzorem, v různých barevných kombinacích, na šlapce zesílené, dokonce z obchodu s levným zbožím, a vypadají i při častém nošení skoro pořád stejně. Asi se tam vypravím, jestli tyto zázračné ponožky ještě pořád neprodávají, ale to jsem hodně naivní...
Není tady
Nevim proste ponozky u me nejsou tak dulezite ale jako mela jsem z nich radost byly hezke ze srdickama, parfem voni krasne a byl v krasne krabicce
Není tady
Já dostávám každý rok od manžela velké množství různých sprchových gelů. Mám je ráda a mám je pravidelně na celý rok.
Není tady
Ted vás všechny přeperu. Muj první vánoční dárek od manžela byly bombardáky ... rada mojí tchýně synáčkovi. Prý abych nenachladla.
A bylo o Vánocích další se nekonali.
Není tady
maria napsal(a):
Ted vás všechny přeperu. Muj první vánoční dárek od manžela byly bombardáky ... rada mojí tchýně synáčkovi. Prý abych nenachladla.
To nemá chybu
Není tady
maria napsal(a):
jestli ty tak náhodou nejsi nevděčná
Není tady
Nejsem. Jak bys reagovala Ty?
aprill napsal(a):
maria napsal(a):
A bylo o Vánocích další se nekonali.jestli ty tak náhodou nejsi nevděčná
Není tady
maria napsal(a):
Nejsem. Jak bys reagovala Ty?
aprill napsal(a):
maria napsal(a):
A bylo o Vánocích další se nekonali.jestli ty tak náhodou nejsi nevděčná
Měla sis je brávat na vaše intimní chvilky........ať si jich chlapec taky užije
Není tady
Měla sis je brávat na vaše intimní chvilky
Třeba se tchýně ještě necejtila na to bejt babičkou...
Není tady