29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jestli je dobré pít v těhotenství nealkoholické víno? Někdo mi tvrdil, že je přislazováno umělými sladidly. Přijde mi to jako blbost, ale radši se zeptám.
Není tady
Nesmysl. Podle legislativy se to nesmí, když je to víno. Leda, že by to bylo ovocné víno nebo nějaký mix. Já myslím, že to neškodí.
Není tady
Co to je - nealkoholické víno? Nějaký mošt?
Není tady
Judyna napsal(a):
Co to je - nealkoholické víno? Nějaký mošt?
Taky mě to napadlo- víno bez alkoholu přece není víno .
Není tady
Tak to jsem si taky původně myslela, že to neexistuje. Ale když je i nealko pivo..... Mrkněte sem www.dealko.cz/o-nas a uvidíte.
Není tady
Nemůžu alkohol ze zdrav. důvodů, tak si na případné oslavy kupuju nealko víno i sekt. Samozřejmě že to není úplně ono, ale pro lidi jako jsem já to je dobré řešení. Hlavně není takový výběr jako u klasických vín, ale mně docela chutná.
V těhotenství bych toho nebála.
Není tady
Netušila jsem, že je takový problém vydržet pár měsíců bez alkoholu.
Není tady