27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jestli je dobré pít v těhotenství nealkoholické víno? Někdo mi tvrdil, e je přislazováno umělými sladidly. Přijde mi to jako blbost, ale radi se zeptám.
Není tady
Nesmysl. Podle legislativy se to nesmí, kdy je to víno. Leda, e by to bylo ovocné víno nebo nějaký mix. Já myslím, e to nekodí.
Není tady
Co to je - nealkoholické víno? Nějaký mot?
Není tady
Judyna napsal(a):
Co to je - nealkoholické víno? Nějaký mot?
Taky mě to napadlo- víno bez alkoholu přece není víno .
Není tady
Tak to jsem si taky původně myslela, e to neexistuje. Ale kdy je i nealko pivo..... Mrkněte sem www.dealko.cz/o-nas a uvidíte.
Není tady
Nemůu alkohol ze zdrav. důvodů, tak si na případné oslavy kupuju nealko víno i sekt. Samozřejmě e to není úplně ono, ale pro lidi jako jsem já to je dobré řeení. Hlavně není takový výběr jako u klasických vín, ale mně docela chutná.
V těhotenství bych toho nebála.
Není tady
Netuila jsem, e je takový problém vydret pár měsíců bez alkoholu.
Není tady