Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 12. 2014 22:47

Petanek
♥♥-----

Jednorázovka

Ahoj, chtěl bych se zeptat zdejších žen a mužů. Měl jsem teď poprvé jednorázový sex. Vždy jsem doteď míval partnerky, které se mnou byly delší dobu. V sexu zkušenosti mám, vystřídal jsem asi 5 nebo 6 sex. partnerek. Měl jsem dost popito a ona taky, celý večer jsem se oťukávali, tak mě bylo jasný, že spolu skončíme. No a jak mělo dojít na věc, tak jsem byl nervózní a nešlo to. Po asi půl hodině kdy mě dráždila se to nějak povedlo, ale stálo to za starou bačkoru, prostě jsem na klasickýho misonáře do ní najednou vklouzl a šlo to. Pak to bylo tak 15 zásunů a konec (takže pro ni dost na nic). Jinak problémy nemám, doma mi to funguje v pohodě kdykoliv. Jo byla to nevěra, stydím se za to, ale v těžký opilosti jsem prostě neodolal, navíc mě voněla víc než moje stálá partnerka. Dřív jsem míval problém (hlavně na začátku sex. života), že jsem byl dost nervózní, mám to asi už v sobě od tý doby bohužel zakódovaný, když tu ženskou neznám tak se stydím a sem nervní. Chtěl jsem se zeptat jeslti se to stalo i vám. S kamarády se mi o tom vykládat nechce, je to trapný. Sice už tu holku asi nikdy neuvidím, ale mám z toho blbej pocit selhání a frustraci. Přeci jen v těhle chvílích druhý pokus neexistuje. Takže sex stál za nic a ona si to asi vůbec neužila, já se udělal, ale i tak z toho mám blbej pocit. Prostě to nakonec byl sex pro sex, nějak to šlo, ale dřelo to z mý strany a aby to nebylo úplný fiasko, tak se to "nějak" povedlo. Jediný co mě asi přemohlo tu nervozitu, že mě nádherně voněla a cejtil jsem ji na sobě ještě další celej den. Dík za reakce

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí