29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Jaku, taky dáváme mamce slivovici, ale domácí. Rovněž si dává ráno na lačno, ale ona si svaří vodu, do toho citron, med a tu slivovici - ani ne frťana, ale polévkovou lžíci.Dělá jí to vyloženě dobře, akorát se za to stydí, jelikož ona celý život alkohol nepila a frťana po ránu vyloženě odsuzovala. Ale teď došla k tomu, že jí to dělá dobře. Tak proč ne. Říkám jí, ať si s tím hlavu neláme, hlavně že nemusí léky.
Naše máma dělá přesně to samý , ráno pije rum s kafem už mnoho let a příšerně se za to stydí .
Ted hůř chodí a byla bez rumu ,neměla odvahu si někomu říct ......musela jsem říct ,chceš koupit rum? Sama by se nikdy nepřiznala.
Akorát můj malý chemik (mladší dcera ) tvrdí ,že když někdo nalije do horký vody alkohol, že se vypaří.......tak se obávám, že babičky pijí neškodný nápoj a mají výčitky jaký jsou alkoholičky.......
Není tady
Tak mamka fikaně nechá vodu trošičku zchladnout - prý kvůli medu, aby se nezničil.
Není tady
Taky dostávám domácí slivovičku - mňam - včetně pravidelný dobrý rady - "dejte si každý ráno malýho panáčka s medem"... tenhle pán to nějakou vodou, ať už horkou nebo vlažnou, nekazí
Není tady
helena napsal(a):
Taky dostávám domácí slivovičku - mňam - včetně pravidelný dobrý rady - "dejte si každý ráno malýho panáčka s medem"... tenhle pán to nějakou vodou, ať už horkou nebo vlažnou, nekazí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Nojo,ale dá se ten med jen tak ve studené slívce rozmíchat?Si myslím,že kvůli dobrému rozmíchání medu to dává Judina mamka ještě do té teplé vody,ne?
Judy a kolik té vody si mamka dává?
Není tady
Nojo,ale dá se ten med jen tak ve studené slívce rozmíchat?
Lžička medu, zapít...
Není tady
helena napsal(a):
Nojo,ale dá se ten med jen tak ve studené slívce rozmíchat?
Lžička medu, zapít...
JO,takhle:dumbom:. Já samotný med nemám ráda:mad:,asi bych do sebe hodila rovnou toho frtana:P.
S tou vodou,citronem a medem je to dobrý nápad,ale řijde mi o hodně víc jaksi pracnější
Není tady
Judy a kolik té vody si mamka dává?
Normálně do sklínky - asi dvě deci. Pracné to není.
Já si dávám jen teplou vodu s citronem
Není tady
Já bych to viděla asi na kosmetiku. Nějaké krémy atd.
Není tady
Jaku napsal(a):
uvažuji,že k hl.dárkům dám každému ještě stírací los.
Ty...jo...super nápad...děkuji za TIP..určitě udělají radost, teda pokud budou výherní
Není tady
vlasta_r napsal(a):
Jaku napsal(a):
uvažuji,že k hl.dárkům dám každému ještě stírací los.
Ty...jo...super nápad...děkuji za TIP..určitě udělají radost, teda pokud budou výherní
Jaku ten stírací los je dobrej dárek.......taková naděje navrch ještě k dárku .......taky je koupím, jsem docela senzibil nekdy.
Není tady