29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
TO mas zase pravdu, ale i tak nevim nevim. zabezpeceni i kdyz tohle je neprekonatelne ! to musim nechat
Není tady
Asi budu muset souhlasit s alesem ! pojistka se plati furt dokola, ale zabezpeceni koupis jednou a zdarec
Není tady
Každej trochu zručnej zlodějíček ti s touhle blbinkou za pár minut odfrčí. Vyhozené peníze, nic jiného.
Ale chápu, že tobě, co tu vystupuješ pod několika přezdívkami, je to fuk. Ty jsi jenom placenej za vysírání s reklamou.
Na zabezpečení u auta, na realitky, na cokoliv, co zaplatí.
Není tady
zabezpeceni koupis jednou a zdarec
Tak tak... podruhý už není do čeho kupovat...
Není tady
To bych zase nerekla zamek na sloupku rizeni nelze prekonat. to by musel rozmontovat cele auto skoro a to se mu chtiti nebude
Není tady
eliskamatlova napsal(a):
To bych zase nerekla zamek na sloupku rizeni nelze prekonat. to by musel rozmontovat cele auto skoro
a to se mu chtiti nebude
Není tady
zamek na sloupku rizeni nelze prekonat
Jakmile první člověk vymyslel zámek, druhej vymyslel šperhák...
Není tady
Divej ty tvoje chytry reci sperhak ti tezko pomuze je tam specialne direcka na specialni klic
ale ty vubec nevis kdyz to nemas vis.
Není tady
Takových speciálních "díreček", o kterých výrobce vykřikoval do světa, že jsou nepřekonatelné a neodemknutelné, takových jsme už viděli. Tedy samozřejmě překonaných a odemknutých!
Upravil(a) modrovous (25. 8. 2015 10:56)
Není tady
je tam specialne direcka na specialni klic
No nekecej... fakt???
Není tady
Není tady
eliskamatlova napsal(a):
To bych zase nerekla zamek na sloupku rizeni nelze prekonat. to by musel rozmontovat cele auto skoro
a to se mu chtiti nebude
Nebo se mu chtít bude, auto si rozebere na náhradní díly a nechá ti na místě jenom ten tvůj vychvalovaný zámeček se speciální direckou na specialni klicek
Není tady
eliskamatlova napsal(a):
a to se mu chtiti nebude
Vezmi jed na to, že se VŽDYCKY najde někdo/něco, co překoná všechno
Není tady
Ja tomu proste neverim ze se zeder da prekonat, ale jako rikej si co chces zkus to
Není tady
helena napsal(a):
je tam specialne direcka na specialni klic
No nekecej... fakt??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Myslím, že speciální klíč na speciální dírečky zde má jen Guru Jára.
Není tady
Specialni klic to je vtipny na hlas to urcite nebude klicek je samozrejmost
Není tady
Je to kouzelny klic co ti zamce auto proti okradacum a zlodejum..
Není tady
To hodne lidi potrebuji kdyz vidis kde lide bydli a maji tam auta a veci tak to je neco.. jinak zeder kdo vymyslel smekam kloboucek
Není tady
Je to promyslene poradne od zacatku az do konce, nojo musis i hledat bydliste svoje poradne bezpecne
Není tady
musis i hledat bydliste svoje poradne bezpecne
Nejlíp přes nějakou tu realitku...
Není tady
Já mám teda auto pojištěné proti krádeži. Jsem na tohle hrozně opatrná a pořídila jsem si i garáž
Není tady
Já bych se nebála pojištění, jednou ročně zaplatíte, klid máte i když odřete před obchoďákem patník
Upravil(a) RadkaHamšová (10. 12. 2015 15:12)
Není tady