27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pěkný den, sháním přebalovací podloku, která by se dala pouívat i na cestách. Mám klasickou měkkou pevnou podloku, ale ta se nedá kvůli své neskladnosti nikam vzít. Dá se někde sehnat taková skladná a nepromokavá podloka?
Není tady
Helo,
mám podloku, která mi na pult nevyhovuje a je malá. Má molitanový spodek a nafukovací okraje, jsou k tomu i 2 "povlaky". Pokud budete mít zájem napite mi soukromou zprávu a domluvíme se.
Není tady
Co tahle http://www.gagapleny.cz/gagapleny/eshop … I-PODLOZKY ? :-) Já ji pouívám a moc mi vyhovuje. Pouívám doma, do postýlky, kočárku, venku..Je lehká a skladná a vůbec neprosakuje. Navíc ji vyrábějí v hezkých barvách, stojí necelé tři stovky :-)
Není tady
Přesně něco takovýho jsem si představovala. Díky za tip, za chvilku ji půjdu objednat (myslím si e tučňáčci zvítězí) a rovnou jetě vezmu jednu k vánocům pro kámoku kdy u jsem u toho. Na diskuse sice moc nejsem, ale někdy se to jak tak koukám i hodí mít se kde zeptat
Není tady
Doma pouíváte jenom takhle podlouku třeba na zemi nebo na koberci nebo mylsíte e je lepí pořizovat přímo přebalovací pult. Máme celkem malý byt take se mi tam moc nechce s pultem ale kdy ho tolik maminek pouívá tak nevím jestli je to teda o tolik lepí nebo jestli to není potřeba?
Není tady
Já ano, já pouívám jenom podloku, přilo mi zbytečné pořizovat přepalovací pult, taky by se mi to těko velo do pokoje a stejně se mi to ani moc nelíbí, take jsem si prostě koupila podloku a přebalovala podle potřeby kde se to hodilo, myslím e to uplně stačí.
Není tady
Já vím, e píu pozdě, ale kdyby to někoho jetě zajímalo. Mám dvě děti a měli jsme přebalovacích dost. Ze začátku takové ty molitanové a jak paní píe - nedá se to nikam skladně vzít, a nám se to teda dost trhalo, kubalo a to docela brzy po začátku provozu. Stály od 250 do 360 korun.
Ale pak jsme objevila bílou, jednoduchou, nafukovací - stejného rozměru, jako ty molitanové - a asi za 160 korun v Ikei. Doporučuju. U ji máme rok a půl v kuse, pořád super a samozřejmě, kdy se někam jede, můem ji prostě vyfouknout a převézt v tace. Nejlepí, co jsme kdy měli a vyzkoueli. Nezničitelná a skladná a levná.
Není tady
Já jsem na doma měla pěnovou přebalovací podloku CAM Babyblock - byla dobrá, protoe měla zvýené okraje a kdy se mimi začalo točit, tak nepřepadlo dolů ze stolu :-) Taky se dobře udrovala, kdy se stala nehoda, tak jsem to jednodue utřela. Měla jsem na to speciální ekologický čistič hypoalergenní, ale u nevím, jak se jmenoval :-(
A na cestování jsem měla ze základní výbavy z kočárku takovou igelitovou, ale tu jsem nikdy nepouila. RAději jsem měla ty skládací s buničinou uvnitř. Sice se časem střepala na jednu stranu nebo zcuckovatěla, ale pak jsem ji vyhodila a pouívala novou. Nejvíc jsem měla ráda z DM nebo Rosmannu. Jsou tam moc hezké obrázky.
Není tady
Já mám na cesty tuto http://www.funbaby.cz/primababy-prebalo … nnie-pooh/ a jsem spokojená protoe sloená nezabere moc místa take na cesty je fakt ideální, nepřesakuje take já doporučuji
Není tady