29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se zeptat, jak jste na tom s podporováním imunity, obzvlášť v tomto nečasí? Baštíte tabletky nebo se snažíte najít vitamíny v jídle a cpát je do sebe jeho prostřednictvím? Jaké potraviny využíváte? Dočetla jsem se, že na imunitu je dobrá cibule, křen, česnek, zázvor, citron, kysané zelí, různé bylinky, dokonce i chili papričky a další
Není tady
No do sebe cpu v tomto nečase hodně cibule, česneku, citrónu a koření včetně chilli pořád preventivně, ale děcka tohle všechno (až na tu nejmladší) moc nemusí. Praktička mi doporučila Marťánky a v lékárně teď mají nové imunoForte, které se doporučují i při nadměrném stresu u dítěte. Nejstarší holčička teď nastupuje do školy a hůře to snáší, tak jí to pro jistotu dávám každý den.
Není tady
Tak, už sis popovídala sama se sebou, dokonce i reklamu jsi do toho nacpala.
Cibuli, česnek, citron atd. do sebe cpát nemusíš. Nejsi krmná husa. Nebo ano?
Člověk to prostě docela obyčejně sní.
Jo, a měla by ses někdy podívat z okna a úplně nejlépe vyjít ven. Teď opravdu nečasí není. Jsou nádherné sluneční podzimní dny. A není lepší metody pro podporu imunity, než chodit ven, obzvláště když svítí sluníčko.
Není tady
Eva. napsal(a):
Cibuli, česnek, citron atd. do sebe cpát nemusíš. Nejsi krmná husa.
To jsi holka z vesnice?
Není tady
helena napsal(a):
Eva. napsal(a):
Cibuli, česnek, citron atd. do sebe cpát nemusíš. Nejsi krmná husa.
To jsi holka z vesnice?
Já jo, já vím, čím se vykrmují husy a jak to funguje a jak jsou zavřené v klícce, aby se nehýbaly. Mockrát jsem se na to u kmotřičky dívala, jak jí cpe do chřtánu... (a bylo mi těch husí líto)
To bylo jenom obrazné.
Představila jsem si, jak to helena a šulínek v jednom do sebe takhle cpe a rukou posouvá do žaludku...
https://hobby.idnes.cz/produkce-tucnych … -domov_mce
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny … -husy.html
Upravil(a) Eva. (17. 10. 2017 8:26)
Není tady
helena123 napsal(a):
No do sebe cpu v tomto nečase hodně cibule, česneku, citrónu a koření včetně chilli pořád preventivně, ale děcka tohle všechno (až na tu nejmladší) moc nemusí. Praktička mi doporučila Marťánky a v lékárně teď mají nové imunoForte, které se doporučují i při nadměrném stresu u dítěte. Nejstarší holčička teď nastupuje do školy a hůře to snáší, tak jí to pro jistotu dávám každý den.
Raděj se nejstarší holčičce víc věnuj, než abys do ní "cpala" prášky už takhle od útlého věku. Kolik je nejmladší dceři, že jí dáváš cibuli, česnek, koření a chilli?
Není tady
Se tomu dítěti ani nedivím, že je ve stresu. Takováhle psychomatka, to je nářez.
Není tady