27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky chodily jste během těhotenství někam cvičit? A jakou formu cvičení? Hodně frčí cviko na míčí, ale nevím zda by mě to bavilo a jestli se tam moc nehopsá mám radi pomalejí forma jako třeba joga, ale v těhotnesví není moc vhodná
Není tady
Joga se v těhotenství můe, ale ne sama doma, raději pod profesionálním vedením. Chodím do Acentra v Praze a tam mají lekce gravidjogy přímo pro těhule.
Není tady
Taky jsem slyela, e joga je pro těhotenství nejlepí. Nemáte někdo tip na internetové stránky s jógou pro těhulky? Nikam se mi moc chodit nechce, tak bych se protáhla aspoň doma.
Díky
Není tady
Já jsem u obou těhotenství cvičila úplně normálně - samozřejmě s mením omezením, jako před otěhotněním...myslím, e pokud jsi na jogu zvyklá a cvičila jsi ji předtím, tak ji určitě můe cvičit i během těhu. Jinak cvičení na balonech pro těhotné není vůbec skákání, je to naopak spíe protahování, mírné posilování...prostě vhodné pro těhu:-)
Není tady