6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím, potřebovala bych poradit, vůbec se v tom nevyznám..babičce tak její u přestala fungovat, měla 4 patrovou, ale takovou, co měla ona, takové u se asi neprodávají, nenala jsem ji nikde na netu... můete mi prosím poradit nějakou suičku na ovoce? Jsem úplně v pasti, je jich tak straně moc, e nevím, jestli, kdy bude do 1000tis, bude to kvalita nebo raději draí, jestli Bravo, Concept, nebo jinou značku..jsem úplně v pasti...
Není tady
Já jsem rodičům před asi 2 roky kupovala suičku ETA bílou. Byla kolem tisícovky a jsou moc spokojení, pořád v ní suí ovoce, houby atd. Ten přesný tip se u nevyrábí (aspoň podle pana Googla ) ale podobná se dá najít na internetu. Kdy si zadá suička ETA do nějakého vyhledávače zboí, tak ta bílá. Teď stojí kolem 1300 +/-. Snad jsem troku pomohla v rozhodování
Není tady
Za sebe můu říct, e mám třetím rokem obyčejnou Concept - 9 pater, regulátor teploty a jsem moc spokojená, kadý rok zvládne kvanta ovoce
Není tady
jo a na houby jsem zapomněla - asi je ani nemám vyfocené, ale na houby je suička úplně super
to oranové na misce je kandovaná dýně a bílé tenké suená cibule - výborná do pečení chleba např.
Upravil(a) Bety (19. 11. 2014 11:04)
Není tady
třeně nebo vině - usuím, dám do skleniček a na sucho steriluju varem cca 15-20 minut, je to moc dobré
Není tady
suené placičky z rozmixovaného ovoce - suené na pečícím papíru potřeném olejem (lze ale dokoupit fólie k suičce)
Není tady
to jsou dobroty
Není tady
Děkuji za typy a i za ty dobroty, co jsem sem dávaly, vypadá to krásně, snad začnu suit i já sama doma jinak vybrala jsem nakonec ten concept, co tu dávala Bety, dohodly jsme se na tom i se zbytkem rodinky, doufám, e udělá babči pod stromečkem radost
Není tady
Teda holky, děláte mi chutě, snad si taky pořídím suičku a nebudu u jen zavařovat Je to tak, e v sueném ovoci se také uchovává spousta vitamínů e ano? neznehodnotí ho nijak ten proces, e ne?
Není tady
nikol.ambielova napsal(a):
Teda holky, děláte mi chutě, snad si taky pořídím suičku a nebudu u jen zavařovat Je to tak, e v sueném ovoci se také uchovává spousta vitamínů e ano? neznehodnotí ho nijak ten proces, e ne?
Já myslím, e vitamíny zůstávají, proč by jinak lidé suili?
Jinak i já u jsem se rozhodla, e pokud bude letoní úroda hub stejná, jako ten minulý, tak i my si domů u nějakou malou pořídíme, protoe takhle se ta babiččina předtím nezastavila a moná proto taky pola
Není tady
Take z tebe bude expert na suené houby?
Není tady
Já si pořídila suičku Sedonu. Mám ji u docela dost dlouho a předevím si u ní cením toho, e rovnoměrně suí. Navíc na suené ovoce i vidím.
Není tady
Tak taky mám suičku Sedonu - je bezvadná. Suím v ní opravdu co jde - hlavně teď v létě, kdy je spousty ovoce k dispozici.
Není tady
Tyna1222 napsal(a):
Tak taky mám suičku Sedonu - je bezvadná. Suím v ní opravdu co jde - hlavně teď v létě, kdy je spousty ovoce k dispozici.
Sedona je bezvadná. Hodně často a ráda v ní suím. Teď bych si v ní ráda usuila houby, ale bohuel letos asi nebudou.
Není tady
Máte někdo tuhle suičku na ovoce? - https://www.alza.cz/orava-su-101-d43714 … 0wod7g0GZg Zaujala mě, tak by mě zajímalo jestli máte někdo zkuenost. Díky
Není tady
Já mám suičku Yden a u bych ji neměnila. Má vechno co suička má mít - hlavně rovnoměrně suí a nemusím jí hlídat.
Není tady
Bety, prosím Vás usuí to i meruňky? Dýně?
Není tady
Pipidlouhápunčocha napsal(a):
Bety, prosím Vás usuí to i meruňky? Dýně?
Ano meruňky tam má nahoře vyfocené, nechutnaly mi moc - ačkoliv jsem je trochu ovařila ve sladké vodě, byly i tak na mě kyselé. Dýně je vynikající - větí kousky, takové tlustějí pruhy jsem napřed namočila přes noc do octové vody, druhý den ocedila, povařila trochu ve vodě s cukrem a citronem (podle chuti) a dala suit:
musí počítat s tím, e dýně se straně moc smrskne!
Letos mám tuto suičku estým rokem a pořád je jako nová. Jdou v tom suit i domácí těstoviny.
Suený meloun cantaloupe
Upravil(a) Bety (28. 2. 2017 20:48)
Není tady
Bety, to je super, jeíek mi letos nadělil taky suičku, tak zde budu chodit čerpat inspiraci, neb zatím moc nevím, jak na ní :-)
Není tady
Já mám také suičku. Je opravdu suprová. Teda docela jsem do ní zainvestovala (mám Yden), ale vyplatilo se.
Není tady
Hele mám Concept, sice je to na pohled unt značka, ale vlastně si na nic nestěuju. Suíme v tom hřiby, bylinky a ovoce, jo a párkrát jsem zkusila maso - to je pecka.
Není tady