29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím, potřebovala bych poradit, vůbec se v tom nevyznám..babičce tak její už přestala fungovat, měla 4 patrovou, ale takovou, co měla ona, takové už se asi neprodávají, nenašla jsem ji nikde na netu... můžete mi prosím poradit nějakou sušičku na ovoce? Jsem úplně v pasti, je jich tak strašně moc, že nevím, jestli, když bude do 1000tis, bude to kvalita nebo raději dražší, jestli Bravo, Concept, nebo jinou značku..jsem úplně v pasti...
Není tady
Já jsem rodičům před asi 2 roky kupovala sušičku ETA bílou. Byla kolem tisícovky a jsou moc spokojení, pořád v ní suší ovoce, houby atd. Ten přesný tip se už nevyrábí (aspoň podle pana Googla ) ale podobná se dá najít na internetu. Když si zadáš sušička ETA do nějakého vyhledávače zboží, tak ta bílá. Teď stojí kolem 1300 +/-. Snad jsem trošku pomohla v rozhodování
Není tady
Za sebe můžu říct, že mám třetím rokem obyčejnou Concept - 9 pater, regulátor teploty a jsem moc spokojená, každý rok zvládne kvanta ovoce
Není tady
jo a na houby jsem zapomněla - asi je ani nemám vyfocené, ale na houby je sušička úplně super
to oranžové na misce je kandovaná dýně a bílé tenké sušená cibule - výborná do pečení chleba např.
Upravil(a) Bety (19. 11. 2014 11:04)
Není tady
třešně nebo višně - usuším, dám do skleniček a na sucho steriluju varem cca 15-20 minut, je to moc dobré
Není tady
sušené placičky z rozmixovaného ovoce - sušené na pečícím papíru potřeném olejem (lze ale dokoupit fólie k sušičce)
Není tady
to jsou dobroty
Není tady
Děkuji za typy a i za ty dobroty, co jsem sem dávaly, vypadá to krásně, snad začnu sušit i já sama doma jinak vybrala jsem nakonec ten concept, co tu dávala Bety, dohodly jsme se na tom i se zbytkem rodinky, doufám, že udělá babči pod stromečkem radost
Není tady
Teda holky, děláte mi chutě, snad si taky pořídím sušičku a nebudu už jen zavařovat Je to tak, že v sušeném ovoci se také uchovává spousta vitamínů že ano? neznehodnotí ho nijak ten proces, že ne?
Není tady
nikol.ambielova napsal(a):
Teda holky, děláte mi chutě, snad si taky pořídím sušičku a nebudu už jen zavařovat
Je to tak, že v sušeném ovoci se také uchovává spousta vitamínů že ano? neznehodnotí ho nijak ten proces, že ne?
Já myslím, že vitamíny zůstávají, proč by jinak lidé sušili?
Jinak i já už jsem se rozhodla, že pokud bude letošní úroda hub stejná, jako ten minulý, tak i my si domů už nějakou malou pořídíme, protože takhle se ta babiččina předtím nezastavila a možná proto taky pošla
Není tady
Takže z tebe bude expert na sušené houby?
Není tady
Já si pořídila sušičku Sedonu. Mám ji už docela dost dlouho a především si u ní cením toho, že rovnoměrně suší. Navíc na sušené ovoce i vidím.
Není tady
Tak taky mám sušičku Sedonu - je bezvadná. Suším v ní opravdu co jde - hlavně teď v létě, když je spousty ovoce k dispozici.
Není tady
Tyna1222 napsal(a):
Tak taky mám sušičku Sedonu - je bezvadná. Suším v ní opravdu co jde - hlavně teď v létě, když je spousty ovoce k dispozici.
Sedona je bezvadná. Hodně často a ráda v ní suším. Teď bych si v ní ráda usušila houby, ale bohužel letos asi nebudou.
Není tady
Máte někdo tuhle sušičku na ovoce? - https://www.alza.cz/orava-su-101-d43714 … 0wod7g0GZg Zaujala mě, tak by mě zajímalo jestli máte někdo zkušenost. Díky
Není tady
Já mám sušičku Yden a už bych ji neměnila. Má všechno co sušička má mít - hlavně rovnoměrně suší a nemusím jí hlídat.
Není tady
Bety, prosím Vás usuší to i meruňky? Dýně?
Není tady
Pipidlouhápunčocha napsal(a):
Bety, prosím Vás usuší to i meruňky? Dýně?
Ano meruňky tam máš nahoře vyfocené, nechutnaly mi moc - ačkoliv jsem je trochu ovařila ve sladké vodě, byly i tak na mě kyselé. Dýně je vynikající - větší kousky, takové tlustější pruhy jsem napřed namočila přes noc do octové vody, druhý den ocedila, povařila trochu ve vodě s cukrem a citronem (podle chuti) a dala sušit:
musíš počítat s tím, že dýně se strašně moc smrskne!
Letos mám tuto sušičku šestým rokem a pořád je jako nová. Jdou v tom sušit i domácí těstoviny.
Sušený meloun cantaloupe
Upravil(a) Bety (28. 2. 2017 20:48)
Není tady
Bety, to je super, ježíšek mi letos nadělil taky sušičku, tak zde budu chodit čerpat inspiraci, neb zatím moc nevím, jak na ní :-)
Není tady
Já mám také sušičku. Je opravdu suprová. Teda docela jsem do ní zainvestovala (mám Yden), ale vyplatilo se.
Není tady
Hele mám Concept, sice je to na pohled šunt značka, ale vlastně si na nic nestěžuju. Sušíme v tom hřiby, bylinky a ovoce, jo a párkrát jsem zkusila maso - to je pecka.
Není tady