18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
máte někdo zkuenosti s Akademií managementu a komunikace?
Ráda bych tam la na magisterské studium.
Moc hodnocení jsem ale nenala, tak budu vděčná za kadou informaci.
Není tady
To ne, já chodím na univestityam.com obor management, titul budu snad mít MBA Nikdy jsem nevěřila, e se do koly vrátím a začalo mě to bavit. Proč ses vlastně ty rozhodlaznovu studovat? Musí kvůli práci nebo je to z vlastního zájmu?
Upravil(a) Ivanaa (3. 3. 2015 15:36)
Není tady
Mě baví studovat. Jen mi zpětně připadá, e jsem vystudovala patný obor, který mě vlastně moc nebaví. Ráda bych la studovat psychologii, ale na takto atraktivní obor je velmi těké se dostat, proto jsem chtěla zkusit soukromou kolu. Na té kole, o které píe asi probíhají přednáky v angličtině, e?
Není tady
Od studia na této kole vás odrazuji z několika důvodů - je to soukromá kola, tudí s největí pravděpodobností tu bude nií úroveň ne na veřejných V, s tím je spojeno stigma absolventů soukromé V (mnozí zaměstnavatelé se na ně dívají skrz prsty), kola nemá ádnou tradici (dle údajů z internetu)... Samo o sobě to jetě nemusí nic vypovídat, ale je nutné se realisticky podívat na trh práce v ČR. Je spousta absolventů z veřejných V, které mají problém sehnat práci, ádané jsou snad v dnení době jen technické obory, řemeslníci a medicína (a snad i dalí obory typu farmaceut, ale tím si nejsem jistá), ostatní je dost sázka do loterie. Kdy u psychologie, tak veřejná V, jinak jsou to podle mě vyhozené peníze. Pokud zaměstnavatel po tobě poaduje doplnit si vzdělání, nebo má jisté místo v budoucnu (v rodině atd.), či snad chce jít na tuto kolu jen kvůli titulu, tak prosím, jinak jsou to opravdu vyhozené peníze, to je raději investuj do cizích jazyků (zahraniční pobyty atd.), a to zejména angličtiny a jazyků, které v ČR poadují zaměstavatelé nejvíce, pokud chce zůstat v ČR.
Poznámka: jsem absolventka veřejné V, s tebou zmiňovanou kolou nemám nic společného.
Není tady
Já mám vystudovanou soukromou střední kolu, poté soukromou VO a Bc. mám dodělaného také na soukromé vysoké kole. koly, které jsem studovala byly zaměřené hodně na praxi a nepochybuji o tom, e v oboru, který mám nyní vystudovaný bych práci nala, ale jednalo by se o pracovní pozici, která by mě pravděpodobně stresovala, co nechci, protoe mám autoimunitní nemoc, která se stresem zhoruje. Rozhodně by v mém případě nelo o studium kvůli titulu, spí se chci jen věnovat něčemu, co mě baví. Nějaké přehnané očekávání od toho nemám.
Není tady
A co napřed zkusit se přihlásit na veřejnou V se zaměřením na psychologii?
Není tady
Na veřejné vysoké koly se hlásím taky.
Není tady
já jsem první byla na státní vysoké, ale po srovnání se soukromou , je to fakt něco jiného.
Není tady
Emma08 napsal(a):
Mě baví studovat. Jen mi zpětně připadá, e jsem vystudovala patný obor, který mě vlastně moc nebaví. Ráda bych la studovat psychologii, ale na takto atraktivní obor je velmi těké se dostat, proto jsem chtěla zkusit soukromou kolu. Na té kole, o které píe asi probíhají přednáky v angličtině, e?
nn, studium je komplet v četině.
Není tady