Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 11. 2014 17:59

Emma08
♥------

Akademie managementu a komunikace

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s Akademií managementu a komunikace?
Ráda bych tam šla na magisterské studium.
Moc hodnocení jsem ale nenašla, tak budu vděčná za každou informaci.

Není tady

#2 3. 3. 2015 15:34

Ivanaa
♥♥-----

Re: Akademie managementu a komunikace

To ne, já chodím na univestityam.com obor management, titul budu snad mít MBA Nikdy jsem nevěřila, že se do školy vrátím a začalo mě to bavit. Proč ses vlastně ty rozhodlaznovu studovat? Musíš kvůli práci nebo je to z vlastního zájmu?

Upravil(a) Ivanaa (3. 3. 2015 15:36)

Není tady

#3 3. 3. 2015 23:28

Emma08
♥------

Mě baví studovat. smile Jen mi zpětně připadá, že jsem vystudovala špatný obor, který mě vlastně moc nebaví. Ráda bych šla studovat psychologii, ale na takto atraktivní obor je velmi těžké se dostat, proto jsem chtěla zkusit soukromou školu. Na té škole, o které píšeš asi probíhají přednášky v angličtině, že?

Není tady

#4 4. 3. 2015 1:39

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Od studia na této škole vás odrazuji z několika důvodů - je to soukromá škola, tudíž s největší pravděpodobností tu bude nižší úroveň než na veřejných VŠ, s tím je spojeno stigma absolventů soukromé VŠ (mnozí zaměstnavatelé se na ně dívají skrz prsty), škola nemá žádnou tradici (dle údajů z internetu)... Samo o sobě to ještě nemusí nic vypovídat, ale je nutné se realisticky podívat na trh práce v ČR. Je spousta absolventů z veřejných VŠ, které mají problém sehnat práci, žádané jsou snad v dnešní době jen technické obory, řemeslníci a medicína (a snad i další obory typu farmaceut, ale tím si nejsem jistá), ostatní je dost sázka do loterie. Když už psychologie, tak veřejná VŠ, jinak jsou to podle mě vyhozené peníze. Pokud zaměstnavatel po tobě požaduje doplnit si vzdělání, nebo mᚠjisté místo v budoucnu (v rodině atd.), či snad chceš jít na tuto školu jen kvůli titulu, tak prosím, jinak jsou to opravdu vyhozené peníze, to je raději investuj do cizích jazyků (zahraniční pobyty atd.), a to zejména angličtiny a jazyků, které v ČR požadují zaměstavatelé nejvíce, pokud chceš zůstat v ČR.

Poznámka: jsem absolventka veřejné VŠ, s tebou zmiňovanou školou nemám nic společného.

Není tady

#5 4. 3. 2015 9:24

Emma08
♥------

Já mám vystudovanou soukromou střední školu, poté soukromou VOŠ a Bc. mám dodělaného také na soukromé vysoké škole. Školy, které jsem studovala byly zaměřené hodně na praxi a nepochybuji o tom, že v oboru, který mám nyní vystudovaný bych práci našla, ale jednalo by se o pracovní pozici, která by mě pravděpodobně stresovala, což nechci, protože mám autoimunitní nemoc, která se stresem zhoršuje. Rozhodně by v mém případě nešlo o studium kvůli titulu, spíš se chci jen věnovat něčemu, co mě baví. Nějaké přehnané očekávání od toho nemám.

Není tady

#6 4. 3. 2015 12:57

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

A co napřed zkusit se přihlásit na veřejnou VŠ se zaměřením na psychologii?

Není tady

#7 4. 3. 2015 20:43

Emma08
♥------

Na veřejné vysoké školy se hlásím taky.

Není tady

#8 28. 3. 2015 15:30

Ivanaa
♥♥-----

já jsem první byla na státní vysoké, ale po srovnání se soukromou , je to fakt něco jiného.

Není tady

#9 14. 5. 2015 13:22

Ivanaa
♥♥-----

Emma08 napsal(a):

Mě baví studovat. smile Jen mi zpětně připadá, že jsem vystudovala špatný obor, který mě vlastně moc nebaví. Ráda bych šla studovat psychologii, ale na takto atraktivní obor je velmi těžké se dostat, proto jsem chtěla zkusit soukromou školu. Na té škole, o které píšeš asi probíhají přednášky v angličtině, že?

nn, studium je komplet v češtině.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí