19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat na rady, co vám u malých dětí pomáhá při zánětu průduek. Ná malý je má chycené u tak tři týdny, bral na to dvoje antibiotika, první nepomohly a na druhé se objevila alergie, take jsme je museli vysadit. Doktor nám řekl, e teď máme pár dní počkat a kdy se to nebude lepit (nevím, proč by najednou mělo), tak mu máme zavolat.
Máte tipy na nějaké zábaly, co u vás fungují? Děkuju moc!
Není tady
Kdy jsem bývala malá, mívala jsem často záněty průduek. Mamka mi vařila čaje s podběle a z petrklíče, pak prý pomáhá sádlo na průduky (to jsem fakt nesnáela), pak jsem brala bromhexin. To je asi těké poradit, větina léků je jen podpůrná léčba. Navíc jestli je ten zánět infekční, antibiotika nepomůou, protoe pomáhájí jen na bakterie. Take ideálně aby dítěti udělali vyetření ne do něj rvali dalí a dalí antibiotika.
Teď na jaře jsem také měla asi 2 měsíce zánět průduek. Upřímně: nefungovalo pořádně nic. Také jsem dostala antibitoka, nezabrala, zvýili mi dávku a bylo mi po nich blbě, tak jsem se na to "vykalala" a brát je přestala. Dostala jsem nějaké práky ve stylu kodynálu (kodein) a pak jetě něco na odkalávání, pak se to asi po 14 dnech začalo zlepovat. Zkuste jít na testy, jestli to není černý kael. U mě asi byl, bohuel mám hleny dosud a doktoři si s tím nevědí rady....
Není tady
Stránky: 1