19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Pěkný den přeji vem
máte někdo zkuenosti s pojitěním psa? Prohledávala jsem nějaké srovnávače a vyplivlo mi to de facto 3 pojitovny v ČR. Nemáte někdo pojitěného pejska? Jak to funguje v praxi? Co hradí? děkuju za jakékoliv zprávy
Není tady
Děkuju za tip Klaro v pojiovnách jsem se informovala, ale zajímala mě i praxe. Pojiovny toti navykládají a pak skutek utek
i kdy samozřejmě, e výjimky existují
Není tady
Pojitovny jsou draví obchodníci,nikoli charity a tak je třeba na toto myslet,ne jim člověk začne klopit.Nic ti nedají jen tak zadarmo.Uvaovala jsem o tom taky pro naeho psa,ale nakonec,i protoe je zdravý,jsem od toho ustoupila,kdoví kolik vyjímek by vysypaly z rukávu,kdy by pak muselo dojít k nějakému plnění.Navíc samozřejmě neplatí např.celou operaci,ale jen část,no prostě jsem dola k tomu,e je to jen pozlátko a lákadlo pro důvěřivce a dalí prachy pro pojitovnu- pojistky pro psy.
Naopak jsem tedy uzavřela pojistku na blbost k poj.domácnosti a na to se vztahuje i kdy by ná pes udělal někomu kodu,ale zas,je to pojitovna od pojitovny.V jedné mi říkali,e kdyby pes třeba někoho pokousal,tak pokud by byl při tom navolno,tak mám smolíka a nehraddí pokzenému nic.
Není tady
No právě, jak píe Jaku, ty částky za pojitění jsou dost vysoké, i kdy na veterině mi taky kolikrát padne čelist ale v případě částečného plnění, to pro mě u asi postrádá smysl. máme dva psy a zjistila jsem, e toho starího stejně u pojistit nemůu
Není tady
sunshine... napsal(a):
No právě, jak píe Jaku, ty částky za pojitění jsou dost vysoké, i kdy na veterině mi taky kolikrát padne čelist
ale v případě částečného plnění, to pro mě u asi postrádá smysl. máme dva psy a zjistila jsem, e toho starího stejně u pojistit nemůu
prostě maj to dobře spočítaný!!
Není tady
A čemu se diví? Oni jsou výdělěčnej podnik, ne charita. To bys musela jinam...
Není tady
helena napsal(a):
A čemu se diví? Oni jsou výdělěčnej podnik, ne charita. To bys musela jinam...
Heleno a tu o tom děravým vědru zná taky:lol: - taky pořád melou dokola co u bylo řečeno
Není tady