|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Hezky den:-)
Obcas a hodne rada zabrousim na Babinet....chtela jsem se zeptat,jestli nektera maminka nema zkusenosti s plenkami POPOLINY.Meli by to byt pratelne plenkove kalhotky z prirodnich materialu.
Já jsem také tyto plenky držela v rokou, zdály se mi naprosto úžasné, ale ta cena mě odradila, vědět o někom kdo je používal, klidně bych si je od něj odkoupila, ale nové jsou dosti předražené. Hlavně si myslím že jich je potřeba víc než uvádí, protože přece nebudete každou plínku prát po použití v ruce a ze začátku máte spotřebu okolo 7 plenek denně, takže když je vyperete obden a trefíte se na obdoví kdy se netopí a venku nesvítí sluníčko, rozhodně jim pár hodin bude trvat než uschnou. Kdysi jsem hledala info o těchto plenkách na netu a dá se najít dokonce střih a návod jak je ušít, takže jestli jste šikovné, můžete si je samy doma vyrobit.
Není tady