29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vilemína napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Pokud se bude cpat veceri,nezhubne nikdy....
Nevečeřet je pěkná blbost. Ono taky záleží, jak se stravuješ během dne. Jestli přes den téměř nejíš a pak si dáš k večeři obrovskou porci jídla, tak je to špatně, ale pokud přes celý den normálně jíš v menších porcích, tak ti večeře neuškodí, tedy opět za předpokladu, že to není velká porce.
Já jím jen jednou denně večer, někdy dvakrát. A netloustnu mám stále cca 65-67kg /172cm. Nejsem na vařený jídlo, radši spořádám k večeři tři chleby s máslem .
Ale k tématu -
v pubertě jsem byla silná a zhubla jsem až díky pravidelnému sexu. Protože při sexu se spaluje tuků, to byste se divili. Tak bych možná doporučovala zakladateli vlákna milovat se třeba i akčněji, kdy nebude čas koukat na špeky. Nebo při milování zavřít oči a prožívat.
Není tady
Ahoj Já zase nemůžu jíst večer a na noc,protože pak špatně usínám s plným břichem!
Ale co fakt musím a klidně si i kvůli tomu ráno přivstanu je ...ráno se nasnídat.Nemusím moc,stačí mi namazaný chléb+teplý čaj.Vše,ale bez cukru,neb sladkosti nějak nemusím.A když už si něco sladkého zobnu,tak to je tak okolo 16h,jinak mě sladké nebere.
Jím takhle celý svůj život,je mi 45 a prakticky nemám problémy s váhou.Dříve jsem dost cvičila a jen mohu potvrdit,že velmi aktivním cvičením se fakt bohužel nezhubne,naopak vždy mi velmi narostl objem stehen už po pár měsících intenzívního cvičení,takže kalhoty jsem defacto stejně neoblékla natož aby mi byly velké!
Postupem let jsme se přestěhovali na vesnici do domku se zahradou a i když jsem i nadále mohla dojíždět do nedalekého městečka na cvičení,tak mi kupodivu začal vadit ten vydýchaný vzduch v tělocvičnách,parkrát jsem z toho dostala migrénu a bylo rozhodnuto.
Kromě občasného udržovacího cvičení si doma/protože mě to fakt baví/jsem se dala na dlouhé procházky přírodou.Také to pro mě není nic nového,neb od dětsví jsem ráda chodila pokud to šlo,všude pěšky,celou mateřskou jsem s dětmi vlastně prochodila po výletech na rozhledny,po lesích,a jak se jim to líbilo,Dnes už oba kluci chodí na tůry se svýma dívkama,takže já se zase ploužím po lese sama/ s fotákem/ jako kdysi,když jsem ještě děcka neměla.
Manžel pohyb nějak zvlást nemusí,ale rádi si spolu zahoubaříme,to kdyby nás někdo viděl,jak doslova závodíme po lese,kdo najde první houbu,tak nebude věřit tomu,že manžel se už z principu,jak on říká nerad hýbe ) .
Ono i kolem domku je dost práce,na místní poštu to mám asi 6km a to chodím,tak 3x týdně s balíky a do nedalekého městečka, to mám pěšky přes les asi 10km tam,10 pak zpátky.Paradoxně vlakem to je pouze 5 minut,jelikož cestu zkracuje tunel.Ale pokud mám dostatek času a není opravdu obzvláště hnusně,tak jdu moc ráááááda pěšky.A věřte nevěřte nedělám to vůbec cíleně kvůli hubnutí,ale jen a jen kvůli lepší psychice.To byl vlastně ten prvotní motiv,zjistila jsem totiž,že mi dělá dobře chůze.Prostě ujdu určitou vzdálenost a je mi o dost lépe na tom našem světě ) .Na fyzičku to samozřejmě též zabírá,vidím to sama,ještě stále vybíhám schody/ a že doma máme vysoké schodiště/ bez zadýchání.
Napsala jsem svůj příspěvek proto,abych Ti naznačila,že by bylo lepší,kdyby jsi šikovně vymyslel nějaký společný koníček,kde by se Tvoje žena věnovala pohybu jaksi nevědomky.Třeba,jestli rád houbaříš-vyražte na houby spolu a udělejte si z toho zábavu,vezměte foták a foťte nejzajímavější houbu.Závoďte s dětmi,kdo najde první houbu,prvního hřiba atd.Pokud žijete někde ve městě,vyražte za město,někam na kopce.Když jsem žila ve městě,tak jsme ještě chodívali plavat,s dětma i bez dětí,kromě procházek venku,na různé výstavy atd.
Ono motivovat partnera k pohybu není vůbec jednoduché to Ti věřím.Ale hlavně ona si z těch činností spojených s pohybem musí vybrat to,co ji baví! Co ji dělá dobře i psychicky.....
Upravil(a) lenka7 (19. 11. 2014 23:53)
Není tady
Tak jsem na jednom maminkovském serveru narazila na novou diskusi :"manžel se mnou nespí, co s tím..."
Maminka popisuje, že po dvou dětech přibrala, manžel se vyhýbá sexuálním hrátkám, většinou má výmluvu, že je unavený...
Ale párkrát ho přistihla, jak masturbuje - on o tom neví...
"Čím to může být, že by tím, že jsem přibrala?"
Trochu mě děsí ta představa, že s cizíma řeším, že vlastně nevím, co se děje, zatímco s kým to řešit mám, s tím to neřeším...
Není tady
annie napsal(a):
Tak jsem na jednom maminkovském serveru narazila na novou diskusi :"manžel se mnou nespí, co s tím..."
Maminka popisuje, že po dvou dětech přibrala, manžel se vyhýbá sexuálním hrátkám, většinou má výmluvu, že je unavený...
Ale párkrát ho přistihla, jak masturbuje - on o tom neví...
"Čím to může být, že by tím, že jsem přibrala?"
Trochu mě děsí ta představa, že s cizíma řeším, že vlastně nevím, co se děje, zatímco s kým to řešit mám, s tím to neřeším...
takovych diskuzi je mraky .... dneska se resi spis nezajem o sex ze strany chlapa nez opacne
Není tady
ahojte,
nějak jsem nestihla přečíst všechny příspěvky, ale doporučovala bych, pokud je manželka fakt obézní, tak hodinové procházky,nějaké hopsání v tělocvičně bych nedoporučovala, rychlejší chůze je fakt účinná, k tomu trošku upravit stravu....nevím, jestli manželka kojí, tak trošku s tím jídla bude problém, ale Ing. Havlíček má hodně příspěvků na netu.
Není tady
Já si myslím, že takový ty vztahy , že jeden druhýho miluje i když mu vypadaj zuby a oplešatí jsou až po mnoha a mnoha letech soužití ........ pokud jsou lidi pár let spolu , tak asi některýmu mladýmu klukovi vadí , když se žena zmení v Michelina .
Muži se vzruší na základě vizuálních podnětů ........a když se manželka změní v tlustý prase , docela chápu , že to některým mužům vadí.
Jiní jsou nadšení .........pamatuju se , jak mě můj mladý přítel utíral vždycky po sprše a byl jako stožár . A to už jsem měla pěkný centík.
A pokud jde o hubnutí to má fakt každej jinak , třeba u mě to záleží na prášku jakej mi předepíše doktor , po některých se tloustne a to mužu držet dietu, jakou chci.
Není tady
A ROZMARILA se nam vratila
Není tady