Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 17. 11. 2014 8:23

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Re: Manželka je obézní - co s tím?

Selima napsal(a):

Ernst Stavro Blofeld napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tak toužíš nebo netoužíš? V jedné větě si odporuješ. Jestli po ní toužíš, nemá se co vracet, když to tady je...

reknu to zcela primo a neomalene, jak to je: touzim po ni, jako po zene, ale jakmile sme v loznici a ja uvidim jeji faldy tuku na brise, horu tuku, ktera tvori zadek a sadelnate stehna, tak me chut v mziku prejde, pocitim fyzicky odpor (i kdyz mi je to hodne lito) a je nemozne, aby se dostavila erekce
ted jsem asi urazil hodne baculek, ale proste u mne je to tak

Ako to tak opisuješ - fakt si si ju bral ako krehkú vílu? Kožko pribrala tehotenstvom a po ňom...? Alebo bola vždy taká a tebe to začalo vadi až po porovnaní s modelkovskou kolegyňou...?

pred tehotenstvim vazila 65 - 70 kilo, na svoji vysku to byla, aspon podle mne, idealni hmotnost

Není tady

#102 17. 11. 2014 8:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ze se to nema resit
Špatně - samo se to nevyřeší...
Ty pořád očekáváš, že manželka nějak "prozře", pochopí a začne konat... sama od sebe... aniž by ses musel jakkoli angažovat. Co kdybys náhodou narazil, že?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#103 17. 11. 2014 8:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

miaa napsal(a):

Nevím, ale když se mne narodila dcera, rozhodně se změnily mé životní priority. Nebyl čas myslet na sebe, bylo nutno se plně věnovat dítěti, to byl smysl mého života. Možná bude vít manželka víc času na sebe, až půjde dítě do školky a půjde do práce a bude moci zase myslet i na něco jiného, než zrovna na dítě.
A jak Ernst ví, že bude zase fungovat, až manželka zhubne? CO když NE? Není Ernst metrosexuál, kde je pouze o tělesný obal? Ten do stáří nevydrží...no, jo ,plastikami jo, ale žije pro sebe a rodinu nebo pro okolí a hru na něco?
Určitě každou ženskou žere, když jí zůstanou po porodu nějaká kila a nechtějí dolů. Někomu to vadí, někomu ne.
Dnes už se asi nenosí žít pro rodinu? Být šasten, že má zdravé dítě, mít společné zážitky a vážit si toho, má třeba starostlivou mámu svých děti a domácí zázemí, krb? 
Ani nechci napsat, jak dopadl mnou zmíněný bývalý přítel. Obal, s kterým pak měl dítě zmizel, dítě mu zůstalo na krku, vychovávala ho jeho matka...Pak si našel další obal, mají spolu další dítě...první dítě s nimi nežije (nějak si k ní nenašel vztah) a dál nevím. Jen vím, že ji určitě věrný není. Asi se ukazuje s jinými obaly... A byl to tak hodný kluk, když jsem ho kdysi poznala.

určitě nosí a já i jeho příspěvky tak chápu, že manželku má rád a na rodině mu záleží . Fyzickou přitažlivost si ovšem přičarovat nemůže , to je o něčem jiném .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#104 17. 11. 2014 8:31

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Eva. napsal(a):

Není správné povýšit dítě na smysl života. Jak k tomu přijde chudák dítě, aby bylo matkou postaveno do role smyslu jejího života...
Ernstovic dítěti je UŽ 16 měsíců, není to žádné malé kojeňátko.
Ernst nepíše o tom, že by měl v úmyslu si s manželkou sednout a ohleduplným způsobem empaticky s ní probrat, co ho trápí a proč a co by s tím oni oba mohli udělat, jak to změnit. On nás vůbec nechává rozvíjet tady domněnky.

ne tak zcela, evo, ja tady ctu a hodnotim kazdy nazor, kazdy postreh, kazde konstatovani. a pak, az tahle moje tema nebude vic diskutovana (pri jinych tematech na tomhle foru lide prestavaji psat po cca 3 - 4 dnech, aspon co jsem cetl jine temata), tak si s manzelkou sednu a reknu, samozrejme, ohleduplne, co a jak. Ale bal jsem se treba, ze mi vsechny zeny budou radit, abych to v zadnem pripade nedelal, ze se manzelka treba urazi, nebo ze mam zkusit neco jineho, nez prime jednani. Ja jsem opravdu vdecny za kazdou radu. Jina temata tohohle fora nekdy zabihaji do nesmyslneho tlachani, to musis uznat, ale tady myslim, vsichni reaguji k veci.

Není tady

#105 17. 11. 2014 8:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ernste,píšeš, že i manželka má stabilní práci. Nedozvěděly jsme se od tebe, jestli manželka k malému dítěti i pracuje anebo je na rodičovské dovolené.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#106 17. 11. 2014 8:37

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Není správné povýšit dítě na smysl života. Jak k tomu přijde chudák dítě, aby bylo matkou postaveno do role smyslu jejího života...
Ernstovic dítěti je UŽ 16 měsíců, není to žádné malé kojeňátko.
Ernst nepíše o tom, že by měl v úmyslu si s manželkou sednout a ohleduplným způsobem empaticky s ní probrat, co ho trápí a proč a co by s tím oni oba mohli udělat, jak to změnit. On nás vůbec nechává rozvíjet tady domněnky.

souhlas .. tohle nechápu ... to si pak ty ženský dělají problémy samy , když mají dítě jako smysl života a na ostatní kašlou ... to si pak ani nestačí všimnout , že mají jednou tolik , nedbají na sebe a partner už je dávno jinde

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#107 17. 11. 2014 8:37

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Eva. napsal(a):

Ernste,píšeš, že i manželka má stabilní práci. Nedozvěděly jsme se od tebe, jestli manželka k malému dítěti i pracuje anebo je na rodičovské dovolené.

je na rodicovske dovolene

Není tady

#108 17. 11. 2014 8:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

MYSLIM SE,ZE POKUD SEXUALNI PRITAZLIVOST VYMIZELA,UZ SE NENAVRATI I KDYBY MANZELKA VAZILA 60 KG

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#109 17. 11. 2014 8:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Tak to má opravdu čas něco se sebou dělat, obzvláště když ty bys pohlídal i po večerech. I s dítětem se dá dělat hodně pohybových aktivit. Rodičovská dovolená s jedním dítětem je naprostá pohoda. Se dvěma malými dětmi, to už je úplně jiné. Vlastní zkušenost. To je hrozný, jestli se takhle opustila, že přibrala tolik, jak píšeš. Nerozumím jí. Vždy i jí to musí být nepohodlné, stát se ze šikovné mladé ženušky takovou kisnou. Kdyby chodila někam cvičit s malým, nebo s ním hodně ven každý den, stráví příjemný čas s prckem a ještě zhubne. Ale to je zbytečné psát tobě, to by měla vědět ona sama od sebe. sad

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#110 17. 11. 2014 9:08

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tak to má opravdu čas něco se sebou dělat, obzvláště když ty bys pohlídal i po večerech. I s dítětem se dá dělat hodně pohybových aktivit. Rodičovská dovolená s jedním dítětem je naprostá pohoda. Se dvěma malými dětmi, to už je úplně jiné. Vlastní zkušenost. To je hrozný, jestli se takhle opustila, že přibrala tolik, jak píšeš. Nerozumím jí. Vždy i jí to musí být nepohodlné, stát se ze šikovné mladé ženušky takovou kisnou. Kdyby chodila někam cvičit s malým, nebo s ním hodně ven každý den, stráví příjemný čas s prckem a ještě zhubne. Ale to je zbytečné psát tobě, to by měla vědět ona sama od sebe. sad

tolik moudra najednou , to jsi vytáhla až z paty, že jo.....
ženuška- to už taky dětinštíš, co? nebo v tvém případě je to něco jiného než u klokana (srazík) ?

Upravil(a) aprill (17. 11. 2014 9:11)

Není tady

#111 17. 11. 2014 10:16

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já nevím, ale jak čtu tady ty příspěvky, že by se měla paní hýbat s dítětem... tak se mi vybavil příběh jedné naší známé.
Narodilo se jí dítě ve 24 letech,, byla to vždy holka "tak akorát", žádná vyžle, ale ani vyloženě tlustá.
Během těhotenství nabrala dost kilo, a pak jí to ještě zůstalo asi rok a půl po porodu, když najednou začala hubnout.
Na celé léto odjela pak s dítkem na chajdu, vrátila se po 3 měsících, a byla hubenější, než před dítětem. Všichni jsme ji chválili, jak se spravila, a ona to vysvětlovala tím, jak malej začal běhat, na té chatě plno nebezpečí, běhala za ním a kila byla dole hned. Jenže holka hubla dál, a už klučina dávno běhal sám, až přestala vycházet ven, s klukem chodila jen babi, a pak jsme holku potkali v invalidním vozíku, kost a kůže, změněná k nepoznání, vezla ji babička, která se musela starat i o kloučka, protože máma už nemohla.

Zkrátím to, holka se z toho dostala, o svého muže ale mezitím přišla, už nikdy však nebude ta spokojená holka krev a mlíko.
Zůstalo jí spoustu zdravotních problémů, které poruchy přijmu potravy zanechaly, a které odstartovala kila navíc po porodu, a to, že manžel se v té době poohlídnul po jiné.

Prostě jsem si na toto vzpomněla, aniž bych chtěla něco tady vnucovat zakladateli nebo komukoliv.
Chtěla jsem se podělit. Je dobré mít na paměti i odvrácené stránky takových situací.

Není tady

#112 17. 11. 2014 11:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

miaa napsal(a):

Nevím, ale když se mne narodila dcera, rozhodně se změnily mé životní priority. Nebyl čas myslet na sebe, bylo nutno se plně věnovat dítěti, to byl smysl mého života. Možná bude vít manželka víc času na sebe, až půjde dítě do školky a půjde do práce a bude moci zase myslet i na něco jiného, než zrovna na dítě.
A jak Ernst ví, že bude zase fungovat, až manželka zhubne? CO když NE? Není Ernst metrosexuál, kde je pouze o tělesný obal? Ten do stáří nevydrží...no, jo ,plastikami jo, ale žije pro sebe a rodinu nebo pro okolí a hru na něco?
Určitě každou ženskou žere, když jí zůstanou po porodu nějaká kila a nechtějí dolů. Někomu to vadí, někomu ne.
Dnes už se asi nenosí žít pro rodinu? Být šasten, že má zdravé dítě, mít společné zážitky a vážit si toho, má třeba starostlivou mámu svých děti a domácí zázemí, krb? 
Ani nechci napsat, jak dopadl mnou zmíněný bývalý přítel. Obal, s kterým pak měl dítě zmizel, dítě mu zůstalo na krku, vychovávala ho jeho matka...Pak si našel další obal, mají spolu další dítě...první dítě s nimi nežije (nějak si k ní nenašel vztah) a dál nevím. Jen vím, že ji určitě věrný není. Asi se ukazuje s jinými obaly... A byl to tak hodný kluk, když jsem ho kdysi poznala.

Ale k rodine podža mňa patrí práce aj ten partnerský vzah, nielen rodičovský... Tým, že sa žena alebo muž stanú rodičmi, predsa neprestávajú by partnermi, aj keď rebríček hodnôt, životný štýl atď. sa určite zmení. Mne sa páči rozhovor s rodičmi 16 detí, ktorí zdôrazňovali, že ani pri tomto počte detí neprestali by mužom a ženou a každý večer i 22 hod,. je večierka (väčšie deti si čítajú, menšie idú spa) a rodičia majú aspoň chvížu sami pre seba. A hovoria, že keď sa rozpadne partnerský vzah, rozpadne sa aj rodina - fakt, ktorý si mnoho rodičov akosi neuvedomuje. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#113 17. 11. 2014 11:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A áno, Damil, aj mne napadlo, že zdravie je prvoradé... Vežká obezita už určite nie je ani zdravá (a ak ešte nemá problémy napr. s kĺbmi, ono to môže prís), ale ani druhý extrém nie je dobrý: chudnú za každú cenu, aj za cenu zdravia alebo nebodaj života... sorry, ale za to žiadne chlap nestojí. hmm Chlapov je veža (hlavne takých, ktorým záleží len na obale), zdravie len jedno.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#114 17. 11. 2014 11:46

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

helena napsal(a):

Já bych s obézním chlapem taky radši žila jen v celibátu.
Až do konce života, jo?

Hmm, nevím, občas bych si možná dala říct, nedovedu si to dost dobře představit. Asi něco jiného, když 2 zestárnou a změní postavu životním stylem spolu a nebo když se ta změna stane jen u jednoho během 9 měs.

Není tady

#115 17. 11. 2014 21:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Muj byvaly pritel pribral zmenou zivotniho stylu 20kg. Jelikoz nemam uplne miry 90-60-90 a obcas taky priberu par kilo, tak jsem to neresila nijak radikalne ze zacatku a cekala, ze az se situace uklidni, tak budu mit zase "sveho" pritele zpet. Hmm, ne. Nabizela jsem spolecne aktivity, kupovala zdrave jidlo, ale z jeho strany chybel zajem a snaha. Se.x byl o nicem, protoze nemohl dychat a strasne zlenivel... A postupne slo do haje vse. Doufala jsem ve zmenu 1/2 roku a pak to ukoncila. Dnes uz ma nahore celkem 35kg a je mu to porad sumak.

Není tady

#116 17. 11. 2014 22:09

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Nejlíp se mi hubnulo při rekonstrukci domu, nebo když nebyly peníze na pochutiny jako čokolády a kupovalo se jen normální jídlo a nebo při práci v Rusku, kde v jídelně bylo tak hnusné jídlo, že jsem radši jedla jen polévky. Zkuste si dát plátek přírodního vepřového, kydnout na to lžíci majonézy, zapéct to a dát si to se suchými kolínky, tak to je strava v podání ruské jídelny, to se to hubnulo :-) a nedalo se to dohnat ani přes víkendy. Vždy když jsem se hubnout snažila třeba sportem, tak se to nepovedlo, protože jsem na to moc myslela a paradoxně chu k jídlu byla větší, když jsem si jídlo jakože chtěla omezovat.

Není tady

#117 18. 11. 2014 9:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Môj milenec kedysi pribral relatívne v krátkom čase (po operácii) asi 20 kg a pri jeho výške - cca 170 cm - to bolo veru dos, ani predtým nebol žiadna krehká krása... Ale nejako mi to nevadilo, nebolo to dôležité... Kým sme sa dostali k veci rodna, pripili sme sa, strašne sme sa nasmiali a už to nejako šlo samo. Nikdy som to neriešila - a ani on u mňa.
Druhého zasa vzrušilo, keď sa chcel po rokoch stretnú a ja som sa priznala, že som medzičasom pribrala (podža fotiek aj on tongue) a že mu budem musie už v chodbe zaviaza oči a celé to prebehne poslepiačky. gloria Ale nakoniec som mu to vyhovorila, vzhžadom na zmenenú situáciu - uňho aj u mňa.
(Ernst, nemohla by ti manželka zaviaza oči? Nepomohlo by to aspoň dočasne...?)

Brita

Není tady

#118 18. 11. 2014 9:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nemohla by ti manželka zaviaza oči?
Furt má ruce... a asi i představivost http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#119 18. 11. 2014 9:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nemohla by ti manželka zaviaza oči?
Furt má ruce... a asi i představivost http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

to by pomohlo pomoct

Není tady

#120 18. 11. 2014 9:53

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Môj milenec kedysi pribral relatívne v krátkom čase (po operácii) asi 20 kg a pri jeho výške - cca 170 cm - to bolo veru dos, ani predtým nebol žiadna krehká krása... Ale nejako mi to nevadilo, nebolo to dôležité... Kým sme sa dostali k veci rodna, pripili sme sa, strašne sme sa nasmiali a už to nejako šlo samo. Nikdy som to neriešila - a ani on u mňa.
Druhého zasa vzrušilo, keď sa chcel po rokoch stretnú a ja som sa priznala, že som medzičasom pribrala (podža fotiek aj on tongue) a že mu budem musie už v chodbe zaviaza oči a celé to prebehne poslepiačky. gloria Ale nakoniec som mu to vyhovorila, vzhžadom na zmenenú situáciu - uňho aj u mňa.
(Ernst, nemohla by ti manželka zaviaza oči? Nepomohlo by to aspoň dočasne...?)

ono je to spíš o té chemii ... taky jsem to jednou zkusila s jedním docela fajn pánem cca 30 kg +... ale prostě to nešlo

Není tady

#121 18. 11. 2014 12:00

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje

Takze manzelka je jen obezni nebo i neupravena?Mel by jsi ji to rict ,jak to citis ,je to  Tvoje partnerka a zaslouzi si jednani na rovinu , aby mela vubec sanci neco menit. Drive mela jakou postavu?

Není tady

#122 18. 11. 2014 17:02

Ernst Stavro Blofeld
♥------

mikuelini napsal(a):

Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)

Takze manzelka je jen obezni nebo i neupravena?Mel by jsi ji to rict ,jak to citis ,je to  Tvoje partnerka a zaslouzi si jednani na rovinu , aby mela vubec sanci neco menit. Drive mela jakou postavu?

abych odpovedel primo k veci: manzelka je jen obezni, ne neupravena, drive mela skvelou postavu, nebylo to sice dokonych 90-60-90, ale postava byla skvela a mne osobne po ciste fyzicke strance dokonale vyhovovala (a po citove samozrejme taky big_smile ).

Není tady

#123 18. 11. 2014 18:31

mikuelini
♥♥♥♥♥--

mikuelini napsal(a):

abych odpovedel primo k veci: manzelka je jen obezni, ne neupravena, drive mela skvelou postavu, nebylo to sice dokonych 90-60-90, ale postava byla skvela a mne osobne po ciste fyzicke strance dokonale vyhovovala (a po citove samozrejme taky big_smile ).

No ono 16 mesicu po porodu neni jeste takova dlouha doba . myslim ,pokud se stravuje jako drive tak marelo jeste moznost zhubnout,ale bude to pomalu.Co na to rika ona ,ze tak hodne pribrala? Jak vypada jeji mamka ,ona genetika je taky nekdy pekna potvora. Myslim ,ze to pro ni taky muze byt pekne stresujici ,kdyz po kazde sexualne zklames . Jak se ma citit ona?

Není tady

#124 18. 11. 2014 18:35

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Jo jeste neco ,co na ni milujes. Ono vymenit  kvalitniho cloveka (manzelka) za sex bombu umi kazdy. Ale mas nekde jistotu ,ze potkas zase tak kvalitni partnerku?To si rozmysli ,mohl by jsi pekne litovat...Kvalitnich lidi se nepotka za zivot mnoho....

Není tady

#125 18. 11. 2014 19:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ona ví, jaké ženy se ti líbí? - ano, vic krat jsem se jasne vyjadril, ze se mi libi stihle zeny, ne obezni, ale nikdy jsem ji primo nerekl: hele, ty se mi nelibis vzhledem na tvoji hmotnost

Svým způsobem Tě chápu - u mě to před lety začalo úplně stejně. K ničemu Tě neponoukám, nic Ti neschvaluju, ale chápu rodna

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí