6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Ernst Stavro Blofeld napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tak touí nebo netouí? V jedné větě si odporuje. Jestli po ní touí, nemá se co vracet, kdy to tady je...reknu to zcela primo a neomalene, jak to je: touzim po ni, jako po zene, ale jakmile sme v loznici a ja uvidim jeji faldy tuku na brise, horu tuku, ktera tvori zadek a sadelnate stehna, tak me chut v mziku prejde, pocitim fyzicky odpor (i kdyz mi je to hodne lito) a je nemozne, aby se dostavila erekce
ted jsem asi urazil hodne baculek, ale proste u mne je to takAko to tak opisuje - fakt si si ju bral ako krehkú vílu? Kožko pribrala tehotenstvom a po ňom...? Alebo bola vdy taká a tebe to začalo vadi a po porovnaní s modelkovskou kolegyňou...?
pred tehotenstvim vazila 65 - 70 kilo, na svoji vysku to byla, aspon podle mne, idealni hmotnost
Není tady
ze se to nema resit
patně - samo se to nevyřeí...
Ty pořád očekává, e manelka nějak "prozře", pochopí a začne konat... sama od sebe... ani by ses musel jakkoli angaovat. Co kdybys náhodou narazil, e?
Není tady
miaa napsal(a):
Nevím, ale kdy se mne narodila dcera, rozhodně se změnily mé ivotní priority. Nebyl čas myslet na sebe, bylo nutno se plně věnovat dítěti, to byl smysl mého ivota. Moná bude vít manelka víc času na sebe, a půjde dítě do kolky a půjde do práce a bude moci zase myslet i na něco jiného, ne zrovna na dítě.
A jak Ernst ví, e bude zase fungovat, a manelka zhubne? CO kdy NE? Není Ernst metrosexuál, kde je pouze o tělesný obal? Ten do stáří nevydrí...no, jo ,plastikami jo, ale ije pro sebe a rodinu nebo pro okolí a hru na něco?
Určitě kadou enskou ere, kdy jí zůstanou po porodu nějaká kila a nechtějí dolů. Někomu to vadí, někomu ne.
Dnes u se asi nenosí ít pro rodinu? Být asten, e má zdravé dítě, mít společné záitky a váit si toho, má třeba starostlivou mámu svých děti a domácí zázemí, krb?
Ani nechci napsat, jak dopadl mnou zmíněný bývalý přítel. Obal, s kterým pak měl dítě zmizel, dítě mu zůstalo na krku, vychovávala ho jeho matka...Pak si nael dalí obal, mají spolu dalí dítě...první dítě s nimi neije (nějak si k ní nenael vztah) a dál nevím. Jen vím, e ji určitě věrný není. Asi se ukazuje s jinými obaly... A byl to tak hodný kluk, kdy jsem ho kdysi poznala.
určitě nosí a já i jeho příspěvky tak chápu, e manelku má rád a na rodině mu záleí . Fyzickou přitalivost si ovem přičarovat nemůe , to je o něčem jiném .
Není tady
Eva. napsal(a):
Není správné povýit dítě na smysl ivota. Jak k tomu přijde chudák dítě, aby bylo matkou postaveno do role smyslu jejího ivota...
Ernstovic dítěti je U 16 měsíců, není to ádné malé kojeňátko.
Ernst nepíe o tom, e by měl v úmyslu si s manelkou sednout a ohleduplným způsobem empaticky s ní probrat, co ho trápí a proč a co by s tím oni oba mohli udělat, jak to změnit. On nás vůbec nechává rozvíjet tady domněnky.
ne tak zcela, evo, ja tady ctu a hodnotim kazdy nazor, kazdy postreh, kazde konstatovani. a pak, az tahle moje tema nebude vic diskutovana (pri jinych tematech na tomhle foru lide prestavaji psat po cca 3 - 4 dnech, aspon co jsem cetl jine temata), tak si s manzelkou sednu a reknu, samozrejme, ohleduplne, co a jak. Ale bal jsem se treba, ze mi vsechny zeny budou radit, abych to v zadnem pripade nedelal, ze se manzelka treba urazi, nebo ze mam zkusit neco jineho, nez prime jednani. Ja jsem opravdu vdecny za kazdou radu. Jina temata tohohle fora nekdy zabihaji do nesmyslneho tlachani, to musis uznat, ale tady myslim, vsichni reaguji k veci.
Není tady
Ernste,píe, e i manelka má stabilní práci. Nedozvěděly jsme se od tebe, jestli manelka k malému dítěti i pracuje anebo je na rodičovské dovolené.
Není tady
Eva. napsal(a):
Není správné povýit dítě na smysl ivota. Jak k tomu přijde chudák dítě, aby bylo matkou postaveno do role smyslu jejího ivota...
Ernstovic dítěti je U 16 měsíců, není to ádné malé kojeňátko.
Ernst nepíe o tom, e by měl v úmyslu si s manelkou sednout a ohleduplným způsobem empaticky s ní probrat, co ho trápí a proč a co by s tím oni oba mohli udělat, jak to změnit. On nás vůbec nechává rozvíjet tady domněnky.
souhlas .. tohle nechápu ... to si pak ty enský dělají problémy samy , kdy mají dítě jako smysl ivota a na ostatní kalou ... to si pak ani nestačí vimnout , e mají jednou tolik , nedbají na sebe a partner u je dávno jinde
Není tady
Eva. napsal(a):
Ernste,píe, e i manelka má stabilní práci. Nedozvěděly jsme se od tebe, jestli manelka k malému dítěti i pracuje anebo je na rodičovské dovolené.
je na rodicovske dovolene
Není tady
MYSLIM SE,ZE POKUD SEXUALNI PRITAZLIVOST VYMIZELA,UZ SE NENAVRATI I KDYBY MANZELKA VAZILA 60 KG
Není tady
Eva. napsal(a):
Tak to má opravdu čas něco se sebou dělat, obzvlátě kdy ty bys pohlídal i po večerech. I s dítětem se dá dělat hodně pohybových aktivit. Rodičovská dovolená s jedním dítětem je naprostá pohoda. Se dvěma malými dětmi, to u je úplně jiné. Vlastní zkuenost. To je hrozný, jestli se takhle opustila, e přibrala tolik, jak píe. Nerozumím jí. Vdy i jí to musí být nepohodlné, stát se ze ikovné mladé enuky takovou kisnou. Kdyby chodila někam cvičit s malým, nebo s ním hodně ven kadý den, stráví příjemný čas s prckem a jetě zhubne. Ale to je zbytečné psát tobě, to by měla vědět ona sama od sebe.
Není tady
Eva. napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tak to má opravdu čas něco se sebou dělat, obzvlátě kdy ty bys pohlídal i po večerech. I s dítětem se dá dělat hodně pohybových aktivit. Rodičovská dovolená s jedním dítětem je naprostá pohoda. Se dvěma malými dětmi, to u je úplně jiné. Vlastní zkuenost. To je hrozný, jestli se takhle opustila, e přibrala tolik, jak píe. Nerozumím jí. Vdy i jí to musí být nepohodlné, stát se ze ikovné mladé enuky takovou kisnou. Kdyby chodila někam cvičit s malým, nebo s ním hodně ven kadý den, stráví příjemný čas s prckem a jetě zhubne. Ale to je zbytečné psát tobě, to by měla vědět ona sama od sebe.
tolik moudra najednou , to jsi vytáhla a z paty, e jo.....
enuka- to u taky dětintí, co? nebo v tvém případě je to něco jiného ne u klokana (srazík) ?
Upravil(a) aprill (17. 11. 2014 9:11)
Není tady
Já nevím, ale jak čtu tady ty příspěvky, e by se měla paní hýbat s dítětem... tak se mi vybavil příběh jedné naí známé.
Narodilo se jí dítě ve 24 letech,, byla to vdy holka "tak akorát", ádná vyle, ale ani vyloeně tlustá.
Během těhotenství nabrala dost kilo, a pak jí to jetě zůstalo asi rok a půl po porodu, kdy najednou začala hubnout.
Na celé léto odjela pak s dítkem na chajdu, vrátila se po 3 měsících, a byla hubenějí, ne před dítětem. Vichni jsme ji chválili, jak se spravila, a ona to vysvětlovala tím, jak malej začal běhat, na té chatě plno nebezpečí, běhala za ním a kila byla dole hned. Jene holka hubla dál, a u klučina dávno běhal sám, a přestala vycházet ven, s klukem chodila jen babi, a pak jsme holku potkali v invalidním vozíku, kost a kůe, změněná k nepoznání, vezla ji babička, která se musela starat i o kloučka, protoe máma u nemohla.
Zkrátím to, holka se z toho dostala, o svého mue ale mezitím přila, u nikdy vak nebude ta spokojená holka krev a mlíko.
Zůstalo jí spoustu zdravotních problémů, které poruchy přijmu potravy zanechaly, a které odstartovala kila navíc po porodu, a to, e manel se v té době poohlídnul po jiné.
Prostě jsem si na toto vzpomněla, ani bych chtěla něco tady vnucovat zakladateli nebo komukoliv.
Chtěla jsem se podělit. Je dobré mít na paměti i odvrácené stránky takových situací.
Není tady
miaa napsal(a):
Nevím, ale kdy se mne narodila dcera, rozhodně se změnily mé ivotní priority. Nebyl čas myslet na sebe, bylo nutno se plně věnovat dítěti, to byl smysl mého ivota. Moná bude vít manelka víc času na sebe, a půjde dítě do kolky a půjde do práce a bude moci zase myslet i na něco jiného, ne zrovna na dítě.
A jak Ernst ví, e bude zase fungovat, a manelka zhubne? CO kdy NE? Není Ernst metrosexuál, kde je pouze o tělesný obal? Ten do stáří nevydrí...no, jo ,plastikami jo, ale ije pro sebe a rodinu nebo pro okolí a hru na něco?
Určitě kadou enskou ere, kdy jí zůstanou po porodu nějaká kila a nechtějí dolů. Někomu to vadí, někomu ne.
Dnes u se asi nenosí ít pro rodinu? Být asten, e má zdravé dítě, mít společné záitky a váit si toho, má třeba starostlivou mámu svých děti a domácí zázemí, krb?
Ani nechci napsat, jak dopadl mnou zmíněný bývalý přítel. Obal, s kterým pak měl dítě zmizel, dítě mu zůstalo na krku, vychovávala ho jeho matka...Pak si nael dalí obal, mají spolu dalí dítě...první dítě s nimi neije (nějak si k ní nenael vztah) a dál nevím. Jen vím, e ji určitě věrný není. Asi se ukazuje s jinými obaly... A byl to tak hodný kluk, kdy jsem ho kdysi poznala.
Ale k rodine podža mňa patrí práce aj ten partnerský vzah, nielen rodičovský... Tým, e sa ena alebo mu stanú rodičmi, predsa neprestávajú by partnermi, aj keď rebríček hodnôt, ivotný týl atď. sa určite zmení. Mne sa páči rozhovor s rodičmi 16 detí, ktorí zdôrazňovali, e ani pri tomto počte detí neprestali by muom a enou a kadý večer i 22 hod,. je večierka (väčie deti si čítajú, menie idú spa) a rodičia majú aspoň chvížu sami pre seba. A hovoria, e keď sa rozpadne partnerský vzah, rozpadne sa aj rodina - fakt, ktorý si mnoho rodičov akosi neuvedomuje.
Není tady
A áno, Damil, aj mne napadlo, e zdravie je prvoradé... Vežká obezita u určite nie je ani zdravá (a ak ete nemá problémy napr. s kĺbmi, ono to môe prís), ale ani druhý extrém nie je dobrý: chudnú za kadú cenu, aj za cenu zdravia alebo nebodaj ivota... sorry, ale za to iadne chlap nestojí. Chlapov je veža (hlavne takých, ktorým záleí len na obale), zdravie len jedno.
Není tady
helena napsal(a):
Já bych s obézním chlapem taky radi ila jen v celibátu.
A do konce ivota, jo?
Hmm, nevím, občas bych si moná dala říct, nedovedu si to dost dobře představit. Asi něco jiného, kdy 2 zestárnou a změní postavu ivotním stylem spolu a nebo kdy se ta změna stane jen u jednoho během 9 měs.
Není tady
Muj byvaly pritel pribral zmenou zivotniho stylu 20kg. Jelikoz nemam uplne miry 90-60-90 a obcas taky priberu par kilo, tak jsem to neresila nijak radikalne ze zacatku a cekala, ze az se situace uklidni, tak budu mit zase "sveho" pritele zpet. Hmm, ne. Nabizela jsem spolecne aktivity, kupovala zdrave jidlo, ale z jeho strany chybel zajem a snaha. Se.x byl o nicem, protoze nemohl dychat a strasne zlenivel... A postupne slo do haje vse. Doufala jsem ve zmenu 1/2 roku a pak to ukoncila. Dnes uz ma nahore celkem 35kg a je mu to porad sumak.
Není tady
Nejlíp se mi hubnulo při rekonstrukci domu, nebo kdy nebyly peníze na pochutiny jako čokolády a kupovalo se jen normální jídlo a nebo při práci v Rusku, kde v jídelně bylo tak hnusné jídlo, e jsem radi jedla jen polévky. Zkuste si dát plátek přírodního vepřového, kydnout na to líci majonézy, zapéct to a dát si to se suchými kolínky, tak to je strava v podání ruské jídelny, to se to hubnulo :-) a nedalo se to dohnat ani přes víkendy. Vdy kdy jsem se hubnout snaila třeba sportem, tak se to nepovedlo, protoe jsem na to moc myslela a paradoxně chu k jídlu byla větí, kdy jsem si jídlo jakoe chtěla omezovat.
Není tady
Môj milenec kedysi pribral relatívne v krátkom čase (po operácii) asi 20 kg a pri jeho výke - cca 170 cm - to bolo veru dos, ani predtým nebol iadna krehká krása... Ale nejako mi to nevadilo, nebolo to dôleité... Kým sme sa dostali k veci , pripili sme sa, strane sme sa nasmiali a u to nejako lo samo. Nikdy som to nerieila - a ani on u mňa.
Druhého zasa vzruilo, keď sa chcel po rokoch stretnú a ja som sa priznala, e som medzičasom pribrala (podža fotiek aj on ) a e mu budem musie u v chodbe zaviaza oči a celé to prebehne poslepiačky. Ale nakoniec som mu to vyhovorila, vzhžadom na zmenenú situáciu - uňho aj u mňa.
(Ernst, nemohla by ti manelka zaviaza oči? Nepomohlo by to aspoň dočasne...?)
Není tady
nemohla by ti manelka zaviaza oči?
Furt má ruce... a asi i představivost
Není tady
helena napsal(a):
nemohla by ti manelka zaviaza oči?
Furt má ruce... a asi i představivost http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
to by pomohlo pomoct
Není tady
Selima napsal(a):
Môj milenec kedysi pribral relatívne v krátkom čase (po operácii) asi 20 kg a pri jeho výke - cca 170 cm - to bolo veru dos, ani predtým nebol iadna krehká krása... Ale nejako mi to nevadilo, nebolo to dôleité... Kým sme sa dostali k veci , pripili sme sa, strane sme sa nasmiali a u to nejako lo samo. Nikdy som to nerieila - a ani on u mňa.
Druhého zasa vzruilo, keď sa chcel po rokoch stretnú a ja som sa priznala, e som medzičasom pribrala (podža fotiek aj on ) a e mu budem musie u v chodbe zaviaza oči a celé to prebehne poslepiačky. Ale nakoniec som mu to vyhovorila, vzhžadom na zmenenú situáciu - uňho aj u mňa.
(Ernst, nemohla by ti manelka zaviaza oči? Nepomohlo by to aspoň dočasne...?)
ono je to spí o té chemii ... taky jsem to jednou zkusila s jedním docela fajn pánem cca 30 kg +... ale prostě to nelo
Není tady
Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje
Takze manzelka je jen obezni nebo i neupravena?Mel by jsi ji to rict ,jak to citis ,je to Tvoje partnerka a zaslouzi si jednani na rovinu , aby mela vubec sanci neco menit. Drive mela jakou postavu?
Není tady
mikuelini napsal(a):
Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahujeTakze manzelka je jen obezni nebo i neupravena?Mel by jsi ji to rict ,jak to citis ,je to Tvoje partnerka a zaslouzi si jednani na rovinu , aby mela vubec sanci neco menit. Drive mela jakou postavu?
abych odpovedel primo k veci: manzelka je jen obezni, ne neupravena, drive mela skvelou postavu, nebylo to sice dokonych 90-60-90, ale postava byla skvela a mne osobne po ciste fyzicke strance dokonale vyhovovala (a po citove samozrejme taky ).
Není tady
mikuelini napsal(a):
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahujeTakze manzelka je jen obezni nebo i neupravena?Mel by jsi ji to rict ,jak to citis ,je to Tvoje partnerka a zaslouzi si jednani na rovinu , aby mela vubec sanci neco menit. Drive mela jakou postavu?
abych odpovedel primo k veci: manzelka je jen obezni, ne neupravena, drive mela skvelou postavu, nebylo to sice dokonych 90-60-90, ale postava byla skvela a mne osobne po ciste fyzicke strance dokonale vyhovovala (a po citove samozrejme taky ).
No ono 16 mesicu po porodu neni jeste takova dlouha doba . myslim ,pokud se stravuje jako drive tak marelo jeste moznost zhubnout,ale bude to pomalu.Co na to rika ona ,ze tak hodne pribrala? Jak vypada jeji mamka ,ona genetika je taky nekdy pekna potvora. Myslim ,ze to pro ni taky muze byt pekne stresujici ,kdyz po kazde sexualne zklames . Jak se ma citit ona?
Není tady
Jo jeste neco ,co na ni milujes. Ono vymenit kvalitniho cloveka (manzelka) za sex bombu umi kazdy. Ale mas nekde jistotu ,ze potkas zase tak kvalitni partnerku?To si rozmysli ,mohl by jsi pekne litovat...Kvalitnich lidi se nepotka za zivot mnoho....
Není tady
Ona ví, jaké eny se ti líbí? - ano, vic krat jsem se jasne vyjadril, ze se mi libi stihle zeny, ne obezni, ale nikdy jsem ji primo nerekl: hele, ty se mi nelibis vzhledem na tvoji hmotnost
Svým způsobem Tě chápu - u mě to před lety začalo úplně stejně. K ničemu Tě neponoukám, nic Ti neschvaluju, ale chápu
Není tady