6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Seli, neřekla bych to líp. Moudrý tatínek...
Není tady
Eva. napsal(a):
Ernst Stavro Blofeld napsal(a):
ano, touzim po ni jako po zene, kdyby zhubla, touha by se urcite vratila
Tak toužíš nebo netoužíš? V jedné větě si odporuješ. Jestli po ní toužíš, nemá se co vracet, když to tady je...
reknu to zcela primo a neomalene, jak to je: touzim po ni, jako po zene, ale jakmile sme v loznici a ja uvidim jeji faldy tuku na brise, horu tuku, ktera tvori zadek a sadelnate stehna, tak me chut v mziku prejde, pocitim fyzicky odpor (i kdyz mi je to hodne lito) a je nemozne, aby se dostavila erekce
ted jsem asi urazil hodne baculek, ale proste u mne je to tak
Není tady
ted jsem asi urazil hodne baculek
Nefandi si... jednak baculky nejsou moc urážlivý, páč mají nervy obalený tukem , jednak je dost chlapů, který právě prostorově výraznější ženy preferujou...
jeji faldy tuku na brise, horu tuku, ktera tvori zadek a sadelnate stehna
Tohles tu v různejch variantách zopakoval několikrát... ale pořád jaksi postrádám informaci, zda má paní čas a náladu na vůbec nějaký (nejen) fyzický aktivity.
Není tady
helena napsal(a):
Nefandi si... jednak baculky nejsou moc urážlivý, páč mají nervy obalený tukem http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png, jednak je dost chlapů, který právě prostorově výraznější ženy preferujou...
Tohles tu v různejch variantách zopakoval několikrát... ale pořád jaksi postrádám informaci, zda má paní čas a náladu na vůbec nějaký (nejen) fyzický aktivity.
čas má, i kdyz tvrdi ze ne, naladu nema, i kdyz tvrdi ze jo, takze asi tak, cele je to prevracene
Není tady
helena napsal(a):
Nefandi si... jednak baculky nejsou moc urážlivý, páč mají nervy obalený tukem http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png, jednak je dost chlapů, který právě prostorově výraznější ženy preferujou...
Tohles tu v různejch variantách zopakoval několikrát... ale pořád jaksi postrádám informaci, zda má paní čas a náladu na vůbec nějaký (nejen) fyzický aktivity.čas má, i kdyz tvrdi ze ne, naladu nema, i kdyz tvrdi ze jo, takze asi tak, cele je to prevracene
pro nás bez fantazie , můžeš nám napsat jaká je obezita u tvé paní? třeba BMI. protože znám pár tobě podobných co o své partnerce říkali jak strašně je tlustá a ona byla docela normální...
Není tady
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
Tohles tu v různejch variantách zopakoval několikrát... ale pořád jaksi postrádám informaci, zda má paní čas a náladu na vůbec nějaký (nejen) fyzický aktivity.čas má, i kdyz tvrdi ze ne, naladu nema, i kdyz tvrdi ze jo, takze asi tak, cele je to prevracene
pro nás bez fantazie , můžeš nám napsat jaká je obezita u tvé paní? třeba BMI. protože znám pár tobě podobných co o své partnerce říkali jak strašně je tlustá a ona byla docela normální...
vyska: 170 cm presne, vahu presne neznam, nakolik, jak uz jsem psal, se uz nevazi (aspon ne prede mnou), muj odhad je 100 - 110 kilo, tuk je rozmistnen typicky pro gynoidni obezitu - hlava, hrudnik v poradku (i kdyz se objevuje druha brada a licka jsou moc kulata), no a tuk se drzi na brise, zadku a stehnech
Není tady
čas má, i kdyz tvrdi ze ne, naladu nema, i kdyz tvrdi ze jo
Hm... to je zas takovej konkrétní údaj...
Ty víš přesně, že "tuk je rozmistnen typicky pro gynoidni obezitu"... ale už neřekneš, jestli například dvakrát v tejdnu převezmeš kompletní péči o potomka, jestli máte nějaký společný akce, kdy se ale budeš mrňouskovi věnovat převážně ty, jestli občas dítě "odložíte" a máte večer jen pro sebe...
A mimochodem, chlapče - pokud "je nemozne, aby se dostavila erekce", jedná se především o tvůj problém... a budeš-li i nadále doma pokračovat stylem "o čem se nemluví, to neexistuje", mohla by tě potkat erektilní dysfunkce i s každou jinou, víš...
Není tady
Eva. napsal(a):
sahleb napsal(a):
Nedostatek spanku zpusobuje obezitu. Po dieti proste nekdo hodne pribere.
U mě způsobuje nedostatek spánku hubntí.
Kazdy je jiny a genetika udela taky sve.U nas jsou v rodine vsichni obezni s obou stran rodicu.Tak jaka asi muzu byt ja.Bohuzel i ma dcera ziskala me geny a ma obrovsky problem s vahou.
Není tady
Každý může být, jaký chce. Genetika jsou jenom výmluvy. Taky jsou v naší rodině obézní, i má maminka a mé sestry. I v tátově rodině. Dá to sice víc práce, když má někdo vrozené dispozice, ale když chce, tak to jde.
Není tady
helena napsal(a):
čas má, i kdyz tvrdi ze ne, naladu nema, i kdyz tvrdi ze jo
Hm... to je zas takovej konkrétní údaj...
Ty víš přesně, že "tuk je rozmistnen typicky pro gynoidni obezitu"... ale už neřekneš, jestli například dvakrát v tejdnu převezmeš kompletní péči o potomka, jestli máte nějaký společný akce, kdy se ale budeš mrňouskovi věnovat převážně ty, jestli občas dítě "odložíte" a máte večer jen pro sebe...
A mimochodem, chlapče - pokud "je nemozne, aby se dostavila erekce", jedná se především o tvůj problém... a budeš-li i nadále doma pokračovat stylem "o čem se nemluví, to neexistuje", mohla by tě potkat erektilní dysfunkce i s každou jinou, víš...
jo, prevezmu dvakrát v tejdnu převezmeš kompletní péči o potomka, proc ne, nemam s tim problem, jo, mame nějaký společný akce, kdy se ale budu mrňouskovi věnovat převážně ja, jo, občas dítě "odložíme" a máme večer jen pro sebe
Není tady
Každý může být, jaký chce. Genetika jsou jenom výmluvy.
To je dobrej názor... běž a povídej ho rodičům různě postiženejch dětí...
nemam s tim problem...
Tak proč paní nemá čas?
Není tady
helena napsal(a):
heleno, nepřekrucuj zase. Mluvím POUZE o obezitě zdravého člověka. Tu tady probíráme. Nech si ty kecy pro sebe.
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
heleno, nepřekrucuj zase. Mluvím POUZE o obezitě zdravého člověka. Tu tady probíráme. Nech si ty kecy pro sebe.
a z čeho usuzuješ, že manželka je zcela zdráva?
Není tady
Mluvím POUZE o obezitě zdravého člověka.
Což je ovšem informace ex post...
Nech si ty kecy pro sebe.
Jak ty to tu vždycky píšeš? "Budu si psát/říkat/dělat co chci!", viď?
Není tady
heleno, jsem si naprosto jistá, že jsi dost chytrá na to, abys věděla, že jsem psala o obezitě, neboť tu na tomto vlákně probíráme. A překroutilas to schválně.
Není tady
A překroutilas to schválně.
Dupni si
Mimochodem - všimla sis ve svým spraveedlivým rozhořčení, že se motáš do cizího vlákna se svejma nesmyslnejma podezřeníma? Kdyby to tak udělal někdo jinej...
Takže jako obvykle - tvoje "vypečený hry" s tebou nehraju.
Není tady
Eva. napsal(a):
Každý může být, jaký chce. Genetika jsou jenom výmluvy. Taky jsou v naší rodině obézní, i má maminka a mé sestry. I v tátově rodině. Dá to sice víc práce, když má někdo vrozené dispozice, ale když chce, tak to jde.
nemyslím , že to je výmluva . já to asi v genech mám , protože po každém porodu jsem do roka byla zpět na své váze a nic jsem pro to nedělala ... jiným se změní figura a zůstanou kila .
Není tady
Měla jsem přítele, kterému jsem se 164 cm, 57 kg zdála tlustá a nutil mne hubnout ( a mám prokazatelně těžké kosti). Vždy jsem měla zadek a stehna, boky 94,zato v pase 57 cm. Když jsem přibrala ....taky po dítěti tak na cca něco kolem 87 kg (ale konečně jsem měla velká prsa), tak se mnou taky prý nemohl nic mít a řekl, že až zhubnu na 60, tak si mne vezme. No, má smyslu žít s takovým člověkem, který staví pouze na těle?
Není tady
miaa napsal(a):
Měla jsem přítele, kterému jsem se 164 cm, 57 kg zdála tlustá a nutil mne hubnout ( a mám prokazatelně těžké kosti). Vždy jsem měla zadek a stehna, boky 94,zato v pase 57 cm. Když jsem přibrala ....taky po dítěti tak na cca něco kolem 87 kg (ale konečně jsem měla velká prsa), tak se mnou taky prý nemohl nic mít a řekl, že až zhubnu na 60, tak si mne vezme. No, má smyslu žít s takovým člověkem, který staví pouze na těle?
ne
Není tady
miaa napsal(a):
samozrejme, ze nema smysl
ale ja mam jiny problem, ja svoji zenu kvuli jeji hmotnosti neopustim, i kdyby vazila tunu u mne jde o ztratu fyzicke pritazlivosti a neochote (neschopnosti? nezajmu? nemohoucnosti?) manzelky se efektivne snazit zhubnout
Není tady
miaa napsal(a):
ale ja mam jiny problem, ja svoji zenu kvuli jeji hmotnosti neopustim, i kdyby vazila tunu u mne jde o ztratu fyzicke pritazlivosti a neochote (neschopnosti? nezajmu? nemohoucnosti?) manzelky se efektivne snazit zhubnout
třeba ji taky nepřitahuješ a nemá tedy pro koho hubnout. i když zhubnout by měla sama pro sebe
Upravil(a) aprill (16. 11. 2014 17:41)
Není tady
miaa napsal(a):
Takze budes zit dozivotne v celibatu?
Není tady
eremuruss napsal(a):
miaa napsal(a):
ale ja mam jiny problem, ja svoji zenu kvuli jeji hmotnosti neopustim, i kdyby vazila tunu u mne jde o ztratu fyzicke pritazlivosti a neochote (neschopnosti? nezajmu? nemohoucnosti?) manzelky se efektivne snazit zhubnoutTakze budes zit dozivotne v celibatu?
musí zkusit , jestli mu to bude fungovat někde jinde
Není tady
Eva. napsal(a):
ano, touzim po ni jako po zene, kdyby zhubla, touha by se urcite vratila
Tak toužíš nebo netoužíš? V jedné větě si odporuješ. Jestli po ní toužíš, nemá se co vracet, když to tady je...
reknu to zcela primo a neomalene, jak to je: touzim po ni, jako po zene, ale jakmile sme v loznici a ja uvidim jeji faldy tuku na brise, horu tuku, ktera tvori zadek a sadelnate stehna, tak me chut v mziku prejde, pocitim fyzicky odpor (i kdyz mi je to hodne lito) a je nemozne, aby se dostavila erekce
ted jsem asi urazil hodne baculek, ale proste u mne je to tak
Ako to tak opisuješ - fakt si si ju bral ako krehkú vílu? Koľko pribrala tehotenstvom a po ňom...? Alebo bola vždy taká a tebe to začalo vadiť až po porovnaní s modelkovskou kolegyňou...?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
nemyslím , že to je výmluva . já to asi v genech mám , protože po každém porodu jsem do roka byla zpět na své váze a nic jsem pro to nedělala ... jiným se změní figura a zůstanou kila .
Ja po porodu byla zpet na sve vaze velice brzo taky.Diky tomu,ze jsem mesic lezela v nemocnici se zlucnikem.Ale sve kalhoty co jsem nosila pred tehotenstvim,uz jsem nikdy nedopla.Postava se po porodu dost zmenila
Není tady