21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje
To asi vichni chápeme... ale je to ve tvejch rukou a pokud s tím chce něco udělat, nezbejvá ne s ní o tom promluvit.
Ovem asi jinak, ne "jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje" - to bych se zfleku přestala váit taky . Nebo si myslí, e ona to neví?
Její váha můe mít několik monejch příčin - něco u tu bylo naznačený, třeba e "zapomíná na péči o sebe" nebo prostě nemá čas/chu/náladu - nevíme, jak dalece je péče o manela, dítě a domácnost jen na ní... a pokud je to občas doplněný líbeznostma typu "jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka", můe jít i o svéráznej "truc".
Za dalí se moná i pokouela, ale nejde to (moný změny metabolizmu, hormonů a kdovíčeho jetě) - tam by se dalo mluvit o poradě s odborníkem, protoe by moná(!) stačilo najít příčinu, jde-li skutečně o tělesnej problém.
O tomhle vem by se dalo promluvit a pokusit se najít společně řeení... ovem má-li paní pocit, e porodem má "splněno", je to pravděpodobně konečná.
Není tady
Ernst Stavro Blofeld napsal(a):
Moje manzelka behem tehotenstvi ale zejmena po porodu hrozne ztloustla a tim se pro mne stala neatraktivni. Aby jste me chapali, ja svoji manzelku miluji, ona mne taky, zijeme ve velice stastnem manzelstvi.
Ja vim, ze pro zenu neni snadne shodit kila po porodu, je to vec hormonu, atd., ja taky nejsem zadny svetovy atlet. Problem je v tom, ze po porodu jsme dlouho nemeli sex a kdyz uz to prislo, tak se ze mne stal prakticky impotent. Nedokazu se vzrusit. Je to mozna trochu paradoxni a mozna take trochu vulgarni, ale proste nemuzu mit erekci, kdyz vidim pretekajici sadlo na brise a obrovsky roztreseny zadek. Samozrejme, kazdy mame svoje predstavy o krase, tohle jsem manzelce nerekl, abych ji neranil a aby si nemyslela, ze jsem prase, co mysli jen na sex, zatim co ona musela odrodit dite, kojit ho, starat se o nej. Jenze tim vznikl dalsi problem. Manzelka vidi, ze i kdyz mam chut, nepostavi se mi. Mysli si, ze je to zdravotni problem, boji se o mne a rika, ze bych mel jit k lekari. Ale co mu reknu? Jakmile sadnu k po*n, je indispozice pryc. Masturbace mi jde skvele. Minule kdyz v loznici opet nic nebylo a manzelka usnula, vybral jsem se do vedlejsi mistnosti, kde me uz cekal pansky casopis . Prsatym kraskam jsem nemohl odolat
a zacal jsem si to delat. Ale manzelka me nachytala a ted je zmatena. nechape, jak to, ze pred chvili jsem nemohl a ted uz jo. Pochopitelne, ze jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka. Kazdopadne kazdy tyden pozoruji, jak se zadek zvetsuje a zvetsuje. Prednedavnem k nam do prace prisla nova kolegyne. Ta je naprosta sexbomba, vypada jako modelka, prsa ma jak balony, stihla, modrooka blondina (peroxidova). Ted si asi pomyslite, ze chci byt neverny s kolegyni, ale to vubec ne. oNa by si ani nic zacit nechtela, ma svoji rodinu. Ale stala objektem mych sexualnich tuzeb a mych tajnych fantazii. Kdyz masturbuji, tak myslim na ni, stejne jako asi vsichni ostatni kolegove z prace. A mam o ni taky sny. Snilo se mi, ze to s ni delam celou noc v moji loznici. Kdyz jsem se vzbudil, mel jsem erekci jako hrom. Manzelka si toho vsimla, chtela to vyuzit, ale za chvilku mi upadl a nechtel se postavit. Manzelka byla nestastna, nevi, co se deje a ja ji pravdu nechci rict. Nevim, jak by to vzala. Co mam ted delat? Dokonce zivota si to jen potaji delat rukou? Nebo porad snit o cizi zene?
Chce vymeni manelku za kolegyňu a my ti to akoe máme odsúhlasi...? Si padol na hlavu? Netvrdím, e chu a príalivos sa dá naordinova alebo odpreparova, ale ivot riadený len chtíčom by bol zasa úbohý... Musí si sám nejako vymyslie, ako to pokombinova. Doma zhasnú a predstavova si kolegyňu, alebo vytiahnu manelku spoločne si zabeha... Proste prejavi záujem o zachovanie rodiny - a nie utiec inam, kde bude po čase (dlhom alebo kratom) riei némlich to samé...
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat .
opravdu? z čeho tak usuzuje?
pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy
A čo ak ete kojí? Hormóny sú sviňa a fungujú u kadého inak... Niektorá pri kojení chudne, iná priberá...
Upravil(a) Selima (15. 11. 2014 18:38)
Není tady
Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje
A nie je to aj materstvom? e váha je a druhoradá a v skutočnosti je hlavný problém, e sexi dračica sa stala matkou a tým sa akosi zmenila jej funkcia...? Alebo je aj kolegyňa zaslúilá matka...? (Potom by to mono fakt bolo len tou vizualitou, čo je ale koda...).
Mňa by uráalo, keby som bola pre chlapa len vonkajia forma, len postava - ani pre milencov v mojom ivote to neplatí, nehovoriac o hlbích vzahoch. Ale je fakt, e zasa rozkáza si to (libido, chtíč, príalivos) nedá... Naozaj si myslím, e spoločné príjemné aktivity (plávanie? tanec?) by mohli pomôc vo viacerých rovinách. Ja si nemyslím, e by TOTO bol problém len jedného alebo e by situáciu mal riei len jeden - vzah podža mňa musia pestova, zachraňova a ochraňova dvaja žudia, inak nemá ancu. (Myslím partnerský vzah, nie vzah Já-já.)
Není tady
Selima napsal(a):
Chce vymeni manelku za kolegyňu a my ti to akoe máme odsúhlasi...? Si padol na hlavu? Netvrdím, e chu a príalivos sa dá naordinova alebo odpreparova, ale ivot riadený len chtíčom by bol zasa úbohý... Musí si sám nejako vymyslie, ako to pokombinova. Doma zhasnú a predstavova si kolegyňu, alebo vytiahnu manelku spoločne si zabeha... Proste prejavi záujem o zachovanie rodiny - a nie utiec inam, kde bude po čase (dlhom alebo kratom) riei némlich to samé...
Chce vymeni manelku za kolegyňu a my ti to akoe máme odsúhlasi...? - Ne, nechci vymenit manzelku za kolegyni.
Netvrdím, e chu a príalivos sa dá naordinova alebo odpreparova, ale ivot riadený len chtíčom by bol zasa úbohý... - naprosto souhlasim
Musí si sám nejako vymyslie, ako to pokombinova. - ale jak?
Doma zhasnú a predstavova si kolegyňu, - tohle je podle mne jenom kratkodoba berlicka, krom toho jsem to zkousel a nefunguje to
alebo vytiahnu manelku spoločne si zabeha... - o to se snazim, zatim je prilis brzy hodnotit, zda mam uspech
proste prejavi záujem o zachovanie rodiny - a nie utiec inam, kde bude po čase (dlhom alebo kratom) riei némlich to samé... - nikam neutikam, ani utect nechci
Není tady
ale jak?
No, my to za tebe vymejlet nemůeme... na to máme příli málo a navíc jednostrannejch informací.
Podívej - kdy ti klekne auto, v první řadě se ho "zeptá" = tedy zjistí příčinu. Dokud neví, co je patně, pravděpodobně ho do pohybu neuvede... leda pasivního...
Upravil(a) helena (15. 11. 2014 18:51)
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
opravdu? z čeho tak usuzuje?pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy
A čo ak ete kojí? Hormóny sú sviňa a fungujú u kadého inak... Niektorá pri kojení chudne, iná priberá...
To nevim ... nemam s tim zkusenost
Není tady
Ernste, bohuel změna postavy je výhradně v rukou Tvé paní a Tvoje paní musí mít dostatečně silnou motivaci k tomu, aby se sebou začala něco dělat. Já chápu, e těhotenství a porod, jakoto i následná péče o dítě není ádná legrace, chápu, e určitou roli zde hrají i hormony, ale na tyto faktory je nutné brát ohled pouze po určitou dobu. Obezitu Tvojí paní nezapříčinila ani títná láza, ani jiná závaná nemoc, paní přibrala "pouze" kvůli těhotenství.
Nezlob se na mě, ale kdybych byla na místě Tvé manelky a byla alespoň trochu soudná, u by mi začalo blikat někde v hlavě varovné světýlko, proč je ná manelský ivot na bodě mrazu kvůli tomu, e má můj mu problémy s erekcí a jestli to náhodou není kvůli tomu, e mám po porodu dvacet-třicet kilo navíc - a u bych na sobě začala raději pracovat.
Muova touha po eně je toti jako křehká váza - rozbije-li se jednou na střepy, u se jen velmi těko slepuje
Není tady
Ernste, jak dlouho je manelka po porodu? Kojí jetě? Kolik máte dětí?
Bavilo by tvou enu třeba chodit večer někam cvičit, třeba jogu, heat, cokoliv, a ty bys zatím hlídal dítě/děti? Ona by měla chvilku pro sebe, pohyb, přila by na jiné mylenky a ty by sis uil dětí.
Není tady
A jak píe i Kiara, jetě po ní touí jako po eně? Kdy by zhubla, touha by se vrátila, jestli teď po ní netouí? Není to u nenávratně pryč a třeba to nemá s obezitou ani moc společného? Vybírals dobře, byla mezi vámi i fyzická přitalivost a touha?
Není tady
Eva. napsal(a):
Bavilo by tvou enu třeba chodit večer někam cvičit, třeba jogu, heat, cokoliv, a ty bys zatím hlídal dítě/děti? Ona by měla chvilku pro sebe, pohyb, přila by na jiné mylenky a ty by sis uil dětí.
po porodu je 16 mesicu, uz nekoji, dalsi deti nemame
Není tady
Eva. napsal(a):
A jak píe i Kiara, jetě po ní touí jako po eně? Kdy by zhubla, touha by se vrátila, jestli teď po ní netouí? Není to u nenávratně pryč a třeba to nemá s obezitou ani moc společného? Vybírals dobře, byla mezi vámi i fyzická přitalivost a touha?
ano, touzim po ni jako po zene, kdyby zhubla, touha by se urcite vratila
Není tady
po porodu je 16 mesicu, uz nekoji, dalsi deti nemame
To u je dost dlouho na to, aby shodila nějaká kila. Já jsem hnedka po porodech cvičila a kila la dolů jako nic. Já jsem v těhotenstvích ani nějak moc nepřibrala. Má dcera sice necvičila, má dvě děti, 170 cm a 57 kg. Nalítá se kolem dětí a s dětmi dost. A chodí na jogu, lukostřelbu, pole dance. Chodí večer, děti hlídá ze. Proto jsem psala, jestli by si tvá ena nechtěla taky takhle vyrazit, třeba s kamarádkou. A ty bys hlídal.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nedostatek spánku také způsobuje tíhlost a ne obezitu. Paní zřejmě nezřízeně jí. .
Nedostatek spanku zpusobuje obezitu. Po dieti proste nekdo hodne pribere.
Není tady
sahleb napsal(a):
U mě způsobuje nedostatek spánku hubntí.
Není tady
Damila napsal(a):
Ona ví, jaké eny se ti líbí? Zeptala se tě někdy, jestli se ti líbí ona? přemýlím, jestli je vůbec moné, e ji to třeba vůbec nenapadlo, jestli ona je se sebou spokojená, atp. To se ale dozví jedině tím, e se jí zeptá, no. Ale chápu, e je to křehký.Tak hodně těstí...
Ona ví, jaké eny se ti líbí? - ano, vic krat jsem se jasne vyjadril, ze se mi libi stihle zeny, ne obezni, ale nikdy jsem ji primo nerekl: hele, ty se mi nelibis vzhledem na tvoji hmotnost
Zeptala se tě někdy, jestli se ti líbí ona? - od doby, co pribrala tak ne (mozna se boji zeptat, mozna si mysli, ze se mi libi a tim padem je zbytecne se ptat)
Není tady
Damila napsal(a):
Otázka je, jestli by na tom něco změnilo, kdyby cvičit začala, ale třeba by se jí nedařilo shodit. Kdybys viděl snahu, pomohlo by to?
nevim, takhle jsem nad tim nikdy nepremyslel
Není tady
Eva. napsal(a):
Bavilo by tvou enu třeba chodit večer někam cvičit, třeba jogu, heat, cokoliv, a ty bys zatím hlídal dítě/děti? Ona by měla chvilku pro sebe, pohyb, přila by na jiné mylenky a ty by sis uil dětí.po porodu je 16 mesicu, uz nekoji, dalsi deti nemame
byl jsi u porodu?
Není tady
aprill napsal(a):
byl jsi u porodu?
jo, proc?
Není tady
aprill napsal(a):
byl jsi u porodu?
jo, proc?
jeden z důvodů, proč tě teď manelka nepřitahuje...
Není tady
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
byl jsi u porodu?
jo, proc?
jeden z důvodů, proč tě teď manelka nepřitahuje...
zajimava teorie, ale myslim, ze tohle nebude muj pripad
Není tady
Touí po ní s podmínkou?
A co kdyby nezhubla? Nebo aspoň ne podle tvejch představ? Co potom? "Zapudil" bys ji?
Není tady
Tak touí nebo netouí? V jedné větě si odporuje. Jestli po ní touí, nemá se co vracet, kdy to tady je...
Upravil(a) Eva. (16. 11. 2014 12:01)
Není tady
Eva. napsal(a):
sahleb napsal(a):
U mě způsobuje nedostatek spánku hubntí.
No u niekoho (napr. u mňa) je to naopak... čo s touto informáciou?
Není tady
Mne sa stále najviac páči predstava, e začnete niečo podnika aj spolu - napr. začnete chodi na hodiny tanga, salsy... To by ju mohlo natartova, aj keď na samotné schudnutie to nemusí stači - ale ako začiatok dobré, nie?
Prípadne pláva, to by ste u mohli zobra aj svia a strieda sa pri ňom a mali by ste spoločnú rodinnú aktivitu. Ja keď som v puberte začala pribera (resp. nadobúda enské krivky), tak otec rozumne usúdil, e nemôe puberáčku v raste týra hladovkami a začal nás, aj s bratom pravidelne bráva na plaváreň - jednak mi to pomohlo momentálne vytvarova postavu a druhak vytvorilo uitočný celoivotný koníček.
Není tady