Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 11. 2014 17:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manželka je obézní - co s tím?

velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje
To asi všichni chápeme... ale je to ve tvejch rukou a pokud s tím chceš něco udělat, nezbejvá než s ní o tom promluvit.
Ovšem asi jinak, než "jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje" - to bych se zfleku přestala vážit taky http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif. Nebo si myslíš, že ona to neví?
Její váha může mít několik možnejch příčin - něco už tu bylo naznačený, třeba že "zapomíná na péči o sebe" nebo prostě nemá čas/chuť/náladu - nevíme, jak dalece je péče o manžela, dítě a domácnost jen na ní... a pokud je to občas doplněný líbeznostma typu "jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka", může jít i o svéráznej "truc".
Za další se možná i pokoušela, ale nejde to (možný změny metabolizmu, hormonů a kdovíčeho ještě) - tam by se dalo mluvit o poradě s odborníkem, protože by možná(!) stačilo najít příčinu, jde-li skutečně o tělesnej problém.
O tomhle všem by se dalo promluvit a pokusit se najít společně řešení... ovšem má-li paní pocit, že porodem má "splněno", je to pravděpodobně konečná.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 15. 11. 2014 18:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ernst Stavro Blofeld napsal(a):

Moje manzelka behem tehotenstvi ale zejmena po porodu hrozne ztloustla a tim se pro mne stala neatraktivni. Aby jste me chapali, ja svoji manzelku miluji, ona mne taky, zijeme ve velice stastnem manzelstvi. hjarta Ja vim, ze pro zenu neni snadne shodit kila po porodu, je to vec hormonu, atd., ja taky nejsem zadny svetovy atlet. Problem je v tom, ze po porodu jsme dlouho nemeli sex a kdyz uz to prislo, tak se ze mne stal prakticky impotent. Nedokazu se vzrusit. Je to mozna trochu paradoxni a mozna take trochu vulgarni, ale proste nemuzu mit erekci, kdyz vidim pretekajici sadlo na brise a obrovsky roztreseny zadek. Samozrejme, kazdy mame svoje predstavy o krase, tohle jsem manzelce nerekl, abych ji neranil a aby si nemyslela, ze jsem prase, co mysli jen na sex, zatim co ona musela odrodit dite, kojit ho, starat se o nej. Jenze tim vznikl dalsi problem. Manzelka vidi, ze i kdyz mam chut, nepostavi se mi. Mysli si, ze je to zdravotni problem, boji se o mne a rika, ze bych mel jit k lekari. Ale co mu reknu? Jakmile sadnu k po*n, je indispozice pryc. Masturbace mi jde skvele. Minule kdyz v loznici opet nic nebylo a manzelka usnula, vybral jsem se do vedlejsi mistnosti, kde me uz cekal pansky casopis . Prsatym kraskam jsem nemohl odolat roll a zacal jsem si to delat. Ale manzelka me nachytala a ted je zmatena. nechape, jak to, ze pred chvili jsem nemohl a ted uz jo. Pochopitelne, ze jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka. Kazdopadne kazdy tyden pozoruji, jak se zadek zvetsuje a zvetsuje. Prednedavnem k nam do prace prisla nova kolegyne. Ta je naprosta sexbomba, vypada jako modelka, prsa ma jak balony, stihla, modrooka blondina (peroxidova). Ted si asi pomyslite, ze chci byt neverny s kolegyni, ale to vubec ne. oNa by si ani nic zacit nechtela, ma svoji rodinu. Ale stala objektem mych sexualnich tuzeb a mych tajnych fantazii. Kdyz masturbuji, tak myslim na ni, stejne jako asi vsichni ostatni kolegove z prace. A mam o ni taky sny. Snilo se mi, ze to s ni delam celou noc v moji loznici. Kdyz jsem se vzbudil, mel jsem erekci jako hrom. Manzelka si toho vsimla, chtela to vyuzit, ale za chvilku mi upadl a nechtel se postavit. Manzelka byla nestastna, nevi, co se deje a ja ji pravdu nechci rict. Nevim, jak by to vzala. Co mam ted delat? Dokonce zivota si to jen potaji delat rukou? Nebo porad snit o cizi zene?

Chceš vymeniť manželku za kolegyňu a my ti to akože máme odsúhlasiť...? Si padol na hlavu? Netvrdím, že chuť a príťažlivosť sa dá naordinovať alebo odpreparovať, ale život riadený len chtíčom by bol zasa úbohý... Musíš si sám nejako vymyslieť, ako to pokombinovať. Doma zhasnúť a predstavovať si kolegyňu, alebo vytiahnuť manželku spoločne si zabehať... Proste prejaviť záujem o zachovanie rodiny - a nie utiecť inam, kde budeš po čase (dlhšom alebo kratšom) riešiť némlich to samé...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 15. 11. 2014 18:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

aprill napsal(a):

Grainne napsal(a):

no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat .

opravdu? z čeho tak usuzuješ?

pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy

A čo ak ešte kojí? Hormóny sú sviňa a fungujú u každého inak... Niektorá pri kojení chudne, iná priberá...

Upravil(a) Selima (15. 11. 2014 18:38)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 15. 11. 2014 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje

A nie je to aj materstvom? Že váha je až druhoradá a v skutočnosti je hlavný problém, že sexi dračica sa stala matkou a tým sa akosi zmenila jej funkcia...? wink Alebo je aj kolegyňa zaslúžilá matka...? (Potom by to možno fakt bolo len tou vizualitou, čo je ale škoda...).
Mňa by urážalo, keby som bola pre chlapa len vonkajšia forma, len postava - ani pre milencov v mojom živote to neplatí, nehovoriac o hlbších vzťahoch. Ale je fakt, že zasa rozkázať si to (libido, chtíč, príťažlivosť) nedá... Naozaj si myslím, že spoločné príjemné aktivity (plávanie? tanec?) by mohli pomôcť vo viacerých rovinách. Ja si nemyslím, že by TOTO bol problém len jedného alebo že by situáciu mal riešiť len jeden - vzťah podľa mňa musia pestovať, zachraňovať a ochraňovať dvaja ľudia, inak nemá šancu. (Myslím partnerský vzťah, nie vzťah Já-já.)

Brita

Není tady

#30 15. 11. 2014 18:38

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Selima napsal(a):

Chceš vymeniť manželku za kolegyňu a my ti to akože máme odsúhlasiť...? Si padol na hlavu? Netvrdím, že chuť a príťažlivosť sa dá naordinovať alebo odpreparovať, ale život riadený len chtíčom by bol zasa úbohý... Musíš si sám nejako vymyslieť, ako to pokombinovať. Doma zhasnúť a predstavovať si kolegyňu, alebo vytiahnuť manželku spoločne si zabehať... Proste prejaviť záujem o zachovanie rodiny - a nie utiecť inam, kde budeš po čase (dlhšom alebo kratšom) riešiť némlich to samé...

Chceš vymeniť manželku za kolegyňu a my ti to akože máme odsúhlasiť...? - Ne, nechci vymenit manzelku za kolegyni.
Netvrdím, že chuť a príťažlivosť sa dá naordinovať alebo odpreparovať, ale život riadený len chtíčom by bol zasa úbohý...  - naprosto souhlasim
Musíš si sám nejako vymyslieť, ako to pokombinovať.  - ale jak?
Doma zhasnúť a predstavovať si kolegyňu, - tohle je podle mne jenom kratkodoba berlicka, krom toho jsem to zkousel a nefunguje to grater
alebo vytiahnuť manželku spoločne si zabehať...  - o to se snazim, zatim je prilis brzy hodnotit, zda mam uspech
proste prejaviť záujem o zachovanie rodiny - a nie utiecť inam, kde budeš po čase (dlhšom alebo kratšom) riešiť némlich to samé... - nikam neutikam, ani utect nechci

Není tady

#31 15. 11. 2014 18:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale jak?
No, my to za tebe vymejšlet nemůžeme... na to máme příliš málo a navíc jednostrannejch informací.
Podívej - když ti klekne auto, v první řadě se ho "zeptáš" = tedy zjistíš příčinu. Dokud nevíš, co je špatně, pravděpodobně ho do pohybu neuvedeš... leda pasivního...

Upravil(a) helena (15. 11. 2014 18:51)

Není tady

#32 15. 11. 2014 18:52

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Grainne napsal(a):

aprill napsal(a):

opravdu? z čeho tak usuzuješ?

pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy

A čo ak ešte kojí? Hormóny sú sviňa a fungujú u každého inak... Niektorá pri kojení chudne, iná priberá...

To nevim ... nemam s tim zkusenost

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#33 15. 11. 2014 19:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ernste, bohužel změna postavy je výhradně v rukou Tvé paní a Tvoje paní musí mít dostatečně silnou motivaci k tomu, aby se sebou začala něco dělat. Já chápu, že těhotenství a porod, jakožto i následná péče o dítě není žádná legrace, chápu, že určitou roli zde hrají i hormony, ale na tyto faktory je nutné brát ohled pouze po určitou dobu. Obezitu Tvojí paní nezapříčinila ani štítná žláza, ani jiná závažná nemoc, paní přibrala "pouze" kvůli těhotenství.

Nezlob se na mě, ale kdybych byla na místě Tvé manželky a byla alespoň trochu soudná, už by mi začalo blikat někde v hlavě varovné světýlko, proč je náš manželský život na bodě mrazu kvůli tomu, že má můj muž problémy s erekcí a jestli to náhodou není kvůli tomu, že mám po porodu dvacet-třicet kilo navíc - a už bych na sobě začala raději pracovat.

Mužova touha po ženě je totiž jako křehká váza - rozbije-li se jednou na střepy, už se jen velmi těžko slepuje stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#34 15. 11. 2014 19:48

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ernste, jak dlouho je manželka po porodu? Kojí ještě? Kolik máte dětí?
Bavilo by tvou ženu třeba chodit večer někam cvičit, třeba jogu, heat, cokoliv, a ty bys zatím hlídal dítě/děti? Ona by měla chvilku pro sebe, pohyb, přišla by na jiné myšlenky a ty by sis užil dětí.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#35 15. 11. 2014 19:50

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

A jak píše i Kiara, ještě po ní toužíš jako po ženě? Když by zhubla, touha by se vrátila, jestli teď po ní netoužíš? Není to už nenávratně pryč a třeba to nemá s obezitou ani moc společného? Vybírals dobře, byla mezi vámi i fyzická přitažlivost a touha?

Není tady

#36 15. 11. 2014 19:54

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Eva. napsal(a):

Bavilo by tvou ženu třeba chodit večer někam cvičit, třeba jogu, heat, cokoliv, a ty bys zatím hlídal dítě/děti? Ona by měla chvilku pro sebe, pohyb, přišla by na jiné myšlenky a ty by sis užil dětí.

po porodu je 16 mesicu, uz nekoji, dalsi deti nemame

Není tady

#37 15. 11. 2014 19:57

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Eva. napsal(a):

A jak píše i Kiara, ještě po ní toužíš jako po ženě? Když by zhubla, touha by se vrátila, jestli teď po ní netoužíš? Není to už nenávratně pryč a třeba to nemá s obezitou ani moc společného? Vybírals dobře, byla mezi vámi i fyzická přitažlivost a touha?

ano, touzim po ni jako po zene, kdyby zhubla, touha by se urcite vratila

Není tady

#38 15. 11. 2014 20:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

To už je dost dlouho na to, aby shodila nějaká kila. Já jsem hnedka po porodech cvičila a kila šla dolů jako nic. Já jsem v těhotenstvích ani nějak moc nepřibrala. Má dcera sice necvičila, má dvě děti, 170 cm a 57 kg. Nalítá se kolem dětí a s dětmi dost. A chodí na jogu, lukostřelbu, pole dance. Chodí večer, děti hlídá zeť. Proto jsem psala, jestli by si tvá žena nechtěla taky takhle vyrazit, třeba s kamarádkou. A ty bys hlídal.

Není tady

#39 15. 11. 2014 20:10

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Eva. napsal(a):

Nedostatek spánku také způsobuje štíhlost a ne obezitu. Paní zřejmě nezřízeně jí. .

Nedostatek spanku zpusobuje obezitu.  Po dieti proste nekdo hodne pribere.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#40 15. 11. 2014 20:12

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

U mě způsobuje nedostatek spánku hubntí.

Není tady

#41 15. 11. 2014 20:19

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Damila napsal(a):

Ona ví, jaké ženy se ti líbí? Zeptala se tě někdy, jestli se ti líbí ona? přemýšlím, jestli je vůbec možné, že ji to třeba vůbec nenapadlo, jestli ona je se sebou spokojená, atp. To se ale dozvíš jedině tím, že se jí zeptáš, no. Ale chápu, že je to křehký.Tak hodně štěstí...

Ona ví, jaké ženy se ti líbí? - ano, vic krat jsem se jasne vyjadril, ze se mi libi stihle zeny, ne obezni, ale nikdy jsem ji primo nerekl: hele, ty se mi nelibis vzhledem na tvoji hmotnost
Zeptala se tě někdy, jestli se ti líbí ona? - od doby, co pribrala tak ne (mozna se boji zeptat, mozna si mysli, ze se mi libi a tim padem je zbytecne se ptat)

Není tady

#42 15. 11. 2014 20:22

Ernst Stavro Blofeld
♥------

Damila napsal(a):

Otázka je, jestli by na tom něco změnilo, kdyby cvičit začala, ale třeba by se jí nedařilo shodit. Kdybys viděl snahu, pomohlo by to?

nevim, takhle jsem nad tim nikdy nepremyslel

Není tady

#43 16. 11. 2014 6:12

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

byl jsi u porodu?

Není tady

#44 16. 11. 2014 6:42

Ernst Stavro Blofeld
♥------

aprill napsal(a):

byl jsi u porodu?

jo, proc?

Není tady

#45 16. 11. 2014 6:49

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

aprill napsal(a):

byl jsi u porodu?

jo, proc?

jeden z důvodů, proč tě teď manželka nepřitahuje...

Není tady

#46 16. 11. 2014 10:07

Ernst Stavro Blofeld
♥------

aprill napsal(a):

aprill napsal(a):

byl jsi u porodu?

jo, proc?

jeden z důvodů, proč tě teď manželka nepřitahuje...

zajimava teorie, ale myslim, ze tohle nebude muj pripad

Není tady

#47 16. 11. 2014 11:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Toužíš po ní s podmínkou?
A co kdyby nezhubla? Nebo aspoň ne podle tvejch představ? Co potom? "Zapudil" bys ji?

Není tady

#48 16. 11. 2014 11:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tak toužíš nebo netoužíš? V jedné větě si odporuješ. Jestli po ní toužíš, nemá se co vracet, když to tady je...

Upravil(a) Eva. (16. 11. 2014 12:01)

Není tady

#49 16. 11. 2014 13:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

sahleb napsal(a):

U mě způsobuje nedostatek spánku hubntí.

No u niekoho (napr. u mňa) je to naopak... čo s touto informáciou?

Brita

Není tady

#50 16. 11. 2014 13:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne sa stále najviac páči predstava, že začnete niečo podnikať aj spolu - napr. začnete chodiť na hodiny tanga, salsy... To by ju mohlo naštartovať, aj keď na samotné schudnutie to nemusí stačiť - ale ako začiatok dobré, nie?
Prípadne plávať, to by ste už mohli zobrať aj svišťa a striedať sa pri ňom a mali by ste spoločnú rodinnú aktivitu. Ja keď som v puberte začala priberať (resp. nadobúdať ženské krivky), tak otec rozumne usúdil, že nemôže puberťáčku v raste týrať hladovkami a začal nás, aj s bratom pravidelne brávať na plaváreň - jednak mi to pomohlo momentálne vytvarovať postavu a druhak vytvorilo užitočný celoživotný koníček.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí