18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje manzelka behem tehotenstvi ale zejmena po porodu hrozne ztloustla a tim se pro mne stala neatraktivni. Aby jste me chapali, ja svoji manzelku miluji, ona mne taky, zijeme ve velice stastnem manzelstvi. Ja vim, ze pro zenu neni snadne shodit kila po porodu, je to vec hormonu, atd., ja taky nejsem zadny svetovy atlet. Problem je v tom, ze po porodu jsme dlouho nemeli sex a kdyz uz to prislo, tak se ze mne stal prakticky impotent. Nedokazu se vzrusit. Je to mozna trochu paradoxni a mozna take trochu vulgarni, ale proste nemuzu mit erekci, kdyz vidim pretekajici sadlo na brise a obrovsky roztreseny zadek. Samozrejme, kazdy mame svoje predstavy o krase, tohle jsem manzelce nerekl, abych ji neranil a aby si nemyslela, ze jsem prase, co mysli jen na sex, zatim co ona musela odrodit dite, kojit ho, starat se o nej. Jenze tim vznikl dalsi problem. Manzelka vidi, ze i kdyz mam chut, nepostavi se mi. Mysli si, ze je to zdravotni problem, boji se o mne a rika, ze bych mel jit k lekari. Ale co mu reknu? Jakmile sadnu k po*n, je indispozice pryc. Masturbace mi jde skvele. Minule kdyz v loznici opet nic nebylo a manzelka usnula, vybral jsem se do vedlejsi mistnosti, kde me uz cekal pansky casopis . Prsatym kraskam jsem nemohl odolat a zacal jsem si to delat. Ale manzelka me nachytala a ted je zmatena. nechape, jak to, ze pred chvili jsem nemohl a ted uz jo. Pochopitelne, ze jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka. Kazdopadne kazdy tyden pozoruji, jak se zadek zvetsuje a zvetsuje. Prednedavnem k nam do prace prisla nova kolegyne. Ta je naprosta sexbomba, vypada jako modelka, prsa ma jak balony, stihla, modrooka blondina (peroxidova). Ted si asi pomyslite, ze chci byt neverny s kolegyni, ale to vubec ne. oNa by si ani nic zacit nechtela, ma svoji rodinu. Ale stala objektem mych sexualnich tuzeb a mych tajnych fantazii. Kdyz masturbuji, tak myslim na ni, stejne jako asi vsichni ostatni kolegove z prace. A mam o ni taky sny. Snilo se mi, ze to s ni delam celou noc v moji loznici. Kdyz jsem se vzbudil, mel jsem erekci jako hrom. Manzelka si toho vsimla, chtela to vyuzit, ale za chvilku mi upadl a nechtel se postavit. Manzelka byla nestastna, nevi, co se deje a ja ji pravdu nechci rict. Nevim, jak by to vzala. Co mam ted delat? Dokonce zivota si to jen potaji delat rukou? Nebo porad snit o cizi zene?
Není tady
no, az tak bourlivou diskusi jsem opravdu necekal
Není tady
Píe, e sám nejsi ádný atlet, tak prostě začněte cvičit spolu, nechtěj to jen po své eně, ale zapoj se taky.
Není tady
Ernst Stavro Blofeld napsal(a):
no, az tak bourlivou diskusi jsem opravdu necekal
asi jí to bude muset naznačit , ale pokud nechce ona sama , nevím, jestli to k něčemu bude
Není tady
Na kadého platí něco jiného. Já se potřebuji natvat sama na sebe, ale pomáhá mi teď při udrování manel, e cvičíme společně.
Nebo nemá nějakou kamarádku, která chodí cvičit? Zkusila bych před Tvou enou naznačit, e je to super jak Gabina, Lucka atd. cvičí a e jde hned vidět jak jí to svědčí ( i kdy to není pravda). Mě by to nakoplo, bo bych byla tak natvaná, e by to lo samo
Není tady
A co jí v hubnutí podpořit? Co si zakoupit permici do fitka, dát hlídat dítko babičkám, 2x do týdne si jít zaplavat, vzít jí na rychlou chůzi do lesa....
Tobě se to nelíbí ale nic proto neudělá - a k tomu enu nechce nějak poníit. Take chlape: sedni si se enou a řekni jí: váená chci zhubnout, ty bys taky mohla pár kilo dát dolů, take:
uděláme takový a makový rozvrh, začneme se více hýbat, půjdeme spolu ve čtvrtky a neděle plavat, v pondělky večer jdeme na rychlou chůzi.
Co ty nato?
Není tady
Vem ji aspoň 1x do týdne na procházku či výlet a začni párkrát v týdnu vařit ... můe se inspirovat třeba zde
Není tady
já teda nevím, paní je asi svéprávná, tak proč by jí měl manel dělat ocásek v posilovně nebo na procházkách? Paní a prostě začne se sebou něco dělat, protoe nikdo za nás nic dělat nemůe a chtít to po někom je infantilní. Jak má jíst taky píou vude a je to jen vůle manelky vypadat dobře, pokud jí není přes 40 měla by při zdravé stravě a běném pohybu /v kanceláři na idli to není pohyb/ zhubnout. Po čtyřicítce u je vliv hormonů větí. Je to jen o vůli a vám se vůbec nedivím, mně by taky nebavil tlusoch co by očekával, e budu vymýlet aktivity, aby cvičil. Masturbaci i tu kolegyni chápu, co nechápu je vae manelka, která vás svojí leností /nepíete, e by cvičila a drela dietu/ naene co nevidět do náruče eny, která vás svede...
Není tady
Souhlasím s tím, co psala xxxx.
Manelka je svéprávná a takové kličky - Gabina je super,kdy cvičí, vem ji jednou týdně na procházku atd. to je jak se psem. Toho vememe na procházku... Podle mě by sis měl promluvit o tom, proč má problém v milování s ní, samozřejmě etrně. Je pak jen na ní, jestli má zájem vá vztah zachovat anebo půjde ona nebo ty o dům dál, kdy nefunguje tak podstatná sloka vztahu. Kdy máme netělesné problémy ve vztahu, taky o nich s partnerem mluvíme, co změnit, co zlepit, tak proč chodit kolem horké kae, kdy je tam tělesná nepřitalivost, kterou lze poměrně jednodue změnit. A i po čtyřícítce lze zhubnout, ale vám nejspí tolik asi není.
Není tady
Osobně vycházím z tohoto ...
... Pochopitelne, ze jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka. ...
Ok - vemte si nejčastějí model, se kterým se porůznu setkáváme:
ena má na starosti malé dítě a domácnost, zřejmě i vaří a snaí se pečovat o manela. To je přesně ten čas, kdy pro samou péči o své okolí zapomíná na péči o sebe, resp. ji nepovauje za tak důleitou, jako vechno ostatní.
Navíc:
- pokud je doma s dítětem, tak dělá pořád dokola to samé bez viditelného výsledku - jídlo se sní, prádlo a nádobí znovu zapiní, a nikdo tu práci, která není vidět, přes vekerou snahu neocení ...
- pokud navíc chodí do práce, tak je ten kolotoč jetě horí ...
Je tam stres, nedostatek spánku (který řeí vyí příjem cukrů, kávy, čokolády), kdy u si konečně sedne, aby si odpočinula, tak jí pronásledují výčitky, e nic nedělá, moná i depky, protoe prostě nestíhá - a do toho přijde manel s tím, e stále není s něčím spokojen - tentokrát s postavou.
Ok - pán od ní něco potřebuje a chce, tak a pro to taky něco udělá ... zvlátě, kdy sám píe, e jeho postava taky není bohvječo ...
Není tady
Pán nepíe, e jeho postava není bohviečo, jen e není ádný atlet. Ale obézní asi nebude, pokud tím myslí skutečnou obezitu. Právě taková ena, která dělá to, co ty Mío, popisuje, je z toho lítání kolem dítěte/dětí tolik rozpohybovaná, pokud se opravdu stará o děti i domácnost a není to nějaká mudla, e z takového mnoství pohybu u jen z podstaty nemůe být obézní. Nedostatek spánku také způsobuje tíhlost a ne obezitu. Paní zřejmě nezřízeně jí. Píe, e pán OD NÍ něco potřebuje. To je přece nesmysl. Pán zase tolik nepotřebuje, ten si poradí. Myslím, e je to záleitost vztahu, tudí obou. Kdy si to pán zařídí jinde a jinak, třeba paní opustí. Take je i v zájmu paní, aby byla pro svého mue stále ádoucí, jestli s ním chce mít vztah. Udělat by s tím měli něco oba a ne pouze paní. Ale v tomto případě HLAVNĚ paní.
Pán by neměl chodit kolem horké kae a měl by jí říct, proč má teď v sexu S NÍ problém a paní by následně měla zhubnout, jestli opravdu má zájem na zachování vztahu.
Upravil(a) Eva. (15. 11. 2014 9:45)
Není tady
Eva. napsal(a):
Pán nepíe, e jeho postava není bohviečo, jen e není ádný atlet. Ale obézní asi nebude, pokud tím myslí skutečnou obezitu. Právě taková ena, která dělá to, co ty Mío, popisuje, je z toho lítání kolem dítěte/dětí tolik rozpohybovaná, pokud se opravdu stará o děti i domácnost a není to nějaká mudla, e z takového mnoství pohybu u jen z podstaty nemůe být obézní. Nedostatek spánku také způsobuje tíhlost a ne obezitu. Paní zřejmě nezřízeně jí. Píe, e pán OD NÍ něco potřebuje. To je přece nesmysl. Pán zase tolik nepotřebuje, ten si poradí. Myslím, e je to záleitost vztahu, tudí obou. Kdy si to pán zařídí jinde a jinak, třeba paní opustí. Take je i v zájmu paní, aby byla pro svého mue stále ádoucí, jestli s ním chce mít vztah. Udělat by s tím měli něco oba a ne pouze paní. Ale v tomto případě HLAVNĚ paní.
Pán by neměl chodit kolem horké kae a měl by jí říct, proč má teď v sexu S NÍ problém a paní by následně měla zhubnout, jestli opravdu má zájem na zachování vztahu.
evo, to co pán píe jsou jenom kecy v kleci, potřebuje se na něco vymluvit a zahne
a u vůbec nevím z čeho usuzuje, e nezřízeně jí... a u vůbec z čeho usuzuje , e je obézní (neznáme ani její výku a ani její váhu) ... je po porodu a její postava se změnila...
Není tady
xxxx napsal(a):
já teda nevím, paní je asi svéprávná, tak proč by jí měl manel dělat ocásek v posilovně nebo na procházkách? Paní a prostě začne se sebou něco dělat, protoe nikdo za nás nic dělat nemůe a chtít to po někom je infantilní. Jak má jíst taky píou vude a je to jen vůle manelky vypadat dobře, pokud jí není přes 40 měla by při zdravé stravě a běném pohybu /v kanceláři na idli to není pohyb/ zhubnout. Po čtyřicítce u je vliv hormonů větí. Je to jen o vůli a vám se vůbec nedivím, mně by taky nebavil tlusoch co by očekával, e budu vymýlet aktivity, aby cvičil. Masturbaci i tu kolegyni chápu, co nechápu je vae manelka, která vás svojí leností /nepíete, e by cvičila a drela dietu/ naene co nevidět do náruče eny, která vás svede...
souhlas pokud na tom nezalezi ji samotne , tezko ji nejak nutit nebo ovlivnovat ... vybrala si sama
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
... Pochopitelne, ze jsem ji naznacoval, ze by mela zhubnout, obezita neni zdrava. Manzelka rika, ze se snazi drzet dietu a cvicit, no podle mne to dost flaka. ...
ena má na starosti malé dítě a domácnost, zřejmě i vaří a snaí se pečovat o manela. To je přesně ten čas, kdy pro samou péči o své okolí zapomíná na péči o sebe, resp. ji nepovauje za tak důleitou, jako vechno ostatní.
Navíc:
- pokud je doma s dítětem, tak dělá pořád dokola to samé bez viditelného výsledku - jídlo se sní, prádlo a nádobí znovu zapiní, a nikdo tu práci, která není vidět, přes vekerou snahu neocení ...
Je tam stres, nedostatek spánku (který řeí vyí příjem cukrů, kávy, čokolády), kdy u si konečně sedne, aby si odpočinula, tak jí pronásledují výčitky, e nic nedělá, moná i depky, protoe prostě nestíhá - a do toho přijde manel s tím, e stále není s něčím spokojen - tentokrát s postavou.
Ok - pán od ní něco potřebuje a chce, tak a pro to taky něco udělá ... zvlátě, kdy sám píe, e jeho postava taky není bohvječo ...
no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat .
Není tady
Grainne napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Navíc:
Ok - pán od ní něco potřebuje a chce, tak a pro to taky něco udělá ... zvlátě, kdy sám píe, e jeho postava taky není bohvječo ...no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat .
opravdu? z čeho tak usuzuje?
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Navíc:
Ok - pán od ní něco potřebuje a chce, tak a pro to taky něco udělá ... zvlátě, kdy sám píe, e jeho postava taky není bohvječo ...no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat .
opravdu? z čeho tak usuzuje?
pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat .opravdu? z čeho tak usuzuje?
pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy
ale to my nevíme jestli chodí do práce , ani nevíme jak dlouho je po porodu...
pánovi se líbí nová kolegyně a malér se blíí...
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
opravdu? z čeho tak usuzuje?pokud chodi do prace , stara se o domacnost ... je to narocne a hekticke obdobi , ze na nejake pribirani nemuze mit vubec cas ... pokud teda vecer nezasedne k tomu uvarenemu jidlu a nenacpe se a jeste to nepodpori nejakou cokoladkou nebo chipsy
ale to my nevíme jestli chodí do práce , ani nevíme jak dlouho je po porodu...
pánovi se líbí nová kolegyně a malér se blíí...
to je fakt ... to byla reakce na popsany rezim ... jak je to konkretne zde nevime
Není tady
Já si myslím, e pán by manelce měl sluně a citlivě říct,jak to on cítí a vidí a hlavně to, e pokud ona nezhubne, on si najde milenku. Vycházím z toho, e můj BM mi nikdy neřekl, e by mu něco vadilo, já ila tak nějak ukolébána, e je ve OK a najednou - Pic kozu do vazu, se chtěl rozvést. A u nebylo cesty zpět. Take paní můe ít v tom, e sice je tlustá, určitě jí to taky vadí, komu ne, ale říká si, e manel nic neříká, tak se ani moc zhubnout nesnaí. Nejhorí je ztráta komunikace mezi maneli.
Není tady
Manzelka byla nestastna, nevi, co se deje a ja ji pravdu nechci rict. Nevim, jak by to vzala.
To je přesně to, co se tu furt omílá o tý komunikaci... pod dobře znějící omluvou "abych ji neranil a aby si nemyslela, ze jsem prase, co mysli jen na sex" budu rai dret zobák a virtuálně shookat s kolegyňkou, dokud s ní (nebo nějakou jinou) neskončím v duchnách...
To jsem zvědavá, co si manelka bude myslet potom...
no mne pripada , ze s popsaneho rezimu by mela spis hubnout nez pribirat
To se ti jen zdá... osobně jsem nejvíc začla přibírat po druhý mateřský, páč jediná klidná chvilka byla večer, kdy byli miláčkové spolehlivě v pelechu a já si konečně mohla na chvilku sednout... a vzít si jediný teplý jídlo dne.
Není tady
Kdy jsem měla dvě malé děti a následně i pak, kdy jsem začala chodit do práce a byla tak unavená, e jsem usínala ve stoje při vaření večeře, jsem se o váhu absolutně nestarala, byla jsem hubená jak lunt z toho, jak jsem v jednom kole. I kdy jsem jedla normálně. Teď jsem tady měla vnoučata 6 dní a váha la dolů bez jakéhokoliv snaení.
Taky mě překvapuje, e pán pouije jako omluvu své nekomunikace o problému s manelkou větu - aby si nemyslela, e jsem prase, co myslí jen na sex... Snad milující se manelé, mezi kterými je i chemie, na sex (mezi sebou) myslí, to je přece normální, ne? A neznamená to nic patného, naopak. Jedině e by se pán u opravdu připravoval na nevěru s kolegyní, kterou popsal jako chlípník... Jeho paní, jestli je obézní, má určitě taky prsa jako balóny...
Upravil(a) Eva. (15. 11. 2014 12:49)
Není tady
Já docela dokáu pochopit, e je hodně těké to manelce říci. Taky bych s tím měla problém. Je to příli citlivé a dost se dá na tom zkazit. :-(
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ok - pán od ní něco potřebuje a chce, tak a pro to taky něco udělá ...
Pohled z velmi patné perspektivy. To, co pán potřebuje a chce můe mít kdekoliv jinde. Paní zřejmě něco důleitého uniklo a zaplatí za to.
Není tady
Jen pro upresneni, abych strucne reagoval na to, co se psalo - ja nejsem obezni, moje BMI je v pasmu normalu, pravidelne cvicim, manzelka to ocenuje, ale prilis se ji nechce me napodobovat, mam dokonce i takove mensi svaly, ale nejsem zadny hollywoodsky herec ani kulturista typu Arnold Schwarzenegger, mam po 30, nikdy jsem po manzelce nepozadoval, aby z ni byla prvotridni modelka nebo svalnata zruda (jako treba Iris Kyle), manzelcino BMI je v pasmu obezity, kolik ma ted, to nevim, protoze kdyz jsem ji rikal, ze je obezni a ze se jeji hmotnost zvetsuje, tak se proste prestala vazit, za par dnu bude mit 30
zduraznuji, ze tenhle muj prispevek je prosbou o radu, neni to snaha ziskat jakesi moralni pozehnani k nevere, jak uz jsem psal, nechci vec resit neverou (a co se mi zda v hlave a ve snech, za to uz nemohu, neverim, ze nikdo z vas nebyl svemu partnerovi v predstavach aspon jednou neverny)
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje
Není tady
velice me deprimuje to, ze zena, kterou miluji, me absolutne nepritahuje
Tak to věřím, e musí být hrozné.
Otázka je, jestli by na tom něco změnilo, kdyby cvičit začala, ale třeba by se jí nedařilo shodit. Kdybys viděl snahu, pomohlo by to?
Ona ví, jaké eny se ti líbí? Zeptala se tě někdy, jestli se ti líbí ona? přemýlím, jestli je vůbec moné, e ji to třeba vůbec nenapadlo, jestli ona je se sebou spokojená, atp.
To se ale dozví jedině tím, e se jí zeptá, no.
Ale chápu, e je to křehký.Tak hodně těstí...
Není tady