8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Trochu pro odlehceni.
Jednou jsem četl takovy zajimavy pribeh, ktery se odehral pred par lety v Africe. Nevim presne kde, ale byla to ta cast Afriky, kde ziji cernosi. Nacelnik jednoho kmene mel nekolik manzelek a spoustu deti. Se svoji nejmladsi manzelkou nemel ani po nekolika letech souziti deti. Podle mne byla neplodna, jenze ona ho obvinila z impotence. Udelala tak zrejme na radu svych pribuznych, nakolik by v takovem pripade musel byt snatek anulovan a on by ji musel zaplatit odstupne a vratit veno. (Jestli to byly penize nebo dobytek, to uz nevim, to tam nepsali ). On taky pozadoval anulovani snatku, ale z duvodu jeji neplodnosti. Argumentoval, ze on urcite neni impotent, nakolik ma spoustu deti. Nakonec zasedla rada starsich nebo neco takoveho a vymyslela zkousku, podle ktere se zjisti, na ci strane je chyba. Byla ustanovena neco jako hodnotici komise, ktera pozostavala z nekolika starsich muzu a zen z kmene, taky byli pritomni jeji rodice a nacelnikovy manzelky a jejich dospele deti (pod pojmem dospely se mysli: kluk starsi nez 14 let, divka starsi nez 13 let).
V jedne mistnosti byla dana postel, na kterou si meli manzele lehnout a kolem nich si v urcite vzdalenosti sedli clenove komise. Byli od sebe oddeleny pouze poloprusvitnym zavesem. No a nacelnik mel zplnit svoji manzelskou povinnost a prisedici ho meli kontrolovat. Vzhledem k tomu, ze mu pritomnost ostatnich lidi mohla byt neprijemna, dostal na zplneni ukolu (tedy aspon jedenkrat se udelat) az tri hodiny.
Nacelnik se nezmohl na nic a tim padem byl prohlasen za impotentniho.
Musel rodine manzelky vratit veno, snatek byl anulovan. Kratce na to se opet ozenil s dalsi a po deviti mesicich se jim narodilo dite.
Tolik clanek, co jsem cetl.
Ze nacelnik nebyl impotent je jasne a taky je jasne proc se behem zkousky na nic nezmohl.
Ja se panu chci zeptat, to jen tak pro zajimavost: dokazali by jste se udelat, kdyby na vas koukali jini lide?
Co se mne tyce, kdyby na mne koukali moje manzelky, nemel bych problem. S jinymi lidmi bych problem mel, ale myslel bych na ty prachy, ktere muzu ztratit. Ale kdyby se na mne divali moje deti, tak urcite ne.
Preji hezky den.
Není tady
Zajímavé... No... Kadej máme nějakého koníčka, e...
Není tady
U tohoto příspěvku jsem si vzpomněla na staré vlákno "Cáklo mi sperma do oka", a musím říct, e v případě autora úvodního příspěvku, do toho oka cáknout mělo.
Není tady
modrovous napsal(a):
U tohoto příspěvku jsem si vzpomněla na staré vlákno "Cáklo mi sperma do oka", a musím říct, e v případě autora úvodního příspěvku, do toho oka cáknout mělo.
A to jako proč? Vdy ja si to nevymyslel, ja pouze psal, co jsem četl před několika lety na internetu.
Není tady