Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 11. 2014 13:49

daysulinek
♥♥-----

Vánoční Paříž

Nazdárek smile byli jste už někdo na adventní trhy v Paříži? Jaké to tam je? Naskytla se možnost tam na 4 dny na konci listopadu jet a tak hooooodně uvažuji, že bych do toho šla rodna vždycky jsem o tom jen snila a teď bych si to mohla splnit sova Je cena takového zájezdu cca za 3 300 kč v poho?

Není tady

#2 12. 11. 2014 20:06

nikol.ambielova
♥♥-----

Re: Vánoční Paříž

daysulinek napsal(a):

Nazdárek smile byli jste už někdo na adventní trhy v Paříži? Jaké to tam je? Naskytla se možnost tam na 4 dny na konci listopadu jet a tak hooooodně uvažuji, že bych do toho šla rodna vždycky jsem o tom jen snila a teď bych si to mohla splnit sova Je cena takového zájezdu cca za 3 300 kč v poho?

Paříž je nádherná, v zimě jsem tam ještě nebyla, ale věřím, že na Vánoce to bude taky nádhera smile jak tam pojedete? A přes koho to máte? Ta cena si myslím, že docela jde...ale ještě je otázku, kde spíte a tak, trošku víc info o tom zájezdu napiš...

Není tady

#3 21. 11. 2014 14:55

daysulinek
♥♥-----

Bylo by to přes cestovku s tím, že se spí ve ** hotelu, po příjedu Eifellovka, pak s průvodcem historické centrum, další den trhy, muzea a tak smile program je to hezký a dívala jsem se, že těch termínů je i víc, takže bychom mohli jet až v prosinci smile

Není tady

#4 21. 11. 2014 18:32

Dataline
♥------

Záleží na tom, co je náplní onoho zájezdu. Do Paříže je to daleko, to taky můžou být dvě noci v autobuse a jedna v hotelu. Já byla nedávno v Paříži na poznávacím zájezdu, ale cena byla o více jak tisícovku nižší. Bližší info do SZ, ať nedělám reklamu, pokud máš zájem.

Není tady

#5 18. 12. 2014 15:53

Aliraza40
♥------

V poslední době jsme byli 2 roky po sobě na Mallorce a může jen doporučit. Čistota kam se podíváte, v hotelích, na pláži, ve městě. A to jsme byli na 2 různých místech a všude stejné.
Moře taktéž čisté a teplé. cestovku jsme měli Neck.... a na tu si nemůže nikdo stěžovat, solidní
a to co reklamují v katalogu - to dostanete. nemá chybu.

Upravil(a) AndreaP. (21. 3. 2015 22:55)

ali

Není tady

#6 21. 3. 2015 20:07

eviik.s
♥------

Mužu se zeptat nahodou CK Quality travel znate?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí