29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdárek byli jste už někdo na adventní trhy v Paříži? Jaké to tam je? Naskytla se možnost tam na 4 dny na konci listopadu jet a tak hooooodně uvažuji, že bych do toho šla
vždycky jsem o tom jen snila a teď bych si to mohla splnit
Je cena takového zájezdu cca za 3 300 kč v poho?
Není tady
daysulinek napsal(a):
Nazdárek
byli jste už někdo na adventní trhy v Paříži? Jaké to tam je? Naskytla se možnost tam na 4 dny na konci listopadu jet a tak hooooodně uvažuji, že bych do toho šla
vždycky jsem o tom jen snila a teď bych si to mohla splnit
Je cena takového zájezdu cca za 3 300 kč v poho?
Paříž je nádherná, v zimě jsem tam ještě nebyla, ale věřím, že na Vánoce to bude taky nádhera jak tam pojedete? A přes koho to máte? Ta cena si myslím, že docela jde...ale ještě je otázku, kde spíte a tak, trošku víc info o tom zájezdu napiš...
Není tady
Bylo by to přes cestovku s tím, že se spí ve ** hotelu, po příjedu Eifellovka, pak s průvodcem historické centrum, další den trhy, muzea a tak program je to hezký a dívala jsem se, že těch termínů je i víc, takže bychom mohli jet až v prosinci
Není tady
Záleží na tom, co je náplní onoho zájezdu. Do Paříže je to daleko, to taky můžou být dvě noci v autobuse a jedna v hotelu. Já byla nedávno v Paříži na poznávacím zájezdu, ale cena byla o více jak tisícovku nižší. Bližší info do SZ, ať nedělám reklamu, pokud máš zájem.
Není tady
V poslední době jsme byli 2 roky po sobě na Mallorce a může jen doporučit. Čistota kam se podíváte, v hotelích, na pláži, ve městě. A to jsme byli na 2 různých místech a všude stejné.
Moře taktéž čisté a teplé. cestovku jsme měli Neck.... a na tu si nemůže nikdo stěžovat, solidní
a to co reklamují v katalogu - to dostanete. nemá chybu.
Upravil(a) AndreaP. (21. 3. 2015 22:55)
Není tady
Mužu se zeptat nahodou CK Quality travel znate?
Není tady