6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nedávno jsem viděla docela hezkej film kterej byl o holce která měla vztah se svým učitelem a nějak mě toto téma chytlo pokouela jsem se najít dalí podobný filmy na tohle téma, ale u mě ádnej neoslovil a tak mě napadlo, e ráda čtu a bylo by lepí si přečíst kníku. Jene kdy jsem nějakou na tohle téma hledala tak jsem nala vechny jen v angličtině a já v angličtine nerada čtu, protoe si pořád musim hledat slovíčka co neznám a pak z toho příběhu vůbec nic nemám. Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neznáte nějakou kníku na téma vztah mezi učitelem a studentkou a pokud mono aby to bylo přeloené do četiny
Není tady
Pelusko, nebyl to film Zvíře? Jestli ano, tak ten bych ráda viděla.
Není tady
Nene film zvíře to nebyl Tenhle se jmenoval Molly Maxwell
Není tady
Děkuju. Existuje kníka Panu profesorovi s láskou (asi), ale mám ji v paměti uloenou v hlubích slojích pod nánosem děsně důleitých informací... Vím, e se mi líbila.
A nebo to je film. Ale určitě jsem před spoustou let četla kníku Sbohem, pane profesore! Taky hezká, ale i v tomto případě růe ve skle (Jiří Suchý) učinila své...
Upravil(a) vrabčák (7. 11. 2014 14:04)
Není tady