|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, nedávno jsem viděla docela hezkej film kterej byl o holce která měla vztah se svým učitelem a nějak mě toto téma chytlo
pokoušela jsem se najít další podobný filmy na tohle téma, ale už mě žádnej neoslovil a tak mě napadlo, že ráda čtu a bylo by lepší si přečíst knížku. Jenže když jsem nějakou na tohle téma hledala tak jsem našla všechny jen v angličtině a já v angličtine nerada čtu, protože si pořád musim hledat slovíčka co neznám a pak z toho příběhu vůbec nic nemám. Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neznáte nějakou knížku na téma vztah mezi učitelem a studentkou a pokud možno aby to bylo přeložené do češtiny 
Není tady
Pelusko, nebyl to film Zvíře? Jestli ano, tak ten bych ráda viděla.
Není tady
Nene film zvíře to nebyl
Tenhle se jmenoval Molly Maxwell 
Není tady
Děkuju. Existuje knížka Panu profesorovi s láskou (asi), ale mám ji v paměti uloženou v hlubších slojích pod nánosem děsně důležitých informací... Vím, že se mi líbila. 
A nebo to je film. Ale určitě jsem před spoustou let četla knížku Sbohem, pane profesore! Taky hezká, ale i v tomto případě růže ve skle (Jiří Suchý) učinila své...
Upravil(a) vrabčák (7. 11. 2014 14:04)
Není tady