4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Judyno, to je přesné.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Krásný text
Až navštívíte všechny kurzy a školení,
až projedete všechny země světa,
až vystřídáte všechny gury a tzv. mistry světa,
až projdete mnoha vztahy, kde hledáte lásku,
až zažijete mnoho zklamání z vašich očekávání,
až zkusíte všechny metody a techniky, jak správně žít,
až utratíte všechny peníze za to, po čem toužíte,
až oslavíte všechna svá výročí, svátky a narozeniny svých přátel,
až si splníte přání, o kterých sníte,
pak zjistíte, že to vše byla jen dobře zkonstruovaná hra pro vaši mysl.
Pak zjistíte, že jediné štěstí, které nepomíjí, je být v souladu s jednotou.
Pak zjistíte, že to, co jste hledali, je dobrý pocit, který vám vnější věci, okolnosti a vztahy nemohou trvale dát.
Pak se konečně zastavíte, skončíte vaše hledání a vrátíte se ,domů`. Vrátíte se sami k sobě a budete sami sebou.
Budete vše dělat tak, jak to cítíte v danou chvíli.
Nebudete závislí na ostatních a jejich náladách.
Budete se radovat i z neúspěchu.
Budete se milovat za vše, co prožíváte, a tato vaše láska změní celý váš dosavadní svět.
By mne zajimalo kolik lidi se do teto faze dostane
Není tady
Všichni, Grainne.
Není tady
Judyna napsal(a):
Klid v duši budeš myslím mít právě tehdy, až poznáš, že nemusíš stále po něčem toužit a nemusíš vše zažít. A zdaleka nemusíš projít všechny možnosti, které život nabízí.
Nápodobně.
Jen tak mě k tomu napadlo tohle: „Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.“ – Albert Einstein
Není tady
gymnasión napsal(a):
Judyna napsal(a):
Klid v duši budeš myslím mít právě tehdy, až poznáš, že nemusíš stále po něčem toužit a nemusíš vše zažít. A zdaleka nemusíš projít všechny možnosti, které život nabízí.
Nápodobně.
Jen tak mě k tomu napadlo tohle: „Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.“ – Albert Einstein
Jen bych dodala, že je to moc krásný a osvobozující pocit.....
Není tady
Eva. napsal(a):
Všichni, Grainne.
na smrtelném loži
Není tady
gymnasión napsal(a):
Judyna napsal(a):
Nápodobně.
Hm, nevidím souvislost ani s původním textem, ani s tím mým.
Ale citát je to pěkný.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Všichni, Grainne.
na smrtelném loži
No to ne. Uvědomit si a dojít k tomu (úvodní text) můžeš i dřív. Kdo to dokáže.
Není tady
Grainne, na konci toho posledního života. Ale můžeš klidně i dříve,(jak píše Judyna) nic a nikdo ti nebrání. Jen ty sama.
Není tady