6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ne, ale viděl jsem film (snad dokonce o dvou dílech) a naprosto parádní.
Není tady
No, já viděl science fiction, ale moc se mi líbil. Něco ve smyslu filmu Prométheus.
Není tady
Zdravím vechny,
jsem tady nová, tak mi odpuste, e se tady vůbec (zatím.. :-)) nevyznám. Je docela dobře moné, e je to můj první i poslední komentář :-). Jen mne zaujalo to téma Vortex-Vujvr.
Tak tedy, co chci říct - dle mne, i dle mé jakési přímé zkuenosti jde o energetický vír, nalézající se celým průmětem časoprostoru i za ním., kde má svůj původ. Vechny tryskající energie mohou být vortexem. Na zemi, ve vesmíru, v nás.
Jde jen o vír energie, který se manifestuje různými způsoby, za různým "účelem", v mnohačetných projevech.
Silný vír energie je pro mne to pravé vyjádření pro vortex. V lidských bytostech se projevuje jako mohutný stoupající vír energie - tedy čchi neboli prány ve formě víření neboli stoupající Hadí síly- Kundalini-aktí.
Není tady
Já to v ivotě neslyela, tenhleten vortex - ale energetický vír se mi moc líbí
Není tady
)
Upravil(a) Nathan (12. 12. 2014 12:23)
Není tady