Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » anuita LBD (Lidovému Bytovému Družstvu) již splacená?

#51 15. 11. 2014 16:19

tendruhej
♥♥♥----

Re: anuita LBD (Lidovému Bytovému Družstvu) již splacená?

begbegbegbeg napsal(a):

tendruhej napsal(a):

Právní zkušenost či rada bude stát 14997 Kč. Mám zkušenosti s převody bytů z LBD do OV. Je to naprosto stejné jako převod z jakéhokoliv jiného BD. To, že je někdo neustále v jiném stavu a nedokáže to pochopit není stěžejní. To, že něco platí obecně bez výjimky znamená, že to platí i na konkrétní případ.

...k věci tedy Vážený pane:
Dokážete prosím Vy objasnit co znamená tvrzení makléře+převodce Práv a povinností, že je anuita LBD (Lidovému Bytovému Družstvu) již splacená? -to celé za okolnosti převodu do OV.

Vzhledem k textu Vaší 2.věty, která ale může být v rozporu s textem Vaší 3.věty, a 5.poslední věty, si dovoluji Vaše zkušenosti zpochybnit.
Přičemž Vaši 1.a 4.větu pochávám bez komentáře, neboť snad měla být jen presentací s vystižením profilu jejího autora.

Dokáži to objasnit i Tobě, vidím, že to bude mnohem složitější než jsem si myslel, tudíž cena bude 25000 Kč. Měl by ses zamyslet nad obsahem vět, které jsi chtěl nechat bez komentáře a přitom jsi je komentoval, ve větách, kde hledáš rozpor, žádný není.

Není tady

#52 15. 11. 2014 16:51

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Potvrzení o splacené anuitě ti vydá družstvo samotné. To je snad jasné, ne, když se anuita splácí družstvu?

Není tady

#53 15. 11. 2014 21:27

Irena001
♥♥♥♥---

Pokud je anuita již splacená, tebe doklad o zaplacení nemusí zajímat. Trvej jen na tom, aby ve smlouvě o převodu bytu do OV byla věta, že anuita byla již splacená a na domě ani bytě nevázne žádná půjčka ani hypotéka! Ale to už je další dotaz, ten původní ti byl zodpovězen.
Jinak, když se průběžně doplatí anuita, jen se o tu částku sníží nájemné, nikdo nikomu žádné potvrzení nevystavuje.

Není tady

#54 16. 11. 2014 0:55

begbegbegbeg
♥♥-----

..i pro Vás obě Ireno001 a Ivano,
a další přispěvatele kteří se již nepodívají na minulé texty: :

objasnění o které zde bylo poprošeno, NEznělo:
co je to anuita?, co platí obecně o všech Byt.Družstvech?, .. kdo vydává potvrzení?, jestli hypotéka?, jak se sníží nájem?, ...

ALE spočívalo v prosbě o OBJASNĚNÍ toho TVRZENÍ o splacené anuitě - kde by mohlo mít podklad?, či jaký důvod má jejich tvrzení?, mohou mít doklad o tom zaplacení? ....lidově řečeno: kde to vzali ;-) 
JE I VŮBEC MOŽNÉ například NAJÍT DŮVOD ŽE BY JEJICH TVRZENÍ NEBYLO PRAVDIVÉ?

Některé příspěvky se již průběžně zamýšlí, že v trivialitě odpovědí řešení nebude -poděkování za ně, a ať jich přibývá. Pravděpodobnost že tudy cesta vede je vysoká.

Není tady

#55 22. 11. 2014 16:11

begbegbegbeg
♥♥-----

tendruhej napsal(a):

begbegbegbeg napsal(a):

tendruhej napsal(a):

Právní zkušenost či rada bude stát 14997 Kč. Mám zkušenosti s převody bytů z LBD do OV. Je to naprosto stejné jako převod z jakéhokoliv jiného BD. To, že je někdo neustále v jiném stavu a nedokáže to pochopit není stěžejní. To, že něco platí obecně bez výjimky znamená, že to platí i na konkrétní případ.

...k věci tedy Vážený pane:
Dokážete prosím Vy objasnit co znamená tvrzení makléře+převodce Práv a povinností, že je anuita LBD (Lidovému Bytovému Družstvu) již splacená? -to celé za okolnosti převodu do OV.

Vzhledem k textu Vaší 2.věty, která ale může být v rozporu s textem Vaší 3.věty, a 5.poslední věty, si dovoluji Vaše zkušenosti zpochybnit.
Přičemž Vaši 1.a 4.větu pochávám bez komentáře, neboť snad měla být jen presentací s vystižením profilu jejího autora.

Dokáži to objasnit i Tobě, vidím, že to bude mnohem složitější než jsem si myslel, tudíž cena bude 25000 Kč. Měl by ses zamyslet nad obsahem vět, které jsi chtěl nechat bez komentáře a přitom jsi je komentoval, ve větách, kde hledáš rozpor, žádný není.

..výstavní pomoc mezilidská ...

Není tady

#56 22. 11. 2014 16:17

begbegbegbeg
♥♥-----

..odpověď je již známa z jiného zdroje.
Nejblíže byli ti, kteří tušili lest, a kterým se to zdálo celé divné...

Zdejší příspěvky přinesly potvrzení toho, že by tam nic co by mohlo být JINAK, nikdo nehledal.
(Nyní 54 příspěvků, čteno 22254 x)

Děkuji
Beg

Není tady

#57 22. 11. 2014 23:51

Irena001
♥♥♥♥---

Tak se pochval, Begu, co jsi zjisti, co v tom byla za finta?

Není tady

#58 26. 11. 2014 1:14

begbegbegbeg
♥♥-----

Irena001 napsal(a):

Tak se pochval, Begu, co jsi zjisti, co v tom byla za finta?

... já bych to napal zadarmo, ale tím by se zkazily dobře rozjeté obchody se slevovými IQKupony někomu tomu chytrýmu tady ? ...

Není tady

#59 26. 11. 2014 11:47

Irena001
♥♥♥♥---

I tak ti děkuji, Bergu, za odpověď, nech si info. Já o nic nepřijdu, ani nic nekupuji, tak nenaletím. Podle mě ti bylo odpovězeno. Chceš být tajemný - buď si ! Lidé jsou různí.....

Není tady

#60 28. 11. 2014 18:35

begbegbegbeg
♥♥-----

Irena001 napsal(a):

I tak ti děkuji, Bergu, za odpověď, nech si info. Já o nic nepřijdu, ani nic nekupuji, tak nenaletím. Podle mě ti bylo odpovězeno. Chceš být tajemný - buď si ! Lidé jsou různí.....

..aspoň jsem neměl úmysl na někom vydělávat jak někdo druhej...
Měl jsem v úmyslu na to přijít i s ostatními a i pro ostatní.

Takže teď když já TO už vím, tak TO zde klidně může pro všechny ostatní napsat  ten chytrej, když TO údajně již tak dlouho věděl , ... teď již může místo individuální nabízet slevu hromadnou

Upravil(a) begbegbegbeg (28. 11. 2014 18:38)

Není tady

#61 28. 11. 2014 19:48

Irena001
♥♥♥♥---

Ale tam jsi neměl na CO přijít, tam nemůže nikdo nikoho napálit, jedině totálního blba. Tak si své rady nechej i se slevami! dumbom

Není tady

#62 29. 11. 2014 18:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale di ty brepto... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Možná sis nevšiml, že "ostatní" se o tebou vyžadovanou informaci nijak nedrali...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#63 30. 11. 2014 20:03

begbegbegbeg
♥♥-----

Irena001 napsal(a):

Ale tam jsi neměl na CO přijít, tam nemůže nikdo nikoho napálit, jedině totálního blba. Tak si své rady nechej i se slevami! dumbom

takže je to jasné, odpověděla jste si sama.

Není tady

#64 30. 11. 2014 20:16

begbegbegbeg
♥♥-----

helena napsal(a):

Ale di ty brepto... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Možná sis nevšiml, že "ostatní" se o tebou vyžadovanou informaci nijak nedrali...

Ale ano, všiml jsem si že to tu ostatní takřka bezkonkurenčně 23789x nikoho nezajímalo ...

Pokud to tu nikdo nenapíše abychom debatu posunuli fakticky dále, tak posouvání debaty nekonstruktivně se neúčastním.

Děkuji všem, Beg

Kdyby to někdo potřeboval opravdu vědět ale na jeho dotaz mu zde nikdo neodpověděl - ať mi napíše soukromě.

A jestli se tu snad zase někdo vyjádří k mé osobě a ne k tématu, pak to lze brát za jeho veřejné přiznání nezvladatelné touhy po posledním slově a osobním napadání..

Není tady

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » anuita LBD (Lidovému Bytovému Družstvu) již splacená?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí