Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 10. 2014 21:01

JosefPokorny
♥------

Otec podvedl mámu

Bude to dlouhe, ale potrebuji se trochu vypsat.
Ziju s rodicema v dome. Jsem jedinacek a myslim, ze zijeme jako stastna rodina. Mama musela odejit na pul roku na dlouhodoby pobyt, neco jako sluzebni cestu do Jizni koreje. S otcem sme tedy bydleli sami. I kdyz jsem s otcem o tomhle nikdy otevrene nemluvil, uz nejsem dite a vim, ze otci chybel sex. Pomerne casto koukal ve sve loznici na po*no, pod posteli ma nekolik po*no casopisu, vsak to znate. Vse probihalo velice diskretne, ja taky obcas koukam na po*no na netu, kdo ne. Ale jak rikam, otec o tom nikdy nemluvil a ja se ho na nic neptal, respektujeme si navzajem soukromi.
Jenze pak se to vsechno zvrtlo.
Jednou v noci, bylo to dva mesice po odchodu mamy pryc, jsem se vzbudil kolem treti rano. Mel jsem rizen. Muj pokoj je v jine casti domu a na jinem poschodi jako rodicovska loznice. A kdyz jsem se sel napit do kuchyne, slysel jsem z tatovi loznice zenske vzdechani. Nejdrive jsem myslel, ze tata kouka na nejaky film, pak jsem myslel, ze kouka na po*no, ale nakonec mi doslo, ze tata tam ma nejakou zenskou. Nevim nic blizsiho, loznice byla zvrena, svetlo zhasnuto. Ale dle zvuku nebylo tezke si domyslet, co tam spolu delaji. Presne o pul ctvrte ta zena tise odesla. Nevidel jsem ji, nevim kdo to byl.
Na druhy den bylo vsechno v poradku, aspon tata tak vypadal. Ale mne to velice rozhodilo. Nejdrive jsem myslel, ze to byl jen zly sen, nebo ze to bylo po*no. Nevedel jsem, co s tim. Ale pak jsem kazdou noc naslouchal, co se bude dit. Za dalsi dva mesice pak presne o pulnoci prisla do naseho domu nejaka zena. Nevidel jsem ji, prisla potme, otec ji tise otevrel dvere. Vubec nevim, jestli to byla ta sama. Mela mlady hlas. Otec s ni mluvil tise, ja byl na schodech a naslouchal. Z rozhovoru vyplynulo, ze je z nejake eskortni agentury, ze je placena spolecnice. Slovo prostitutka nepadlo ani jednou. Otec s ni mluvil velice vecne, jako kdyby to bylo obchodne jednani. RIkal, ze v dome spi kluk, ktery se nesmi vzbudit a ze o pul ctvrte musi odejit. Delo se to same. Zamkli se v loznici, zhasnuli a pak bylo jen slyset vzdechani. Presne o pul ctvrte ta holka odesla. Na druhy den zas nebylo nic, tata byl uplne v pohode. A o dalsi dva mesice bylo to same. Zacatek jsem prespal, vzbudil jsem se kolem treti na hlasite vzdechani z otcovi loznice. Sel jsem ke dverim a naslouchal. Otec tu zenu tlumil, ze musi byt zticha, ze v dome je kluk, ktery se nesmi vzbudit. A opet presne o pul ctvrte ta zena odesla.
Pak za nekolik dnu se mama vratila domu. Otec hral perfektnou komedii, nic nebylo znat. Ja to ale nevydrzel a vsechno jsem mu vykricel, kdyz jsme byli sami. Otec vypadal, ze se rozbreci. Ale aspon nic nezapiral a jednali jsme na rovinu. prisahal, ze to bylo jen trikat, ze v tom nebyli zadne city, pouze fyzicka zalezitost. Rekl, ze az budu dospely a budu mit zenu, tak pak poznam, jake to je byt bez sexu pul roku. Prosil me, at mame nic nerikam, ze by to rozbilo nasi rodinu. A to ja nechci. Mama otce miluje a tohle by ji velice ranilo.
Ja ale nevim co dal. Otci uz nic neverim. Co mam delat? Drzet to v sobe? Udelal jsem dobre, ze jsem mu to rekl a mame ne? Co myslite? dik za kazdou radu

Není tady

#2 25. 10. 2014 0:05

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Otec podvedl mámu

Víš, dneska Ti ta záležitost přijde jako odsouzeníhodná, podlá a nesprávná vůči mamince, jasně, nemá se to dělat, máma asi někde maká, abyste se měli líp, ale jednou pochopíš, že v životě je spousta věcí, s nimiž člověk sice nesouhlasí, ale změnit je nemůže. A že kolikrát udělá i sám něco, zač se pak i sám stydí. Tvůj otec si to, pokud už to muselo být, měl zařídit tak, aby se to odbylo jinde a ne aby Ti takhle přidělával starosti. Mamince to opravdu neříkej, pokud je u vás jinak všechno v pořádku. Řada tvých vrstevníků nemá možná ani zdaleka tak fungující rodinu a domov jako ty. Buď za to rád, že je to tak, jak to je. Některé věci má člověk nechat být a nevrtat do nich. Je docela možné, že kdybys to mamince řekl, nikomu tím neprospěješ. Třeba tomu nebude přikládat až takovou důležitost a bude mít na tebe jenom zbytečně zlost. Nebo to tátovi odpustí a budou tě za to oba nenávidět. A nebo rozbiješ odhalením tátovy nevěry váš společný domov. Řekla bych, aniž bych tě chtěla navádět ke lži nebo ti zkreslovat pravý význam slova důvěra, láska, smysl pro čest atd - nech to být. Nic nezměníš. Pokud má vaše matka tyhle služební cesty časté, spíš jí řekni, hele, mami, ono to tu bez tebe není kdovíjaké, zůstaň s námi radši doma, ať jsme pohromadě, radši se uskrovníme a budeme mít míň peněz, než abys byla zas dlouho pryč. Viď, tati? A táta s tebou jistě bude souhlasit.

Není tady

#3 25. 10. 2014 11:26

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Josefe, souhlasím s kalupinkou.
Tak ať je líp.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#4 25. 10. 2014 11:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Takhle nepíše kluk, za kterého se dotyčný vydává a mladý kluk už vůbec nebude mít jako nick jméno a příjmení... Přesně v půl čtvrté si tady někdo vymýšlí...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#5 25. 10. 2014 12:35

JosefPokorny
♥------

Eva. napsal(a):

Takhle nepíše kluk, za kterého se dotyčný vydává a mladý kluk už vůbec nebude mít jako nick jméno a příjmení... Přesně v půl čtvrté si tady někdo vymýšlí...

jen pro doplneni: je mi 17 let a nejmenuji se Josef Pokorny. To je jmeno jedne postavy z jednoho stareho filmu. Nejsem zas tak blby, abych tady daval sve prave jmeno.

Není tady

#6 25. 10. 2014 12:43

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli je tvůj pokoj v jiné části domu a v jiném patře, jak tě mohlo vzbudit hlasité vzdychání z jeho pokoje? Jak víš, že má pod postelí po*nočasopisy?... Ty ho špehuješ? Nech rodičům jejich vzájemný vztah a jejich sex a ty se věnuj sobě.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#7 25. 10. 2014 20:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jozefe, myslím, že děti by nikdy neměli "přičichnout" tak blízko ke vztahu svých rodičů, jak se to přihodilo Tobě. Nicméně stalo se, a já se připojuji ke Kalupince. Mamince nic neříkej, moc by jí to ublížilo a v konečném kontextu vám všem.
Docela i věřím, že pro tátu to byla jen a jen tělesná záležitost, ne že bych to schvalovala. Velká chyba byla, že to táta "řešil" doma. Ale to asi znamená i to, že  opravdu není žádný proutník, který v tom umí chodit.
Toto všechno říkám z nadhledu svým let, jsem o moc starší než ty a plně si uvědomuju, že ve tvých letech bych byla asi podobně nekompromisní jako ty.
Přeju hodně sil a hlavně dobré vůle.

Upravil(a) Judyna (25. 10. 2014 20:21)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#8 25. 10. 2014 21:58

JosefPokorny
♥------

Diky za vase rady.
vite, ja jsem jeste nikdy nemel sex. Tata mi behem toho rozhovoru rikal, ze ho proste premohla touha, ze mel v umyslu byt verny, ale ze pak se v nem po dvou mesicich nahromadilo sexualni napeti a to mu muselo ven (ted ho cituji). Pokud otec tahle slova myslel vazne, pak jsem nejen rozzloben, ale i trochu udiven. Mozna to bude znit jako slova maleho kluka nebo nejakeho eunucha, ale netusil jsem, jak moc dokaze sex a touha po nem zamavat s lidmi.

Není tady

#9 26. 10. 2014 2:37

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

JosefPokorny napsal(a):

Diky za vase rady.
vite, ja jsem jeste nikdy nemel sex. Tata mi behem toho rozhovoru rikal, ze ho proste premohla touha, ze mel v umyslu byt verny, ale ze pak se v nem po dvou mesicich nahromadilo sexualni napeti a to mu muselo ven (ted ho cituji). Pokud otec tahle slova myslel vazne, pak jsem nejen rozzloben, ale i trochu udiven. Mozna to bude znit jako slova maleho kluka nebo nejakeho eunucha, ale netusil jsem, jak moc dokaze sex a touha po nem zamavat s lidmi.

to se jeste dozvis .. a pak asi i pochopis

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#10 26. 10. 2014 8:51

JosefPokorny
♥------

A jeste neco. Mam jednu kamaradku, ktera je puvodem ze Svycarska a procestovala celou zapadni Evropu. Ta mi rikala, ze v jejich krajine stejne jako v ostatnich zapadnich krajinach je nevera, rozvody a promiskuitni sexualni chovani dospelych naprosto bezne. V jejich tride na zakladni skole bylo pry 34 zaku a pouze 4 zaci meli normalni rodinu. Zbytek bylo vsechno rozvedene, kazdy mel polovicni sourozence z otcovy i matčiny strany, nevlastni sourozence z otcovy i matčiny strany. V tomhle smeru mi vychodni Evropa (myslim staty byvaleho vychodniho bloku) pripadala mnohem konzervativnejsi. Tenhle ten muj problem jsem dal taky na jine ceske diskusni forum, kde prispevatele jsou prevazne mladi lide (15 - 25 let). Byl jsem prekvapen, jak mi temer kazdy psal, ze ma stejny problem - otec podvadi matku, nebo naopak. Ale navenek jsou spolu a zijou jako stastna rodinka. Mozna ze ted opet budu vypadat jako male dite, co nezna svet, ale netusil jsem, jak je i u nas ta nevera rozsirena.
Znate Sex ve meste a Zoufale manzelky? Tyhle serialy ja pokladam za pitomost, ale zda se, ze nejsou az tak daleko od pravdy.

Není tady

#11 26. 10. 2014 10:51

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Milý Josefe, já takhle naivní jako ty byla až cca do svých 45 let, takže v 17 je to normální. Myslela jsem si, že nevěra je exces, že většina lidí je věrných. V současnosti se domnívám, že tak 90% mužů a 70% žen bylo alespoň jednou v životě nevěrných, třeba jen tak jednorázově, jako tvůj otec. Stále však nevěru odsuzuju, i když vím, že je zcela běžná. Tvůj otec je podle mého slaboch, nevěřím tomu, že normální muž nemůže vydržet být půl roku bez sexu, vždyť má ruce! Myslím si, že je to výmluva, prostě využil toho, že maminka je pryč a podvedl ji s prostitutkou, protože po tom prostě podvědomě nebo i vědomě toužil a využil situace. Jen je od něho hnusné, že si ji přivedl domů, kde bydlí jeho syn. Mamince samozřejmě nic neříkej, ranil bys ji.

Není tady

#12 26. 10. 2014 19:07

Irena001
♥♥♥♥---

Tak, tak....ženy odpustí , když přijde muž domů opilý, prohraje výplatu v automatech, když rozbije auto, ale  jinou ženu ve své posteli doma....to málokterá  asi rozchodí! Kdyby se to maminka dozvěděla, mohlo by to být fakt konec  manželství, rozvod a jen kvůli tomu, že táta neudržel o..s v kalhotách, jako Nečas. Podle mne je táta volek, když si tahá eskortní prostitutku domů, ale jste zas jen chlapi a máte to asi trochu jinak. Myslím, že my ženy k sexu potřebujeme cit, pro muže to může být asi fakt záležitost jen pudů. Je to nechutné, dobře, že maminka o tom neví, jistě by se tím, že ona pracuje a manžel se jí v posteli válí s jinou, trápila. U mě by táta hodně klesl na hodnotě.

Není tady

#13 28. 10. 2014 13:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ocko našiel dobré riešenie, vcelku... ja by som to prijala ako najlepšie možné riešenie blbej situácie a nechala to tak. Koniec koncov, nikto ťa nežiadal ani o radu, ani o pomoc, tak čo... Všetci sú šťastní a spokojní, tak to skús aj ty... maximálne si z toho vezmi ponaučenie pre svoje partnerstvo, keď už teda...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 28. 10. 2014 16:25

Mendy
♥♥♥♥♥--

JosefPokorny napsal(a):

Bude to dlouhe, ale potrebuji se trochu vypsat.
Ziju s rodicema v dome. Jsem jedinacek a myslim, ze zijeme jako stastna rodina. Mama musela odejit na pul roku na dlouhodoby pobyt, neco jako sluzebni cestu do Jizni koreje. S otcem sme tedy bydleli sami. I kdyz jsem s otcem o tomhle nikdy otevrene nemluvil, uz nejsem dite a vim, ze otci chybel sex. Pomerne casto koukal ve sve loznici na po*no, pod posteli ma nekolik po*no casopisu, vsak to znate. Vse probihalo velice diskretne, ja taky obcas koukam na po*no na netu, kdo ne. Ale jak rikam, otec o tom nikdy nemluvil a ja se ho na nic neptal, respektujeme si navzajem soukromi.
Jenze pak se to vsechno zvrtlo.
Jednou v noci, bylo to dva mesice po odchodu mamy pryc, jsem se vzbudil kolem treti rano. Mel jsem rizen. Muj pokoj je v jine casti domu a na jinem poschodi jako rodicovska loznice. A kdyz jsem se sel napit do kuchyne, slysel jsem z tatovi loznice zenske vzdechani. Nejdrive jsem myslel, ze tata kouka na nejaky film, pak jsem myslel, ze kouka na po*no, ale nakonec mi doslo, ze tata tam ma nejakou zenskou. Nevim nic blizsiho, loznice byla zvrena, svetlo zhasnuto. Ale dle zvuku nebylo tezke si domyslet, co tam spolu delaji. Presne o pul ctvrte ta zena tise odesla. Nevidel jsem ji, nevim kdo to byl.
Na druhy den bylo vsechno v poradku, aspon tata tak vypadal. Ale mne to velice rozhodilo. Nejdrive jsem myslel, ze to byl jen zly sen, nebo ze to bylo po*no. Nevedel jsem, co s tim. Ale pak jsem kazdou noc naslouchal, co se bude dit. Za dalsi dva mesice pak presne o pulnoci prisla do naseho domu nejaka zena. Nevidel jsem ji, prisla potme, otec ji tise otevrel dvere. Vubec nevim, jestli to byla ta sama. Mela mlady hlas. Otec s ni mluvil tise, ja byl na schodech a naslouchal. Z rozhovoru vyplynulo, ze je z nejake eskortni agentury, ze je placena spolecnice. Slovo prostitutka nepadlo ani jednou. Otec s ni mluvil velice vecne, jako kdyby to bylo obchodne jednani. RIkal, ze v dome spi kluk, ktery se nesmi vzbudit a ze o pul ctvrte musi odejit. Delo se to same. Zamkli se v loznici, zhasnuli a pak bylo jen slyset vzdechani. Presne o pul ctvrte ta holka odesla. Na druhy den zas nebylo nic, tata byl uplne v pohode. A o dalsi dva mesice bylo to same. Zacatek jsem prespal, vzbudil jsem se kolem treti na hlasite vzdechani z otcovi loznice. Sel jsem ke dverim a naslouchal. Otec tu zenu tlumil, ze musi byt zticha, ze v dome je kluk, ktery se nesmi vzbudit. A opet presne o pul ctvrte ta zena odesla.
Pak za nekolik dnu se mama vratila domu. Otec hral perfektnou komedii, nic nebylo znat. Ja to ale nevydrzel a vsechno jsem mu vykricel, kdyz jsme byli sami. Otec vypadal, ze se rozbreci. Ale aspon nic nezapiral a jednali jsme na rovinu. prisahal, ze to bylo jen trikat, ze v tom nebyli zadne city, pouze fyzicka zalezitost. Rekl, ze az budu dospely a budu mit zenu, tak pak poznam, jake to je byt bez sexu pul roku. Prosil me, at mame nic nerikam, ze by to rozbilo nasi rodinu. A to ja nechci. Mama otce miluje a tohle by ji velice ranilo.
Ja ale nevim co dal. Otci uz nic neverim. Co mam delat? Drzet to v sobe? Udelal jsem dobre, ze jsem mu to rekl a mame ne? Co myslite? dik za kazdou radu

Jo. A v tom ses vzbudil a měl ruku v nočníku, co? Moc sleduješ emerický blbiny wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí