6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čusovka holky, u notnou chvíli scháním nový talisman. Doufala jsem, e mi do cesty přijde sám, ale u čtvrt roku nic a tak tomu chci jít naproti. Představuju si prsten, nebo figurku draka. Ten pro mě znamená sílu a moudrost. Kdyby to lo, chtěla bych si to prohlédnout v kamenném obchodě, ne na netu. Víte o nějakém ezoterickém obchůdku v Brně? Děkuji, mějte se a smějte se.
Není tady
ahoj, talismany jsou boí taky je mám straně ráda já mám teda ráda talismany s motivy andělů, ale drak je taky dobrý!!! no a tak se zkus koknout na http://angelstone.cz/index.php?kategorie=89 tady mají moc hezké talismany s motivem draků nebo teda na obrázku vypadají moc hezky tak třeba se budou líbit
Není tady
ahojky, děkuji e ses zapojila teď jsem troku časově vytíená, ale na první pohled vypadají dobře, jen bych je chtěla si koupit osobně, co tady přes tenhle obchod asi nepude
Není tady
To je zase vlákno k po..pukání. Fakt s tou reklamou jděte do pr... u.
Není tady
Na Pekandě naproti pitálu. Obchůdek s věcmi z Peru, paráda. Tam by jsi mohla něco najít.
Není tady
osobně? Proč to chce osobně? Si to normálně kup pře net to vyjde skoro stejně i kdy je pravda e talisman bych si asi taky koupila nejradi osobně, ale s tímhle obchodem mám dobré zkuenosti, tak u něj vím, e si to objednat můu a vím, e budu spokojená, ale jakoto neznalý člověk bych si asi přes net to nekoupila, to má pravdu
Není tady
Zdravím!
Úplně úasný talismany mají tady: http://www.bombastus.cz/sperky-amulety-talismany/ Mají velký výběr! Nejlepí je, e si jde nechat vyrobit talismany i na zakázku ) e-shop můu doporučit, ádný problém, objednávám tam pravidelně araídové máslo )
Hezký den
Není tady
úasný talismany mají tady... objednávám tam pravidelně araídové máslo
A taky nabízejí hrnečky, trika a křiálový koule ... potrava pro tělo i dui jedním kliknutím...
Upravil(a) helena (18. 11. 2014 6:24)
Není tady
Radkka napsal(a):
Čusovka holky, u notnou chvíli scháním nový talisman. Doufala jsem, e mi do cesty přijde sám, ale u čtvrt roku nic a tak tomu chci jít naproti. Představuju si prsten, nebo figurku draka. Ten pro mě znamená sílu a moudrost. Kdyby to lo, chtěla bych si to prohlédnout v kamenném obchodě, ne na netu. Víte o nějakém ezoterickém obchůdku v Brně? Děkuji, mějte se a smějte se.
Co tady?
Nebo přímo web Drakkaria.
Upravil(a) lupina montana (18. 11. 2014 18:25)
Není tady
proč to chci osobně? No tak to je snad jasný né? U talismanu je pro mě velmi důleité kdy si ho můu předem oahat a zjistit jestli nějakým způsobem na mě působí. Moná to zní divně, ale přece jenom talisman má cosi ve své hloubce tak proto a nevím jestli je to v tomhle případě obchodu moné
Není tady
Tak mrkni sem. Omlouvám se, jestli vypadám jako jejich nahaněč, to nejsem. Objevila jsem je nedávno, kdy jsem hledala něco o dračích amuletech, jenom mi připadají......teď nevím, jak to přesně říct: praví? Prostě necejtím tam prvořadě keft, ale prvořadě zájem o věci, které dělají. No to je fuk - můe to zkusit a uvidí sama.
Není tady
jo takhle, tak teď u to chápu proč chce si to vyzkouet osobně, to mě mohlo napadnout no někdy nejsem uplně nejchytřejí, ale přece takové obchody jsou né? A odkud e to se? A z toho internetového obchodu jak jsem ti posílala odkaz se ti nic nelíbilo? Tam by sis mohla vybrat
Není tady
noo a taky jsem nala i tyhle http://angelstone.cz/index.php?prodid=6100 co myslí budou stát za to? Jetě jsem v prodejně nebyla tak třeba tam budou mít i větí výběr
Není tady
dobrá v tom případě si jej teda můe koupit vlastně kdekoliv to mají skoro vude ale vím o jednou dobrým obchůdku... jen teda s jakým motivem by měl být?
Není tady