27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Váené přítelkyně a přátelé Babinetu:
co byste řekly(i) na případné nové setkání někde na dostupném místě pro vechny, kteří mají zájem se sejít? Trochu pokecat, troku popít, troku rozebrat cokoliv, troku se poznat s lidmi, kteří "Babáč" dělají, troku se pobavit, troku zhodnotit, co je nového, troku se odreagovat, troku to celé zkritizovat, troku se vyjádřit k tomu, co vás tady trápí, popovídat, co by vás zajímalo nejvíc, troku si vzájemně postěovat a troku si zanadávat na vecko? Co říkáte?? lo by to?? Navrhněte místo setkání. Ideální by bylo nějaké takové, které by bylo rozumně dostupné pro vechny a také s rozumným zázemím pro nějakou kulturní akci, můe to být někde okolo středu republiky, je to celkem jedno, navrhujte, zkuste... Co na to říkáte? Vím a fakt věřte, e vím, e máme kadý moc a moc starostí, ale přesto si myslím, e by nebylo na kodu se sejít na nějakém neutrálním místě. Osobně sice sobecky navrhuji Brno (a tady je moností vyití docela dost
), ale můe to být kdekoli jinde, kde by to bylo dostupné rozumně vem
Není tady
A to je náhodou moc dobrý nápad, klokane, take se připojuju, je to i takové tématické, neb Babinet slaví přítí rok 15. narozeniny Ale ten čas psaní tohoto příspěvku, tak ten mě dostal, čéééče, v noci se spí !
Není tady
V noci se dá dělat i spousta jiných a mooooc zajímavých věcí Andrejko
Není tady
Pokud by se sraz konal v Brně, moná bych i přila. Jinak ne.
Není tady
Vilemína napsal(a):
No vak já souhlasím - vak jsem sobecky to Brno přece sám navrhoval Ovem "moná" z Tvé strany znamená co? e třeba jo a třeba ne?
Není tady
Brno je dost z ruky , ale kdyby byla nějaká sluná účast , tak bych to podpořila
Není tady
klokan napsal(a):
Vilemína napsal(a):
No vak já souhlasím - vak jsem sobecky to Brno přece sám navrhoval
Ovem "moná" z Tvé strany znamená co? e třeba jo a třeba ne?
Tak záleí i na termínu srazu.
Není tady
klokane, ty dětintí?
Nevím, jestli je nějaký celostátní sraz dobrý nápad. Ale třeba vám to vyjde.
Andreo, kdy vlastně vznikl babinet? Já chodím od podzimu 2005. Nevěděla jsem, e byl u tak dlouho předtím.
Není tady
Eva. napsal(a):
klokane, ty dětintí?
Andreo, kdy vlastně vznikl babinet? Já chodím od podzimu 2005. Nevěděla jsem, e byl u tak dlouho předtím.
co je na tom dětinského?
Není tady
Srazík je, kdy budu mírná, tak dětinský. Stejně jako fotečky a pod.
Není tady
Eva. napsal(a):
Babinet se datuje od července roku 2000, v té době byl pochopitelně v jiné podobě, ne je ta nynějí.
Není tady
Andreo, přihlaovala jsem se jetě do starého babinetu. To byl ten první, anebo byl před ním jetě jiný?
Není tady
Eva. napsal(a):
klokane, ty dětintí?
Proč jsi registrovaná 2012? Jako kdo jsi sem chodila předtím?
Není tady
Eva. napsal(a):
Andreo, přihlaovala jsem se jetě do starého babinetu. To byl ten první, anebo byl před ním jetě jiný?
Úplně ten prvotní byl jetě pod názvem Babinec.net, a později se podařilo zakoupit uvolněnou doménu Babinec.cz a dolo k přejmenování na Babinet.cz, kterýto název zůstává dodneka.
Z hlubokého archivu pak dochovaný náhled úplně původního - Babinec.net (u bohuel bez původního loga)
http://web.archive.org/web/200010181133 … dkazy.cgi?
a následoval
http://web.archive.org/web/200011100739 … babinet.cz
To, e za 15 let proel obrovským vývojem je si myslím znát.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Eva. napsal(a):
Úplně ten prvotní byl jetě pod názvem Babinec.net, a později se podařilo zakoupit uvolněnou doménu Babinec.cz a dolo k přejmenování na Babinet.cz, kterýto název zůstává dodneka.
Z hlubokého archivu pak dochovaný náhled úplně původního - Babinec.net (u bohuel bez původního loga)
http://web.archive.org/web/200010181133 … dkazy.cgi?
a následoval
http://web.archive.org/web/200011100739 … babinet.cz
To, e za 15 let proel obrovským vývojem je si myslím znát.
Andrejko, to je hodně moc znát! Já jsem na Babinetu také od roku 2005 a nepamatuji ani jeden z těchto! Ten právní pamatovat asi nemohu, ale ten druhý? Nevím jestli je to ten, kam jsem chodila do diskusí.... buď u tak zpomínám nebo diskuse vypadaly jinak? A pamatuji také, jak vichni lamentovali, kdy se mělo přecházet na tento nový babinet
. Hezký vývoj
Není tady
Díky Andreo. To je moc zajímavé. Taky si ten druhý nepamatuji, e by vypadal takhle. Stejně, jako píe Lenna.
Není tady
Ona ta diskuze u předposledního Babinetu vypadala trochu jinak ne úvodní stránka , jestli si dobře pamatuju.
Jinak jsem tu taky od roku 2005.
Není tady
Ten rok 2005 odpovídá tomu "zelenému Babinetu" - jak já mu říkám, a je to ten, který předcházel tomuto. Diskuze v té době nebyly graficky sladěny se zbytkem Babinetu, proto vás náhledy zřejmě matou.
Není tady
Přátelé (a zejména "přátelkyně"), Babinet proel za ta léta skrz spousty změn (a to také včetně několika marných a nyní ji mrtvých pokusů o přechod na nějaký novějí systém). Sám pamatuji ten úplně původní, který tu Andrea uvedla, diskuse tehdy byly v úplně jiném software. Stejně tak pamatuji "zelený" Babinet a s jeho designem nyní stále jetě chodí rozesílané maily zájemcům. Postupně přiel přechod na nové diskusní fórum, které je v provozu dodnes a které mělo sluný úspěch a v něm si tady právě nyní sdělujeme svoje příspěvky. Ostatní oddíly dnes ji běí na jiném systému, který ale pomalu také přestává stačit tomu, co bychom od toho potřebovali, take pravděpodobně nás čekají dalí změny, o nich doufáme, e budou ku prospěchu zejména vám, naim váeným uivatelkám, a také ku prospěchu naeho magazínu.
A abych se dostal k jádru věci: netřeba klokana nazývat dětinským, on jím moná opravdu je (anebo u začíná senilnět...), ale co uděláme s tím navrhovaným srazem? Opravdu se nenajde dostatek lidí na to, abychom se mohli sejít a podiskutovat a probrat ve moné?
Není tady