27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jdu jen pozdravit "bojovnice" i ty co mají příměří.
Při projídění netu jsem opět narazila na babinetí stránky. Dokonce i heslo jsem si vzpomněla!
Vidím pár známých nicků tak jen pro pamětníky a ty, co měli tehdá pocit, e cestou jakou jsem si vybrala já, jít nejde . Jde a ivot je krásný. V tée párové sestavě vlečeme nai ivotní kárku dál. A myslím, e k radosti nás obou s manou.
Jmenovitě zdravím Zklamču!
Není tady
Zuzi zdravím
Není tady
Zuzi - u mne to dopadlo poněkud jinak, ale to nevadí. Kadý si to zařídí, jak to je pro něj nejlepí (nebo tak, jak si o tom myslí, e to nejlepí je). Pokud to ve Tvém případě dopadlo dobře, tak je to to nejlepí, co můe být. A budeme moc a moc rádi, kdy tu s námi bude i dál, protoe Babinet není jen o téhle debatě o nevěrách a podobně nepříjemných věcech, ale naopak i o mnohem lepích záleitostech, třeba o receptech na dobré jídlo, o soutěích o pěkné ceny, jiných debatách o koníčcích... atakdále.... No... Vím, e teď tu píu asi trochu jinak, ne jsem psával, ale ono to trochu jinak je...
Není tady
ahoj Zuzi, myslím, e Zklamča sem nechodí? Nebo pod jiným nickem? Je fajn, pokud se má opravdu dobře
Není tady
Zuzi a xxxx a taky vechny ostatní,
no taky sem u nechodím, ale zrovna dnes jsem si říkala, e mrknu, jestli je to ve při starém, nebo u zcela nové osazenstvo. Přečíst si, kdo je u dál a kdo stagnuje na stejněm místě....
Take raport: u nás jsme stále spolu, to pro ty, které větily ponurou budoucnost.
ne, pod jiným nickem sem taky nechodím, mám jiné priority.
Take jetě jednou zdravím a moná zase někdy nahlédnu, ale mám dost práce, tak snad, nic neslibuju ;-)
Není tady