|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To je blbost 
Není tady
Důležité je, kolik přesně bylo tobě a tvému muži ve chvíli jejich početí.
Ale není... to bych nemohla mít děti tak, jak je mám...
Není tady

Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Nie, nechápem - na mňa je nejaké "skutočné patrenie celý život" príliš abstraktné a červenoknižnicové. Ja chápem vzťah ako živý organizmus, tu a teraz, ktorý sa mení a vyvíja a zaujíma ho práve ono "tu a teraz" a nie "celý život". Myslím, že ľudia, ktorí spolu nakoniec celý život vydržali a príjemne strávili, si kládli menšie ciele a nestarali sa o to, čo bude celý život a či k sebe patria, ale ako sa postarať o svoj vzťah, každý sám za seba.
Tys mě nečetla pozorně. Psala jsem o muži a ženě, jejíchž vztah je uzavřen v nebi. Pro někoho je to červená knihovna. Ale takové svazky skutečně existují. Moc jich není, o to jsou vzácnejší a cennější. To se prostě potkají ti, kteří jsou si souzeni. O tom to mé psaní bylo. Ne jen tak o ledasjakých obyčejných vztazích.
No, to bude fakt tým, že to máme každá inak - pre mňa žiaden vzťah nie je "ledasjaký obyčejný" a každý beriem ako dar
. Čím nepopieram, že existujú možno aj nejaké spešl vzťahy, ale nebudem kvôli hľadaniu alebo čakaniu na taký vzťah zanedbávať tie súčasné, hoci obyčajné. 
Není tady

Zajímalo by mě, co by na tu teorii o změně krve v sedmiletých cyklech řekl člověk s medicínským vzděláním.............krev se přece přirozeně obměňuje průběžně, stejně jako všechny ostatní buňky v organismu, nebo ne? 
Není tady
Zajímalo by mě, co by na tu teorii o změně krve v sedmiletých cyklech řekl člověk s medicínským vzděláním
Fakt? 
Není tady

dusička napsal(a):
Ten karmický vztah mě napadl, nedávno jsem koukala při pletení na tv, nevím, jaká to byla stanice, Volejte věštkyni, a tam právě povídala o karmických vztazích - že to je silné pouto.
No, ale karmický vzťah, ktorý som zblízka pozorovala ja, bol skôr masaker.... Oni si napĺňali nejakú dlžobu z minulého života, ale pritom si navzájom tak ubližovali... a zrazu sa to akoby uvoľnilo, rozišli sa, nezaujímajú sa o seba, majú každý iného - a je pokoj.
Karmický dlh vyrovnaný, zahladený, ideme ďalej s čistým štítom.
Není tady

Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Vašich matek? Co to toto?
Přijde mi, jako když píšu pro hotentoty
Když je mi 52 let, je mi vlastně 52 + 9 měsíců, protože se připočte 9 měsíců, kdy byla moje maminka se mnou těhotná. Co je na tom nepochopitelného?
A čo keď si sa narodila v siedmom mesiaci? 
Není tady

Aj keď pripustím teóriu o menení krvi (ono ide viac-menej o to, že VŠETKY bunky sa obmieňajú priebežne, ale za cca 7 rokov je vraj človek "ako nový"), nevysvetľuje to dvojvaječné dvojičky rôzneho pohlavia, napríklad...
Není tady

Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Vašich matek? Co to toto?
Přijde mi, jako když píšu pro hotentoty
Když je mi 52 let, je mi vlastně 52 + 9 měsíců, protože se připočte 9 měsíců, kdy byla moje maminka se mnou těhotná. Co je na tom nepochopitelného?
Nic, jen to, ze takova pekna teorie lidem nefunguje. To je vse 
Není tady
Tak je nedonošená... 
Není tady
No, tělo je naprogramovaný přírodou. Třeba žena má MS interval 28 dnů - jako měsíc má 28 dnů na oběhnutí země. A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok. 
Upravil(a) dusička (21. 10. 2014 8:31)
Není tady
Eva. napsal(a):
K sobě patřit? Muž a žena, co k sobě patří, co jsou si souzeni, co se narodili pro sebe, kde jejich vztah byl uzavřen v nebi, vyber si, co je ti blízké.
Majko, to je ale dost dětinské a naivní, co píšeš...........vztahy jsou především o sympatiích, vzájemné přitažlivosti a dál potom už i o povahových vlastnostech obou zúčastněných, jejich postojích, hodnotách a především vzájemné toleranci. Prostě buď najdeš toho kompatibilního partnera anebo ne. A ne že to spískalo nebe 
Není tady
helena napsal(a):
Zajímalo by mě, co by na tu teorii o změně krve v sedmiletých cyklech řekl člověk s medicínským vzděláním
Fakt? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no máš pravdu, v podstatě ani ne 
Není tady
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Ten karmický vztah mě napadl, nedávno jsem koukala při pletení na tv, nevím, jaká to byla stanice, Volejte věštkyni, a tam právě povídala o karmických vztazích - že to je silné pouto.
No, ale karmický vzťah, ktorý som zblízka pozorovala ja, bol skôr masaker.... Oni si napĺňali nejakú dlžobu z minulého života, ale pritom si navzájom tak ubližovali... a zrazu sa to akoby uvoľnilo, rozišli sa, nezaujímajú sa o seba, majú každý iného - a je pokoj.
Asi jo no.
Kolikrát mě napadá, jestli my s manželem nemáme také karmický vztah, protože se mi v časových intervalech zdají stejné dva sny z dřívějška
takže bychom se měli rozejít, abychom vyrovnaly karmický dluh. 
Není tady

helena napsal(a):
Tak je nedonošená... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
A výpočty v (_._) 
Není tady

dusička napsal(a):
No, tělo je naprogramovaný přírostou. Třeba žena má MS interval 28 dnů - jako měsíc má 28 dnů na oběhnutí země. A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.
Ja som skoro celý život mala interval 31 dní...
Čo s tým:
Není tady

dusička napsal(a):
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Asi jo no.
Kolikrát mě napadá, jestli my s manželem nemáme také karmický vztah, protože se mi v časových intervalech zdají stejné dva sny z dřívějškatakže bychom se měli rozejít, abychom vyrovnaly karmický dluh.
Ktovie, aký ten dlh je - možno si ho máte naopak odtrpieť spoločným manželstvom "až kým vás smrť nerozdelí".
Ktovie... bohvie.
Není tady
mia napsal(a):
Eva. napsal(a):
K sobě patřit? Muž a žena, co k sobě patří, co jsou si souzeni, co se narodili pro sebe, kde jejich vztah byl uzavřen v nebi, vyber si, co je ti blízké.
Majko, to je ale dost dětinské a naivní, co píšeš...........vztahy jsou především o sympatiích, vzájemné přitažlivosti a dál potom už i o povahových vlastnostech obou zúčastněných, jejich postojích, hodnotách a především vzájemné toleranci. Prostě buď najdeš toho kompatibilního partnera anebo ne. A ne že to spískalo nebe
No Mio, ale říká se, že k tobě přijde člověk, kterýho zrovna v té situaci potřebuješ. (pro práci tady na světě) a nic není náhoda.
Není tady
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
No, tělo je naprogramovaný přírostou. Třeba žena má MS interval 28 dnů - jako měsíc má 28 dnů na oběhnutí země. A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.
Ja som skoro celý život mala interval 31 dní...
Čo s tým:
Jo, já zase 24. S tím nic, jenom jsem chtěla říct, že to je všechno přírodou. Měsíc to taky nemá přesně za 28 dnů, ale tak nějak cca. Přesné výpočty 
Není tady

Selima napsal(a):
helena napsal(a):
Tak je nedonošená... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifA výpočty v (_._)
Tak si přičte 7 měsíců místo devíti, to je logické. Ale vidím, že pro někoho ne. Nu, je vidět, kdo používá mozek. 
Btw to není má teorie. Je o tom napsaná spousta pojednání...
Jak už jsem psala, mně i mým blízkým, kde jsme to studovali, to vychází.
Není tady
A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.
Jak v který kultuře...
Není tady
dusička napsal(a):
mia napsal(a):
Eva. napsal(a):
No Mio, ale říká se, že k tobě přijde člověk, kterýho zrovna v té situaci potřebuješ. (pro práci tady na světě) a nic není náhoda.
no fakt je, že o tom začínám trošku uvažovat, protože si všímám různých "náhod", příčin a následků a tak, ale moje racionální "já" to zatím teda odmítá........vysvětluju si to spíš svými zkušenostmi, na jejichž základě logicky měním svoje postoje a jednání, vyhledávám si sama lidi, které potřebuju..........v podstatě to všechno vychází ode mě samotné a nejsou to náhody, ale logické důsledky, když se nad tím tak zamyslím.......i když ten malý prostor pro "věci mezi nebem a zemí" si tam nechávám......
Není tady

Jak má někdo v podpisu: Nic není náhoda. To jen Bůh chtěl zůstat inkognito.
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
helena napsal(a):
Tak je nedonošená... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifA výpočty v (_._)
Tak si přičte 7 měsíců místo devíti, to je logické. Ale vidím, že pro někoho ne. Nu, je vidět, kdo používá mozek.
Btw to není má teorie. Je o tom napsaná spousta pojednání...
Jak už jsem psala, mně i mým blízkým, kde jsme to studovali, to vychází.
ono v podstatě, Majko, každý věříme tomu, čemu chceme věřit........
Není tady

mia napsal(a):
dusička napsal(a):
mia napsal(a):
Majko, to je ale dost dětinské a naivní, co píšeš...........vztahy jsou především o sympatiích, vzájemné přitažlivosti a dál potom už i o povahových vlastnostech obou zúčastněných, jejich postojích, hodnotách a především vzájemné toleranci. Prostě buď najdeš toho kompatibilního partnera anebo ne. A ne že to spískalo nebeNo Mio, ale říká se, že k tobě přijde člověk, kterýho zrovna v té situaci potřebuješ. (pro práci tady na světě) a nic není náhoda.
no fakt je, že o tom začínám trošku uvažovat, protože si všímám různých "náhod", příčin a následků a tak, ale moje racionální "já" to zatím teda odmítá........vysvětluju si to spíš svými zkušenostmi, na jejichž základě logicky měním svoje postoje a jednání, vyhledávám si sama lidi, které potřebuju..........v podstatě to všechno vychází ode mě samotné a nejsou to náhody, ale logické důsledky, když se nad tím tak zamyslím.......i když ten malý prostor pro "věci mezi nebem a zemí" si tam nechávám......
Ja vidím nejaký "zásah zhora",. resp. "vedenie intuíciou", aj vo veciach, ktoré "vychází ode mě samotné".
Není tady