Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 21. 10. 2014 8:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Jak znovu nakopnout vztah

To je blbost stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#127 21. 10. 2014 8:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Důležité je, kolik přesně bylo tobě a tvému muži ve chvíli jejich početí.
Ale není... to bych nemohla mít děti tak, jak je mám...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#128 21. 10. 2014 8:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

Selima napsal(a):

Nie, nechápem - na mňa je nejaké "skutočné patrenie celý život" príliš abstraktné a červenoknižnicové. Ja chápem vzťah ako živý organizmus, tu a teraz, ktorý sa mení a vyvíja a zaujíma ho práve ono "tu a teraz" a nie "celý život".  Myslím, že ľudia, ktorí spolu nakoniec celý život vydržali a príjemne strávili, si kládli menšie ciele a nestarali sa o to, čo bude celý život a či k sebe patria, ale ako sa postarať o svoj vzťah, každý sám za seba. stolt

Tys mě nečetla pozorně. Psala jsem o muži a ženě, jejíchž vztah je uzavřen v nebi. Pro někoho je to červená knihovna. Ale takové svazky skutečně existují. Moc jich není, o to jsou vzácnejší a cennější. To se prostě potkají ti, kteří jsou si souzeni. O tom to mé psaní bylo. Ne jen tak o ledasjakých obyčejných vztazích.

No, to bude fakt tým, že to máme každá inak - pre mňa žiaden vzťah nie je "ledasjaký obyčejný" a každý beriem ako dar wink . Čím nepopieram, že existujú možno aj nejaké spešl vzťahy, ale nebudem kvôli hľadaniu alebo čakaniu na taký vzťah zanedbávať tie súčasné, hoci obyčajné. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#129 21. 10. 2014 8:12

mia
♥♥♥♥♥♥-

roll

Zajímalo by mě, co by na tu teorii o změně krve v sedmiletých cyklech řekl člověk s medicínským vzděláním.............krev se přece přirozeně obměňuje průběžně, stejně jako všechny ostatní buňky v organismu, nebo ne? wink

Není tady

#130 21. 10. 2014 8:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímalo by mě, co by na tu teorii o změně krve v sedmiletých cyklech řekl člověk s medicínským vzděláním
Fakt? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#131 21. 10. 2014 8:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ten karmický vztah mě napadl, nedávno jsem koukala při pletení na tv, nevím, jaká to byla stanice, Volejte věštkyni, a tam právě povídala o karmických vztazích - že to je silné pouto.

No, ale karmický vzťah, ktorý som zblízka pozorovala ja, bol skôr masaker.... Oni si napĺňali nejakú dlžobu z minulého života, ale pritom si navzájom tak ubližovali... a zrazu sa to akoby uvoľnilo, rozišli sa, nezaujímajú sa o seba, majú každý iného - a je pokoj. cool Karmický dlh vyrovnaný, zahladený, ideme ďalej s čistým štítom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#132 21. 10. 2014 8:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

carpediem napsal(a):

Vašich matek? Co to toto? lol

Přijde mi, jako když píšu pro hotentoty big_smile
Když je mi 52 let, je mi vlastně 52 + 9 měsíců, protože se připočte 9 měsíců, kdy byla moje maminka se mnou těhotná. Co je na tom nepochopitelného?

A čo keď si sa narodila v siedmom mesiaci? va

Brita

Není tady

#133 21. 10. 2014 8:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Aj keď pripustím teóriu o menení krvi (ono ide viac-menej o to, že VŠETKY bunky sa obmieňajú priebežne, ale za cca 7 rokov je vraj človek "ako nový"), nevysvetľuje to dvojvaječné dvojičky rôzneho pohlavia, napríklad...

Brita

Není tady

#134 21. 10. 2014 8:20

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Eva. napsal(a):

carpediem napsal(a):

Vašich matek? Co to toto? lol

Přijde mi, jako když píšu pro hotentoty big_smile
Když je mi 52 let, je mi vlastně 52 + 9 měsíců, protože se připočte 9 měsíců, kdy byla moje maminka se mnou těhotná. Co je na tom nepochopitelného?

Nic, jen to, ze takova pekna teorie lidem nefunguje. To je vse smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#135 21. 10. 2014 8:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A čo keď si sa narodila v siedmom mesiaci?
Tak je nedonošená... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#136 21. 10. 2014 8:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

No, tělo je naprogramovaný přírodou. Třeba žena má MS interval 28 dnů - jako měsíc má 28 dnů na oběhnutí země. A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.  wink

Upravil(a) dusička (21. 10. 2014 8:31)

Není tady

#137 21. 10. 2014 8:22

mia
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

K sobě patřit? Muž a žena, co k sobě patří, co jsou si souzeni, co se narodili pro sebe, kde jejich vztah byl uzavřen v nebi, vyber si, co je ti blízké.

Majko, to je ale dost dětinské a naivní, co píšeš...........vztahy jsou především o sympatiích, vzájemné přitažlivosti a dál potom už i o povahových vlastnostech obou zúčastněných, jejich postojích, hodnotách a především vzájemné toleranci. Prostě buď najdeš toho kompatibilního partnera anebo ne. A ne že to spískalo nebe roll

Není tady

#138 21. 10. 2014 8:24

mia
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Zajímalo by mě, co by na tu teorii o změně krve v sedmiletých cyklech řekl člověk s medicínským vzděláním
Fakt? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

no máš pravdu, v podstatě ani ne lol

Není tady

#139 21. 10. 2014 8:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

Ten karmický vztah mě napadl, nedávno jsem koukala při pletení na tv, nevím, jaká to byla stanice, Volejte věštkyni, a tam právě povídala o karmických vztazích - že to je silné pouto.

No, ale karmický vzťah, ktorý som zblízka pozorovala ja, bol skôr masaker.... Oni si napĺňali nejakú dlžobu z minulého života, ale pritom si navzájom tak ubližovali... a zrazu sa to akoby uvoľnilo, rozišli sa, nezaujímajú sa o seba, majú každý iného - a je pokoj. cool Karmický dlh vyrovnaný, zahladený, ideme ďalej s čistým štítom.

Asi jo no.
Kolikrát mě napadá, jestli my s manželem nemáme také karmický vztah, protože se mi v časových intervalech zdají stejné dva sny z dřívějška vissla takže bychom se měli rozejít, abychom vyrovnaly karmický dluh. vissla

Není tady

#140 21. 10. 2014 8:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

A výpočty v (_._) kapitulation

Brita

Není tady

#141 21. 10. 2014 8:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

No, tělo je naprogramovaný přírostou. Třeba žena má MS interval 28 dnů - jako měsíc má 28 dnů na oběhnutí země. A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.  wink

Ja som skoro celý život mala interval 31 dní... vissla Čo s tým:

Brita

Není tady

#142 21. 10. 2014 8:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

Asi jo no.
Kolikrát mě napadá, jestli my s manželem nemáme také karmický vztah, protože se mi v časových intervalech zdají stejné dva sny z dřívějška vissla takže bychom se měli rozejít, abychom vyrovnaly karmický dluh. vissla

wink Ktovie, aký ten dlh je - možno si ho máte naopak odtrpieť spoločným manželstvom "až kým vás smrť nerozdelí". tongue Ktovie... bohvie.

Brita

Není tady

#143 21. 10. 2014 8:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

Eva. napsal(a):

K sobě patřit? Muž a žena, co k sobě patří, co jsou si souzeni, co se narodili pro sebe, kde jejich vztah byl uzavřen v nebi, vyber si, co je ti blízké.

Majko, to je ale dost dětinské a naivní, co píšeš...........vztahy jsou především o sympatiích, vzájemné přitažlivosti a dál potom už i o povahových vlastnostech obou zúčastněných, jejich postojích, hodnotách a především vzájemné toleranci. Prostě buď najdeš toho kompatibilního partnera anebo ne. A ne že to spískalo nebe roll

No Mio, ale říká se, že k tobě přijde člověk, kterýho zrovna v té situaci potřebuješ. (pro práci tady na světě) a nic není náhoda.

Není tady

#144 21. 10. 2014 8:34

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

No, tělo je naprogramovaný přírostou. Třeba žena má MS interval 28 dnů - jako měsíc má 28 dnů na oběhnutí země. A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.  wink

Ja som skoro celý život mala interval 31 dní... vissla Čo s tým:

Jo, já zase 24. S tím nic, jenom jsem chtěla říct, že to je všechno přírodou. Měsíc to taky nemá přesně za 28 dnů, ale tak nějak cca. Přesné výpočty big_smile

Není tady

#145 21. 10. 2014 8:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

Tak si přičte 7 měsíců místo devíti, to je logické. Ale vidím, že pro někoho ne. Nu, je vidět, kdo používá mozek. big_smile
Btw to není má teorie. Je o tom napsaná spousta pojednání...
Jak už jsem psala, mně i mým blízkým, kde jsme to studovali, to vychází.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#146 21. 10. 2014 8:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A třeba dnů v týdnu je 7. a 7x 52 týdnů je rok.
Jak v který kultuře...

Není tady

#147 21. 10. 2014 9:00

mia
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

mia napsal(a):

Eva. napsal(a):

No Mio, ale říká se, že k tobě přijde člověk, kterýho zrovna v té situaci potřebuješ. (pro práci tady na světě) a nic není náhoda.

no fakt je, že o tom začínám trošku uvažovat, protože si všímám různých "náhod", příčin a následků a tak, ale moje racionální "já" to zatím teda odmítá........vysvětluju si to spíš svými zkušenostmi, na jejichž základě logicky měním svoje postoje a jednání, vyhledávám si sama lidi, které potřebuju..........v podstatě to všechno vychází ode mě samotné a nejsou to náhody, ale logické důsledky, když se nad tím tak zamyslím.......i když ten malý prostor pro "věci mezi nebem a zemí" si tam nechávám......

Není tady

#148 21. 10. 2014 9:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jak má někdo v podpisu: Nic není náhoda. To jen Bůh chtěl zůstat inkognito.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#149 21. 10. 2014 9:01

mia
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

Tak si přičte 7 měsíců místo devíti, to je logické. Ale vidím, že pro někoho ne. Nu, je vidět, kdo používá mozek. big_smile
Btw to není má teorie. Je o tom napsaná spousta pojednání...
Jak už jsem psala, mně i mým blízkým, kde jsme to studovali, to vychází.

ono v podstatě, Majko, každý věříme tomu, čemu chceme věřit........

Není tady

#150 21. 10. 2014 9:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

dusička napsal(a):

mia napsal(a):

no fakt je, že o tom začínám trošku uvažovat, protože si všímám různých "náhod", příčin a následků a tak, ale moje racionální "já" to zatím teda odmítá........vysvětluju si to spíš svými zkušenostmi, na jejichž základě logicky měním svoje postoje a jednání, vyhledávám si sama lidi, které potřebuju..........v podstatě to všechno vychází ode mě samotné a nejsou to náhody, ale logické důsledky, když se nad tím tak zamyslím.......i když ten malý prostor pro "věci mezi nebem a zemí" si tam nechávám......

Ja vidím nejaký "zásah zhora",. resp. "vedenie intuíciou", aj vo veciach, ktoré "vychází ode mě samotné".

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí