Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 10. 2014 15:09

Tichoucka
♥♥-----

Taneční kurzy v Praze

Ahoj sháním dobrou taneční školu v Praze, která pořádá kurzy společenského tance.Uvažujeme i nad individuálními lekcemi,máte někdo dobrou zkušenost s nějakou taneční školou?

Není tady

#2 15. 10. 2014 17:28

8marketa8
♥------

Re: Taneční kurzy v Praze

Ahoj podívej se na www.astra-praha.cz, nabízejí myslím i individuální lekce.My jsme chodili na taneční kurz pro dospělé a bylo to moc fajn,užili jsem si to tam nejen kvůli tanci ale i kvůli příjemné atmosféře.Byli jsme mírně pokročilý a hodně jsme se i přiučili.Pan Brožovský i ostatní jsou velmi příjemní a dokáží naučit.

Není tady

#3 15. 10. 2014 18:45

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Dcery chodily do Národního domu na Vinohradech k Renému a Anně Vojtěchovým. Oba jsou moc příjemní, umějí učit, pan Vojtěch je vtipný. Moc se nám tam líbilo.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#4 4. 12. 2014 20:36

MadlaB
♥------

Naše holka chodí od malička tančit do Astry, učí se latinsko-americké tance. Vždy jsem to obdivovala bohužel mě k tomu naši nevedli tak jsem ji přihlásila je nadšená, tanec ji moc baví a lektory taky zbožňuje, už jezdí i na soutěže. Astra je opravdu prestižní škola,když se učit tančit, tak tam!

Není tady

#5 5. 12. 2014 15:52

nela.nelina
♥------

já teď lituju že naši nebyli třeba tanečníci aby mě k tanci nějak vedli nebo mě zapsali na nějaký taneční kroužek kde by mě opravdu naučili, pro mě už je bohužel pozdě ale pokud budu mít dceru určitě ji přihlásím myslím že společenský tanec je prostě nádherný když to někdo umí

Není tady

#6 10. 12. 2014 22:20

pavlah1
♥------

Já mám taky příjemnou zkušenost s Astrou, přihlásili jsme se k nim minulý rok se třídou na taneční a bylo to super, kámošky z jiné školy si pořád stěžovali že taneční jsou na prd že jich tam je tolik že se nemůžou ani pohnout, ale my jsme to v té Astře měli uplně v pohodě, nikdo se na nás nelepil a lektoři byli skvělýý!

Není tady

#7 12. 12. 2014 22:41

Tichoucka
♥♥-----

Děkuju za tipy, vypadá to že asi vede ta Astra tak se zkusím přihlásit asi tam. Na jejich stránkách vypadají ty sály opravdu krásně a pokud říkáte že je při kurzech nemají přeplněné tak už se nemůžu dočkat až si tam budu moct konečně pořádně zatančit.

Není tady

#8 15. 12. 2014 19:22

Kajjka
♥♥♥----

No jo s Vánocema už se pomalu ale jistě blíží i plesová sezóna a každej by se chtěl rychle naučit tančit aby si to pořádně užil smile a já k takovým lidem patřím taky, mám za sebou jenom domácí průpravu základních kroků a stejně na parketu nakonec většinou jenom přešlapuju jako medvěd big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí