6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
asi ne .. je vidět , že někdo ten " adrenalin " v mém pojetí ..zájem , touhu , vášen.. k životu nepotřebuje a stačí mu něco jiného .. to už zase já netuším co to je .
O tom, kdo adrenalin ve tvém pojetí potřebuje, si myslím, že je nevyzrálý. Ještě nedospěl. I když je mu třeba 50.
Btw touha a vášeň je v dobrém vztahu pořád.
však já o adrenalinu nepsala , nejsem tak akční typ .. myslím, asi to samé co ty ... když to tam není , tak je to o ničem
Není tady
Ono je pravděpodobné, že Vám bude chybět, pokud ho máte, nebo jste ho měla ráda. Kdyby ne, bylo by to asi hodně zvláštní. Na druhou stranu, pokud člověk není ve vztahu šťastný, není to dobré. Když nejste šťastná teď a východisko z situace, kterou popisujete nevidíte, běžte od sebe. Co vy víte, možná si časem uvědomíte, že to nebylo dobré řešení a možná vás to oba nakopne k tomu, abyste našli společné řešení, které vám bude vyhovovat. Je sice pravděpodobnější, že ne, ale na světě chodí spoustu osamělých duší, možná potkáte někoho, s kým vám život přijde smysluplnější a radostnější a váš přítel taky. Takhle se budete jen trápit, vy i on.
Není tady
helena napsal(a):
mám někoho na koho se můžu spolehnout, opravdu spolehnout
Neodporuješ si poněkud, když současně říkáš "no jo, celý život si vybírám slabochy, to vím"?
já potřebuji mít asi pořád ten adrenalin
Trochu mi to připomíná Grainne...
slaboch rovná se nespolehlivý???
Není tady
rudolf napsal(a):
Filomenka- odporuješ si a vlastně nevíš co chceš a myslím, že my Ti tady nepomůžeme- protože máš pořád tu svoji teorii. Těch Tvých partnerů je mi asi líto.
Pořiď si tygra, když chceš adrenalin.
Jistě, to není problém mých partnerů, to je jen můj vlastní problém
Není tady
babinetka211 napsal(a):
Ono je pravděpodobné, že Vám bude chybět, pokud ho máte, nebo jste ho měla ráda. Kdyby ne, bylo by to asi hodně zvláštní. Na druhou stranu, pokud člověk není ve vztahu šťastný, není to dobré. Když nejste šťastná teď a východisko z situace, kterou popisujete nevidíte, běžte od sebe. Co vy víte, možná si časem uvědomíte, že to nebylo dobré řešení a možná vás to oba nakopne k tomu, abyste našli společné řešení, které vám bude vyhovovat. Je sice pravděpodobnější, že ne, ale na světě chodí spoustu osamělých duší, možná potkáte někoho, s kým vám život přijde smysluplnější a radostnější a váš přítel taky. Takhle se budete jen trápit, vy i on.
Mě nepřipadá, že on by se nějak trápil, jak jste na to přišla?
Není tady
slaboch rovná se nespolehlivý???
Myslíš, že ne? Proč?
Není tady
Myslím, že slaboch může často selhat, a tím je nespolehlivý.
Není tady
Filoménka napsal(a):
helena napsal(a):
mám někoho na koho se můžu spolehnout, opravdu spolehnout
Neodporuješ si poněkud, když současně říkáš "no jo, celý život si vybírám slabochy, to vím"?
já potřebuji mít asi pořád ten adrenalin
Trochu mi to připomíná Grainne...slaboch rovná se nespolehlivý???
slaboch je skoro kazdy ...
Není tady
slaboch je skoro kazdy
Kecáš... a víš to.
Není tady
helena napsal(a):
slaboch je skoro kazdy
Kecáš... a víš to.
hmm popremyslim .. treba nejakeho znam
Není tady
Tak jsem díky téhle diskuzi zatím přišla na to, že se s ním rozcházet zatím nechci, že by mi chyběl. Něco jsme si už vysvětlili po telefonu, on mi napsal, že upadáme do stereotypu a že je to především jeho chyba. Tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, už jednou řekl i ve společnosti našich známých, že by bylo řešení, kdyby odešel za mnou, třeba k tomu nakonec jednou dospěje. Ale díky za vaše názory
Není tady
Hodně štěstí Filoménko. Třeba se podaří to společné bydlení a lépe se poznáte.
Není tady
Judyna napsal(a):
Hodně štěstí Filoménko. Třeba se podaří to společné bydlení a lépe se poznáte.
Děkuji, snad si nedělám jen iluze
Není tady
Promluv si s ním na rovinu, vše o čem píšeš tady by jsi měla říct i jemu...žádný rozchod není bez bolesti, to k tomu patří. Píšeš, že nejsi ve vztahu šťastná a to je to, od čeho se musíš odrazit...je to tvůj život a to jestli budeš šťastná, záleží jen na tobě
Není tady