|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, chtěla bych začít chodit na nějaké cvičení v Ostravě, ale nemám s kým
nechce se ke mě někdo přidat ?? kondičně jsem na tom docela špatně, takže hledám někoho podobného, abychom mohly hubnout a zlepšovat se společně...
Není tady
Ahoj, jsem ze Zábřehu (kousek za Lunou), co takhle v Běláku nordicwalking, rychlá chůze? Pro začátek než si tělo zvykne to stačí..
Není tady
Ahoj co třeba Sídliště Fifejdy? Klasická posilovna?

Není tady
posilovna ne-e, to jsem zkoušela, ale nebavilo mě to ani trochu, chci něco svižného, záživného...
Není tady
Ahoj. Je mi 37 let, jsem z Ostravy-Hrabůvky a hledám kamarádku, se kterou bych se konečně odhodlala začít cvičit 
Není tady
Ahoj Hanko pokud chceš přidej se. Chodím cvičit na Husův sad. Super trenérka, domácí prostředí, pouze dámská posilovna. Individuální cvičební plán případně jídelníček na míru. Super jsem spokojená. Jsou tam možnosti sauny atd. Já chodím od pondělí do pátku pokaždé v 17:20. :-)

Není tady
Hanka77 napsal(a):
Ahoj. Je mi 37 let, jsem z Ostravy-Hrabůvky a hledám kamarádku, se kterou bych se konečně odhodlala začít cvičit
Ahoj, jsem ze Zábřehu, v hezkých dnech (jaro-podzim) chodím do bělského lesa - na rychlou chůzi, případně zkouším i běh - v běláku je i udělán kilometrový pískový okruh.
Můžeme spolu zkusit i nordicwalking, až staje sníh.
Případně občas vystupuji u Helbicha, můžeme zajít na kofolu :-)
Není tady