3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Stránky: 1
Zdravím rodiče nala jsem hodně článků o tom, jak vybrat správnou aktovku pro prvňáčka apod, ale ne o tom, jaká je vhodná pro děti druhého stupně. Syn má jetě pořád aktovku od první třídy zn.Hama a je stále zachovalá, ale nelíbí se mu u samozřejmě motiv a taky učení mají mnohem víc, take by potřeboval větí. Prý batoh s kolečkama e je to in, já nic takového neviděla, tak teda nevím . Co mají vae děti za aktovku od 5.třídy a vý?
Není tady
No, pro koláka na druhém stupni takové ty batohy, co mají tvar jako klasický batoh je víc trochu hranaté, ne? To si myslím, e je ideálka, synovec to tak má a je to ok.
Není tady
Ahoj, no my máme tedy Topgal, ale na tu taku na kolečkách jsem narazila na skolnibrasny.cz tak mrkni a líbila se mi spí pro mladí dítě a půjde do první třídy, aby to z autobusu mohlo hodit na kolečka a nemuselo tahat na zádech...
Není tady
zkuste mrknout na detsketasky, sídlí v Praze na Černokostelecké.
Není tady
no na ty detsketasky.cz jsem koukala taky. Mate ji uz někdo dyl, a jste spokojene? Jsem z Prahy, tak bych se mozna zasla podivat i osobne, ale at neletim zbytecne. Dik za odpoved
Není tady
My kupovali značku Arsuna a jsme velice spokojeni.. Mrkněte sem: www.arsuna.cz
Není tady
Stránky: 1