6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja ho ale v tomto nechapu.. Nerekla jsem mu, ze je hajzl. Jen jsem mu rekla, ze to ukoncujeme a ze bude lepsi, kdyz se nejakou dobu nebudeme kontaktovat..
Jediny co jsem mu vycetla bylo, ze kdyz jsem se ho na to ptala uz vcera, tak nebyl schopny me odpovedet a ze me v te nadeji nechal cely vecer a celou noc o tom premyslet.. to je cele.. Nic vic jsem mu nevycitala a myslim si, ze celkem dustojne a s klidnym hlasem (kamaradskym) jsem to teda utnula.. Zadny hysterie z me strany nepadly..
Není tady
Ja dokonce i pripoustim, ze jsem to vedela od zacatku jak se veci maji, a i kdyz jsem casem doufala v neco jineho, nebylo to ode mne spravne a svoje nasledky si poctive nesu sama. Tak ja nevim proc vysiluje, ze jsem ho poprosila at uz me proste nevola..
Není tady
Teniska napsal(a):
Ja dokonce i pripoustim, ze jsem to vedela od zacatku jak se veci maji, a i kdyz jsem casem doufala v neco jineho, nebylo to ode mne spravne a svoje nasledky si poctive nesu sama. Tak ja nevim proc vysiluje, ze jsem ho poprosila at uz me proste nevola..
Ví, on je nasraný, protoe pokud mu doma ená nerotzáhne nohy, tak nemá kam jít. Teď aby si chudinka nael novou matračku, na které bude moci vykonávat zdarma své potřeby. To je jediné co ho sere, protoe ztrácí tebe! Tu, která se postavila problému čelem! Teď jsi v jeho očích ta mrcha ty a bude tě neustále otravovat smskama a voláním, a jste pořád kamarádi, protoe on touí u tebe pouze a jedině po jedné věci!
Má i druhou variantu:
On chce sex, tak ty můe chtít: Výlety, peníze, wellnesy, peníze na masáe. Z něj můe vytáhnout nějaké prachy! A toho taky něco v ivotě má a můe si chvíli uívat.
Upravil(a) karfice (10. 10. 2014 13:08)
Není tady
helena napsal(a):
Chce se mnou ted byt jako kamarad porad v kontaktu, ale nemyslim si, ze by to byl ted dobry napad.
Nemyslí si velmi dobře... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To by byl jenom masochismus.
Není tady
Je to vsechno tak hrozne trapne a nedustojne. Navic to ted vypada jak kdybych si za to mohla jenom sama a jeho chyba to neni ani za mak..
Není tady
Teniska napsal(a):
Je to vsechno tak hrozne trapne a nedustojne. Navic to ted vypada jak kdybych si za to mohla jenom sama a jeho chyba to neni ani za mak..
Tak chyba je na obou stranách. Ty ses zamilovala, on měl u tebe potěení a to jetě navíc grátis.
Není tady
Teniska napsal(a):
Pochopitelně,e si za to celé můe sama Nebo snad tvá rozhodnutí, která tě do toho vztahu dostala, dělal někdo jiný? Neneses za ně stoprocentní odpovědnost?
Proč pořád resis, proč je natvaný? Co on si myslí, dělá nedělá? Vykasli se na to, nech to být, plynout. Záměr se spí na sebe. Co ty dělá a proč. Jak se při tom citis.......
Za překlepy se omlouvám..... Halt mobil a pidiklavesnice
Upravil(a) Pandorraa (10. 10. 2014 17:18)
Není tady
karfice napsal(a):
Teniska napsal(a):
Ví, on je nasraný, protoe pokud mu doma ená nerotzáhne nohy, tak nemá kam jít. Teď aby si chudinka nael novou matračku, na které bude moci vykonávat zdarma své potřeby. To je jediné co ho sere, protoe ztrácí tebe! Tu, která se postavila problému čelem! Teď jsi v jeho očích ta mrcha ty a bude tě neustále otravovat smskama a voláním, a jste pořád kamarádi, protoe on touí u tebe pouze a jedině po jedné věci!
Má i druhou variantu:
On chce sex, tak ty můe chtít: Výlety, peníze, wellnesy, peníze na masáe. Z něj můe vytáhnout nějaké prachy! A toho taky něco v ivotě má a můe si chvíli uívat.
Mno - podle mého soudu má zakladatelka vlákna na víc, ne jenom tahat peníze ze enáče. Jsou věci, které se penězi nenechají nahradit a mezi ně patří sebeúcta, promrhané mládí a ztracený čas ...
Není tady
Kiara napsal(a):
karfice napsal(a):
Teniska napsal(a):
Má i druhou variantu:
On chce sex, tak ty můe chtít: Výlety, peníze, wellnesy, peníze na masáe. Z něj můe vytáhnout nějaké prachy! A toho taky něco v ivotě má a můe si chvíli uívat.Mno - podle mého soudu má zakladatelka vlákna na víc, ne jenom tahat peníze ze enáče. Jsou věci, které se penězi nenechají nahradit a mezi ně patří sebeúcta, promrhané mládí a ztracený čas ...
Není tady
Pochopitelně,e si za to celé můe sama
Nerada bych hovořila za pisatelku, ale zdá se mi, e to "můu sama" spí cítí tak, jako by na ni pán přehazoval "vinu" za svoji vlastní sexuální frustraci... a e by ta věta měla znít nějak takhle
"Navic to ted" podle jeho chování, uráení se a nas*anosti "vypada", e se snaí mi dokázat "jak kdybych si za to mohla jenom sama a jeho chyba to neni ani za mak" = aneb "Jak krásně by se nám poshookávalo dál, kdyby sis nevymejlela blbosti"...
Není tady
Jasně, e si kadý za svoje chování můe sám. Teniska za svoje a její milenec také za svoje. Ale takto to teniska nemyslela, myslela to tak, e její milenec celou situaci staví tak, e teniska je vinna za nezdar jejich vztahu a on ne, protoe on je chudák tlačen okolnostmi tj. kvůli jeho dětem nemá plnohodnotný vztah s teniskou a kvůli jeho dětem se on, chudák, musel vrátit k bývalé manelce, kterou nemiluje a vůbec s ní nespí (haha!), kvůli jeho dětem nikam s teniskou nechodí, nic s ní nepodniká a vlastně s ní jen provozuje sex a to je vecko. Chudáček nevinej! Vlastně to teniska je ta zlá, která se s ním rozchází!
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Teniska napsal(a):
Pochopitelně,e si za to celé můe sama Nebo snad tvá rozhodnutí, která tě do toho vztahu dostala, dělal někdo jiný? Neneses za ně stoprocentní odpovědnost?
Proč pořád resis, proč je natvaný? Co on si myslí, dělá nedělá? Vykasli se na to, nech to být, plynout. Záměr se spí na sebe. Co ty dělá a proč. Jak se při tom citis.......
Za překlepy se omlouvám..... Halt mobil a pidiklavesnice
Naprostý souhlas.
Není tady
Kiara napsal(a):
karfice napsal(a):
Má i druhou variantu:
On chce sex, tak ty můe chtít: Výlety, peníze, wellnesy, peníze na masáe. Z něj můe vytáhnout nějaké prachy! A toho taky něco v ivotě má a můe si chvíli uívat.Mno - podle mého soudu má zakladatelka vlákna na víc, ne jenom tahat peníze ze enáče. Jsou věci, které se penězi nenechají nahradit a mezi ně patří sebeúcta, promrhané mládí a ztracený čas ...
Navrh od Karfice je pro me cisty horor. Souhlas Kiaro.
Zivot mame jen jeden a takhle s nim plytvat, ze neco vytahnu ze zenace? Prachy? Kriste pane..to jsem teda jinak vychovana.
Není tady
Ivana napsal(a):
Jasně, e si kadý za svoje chování můe sám. Teniska za svoje a její milenec také za svoje. Ale takto to teniska nemyslela, myslela to tak, e její milenec celou situaci staví tak, e teniska je vinna za nezdar jejich vztahu a on ne, protoe on je chudák tlačen okolnostmi tj. kvůli jeho dětem nemá plnohodnotný vztah s teniskou a kvůli jeho dětem se on, chudák, musel vrátit k bývalé manelce, kterou nemiluje a vůbec s ní nespí (haha!), kvůli jeho dětem nikam s teniskou nechodí, nic s ní nepodniká a vlastně s ní jen provozuje sex a to je vecko. Chudáček nevinej! Vlastně to teniska je ta zlá, která se s ním rozchází!
Presne s tim taky souhlasi,. ten vyrok byl myslen tak, ze za spatny nebo ukonceny vztah muze Teniska a kdyby neblbla, tak by to mohlo bejt tak nadherny....prece prave se zenacem. Vzdyt on je nejepsi, Teniska nevi co dela o nevi o jaky uzasny poklad prichazi....svou blbosti. Vse je jen jeji vina.
Jenze to neni pravda.
Není tady
sahleb napsal(a):
Kiara napsal(a):
karfice napsal(a):
Má i druhou variantu:
Navrh od Karfice je pro me cisty horor. Souhlas Kiaro.
Zivot mame jen jeden a takhle s nim plytvat, ze neco vytahnu ze zenace? Prachy? Kriste pane..to jsem teda jinak vychovana.
karfice razí stejný názor jako roz.... taky mi z něj naskakuje husí kůe
Není tady
Tak jsem si promluvili.. Ma me hrozne moc rad, ale proste rodinu neopusti. Objali jsme se, rozloucili a je po vsem.. Jak to ted prezit? Ale to uz asi patri do jineho vlakna diskuze.. Vim, ze je to nejrozumnejsi co jsem mohla udelat. Kdyby to aspon tolik nebolelo a ta samota a prazdnota je nesnesitelna.. ;(
Není tady
ta samota a prazdnota je nesnesitelna
Kdybys s ním zůstala, byla bys sama pořád...
Není tady
Ja vim.. tou louceni bylo jak z mexicke telenovely.. Jsem rada, ze se na sebe nezlobime.. vim, ze by to bylo jinak, kdyby on nemel zavazky a ja hold nebyla az ta druha.. Ted uz to musim akorat rozdychat.. Jsem rada, ze jsem tim neztravila prilis mnoho casu..
Není tady
No , nevím, jestli se k němu nevrátí, nějak nezní moc přesvědčivě..................
Není tady
Teniska napsal(a):
Tak jsem si promluvili.. Ma me hrozne moc rad, ale proste rodinu neopusti. Objali jsme se, rozloucili a je po vsem.. Jak to ted prezit? Ale to uz asi patri do jineho vlakna diskuze.. Vim, ze je to nejrozumnejsi co jsem mohla udelat. Kdyby to aspon tolik nebolelo a ta samota a prazdnota je nesnesitelna.. ;(
chápu tě,v jakém duevním stavu si,hodně to bolí tam uvnitř někde na dui opustit někoho,koho máme rádi a bylo nám s ním dobře.Ale vechno časem přejde,abys to snáela líp,třeba ti pomůe pomylení na ty tisíce en v úplně podobné situaci taky v tmt čase,co proívají úplně to samé;je jich právě ted spousta a před tebou nás bylo mnohem,mnohem víc.
Není tady
vim, ze by to bylo jinak, kdyby on nemel zavazky
Ale no tak... tos přece věděla od začátku.
Není tady
rudolf napsal(a):
No , nevím, jestli se k němu nevrátí, nějak nezní moc přesvědčivě..................
Nevratim. Rekl mi jak se veci maji a ja uz nejsem ve veku, kdy si mohu dovolit travit svuj zivot v cekarne na neco, co se nestane.. Natolik mam dost rozumu, abych minimalne tohle pochopila.. Ono akorat srdicko s tim rozumem nejak nedrzi krok no.. ;(
Verim, ze kazdy vztah, ktery proziju, me ma neco naucit a kazdy clovek, ktereho potkam, je mi ucitelem na me ceste zivotem. Ja uz jen sedim a analyzuji, co mi tento vztah dal a co si z nej mam odnest do budoucna. Clovek by nemel delat stejne chyby dvakrat a neco jsem se o sobe zase naucila.. minimalne to, ze nekomu hrat druhe housle dlouhodobe nedavam.. nemam na to povahu a ma to pro mne spise sebedestruktivni nasledky..
I se zda, ze se jim diky mne vylepsil vztah a snad si uvedomili, co je pro ne dulezite.. No aspon na neco jsem teda dobra.. ;(
Není tady
helena napsal(a):
Ale no tak... tos přece věděla od začátku.
Je to tak, ze jsem to vedela od zacatku.. ale netusila jsem, ze me to tak ublizi.. bohuzel..
Není tady
Teniska napsal(a):
helena napsal(a):
Ale no tak... tos přece věděla od začátku.Je to tak, ze jsem to vedela od zacatku.. ale netusila jsem, ze me to tak ublizi.. bohuzel..
Tenisko, věř tomu, e tě ten chlap bude obtěovat smskama a pořád tě svádět. Já být tebou, jdu někam na pařbu, orat se, vylít ze sebe vztek.
A můj druhý krok by byl takový, e bych si podala třeba inzerát, e hledá kamarádku, kamaráda, a začala se setkávat s novými lidmi. Určitě ti to pomůe. Dej tomu čas, za půl roku si bude říkat, jaká jsi byla kráva, e jsi chtěla chlapa, co o tebe nikdy v ivotě nestál.
Není tady
karfice napsal(a):
Teniska napsal(a):
helena napsal(a):
Ale no tak... tos přece věděla od začátku.Je to tak, ze jsem to vedela od zacatku.. ale netusila jsem, ze me to tak ublizi.. bohuzel..
Tenisko, věř tomu, e tě ten chlap bude obtěovat smskama a pořád tě svádět. Já být tebou, jdu někam na pařbu, orat se, vylít ze sebe vztek.
A můj druhý krok by byl takový, e bych si podala třeba inzerát, e hledá kamarádku, kamaráda, a začala se setkávat s novými lidmi. Určitě ti to pomůe. Dej tomu čas, za půl roku si bude říkat, jaká jsi byla kráva, e jsi chtěla chlapa, co o tebe nikdy v ivotě nestál.
Ja si nemyslim, ze by se nejak jeste snazil. On je v tomto celkem rozumny a i kdyz se dale budeme potkavat v okruhu pratel, myslim, ze jsme to nakonec v dobrem a celkem dustojne ukoncili..
Ten prvni krok uz mam za sebou. Sice me tam chtel zbalit zenaty hospodsky, ale naznacila jsem mu, ze by to nemel delat jinak si ten vztek vyliju na nem ...
Zacala jsem si trosku psat s par lidmi, zejmena s temi, co jsem o ne nemela zajem kvuli tomu zadanemu.. Obnovila jsem tyto kontakty a rozhodla jsem se, ze jim dam sanci casem (ted samozrejme nejsem schopna niceho).. ;(
Není tady