Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 10. 10. 2014 12:37

Teniska
♥♥-----

Re: Vztah se zadanym..

Ja ho ale v tomto nechapu.. Nerekla jsem mu, ze je hajzl. Jen jsem mu rekla, ze to ukoncujeme a ze bude lepsi, kdyz se nejakou dobu nebudeme kontaktovat..
Jediny co jsem mu vycetla bylo, ze kdyz jsem se ho na to ptala uz vcera, tak nebyl schopny me odpovedet a ze me v te nadeji nechal cely vecer a celou noc o tom premyslet.. to je cele.. Nic vic jsem mu nevycitala a myslim si, ze celkem dustojne a s klidnym hlasem (kamaradskym) jsem to teda utnula.. Zadny hysterie z me strany nepadly..

Není tady

#52 10. 10. 2014 12:40

Teniska
♥♥-----

Ja dokonce i pripoustim, ze jsem to vedela od zacatku jak se veci maji, a i kdyz jsem casem doufala v neco jineho, nebylo to ode mne spravne a svoje nasledky si poctive nesu sama. Tak ja nevim proc vysiluje, ze jsem ho poprosila at uz me proste nevola..

Není tady

#53 10. 10. 2014 13:05

karfice
♥♥♥♥---

Teniska napsal(a):

Ja dokonce i pripoustim, ze jsem to vedela od zacatku jak se veci maji, a i kdyz jsem casem doufala v neco jineho, nebylo to ode mne spravne a svoje nasledky si poctive nesu sama. Tak ja nevim proc vysiluje, ze jsem ho poprosila at uz me proste nevola..

Víš, on je nasraný, protože pokud mu doma žená nerotzáhne nohy, tak nemá kam jít. Teď aby si chudinka našel novou matračku, na které bude moci vykonávat zdarma své potřeby. To je jediné co ho sere, protože ztrácí tebe! Tu, která se postavila problému čelem! Teď jsi v jeho očích ta mrcha ty a bude tě neustále otravovat smskama a voláním, a jste pořád kamarádi, protože on touží u tebe pouze a jedině po jedné věci!
Mᚠi druhou variantu:
On chce sex, tak ty můžeš chtít: Výlety, peníze, wellnesy, peníze na masáže. Z něj můžeš vytáhnout nějaké prachy! A toho taky něco v životě mᚠa můžeš si chvíli užívat.

Upravil(a) karfice (10. 10. 2014 13:08)

Není tady

#54 10. 10. 2014 14:02

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Chce se mnou ted byt jako kamarad porad v kontaktu, ale nemyslim si, ze by to byl ted dobry napad.
Nemyslíš si velmi dobře... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

To by byl jenom masochismus.

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#55 10. 10. 2014 15:41

Teniska
♥♥-----

Je to vsechno tak hrozne trapne a nedustojne. Navic to ted vypada jak kdybych si za to mohla jenom sama a jeho chyba to neni ani za mak.. hmm

Není tady

#56 10. 10. 2014 15:47

karfice
♥♥♥♥---

Teniska napsal(a):

Je to vsechno tak hrozne trapne a nedustojne. Navic to ted vypada jak kdybych si za to mohla jenom sama a jeho chyba to neni ani za mak.. hmm

Tak chyba je na obou stranách. Ty ses zamilovala, on měl u tebe potěšení a to ještě navíc grátis.

Není tady

#57 10. 10. 2014 17:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Teniska napsal(a):

Pochopitelně,že si za to celé můžeš sama Nebo snad tvá rozhodnutí, která tě do toho vztahu dostala, dělal někdo jiný? Neneses za ně stoprocentní odpovědnost?

Proč pořád resis, proč je naštvaný? Co on si myslí, dělá nedělá? Vykasli se na to, nech to být, plynout.  Záměr se spíš na sebe. Co ty dělᚠa proč. Jak se při tom citis.......

Za překlepy se omlouvám..... Halt mobil a pidiklavesnice sad

Upravil(a) Pandorraa (10. 10. 2014 17:18)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#58 10. 10. 2014 22:01

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

karfice napsal(a):

Teniska napsal(a):

Víš, on je nasraný, protože pokud mu doma žená nerotzáhne nohy, tak nemá kam jít. Teď aby si chudinka našel novou matračku, na které bude moci vykonávat zdarma své potřeby. To je jediné co ho sere, protože ztrácí tebe! Tu, která se postavila problému čelem! Teď jsi v jeho očích ta mrcha ty a bude tě neustále otravovat smskama a voláním, a jste pořád kamarádi, protože on touží u tebe pouze a jedině po jedné věci!
Mᚠi druhou variantu:
On chce sex, tak ty můžeš chtít: Výlety, peníze, wellnesy, peníze na masáže. Z něj můžeš vytáhnout nějaké prachy! A toho taky něco v životě mᚠa můžeš si chvíli užívat.

Mno - podle mého soudu má zakladatelka vlákna na víc, než jenom tahat peníze ze ženáče. Jsou věci, které se penězi nenechají nahradit a mezi ně patří sebeúcta, promrhané mládí a ztracený čas ... stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#59 10. 10. 2014 22:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kiara napsal(a):

karfice napsal(a):

Teniska napsal(a):

Mᚠi druhou variantu:

Mno - podle mého soudu má zakladatelka vlákna na víc, než jenom tahat peníze ze ženáče. Jsou věci, které se penězi nenechají nahradit a mezi ně patří sebeúcta, promrhané mládí a ztracený čas ... stolt

stolt

Není tady

#60 11. 10. 2014 7:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pochopitelně,že si za to celé můžeš sama
Nerada bych hovořila za pisatelku, ale zdá se mi, že to "můžu sama" spíš cítí tak, jako by na ni pán přehazoval "vinu" za svoji vlastní sexuální frustraci... a že by ta věta měla znít nějak takhle
"Navic to ted" podle jeho chování, urážení se a nas*anosti "vypada", že se snaží mi dokázat "jak kdybych si za to mohla jenom sama a jeho chyba to neni ani za mak" = aneb "Jak krásně by se nám poshookávalo dál, kdyby sis nevymejšlela blbosti"...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#61 11. 10. 2014 9:15

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, že si každý za svoje chování může sám. Teniska za svoje a její milenec také za svoje. Ale takto to teniska nemyslela, myslela to tak, že její milenec celou situaci staví tak, že teniska je vinna za nezdar jejich vztahu a on ne, protože on je chudák tlačen okolnostmi tj. kvůli jeho dětem nemá plnohodnotný vztah s teniskou a kvůli jeho dětem se on, chudák, musel vrátit k bývalé manželce, kterou nemiluje a vůbec s ní nespí (haha!), kvůli jeho dětem nikam s teniskou nechodí, nic s ní nepodniká a vlastně s ní jen provozuje sex a to je všecko. Chudáček nevinej! Vlastně to teniska je ta zlá, která se s ním rozchází!

Není tady

#62 12. 10. 2014 8:01

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Teniska napsal(a):

Pochopitelně,že si za to celé můžeš sama Nebo snad tvá rozhodnutí, která tě do toho vztahu dostala, dělal někdo jiný? Neneses za ně stoprocentní odpovědnost?

Proč pořád resis, proč je naštvaný? Co on si myslí, dělá nedělá? Vykasli se na to, nech to být, plynout.  Záměr se spíš na sebe. Co ty dělᚠa proč. Jak se při tom citis.......

Za překlepy se omlouvám..... Halt mobil a pidiklavesnice sad

Naprostý souhlas. smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#63 12. 10. 2014 8:49

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Kiara napsal(a):

karfice napsal(a):

Mᚠi druhou variantu:

Navrh od Karfice je pro me cisty horor. Souhlas Kiaro.

Zivot mame jen jeden a takhle s nim plytvat, ze neco vytahnu ze zenace? Prachy? Kriste pane..to jsem teda jinak vychovana.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#64 12. 10. 2014 8:51

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivana napsal(a):

Jasně, že si každý za svoje chování může sám. Teniska za svoje a její milenec také za svoje. Ale takto to teniska nemyslela, myslela to tak, že její milenec celou situaci staví tak, že teniska je vinna za nezdar jejich vztahu a on ne, protože on je chudák tlačen okolnostmi tj. kvůli jeho dětem nemá plnohodnotný vztah s teniskou a kvůli jeho dětem se on, chudák, musel vrátit k bývalé manželce, kterou nemiluje a vůbec s ní nespí (haha!), kvůli jeho dětem nikam s teniskou nechodí, nic s ní nepodniká a vlastně s ní jen provozuje sex a to je všecko. Chudáček nevinej! Vlastně to teniska je ta zlá, která se s ním rozchází!

Presne s tim taky souhlasi,. ten vyrok byl myslen tak, ze za spatny nebo ukonceny vztah muze Teniska a kdyby neblbla, tak by to mohlo bejt tak  nadherny....prece prave se zenacem. Vzdyt on je nejepsi, Teniska nevi co dela o nevi o jaky uzasny poklad prichazi....svou blbosti. Vse je jen jeji vina.

Jenze to neni pravda.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#65 12. 10. 2014 8:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sahleb napsal(a):

Kiara napsal(a):

karfice napsal(a):

Mᚠi druhou variantu:

Navrh od Karfice je pro me cisty horor. Souhlas Kiaro.

Zivot mame jen jeden a takhle s nim plytvat, ze neco vytahnu ze zenace? Prachy? Kriste pane..to jsem teda jinak vychovana.

karfice razí stejný názor jako roz.... taky mi z něj naskakuje husí kůže kapitulation

Není tady

#66 14. 10. 2014 13:15

Teniska
♥♥-----

Tak jsem si promluvili.. Ma me hrozne moc rad, ale proste rodinu neopusti. Objali jsme se, rozloucili a je po vsem.. Jak to ted prezit? Ale to uz asi patri do jineho vlakna diskuze.. sad Vim, ze je to nejrozumnejsi co jsem mohla udelat. Kdyby to aspon tolik nebolelo a ta samota a prazdnota je nesnesitelna.. sad ;(

Není tady

#67 14. 10. 2014 13:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ta samota a prazdnota je nesnesitelna
Kdybys s ním zůstala, byla bys sama pořád...

Není tady

#68 14. 10. 2014 15:05

Teniska
♥♥-----

Ja vim.. sad tou louceni bylo jak z mexicke telenovely.. Jsem rada, ze se na sebe nezlobime.. vim, ze by to bylo jinak, kdyby on nemel zavazky a ja hold nebyla az ta druha.. Ted uz to musim akorat rozdychat.. Jsem rada, ze jsem tim neztravila prilis mnoho casu..

Není tady

#69 14. 10. 2014 15:16

rudolf
♥♥♥♥---

No , nevím, jestli se k němu nevrátíš, nějak nezníš moc přesvědčivě..................

Není tady

#70 14. 10. 2014 15:17

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Teniska napsal(a):

Tak jsem si promluvili.. Ma me hrozne moc rad, ale proste rodinu neopusti. Objali jsme se, rozloucili a je po vsem.. Jak to ted prezit? Ale to uz asi patri do jineho vlakna diskuze.. sad Vim, ze je to nejrozumnejsi co jsem mohla udelat. Kdyby to aspon tolik nebolelo a ta samota a prazdnota je nesnesitelna.. sad ;(

chápu tě,v jakém duševním stavu si,hodně to bolí tam uvnitř někde na duši opustit někoho,koho máme rádi a bylo nám s ním dobře.Ale všechno časem přejde,abys to snášela líp,třeba ti pomůže pomyšlení na ty tisíce žen v úplně podobné situaci taky v tmt čase,co prožívají úplně to samé;je jich právě ted spousta a před tebou nás bylo mnohem,mnohem víc.

Není tady

#71 14. 10. 2014 15:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vim, ze by to bylo jinak, kdyby on nemel zavazky
Ale no tak... tos přece věděla od začátku.

Není tady

#72 14. 10. 2014 15:31

Teniska
♥♥-----

rudolf napsal(a):

No , nevím, jestli se k němu nevrátíš, nějak nezníš moc přesvědčivě..................

Nevratim. Rekl mi jak se veci maji a ja uz nejsem ve veku, kdy si mohu dovolit travit svuj zivot v cekarne na neco, co se nestane.. sad Natolik mam dost rozumu, abych minimalne tohle pochopila.. Ono akorat srdicko s tim rozumem nejak nedrzi krok no.. sad ;(

Verim, ze kazdy vztah, ktery proziju, me ma neco naucit a kazdy clovek, ktereho potkam, je mi ucitelem na me ceste zivotem. Ja uz jen sedim a analyzuji, co mi tento vztah dal a co si z nej mam odnest do budoucna. Clovek by nemel delat stejne chyby dvakrat a neco jsem se o sobe zase naucila.. minimalne to, ze nekomu hrat druhe housle dlouhodobe nedavam.. nemam na to povahu a ma to pro mne spise sebedestruktivni nasledky..

I se zda, ze se jim diky mne vylepsil vztah a snad si uvedomili, co je pro ne dulezite.. No aspon na neco jsem teda dobra.. ;(

Není tady

#73 14. 10. 2014 15:32

Teniska
♥♥-----

helena napsal(a):

Je to tak, ze jsem to vedela od zacatku.. sad ale netusila jsem, ze me to tak ublizi.. bohuzel.. sad

Není tady

#74 14. 10. 2014 16:10

karfice
♥♥♥♥---

Teniska napsal(a):

helena napsal(a):

Je to tak, ze jsem to vedela od zacatku.. sad ale netusila jsem, ze me to tak ublizi.. bohuzel.. sad

Tenisko, věř tomu, že tě ten chlap bude obtěžovat smskama a pořád tě svádět. Já být tebou, jdu někam na pařbu, ožrat se, vylít ze sebe vztek.
A můj druhý krok by byl takový, že bych si podala třeba inzerát, že hledᚠkamarádku, kamaráda, a začala se setkávat s novými lidmi. Určitě ti to pomůže. Dej tomu čas, za půl roku si budeš říkat, jaká jsi byla kráva, že jsi chtěla chlapa, co  o tebe nikdy v životě nestál.

Není tady

#75 14. 10. 2014 16:38

Teniska
♥♥-----

karfice napsal(a):

Teniska napsal(a):

helena napsal(a):

Tenisko, věř tomu, že tě ten chlap bude obtěžovat smskama a pořád tě svádět. Já být tebou, jdu někam na pařbu, ožrat se, vylít ze sebe vztek.
A můj druhý krok by byl takový, že bych si podala třeba inzerát, že hledᚠkamarádku, kamaráda, a začala se setkávat s novými lidmi. Určitě ti to pomůže. Dej tomu čas, za půl roku si budeš říkat, jaká jsi byla kráva, že jsi chtěla chlapa, co  o tebe nikdy v životě nestál.

Ja si nemyslim, ze by se nejak jeste snazil. On je v tomto celkem rozumny a i kdyz se dale budeme potkavat v okruhu pratel, myslim, ze jsme to nakonec v dobrem a celkem dustojne ukoncili.. hmm

Ten prvni krok uz mam za sebou. Sice me tam chtel zbalit zenaty hospodsky, ale naznacila jsem mu, ze by to nemel delat jinak si ten vztek vyliju na nem big_smile ...

Zacala jsem si trosku psat s par lidmi, zejmena s temi, co jsem o ne nemela zajem kvuli tomu zadanemu.. Obnovila jsem tyto kontakty a rozhodla jsem se, ze jim dam sanci casem (ted samozrejme nejsem schopna niceho).. ;(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí