6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takze ona by diky vztahu,prisla o praci,bydleni kde je zvykla,proste o vse.
erem, zkus mi prosím vysvětlit, co Teniska "diky vztahu" - konkrétně tomuto vztahu - získá/vá...
Není tady
Erem, mluvim ze zkusenosti... take neplácám jen tak do větru
Není tady
helena napsal(a):
Takze ona by diky vztahu,prisla o praci,bydleni kde je zvykla,proste o vse.
erem, zkus mi prosím vysvětlit, co Teniska "diky vztahu" - konkrétně tomuto vztahu - získá/vá...
Neziskava vubec nic,ale rikej to cloveku ktery je zamilovany.
Není tady
eremuruss napsal(a):
sunshine... napsal(a):
Tenisko, jak u tady padlo několik názorů - zkus si začít váit sama sebe a vykopej odněkud své sebevědomí neomlouvej ho, on si to nezaslouí. Proč se s ním musí potkávat? Jsi ve stejném zaměstnání jako on? - hledej si místo jinde. Bydlí ve stejném městě? Není monost změnit i bydlitě? Jak dlouho "jste spolu"? Pokud jste na začátku, chápu, e má hodně růové brýle a ty by mohly postupem času spadnout a ty bys prozřela
Takze ona by diky vztahu,prisla o praci,bydleni kde je zvykla,proste o vse.Ono se to hezky pise hur cinni.
No já nevím....Teniska píe, jak on je smutný, kdy ona u "musí domů", take asi nemá vlastní bydlení, nebo se prostě scházejí jinde , třeba v práci na přesčasech Změnit pracovitě v zájmu svého zdraví (hrdosti, sebeúcty) není zas tak patný nápad, ale otázka je, jestli by v podobném vztahu za chvilku nebyla zas. Já si teda myslím, e by se měla sebrat, vydolovat sebeúctu ze sklepa ze zamčené skříně a podobný propad vyřeit sama v sobě jednou provdycky, útěk to nevyřeí.
Není tady
Neziskava vubec nic,ale rikej to cloveku ktery je zamilovany.
No moment... to tvrdí ty, e "by diky vztahu,prisla o praci,bydleni kde je zvykla,proste o vse" - a ty snad zamilovaná nejsi...
Není tady
Kdy je něco negativní, neříká se díky ale kvůli.
Take:
by kvůli vztahu přila o práci...
Jedině e by to, e přijde o práci, bylo pozitivní.
Nedalo mi.
Upravil(a) Eva. (9. 10. 2014 9:33)
Není tady
No ono to trva par mesicu takze je to da se rict dost na zacatku.. Zamilovana jsem hodne a je to tezke. Kdyby clovek nebyl zamilovany, nikdy by nic podobneho na sobe nedopustil (a na druhych taky).
On patri do okruhu mych pratel, a neni lehke se odstehovat a navic se mi zda, ze bych od problemu jenom utikala. Myslim, ze je potreba se mu postavit celem.. a vyzrat si nasledky svych cinu pekne do dna..
Ja jsem doufala, ze to utne on a ja to obrecim (bylo by to jednoduzsi), ale mu to takhle zda se vyhovuje a netrapi se tim ani za mak..
Není tady
Člověk se přece zamiluje do někoho kvůli něčemu. Neumím si představit, e bych milovala někoho, kdo by mě jen vyuíval a byl by vůbec pochybného charakteru. Kromě toho, i kdy tě to k němu táhne, tak snad má nějaký zdravý rozum, tak ho pouij. Člověk by neměl být jen otrokem svých emocí.
Není tady
Kdy je něco negativní, neříká se díky ale kvůli
Lze pouít jako ironii - například "Jen díky tobě jsme zabloudili." = "Tobě za to můeme poděkovat."
Rovně mi nedalo...
neni lehke se odstehovat a navic se mi zda, ze bych od problemu jenom utikala. Myslim, ze je potreba se mu postavit celem
Někdy je lepí odstup... ne útěk, ale vyloučení ovlivňujících faktorů, jako třeba to, e se potkáváte a potkávat budete.
I odchod můe znamenat řeení... nebo aspoň cestu k jeho nalezení.
Upravil(a) helena (9. 10. 2014 9:58)
Není tady
s tím odchodem resp. změnou zaměstnání jsem to myslela tak, jak to píe Helena pokud by se nepotkávali, on by neměl tolik moností ji ovlivňovat a Teniska by měla víc prostoru pro sebe, aby si to mohla v hlavě srovnat a posunout se dál
Není tady
Asi takhle, pokud by milenec Tenisky chtěl být opravdu s Teniskou, tak u s ní dávno je a nevymlouvá se, e ije s bývalkou a dětmi. Je to tak, e si rád odskočí za Teniskou (velice ráda mu udělá matračku) ale doma má jistotu, e má o děcka postarané, vyprané fusekle a občas třeba i navařeno a třeba občas s exkou udělají výlety, a se děti mají dobře. Tenisku nikdy nikam neveme, pouze do postele a pak zpět domů za exkou.
Není tady
Tenisko, nedokáu poradit, musí to být těké, ale myslím, e bys to měla ukončit co nejdřív, evidentně Tě to ničí a to, e se Ti jetě navíc jeho manelka svěřuje - to musí být opravdu masakr. To bych nedala.
Není tady
Také jsem příznivcem fyzického vzdálení se. Změní se perspektiva, rozíří obzor, uvidí teď neviděné a neviditelné. A ani to nemusí moc bolet .
Není tady
karfice napsal(a):
Asi takhle, pokud by milenec Tenisky chtěl být opravdu s Teniskou, tak u s ní dávno je a nevymlouvá se, e ije s bývalkou a dětmi. Je to tak, e si rád odskočí za Teniskou (velice ráda mu udělá matračku) ale doma má jistotu, e má o děcka postarané, vyprané fusekle a občas třeba i navařeno a třeba občas s exkou udělají výlety, a se děti mají dobře. Tenisku nikdy nikam neveme, pouze do postele a pak zpět domů za exkou.
Presne.
Není tady
Teniska napsal(a):
karfice napsal(a):
Presne.
Tenisko - zeptám se tě: Kolikrát tě ten tvůj milenec vzal třeba na večeři, na ples, na výlet, na pivko, s dětmi k vodě, zaplavat si, zahrát si bembajz, na kolo, na lye, do kina...
S enou tyto aktivity dělá určitě pravidelně.... a kdy tě tak zboňuje, proč né teda s tebou. Proč s tebou jen souloí a nic víc??? Zkusila ses nad tím zamyslet?
Není tady
eremuruss napsal(a):
sunshine... napsal(a):
Tenisko, jak u tady padlo několik názorů - zkus si začít váit sama sebe a vykopej odněkud své sebevědomí neomlouvej ho, on si to nezaslouí. Proč se s ním musí potkávat? Jsi ve stejném zaměstnání jako on? - hledej si místo jinde. Bydlí ve stejném městě? Není monost změnit i bydlitě? Jak dlouho "jste spolu"? Pokud jste na začátku, chápu, e má hodně růové brýle a ty by mohly postupem času spadnout a ty bys prozřela
Takze ona by diky vztahu,prisla o praci,bydleni kde je zvykla,proste o vse.Ono se to hezky pise hur cinni.
Niekedy to, čo vyzerá na prvý pohžad ako strata, môe by zisk - alebo aspoň anca na nový začiatok, ktorý je tuná aí.
Není tady
Iste, e seba si človek so sebou odnesie vade , ale fyzické vzdialenie sa môe pomôc odvyknú si (opä čisto fyzicky) a trochu z odstupu lepie pochopi situáciu, seba, jeho, pocity, vzah... A ponauči sa z toho do budúcnosti. Amen.
Není tady
Baby dokazala jsem to..! Rekla jsem mu at uz mi nepise a nevola a utla jsem to.. A krasne na tom je, ze uz jsem z toho tak unavena, ze kdyz jsem mu to rikala, myslela jsem to vazne..
Mate pravdu.. Nikdy me nikam nevzal. Byla jsem jen pro zabavu. Chce se mnou ted byt jako kamarad porad v kontaktu, ale nemyslim si, ze by to byl ted dobry napad. Mozna casem, ale ted ne.
Není tady
Tenisko, mám velkou radost, e jsi mu to dokázala říct a postavit se tomu hlavně Ti teď přeju výdr být Tebou, teď bych se s ním nevídala, pokud je to moné. Zkouel by to znovu drím pěsti, a má ze svého rozhodnutí radost a brzo má parádního nezadaného partnera, který Tě nebude mít jen pro zlepení nálady
Není tady
Chce se mnou ted byt jako kamarad porad v kontaktu, ale nemyslim si, ze by to byl ted dobry napad.
Nemyslí si velmi dobře...
Není tady
Teniska napsal(a):
Baby dokazala jsem to..! Rekla jsem mu at uz mi nepise a nevola a utla jsem to.. A krasne na tom je, ze uz jsem z toho tak unavena, ze kdyz jsem mu to rikala, myslela jsem to vazne..
Mate pravdu.. Nikdy me nikam nevzal. Byla jsem jen pro zabavu. Chce se mnou ted byt jako kamarad porad v kontaktu, ale nemyslim si, ze by to byl ted dobry napad. Mozna casem, ale ted ne.
Vyborne. Bude lip!!!!
Ted si dej maximalne tyden smutneni a pak ....vse je otevreno...!
Bahopreji, vidis, ze k tomu mas silu. To ti da hodne do budoucnosti. Muzes byt na sebe hrda.
Není tady
On se i nasral, protoze se mnou chtel hned byt kamarad a ja jsem ho pozadala, ze bude lepsi, kdyz me proste nejakou dobu nebude psat a volat. Nevim proc je nastvany.. Vsak je to logicke, ze clovek asi potrebuje nejaky cas osamote, aby to prebolelo.
Urazil se, ze s nim nechci byt hned kamoska a ze jsem mu rekla aby mi nevolal.
Upravil(a) Teniska (10. 10. 2014 12:10)
Není tady
On se i nasral, protoze se mnou chtel hned byt kamarad... Nevim proc je nastvany
To je jednoduchý... páč doufal, e tě zas nějakým způsobem dostane tam, kde tě mít chce - tedy hlavně do duchen... a teď mu zmehlo...
Jetě se můe připravit na "to je vechno tvoje vina"... a podobný perly.
Není tady
A pritom on me teda nic nesliboval, tak jsem mu rekla, ze se na nej nezlobim a ze jsem to vedela vlastne od zacatku jak se veci maji a akorat ted nejakou dobu chci, aby jsme v kontaktu nebyli.. To je cele. A on je nasraty, ze prej si o nem myslim, ze je hajzl atd. Nic takove jsem nerekla. Jen jsem rekla, ze s nim nechci byt v kontaktu nejakou dobu. To je snad pochopitelne, ale zjevne ne pro kazdyho..
Není tady
A on je nasraty, ze prej si o nem myslim, ze je hajzl atd.
Koukám, e jsem se s tou "vinou" zas tak moc nemejlila...
Přece to nenechá na sobě
Není tady