18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pekny den vsem.
Vim (tusim), ze me tu ukamenujete, ale chtela bych se sverit a i poradit s necim, co me hodne trapi. Drive jsem neveru odsuzovala a myslela jsem si, ze ja se do role milenky nemuzu dostat. Najednou jsem v tom byla az po usi a ani nevedela jak rychle.
Mam vztah se zadanym muzem, ktery zije se svou ex-zenou a ma i deti. Pred par lety se rozvedli, ale vratili se k sobe a ziji spolu plnohodnotny vztah. My jsme se poznali pred par mesici a zamilovali jsme se do sebe. Namlouvali jsme si, ze budeme "pratele s benefity", ale uz davno nam to vsechno prerostlo pres hlavu. Snazim se z toho vlaku vyskocit, protoze je to vsechno pro mne strasne ponizujici a nechci ublizit jeho rodine, ale nejde to tak lehce, protoze ho miluji a vzdycky, kdyz on zavola, tak jsem v tom zpatky.. Nejhorsi asi je, ze jeho partnerku znam a ty lzi a vsechno okolo jsou pro mne strasne ponizujici. Jsem pekna zena a okolo tolik nezadanych tak se sama sebe ptam, proc JA a proc do zadaneho?! (
On o sve zene spatne nikdy nemluvi a nic me neslibuje. O budoucnosti se mnou taky nemluvi a ja asi jen marne doufam, ze treba nejakou mame. Hrozne se trapim a snazim se najit silu to ukoncit..
Moc dekuji za i negativni reakce.
Není tady
Myslím, e není třeba tě jakkoliv kamenovat, e se docela dobře v tom roní sama.
Co na to říct? Blbá situace s nejistým koncem. ít v trojúhelníku je těí ne ít ve dvou.
Ukončit takový vztah ti ale teď nejde, tak co řeí? Dej tomu čas a uvidí.
Já osobně bych po vlastních zkuenostech do něčeho takového nela, ale zkuenost je téměř nepřenositelná. Přeju vem zůčastněným, a ten vá vztah přinese co nejmíň utrpení a co nejvíc radosti.
Není tady
toho zadaného s dětmi si nechej jako benefit,tobě kdy si sama při tom nic nehrozí,to on bude zase v průseru,a mu na to enuka oříjde;a naváno bych si nala někoho jen pro sebe ,nezadaného.
Není tady
To uz prave neni ani benefit, protoze ja se hrozne trapim.. A nekdy si spis pripadam jak vrba nebo hromosvod mezi tema dvema (jim a jeho partnerkou)..Ona se mi sem tam taky sveruje.. to neni ani benefit, to je na palici.. A kdyz jsou zrovna v pohode, tak to poznam, protoze me odlozi jak ojety kolo do garaze, ktery se vytahne, kdyz je potreba..
On tak trosku nekdy taky zarli na moje pripadne napadniky a ja kvuli nemu odmitam vsechny pozvani na rande.. Ale myslim na nej kazdou minutu sveho dne..
Není tady
kdy ty bys měla předevím kadou minutu svého dne myslet předevím na sebe. Jak to tak popisuje, já v tom čuju velkou nerovnováhu.
Má v něm stejnou oporu, jako on má v tobě? Je ti stejně tak vrbou jako ty jemu?
A proč on můe mít kromě tebe jetě jinou (ex), ale ty jiné nápadníky ne? A nejde tak ani o něj, e árlí, ale o tebe, e odmítá od jiných pozvání na rande.
Kdy spolu nejste, on je s jinou, ty dobrovolně nikoho dalího nechce.... tebe asi baví se trápit
Není tady
On se citi dotceny, kdyz mu treba reknu, ze uz musim domu, ze jsem "unavena".. to on se i urazi jako teba ted.. a kdyz me nekdo zve ven a on o tom vi, tak se citi dotceny, ze jak by se libilo mne, kdyby si vedle mne nasel jeste nekoho dalsiho.. a ja jsem zamilovana a je me smutno z te predstavy, ze mam ty pozvani ven prijmout..
Není tady
jak e by si nael vedle tebe jetě někoho dalího? Vdy vedle tebe u někoho dalího má, ne? Proč u se svoji ex nerozeel?
Ví, ono i to, e ses tak zamilovala do někoho, kdo se k tobě nechová zrovna pěkně, o tobě něco svědčí. Kdybys byla zdravě sebevědomá, vadil by ti ten jiný metr, který má na sebe a na tebe a buďto by ses vůbec nezamilovala a nebo by sis to rozhodně nenechala líbit.
Dotčená by ses měla cítit ty, e má vedle tebe jetě jinou...
Není tady
Ale nemysli si, já tě moc dobře chápu, dřív jsem ila podobně nerovnováné vztahy. Ale z dneního pohledu se tedy sama sobě divím.
Není tady
No jo, ale on s ni ma deti a ona tu byla proste driv.. Sice se rozvedli, ale vratili se k sobe a zijou plnohodnotnym partnerskym (manzelskym) zivotem.. Ten papir v tomto pripade nic neznamena..
On to bere asi tak, ze on s ni je kvuli detem, protoze pry tim rozvodem strasne utrpeli. Asi se pred nimi dost dohadali jak se rozvadeli a decka z toho pry maji trauma jeste ted.
Není tady
Teniska napsal(a):
No jo, ale on s ni ma deti a ona tu byla proste driv.. Sice se rozvedli, ale vratili se k sobe a zijou plnohodnotnym partnerskym (manzelskym) zivotem.. Ten papir v tomto pripade nic neznamena..
On to bere asi tak, ze on s ni je kvuli detem, protoze pry tim rozvodem strasne utrpeli. Asi se pred nimi dost dohadali jak se rozvadeli a decka z toho pry maji trauma jeste ted.
Take mezi nimi nic není. Nejsou tedy spolu, ijí vedle sebe kvůli dětem. Lásky, city nic. Spí spolu?
Není tady
To říká on mne, ze spolu nespí.. Já si myslim , ze me tím akorát nechce ublíit a pravda je jinde. Jinak by se se mnou tak netajil.
Není tady
Teniska napsal(a):
To uz prave neni ani benefit, protoze ja se hrozne trapim.. A nekdy si spis pripadam jak vrba nebo hromosvod mezi tema dvema (jim a jeho partnerkou)..Ona se mi sem tam taky sveruje.. to neni ani benefit, to je na palici.. A kdyz jsou zrovna v pohode, tak to poznam, protoze me odlozi jak ojety kolo do garaze, ktery se vytahne, kdyz je potreba..
On tak trosku nekdy taky zarli na moje pripadne napadniky a ja kvuli nemu odmitam vsechny pozvani na rande.. Ale myslim na nej kazdou minutu sveho dne..
Tenisko to neni benefit ale zivotni MALUS. Dej od nej ruce pryc, prezijes to. Ztracis leta a cas se zbabelym clovekem. Presouva na tebe problemy a zneuziva te. Nejsi terapeut, nemuzes byt neutralni. Neni ti blbe, neni ti samotne zle, kdyz se ti nejaka zeny sveruje se zahybanim manzela a ty ji vidis pred sebou nestastnou? A sama s nim spis? Chtela bys tojhle vazne sama zazit? Cely je to pruser.
Není tady
Teniska napsal(a):
To si dělá pr...?? Opravdu toto myslí váně? Take on ukat svou bývalku můe ale ty, ena, nezadaná mít nápadníky ani rande nesmí?
Co to je za vola? Být tebou, tak a si jeho exka příjde postěovat, tak jí řekni: Ví, ten tvůj to má rád tak a tak..... naposled jsme spolu spali minulý týden a pohodička.
Není tady
Je to jednoduché.
Jestli je ti v tom vztahu hezky, zůstaň v něm.
Jestli je ti patně, ukonči ho.
To jen my lidé si zbytečně děláme věci sloitými.
Není tady
Teniska napsal(a):
To říká on mne, ze spolu nespí.. Já si myslim , ze me tím akorát nechce ublíit a pravda je jinde. Jinak by se se mnou tak netajil.
Ale to pak není plnohodnotný partnerský (manelský) ivot, jak jsi psala. Ujasni si, jak to vlastně má.
Není tady
sahleb napsal(a):
Teniska napsal(a):
On tak trosku nekdy taky zarli na moje pripadne napadniky a ja kvuli nemu odmitam vsechny pozvani na rande.. Ale myslim na nej kazdou minutu sveho dne..Tenisko to neni benefit ale zivotni MALUS. Dej od nej ruce pryc, prezijes to. Ztracis leta a cas se zbabelym clovekem. Presouva na tebe problemy a zneuziva te. Nejsi terapeut, nemuzes byt neutralni. Neni ti blbe, neni ti samotne zle, kdyz se ti nejaka zeny sveruje se zahybanim manzela a ty ji vidis pred sebou nestastnou? A sama s nim spis? Chtela bys tojhle vazne sama zazit? Cely je to pruser.
To vis, ze mi je z toho na zvraceni.. proto jsem se rozhodla se sem aspon sverit a cist vase nazory na vec.. Protoze ja uz tohle dal nedavam. Je to hrozne ponizujici a myslim, ze by me to mohlo casem i docela psychicky znicit..
Není tady
Teniska napsal(a):
To vis, ze mi je z toho na zvraceni.. proto jsem se rozhodla se sem aspon sverit a cist vase nazory na vec.. Protoze ja uz tohle dal nedavam. Je to hrozne ponizujici a myslim, ze by me to mohlo casem i docela psychicky znicit..
Jetě jednou se zeptám - proč to teda dělá? Proč si sama takhle ubliuje?
Není tady
ja se snazim s tim neco delat.. Clovek, kdyz je zamilovany, tak mu to hold trva trochu dyl a je to dost bolestivy.. Navic si clovek rika, treba fakt neni spokojeny ve vztahu atd atd.
Jen asi potrebuju slyset vase nazory a zkusenosti. Nikdy se mi nic podobneho nestalo a jak jsem jiz zminovala.. Kdyby me tohle nekdo vypravel, tak bych me to prislo jako dost sprosty vtip.. "Ja bych nikdy nic takoveho nedopustila", asi bych rekla..
Ja uz jsem si dneska vypla mobil, socialni sit.. vsechno proste, aby me nemohl kontaktovat.. snad aji topeni.. A delat cokoliv abych na to nemyslela.. Musim byt silna, protoze se do budoucna budeme muset potkavat..
Není tady
Teniska napsal(a):
O tohle stojí? Ten mu tě nemiluje, jenom tě vyuívá, kdy se mu to hodí. A ty jsi na něm nejspí závislá a nechá se sebou zametat. Tohle není rovnocenný vztah dvou sebevědomých lidí pro hezký společný ivot.
Není tady
Teniska napsal(a):
ja se snazim s tim neco delat.. Clovek, kdyz je zamilovany, tak mu to hold trva trochu dyl a je to dost bolestivy.. Navic si clovek rika, treba fakt neni spokojeny ve vztahu atd atd.
Jen asi potrebuju slyset vase nazory a zkusenosti. Nikdy se mi nic podobneho nestalo a jak jsem jiz zminovala.. Kdyby me tohle nekdo vypravel, tak bych me to prislo jako dost sprosty vtip.. "Ja bych nikdy nic takoveho nedopustila", asi bych rekla..
Ja uz jsem si dneska vypla mobil, socialni sit.. vsechno proste, aby me nemohl kontaktovat.. snad aji topeni.. A delat cokoliv abych na to nemyslela.. Musim byt silna, protoze se do budoucna budeme muset potkavat..
Tak ono se vdycky jaksi lépe radí těm druhým, e. Člověk to vidí zvenčí, a je schopen situaci druhých nahlédnout bez těch růových brýlí zamilovanosti.
Take kdy se na to bez nich podívám, můu říct jenom tolik - kopni milého pána s rozběhem do prodlouených zad a najdi si někoho, kdo se k tobě bude chovat jako k partnerce a ne jako k hadru na podlahu.
Jemu jistě musí vyhovovat, e má někde kdykoliv k dispozici postýlku i s milenkou, kdy mu náhodou doma enuka nechce v něčem vyhovět. A kdy se to doma uklidní, hupky dupky zpátky do počestného skoromanelského loe. To vechno samozřejmě ve jménu a pro blaho jejich dětí.
Jak říká hezky helena, prd a vořech.
Zkus se podívat někam pod stůl nebo pod postel, tam někde moná najde svoji sebeúctu, a a ji najde a otřepe, začni ji zase pouívat. Uvidí, e jsou na světě i Chlapi, které je moné milovat, ne takovéhle atrapy.
Není tady
Teniska napsal(a):
Toto si nemala dopusti, to je u neudratežný masaker, to nemôe ma dobrý koniec... Nemôe odcestova niekam do zahraničia aspoň na pol roka...?
Není tady
Vim (tusim), ze me tu ukamenujete
"Hoď kamenem, kdo jsi bez viny..."
Mně skutečně nelze podezírat z netolerantnosti , take "pratele s benefity" by mě zas tak nepohorovali...
Dovedu i pochopit, e kombinace hormonů, růovejch brejlí a (zřejmě i) touhy po vlastním hnízdečku ti brání uvidět holou realitu, aneb jak s tebou pán zachází jako s něčím "k pouití dle potřeby" - "On tak trosku" ("troku"!!!) "nekdy taky zarli na moje pripadne napadniky... On se citi dotceny, kdyz mu treba reknu, ze uz musim domu, ze jsem "unavena".. to on se i urazi jako teba ted... se citi dotceny, ze jak by se libilo mne, kdyby si vedle mne nasel jeste nekoho dalsiho"
Rozumím i tomu, e má aludek na to, abys vyslechla jeho partnerku, kdy se ti "sem tam taky sveruje"... řekla bych, e (pravděpodobně a naivně) doufá v onu pověstnou tmu pod svícnem, v který bude mimo podezření.
Fajn - a sem jsou to zálěitosti, kterejma se trápí hlavně ty a svým způsobem jsi ochotná je snáet, páč jsi "zamilovana"
Jene je tady jetě jedna věc - "on s ni je kvuli detem, protoze pry tim rozvodem strasne utrpeli. Asi se pred nimi dost dohadali jak se rozvadeli a decka z toho pry maji trauma jeste ted." Můe to bejt vejmluva... ale taky nemusí, ví. Take existujou monosti, e a) bude mít svůj podíl na případným dalím dětským traumatu, b) taky od tebe odejde zpátky k dětem... a pokud by na jeho povídání bylo jen zrníčko pravdy, měla by to pro tebe bejt jasná velká červená stopka... protoe podílet se na lapání po mláďatech by nikdo neměl - ani ve jménu sebevětí "lásky"...
Není tady
Teniska napsal(a):
On se citi dotceny, kdyz mu treba reknu, ze uz musim domu, ze jsem "unavena".. to on se i urazi jako teba ted.. a kdyz me nekdo zve ven a on o tom vi, tak se citi dotceny, ze jak by se libilo mne, kdyby si vedle mne nasel jeste nekoho dalsiho.. a ja jsem zamilovana a je me smutno z te predstavy, ze mam ty pozvani ven prijmout..
Tenisko neco podobneho jsem prozivala taky a bohuzel i jeho chovani bylo stejne a ja ne a ne se odtrhnout.Proste to neslo, byla jsem zamilovana nastesti to roztrhla jeho zena.Prve me to pripadalo jako hrozne,protoze nas vztah tim skoncil,dnes tomu rikam stesti.Jenomze stesti v podobe udrzeni manzelstvi to neprineslo ani ji,protoze 4 roky pote si nasel opet jinou a odstehoval se od manzelky.Jestli je jeho vtah stastny nevim,ale moc tomu nedavam,protoze jinak by me nekontaktoval a nepsal si se mnou pres meil.
Není tady
Tenisko, jak u tady padlo několik názorů - zkus si začít váit sama sebe a vykopej odněkud své sebevědomí neomlouvej ho, on si to nezaslouí. Proč se s ním musí potkávat? Jsi ve stejném zaměstnání jako on? - hledej si místo jinde. Bydlí ve stejném městě? Není monost změnit i bydlitě? Jak dlouho "jste spolu"? Pokud jste na začátku, chápu, e má hodně růové brýle a ty by mohly postupem času spadnout a ty bys prozřela
Není tady
sunshine... napsal(a):
Tenisko, jak u tady padlo několik názorů - zkus si začít váit sama sebe a vykopej odněkud své sebevědomí neomlouvej ho, on si to nezaslouí. Proč se s ním musí potkávat? Jsi ve stejném zaměstnání jako on? - hledej si místo jinde. Bydlí ve stejném městě? Není monost změnit i bydlitě? Jak dlouho "jste spolu"? Pokud jste na začátku, chápu, e má hodně růové brýle a ty by mohly postupem času spadnout a ty bys prozřela
Takze ona by diky vztahu,prisla o praci,bydleni kde je zvykla,proste o vse.Ono se to hezky pise hur cinni.
Není tady