|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Co třeba džíny a bílá košile, ženich, nevěsta i svědkové.
Má to být neformální svatba. Bez slávy, hostiny a hostů. Samozřejmě oddávající s tím problém nemá.
Není tady
Jo, proč ne, akorát bych nevěstu dala třeba do džínové sukně.
Nebo do látkové s použitím džínoviny. Aby byla trochu jiná a "výstřednější" než svědci
Není tady

Chtěla jsem napsat to samý, co dusička. Nevěstě džínovou sukni. A ještě lepší nápad je ten dusičky s tou sukní.
Jinak v pohodě.
Není tady

dusička napsal(a):
Jo, proč ne, akorát bych nevěstu dala třeba do džínové sukně.
Nebo do látkové s použitím džínoviny. Aby byla trochu jiná a "výstřednější" než svědci
Jo, to je taky jedna z variant, džínová sukně
A dík za názor
Upravil(a) Modroočka (4. 10. 2014 19:22)
Není tady
A nebo nějaké bílé koktejkly
s džínovou bundičkou
Není tady

dusička napsal(a):
s džínovou bundičkou
Taky to není špatnej nápad, jenže bílý koktejlky nejsou, takže je nutný čerpat ze stávajícího šatníku. I když, takový šatičky se dají ušít doma, když je nevěsta šikovná 
Není tady
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
s džínovou bundičkou
Taky to není špatnej nápad, jenže bílý koktejlky nejsou, takže je nutný čerpat ze stávajícího šatníku. I když, takový šatičky se dají ušít doma, když je nevěsta šikovná
v půjčovně budou
Není tady

aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
s džínovou bundičkou
v půjčovně budou
To asi jo, ale ta svatba má být neformální a i nízkonákladová.
Není tady
Modroočko - budeš se vdávat?
Udělala bych to, že bych nechala ženicha v přesvědčení,že nevěsta bude mít rifle a bílou halenku. A pak by koktejky byly překvapením
a malinký luxus pro nevěstu. ženich bude překvapaný a šokovaný a na přepočítávání kč si ani nevzpomene
Upravil(a) dusička (4. 10. 2014 20:21)
Není tady

Šatičky zvládnu ušít sama, možná jo,bílý šaty a džínová bunda s krajkou, ženich džíny a bílá košile, svědkové taktéž. Jelikož oba budou chlapi.
Není tady
Pro mě by bylo neformální oblečení a nízkonákladová svatba třeba letní šaty a svatba na louce, kde se koupí jen lehké občerstvení.....
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Pro mě by bylo neformální oblečení a nízkonákladová svatba třeba letní šaty a svatba na louce, kde se koupí jen lehké občerstvení.....
Koncem října už jsou louky studený a nejsou ani tak hezky zelený jako v létě 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
ale léto zase bude 
Není tady

To bude, jenže svatba je v říjnu 
Jo ták, že by se svatba konala teď a oslavy až příští léto
no, to by taky šlo
Není tady
Modroočko,krásný slunečný den svatební i co nejvíce krásných slunečných dní ve společném životě ti přeji. 
Není tady
No když je to v říjnu, tak to by skutečně letní šaty byly dosti nepraktické
. Já myslela, že teprve začínáte plánovat a co vím, tak svatba se plánuje min. půl roku dopředu, spíš víc
. Tak hodně štěstí, ať je tvůj den ten nejhezčí 
Není tady

Modroočko, přeji ti krásný svatební den a i všechny, které budou následovat. Jsem dojatá. 
Není tady

Díky všem za gratulace.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Šatičky zvládnu ušít sama, možná jo,bílý šaty a džínová bunda s krajkou, ženich džíny a bílá košile, svědkové taktéž. Jelikož oba budou chlapi.
anebo taková barva "šampáňo",když už nevěsta absolvuje 2.svatbu?A abys ty šaty ptom mohla vzít třeba i někam jinam,páč bílá barva tak dost razí.
A napadli mě taky šmrncovní džínové kratasy se šlema,pokud má nevěsta pěkné nožky?!
Není tady

Modroočka napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Ale zase ten žasný pohled na barvící se stromy!
Modroočko,a děti na svatbu ani na posezení potom či oběd nebo jak to nazvete,nezveš?
Upravil(a) Jaku (5. 10. 2014 23:31)
Není tady

S dětma a rodinou to samozřejmě oslavime 
Není tady
Modroocko take blahopreji.
Není tady
Modroočko, hodně štěstí!!!!!
Není tady
Také přeju hodně štěstí.
A to oblečení - když ta bílá bude "rozbitá" džínovinou, tak jo. A šla bych do šatů s džiskou..Ať se od těch chlapů odlišíš
Upravil(a) Judyna (6. 10. 2014 12:53)
Není tady