6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vechny Vás zdravím
Nemáte někdo nějaký vyzkouený recept, který je lehce stravitelný a nebudu ho vyrábět 2dny? napadla mě nějaká čokoládová pěna? Hlavní chod bude husa, knedlíky a zelí. Děkuji za vechny tipy
Není tady
Pokud je hlavni chod tezkotonazni husa,knedlik, zeli tak neco extremne lehkeho. Asi jen ovoce na nejaky zpusob.
Není tady
Děkuju za tip Sahleb ovoce by asi nemusela být patná volba. Budu mít hosty na svatomartinskou husu, je to sice a v listopadu, ale chci si dezert vyzkouet předem Loni byl desert jablečný trůdl, byl výborný, ale u jsem nemohla letos jsem na řadě s přípravou oběda já
Není tady
Ovocnej salátek... podzimní... hruky, jablíčka, hroznový víno (tmavý - pro kontrast), citrónová áva, trochu skořice... případně hrst drcenejch ořechů a/nebo rozinek v rumu namočenejch - kdy to bude dost sladký, ani nemusí dávat cukr.
Není tady
Mně straně chutná ten nepečenej s ovocem a pikoty a kysanou smetanou .....nechá se ztuhnout v lednici a dá se udělat hodně odlehčenej .......
Není tady
Tohle je výborná a poměrně lehká roláda, u nás oblíbená:
http://www.recepty.cz/recept/ananasovo- … ada-156383
Pokud byl odkaz bylo odstraněn jako reklama, stačí zadat " Ananasovo-kokosová roláda "Piňa Colada" "
Není tady
sunshine... napsal(a):
Vechny Vás zdravím
Nemáte někdo nějaký vyzkouený recept, který je lehce stravitelný a nebudu ho vyrábět 2dny? napadla mě nějaká čokoládová pěna? Hlavní chod bude husa, knedlíky a zelí. Děkuji za vechny tipy
grilované hruky - rozpůlená hruka, do středu místo jadřince kyselá marmeláda a malinký kousek másla, celé zabalit do alobalu. ugrilovat , horké podávat s vanilkovou zmrzlinou.
Není tady
Nebo třeba jen lehkej pikot, vypadá to dobře
http://www.onlinekucharka.cz/recept/902 … -chlebicky
Není tady
Děkuju Vám vem za parádní tipy Jak to tak vidím, budu postupně zkouet jak roládu, tak tu zapečenou hruku - tu bych si dala hned teď nepečený taky někdy dělám, ale větinou v létě, je takový osvěující, ale mohlo by se hodit i teď no zkusím to doma na manela a pak se rozhodnu. Jetěe je svatého Martina a za víc jak měsíc
Není tady
Přila jsem Vám jetě jednou poděkovat za vechny tipy a taky se troku pochlubit oběd se vydařil, prý chutnalo a jako zákusek jsem zvolila kazamelizovanou hruku s vanilkovou zmrzlinou. Byla to výborná sladká tečka
Není tady
My jsme s dcerou dělali ovesné suenky podle knihy děti vaří samy -dobrodruství v kuchyni a musím říct ,e se nám moc povedly já jsem teda dělala spí jen dozor dcera to zvládla skoro sama :-)
Není tady
já jsem teda dělala spí jen dozor dcera to zvládla skoro sama
To je ikovná... ve třiceti...
Není tady