Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 10. 2014 10:38

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Jaký zvolit dezert?

Všechny Vás zdravím smile

Nemáte někdo nějaký vyzkoušený recept, který je lehce stravitelný a nebudu ho vyrábět 2dny? dumbom  napadla mě nějaká čokoládová pěna? Hlavní chod bude husa, knedlíky a zelí. Děkuji za všechny tipy tummenupp

Není tady

#2 1. 10. 2014 11:47

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Jaký zvolit dezert?

Pokud je hlavni chod tezkotonazni  husa,knedlik, zeli tak neco extremne lehkeho. Asi jen ovoce na nejaky zpusob.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#3 1. 10. 2014 15:29

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Děkuju za tip Sahleb smile ovoce by asi nemusela být špatná volba. Budu mít hosty na svatomartinskou husu, je to sice až v listopadu, ale chci si dezert vyzkoušet předem vissla  Loni byl desert jablečný štrůdl, byl výborný, ale už jsem nemohla lol letos jsem na řadě s přípravou oběda já dumbom

Není tady

#4 1. 10. 2014 15:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ovocnej salátek... podzimní... hrušky, jablíčka, hroznový víno (tmavý - pro kontrast), citrónová šáva, trochu skořice... případně hrst drcenejch ořechů a/nebo rozinek v rumu namočenejch - když to bude dost sladký, ani nemusíš dávat cukr.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#5 1. 10. 2014 15:50

olasik
Zablokovaný

Mně strašně chutná ten nepečenej s ovocem a  piškoty a kysanou smetanou .....nechá se ztuhnout v lednici a dá se udělat hodně odlehčenej .......

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#6 1. 10. 2014 20:01

mia
♥♥♥♥♥♥-

Tohle je výborná a poměrně lehká roláda, u nás oblíbená:
  http://www.recepty.cz/recept/ananasovo- … ada-156383

Pokud byl odkaz bylo odstraněn jako reklama, stačí zadat " Ananasovo-kokosová roláda "Piňa Colada" "

Není tady

#7 1. 10. 2014 20:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sunshine... napsal(a):

Všechny Vás zdravím smile

Nemáte někdo nějaký vyzkoušený recept, který je lehce stravitelný a nebudu ho vyrábět 2dny? dumbom  napadla mě nějaká čokoládová pěna? Hlavní chod bude husa, knedlíky a zelí. Děkuji za všechny tipy tummenupp

grilované hrušky - rozpůlená hruška, do středu místo jadřince kyselá marmeláda a malinký kousek másla, celé zabalit do alobalu. ugrilovat ,  horké podávat s vanilkovou zmrzlinou.

Není tady

#8 2. 10. 2014 7:27

QuidoF
♥------
Web

Nebo třeba jen lehkej piškot, vypadá to dobře smile
http://www.onlinekucharka.cz/recept/902 … -chlebicky

Není tady

#9 2. 10. 2014 7:44

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Děkuju Vám všem za parádní tipy tummenupp Jak to tak vidím, budu postupně zkoušet jak roládu, tak tu zapečenou hrušku - tu bych si dala hned teď  gloria smile nepečený taky někdy dělám, ale většinou v létě, je takový osvěžující, ale mohlo by se hodit i teď wink no zkusím to doma na manžela a pak se rozhodnu. Ještěže je svatého Martina až za víc jak měsíc dumbom

Není tady

#10 18. 11. 2014 10:09

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Přišla jsem Vám ještě jednou poděkovat za všechny tipy tummenupp a taky se trošku pochlubit dumbom oběd se vydařil, prý chutnalo smile a jako zákusek jsem zvolila kazamelizovanou hrušku s vanilkovou zmrzlinou. Byla to výborná sladká tečka smile

Není tady

#11 24. 4. 2016 21:49

Pety1
♥------

My jsme s dcerou dělali ovesné sušenky podle knihy děti vaří samy -dobrodružství v kuchyni a musím říct ,že se nám moc povedly já jsem teda dělala spíš jen dozor dcera to zvládla skoro sama :-)

Není tady

#12 25. 4. 2016 7:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem teda dělala spíš jen dozor dcera to zvládla skoro sama
To je šikovná... ve třiceti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí