6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak mnozí z nás ví, psychiatrie byla vdycky zneuívaná. Je to hlavní odvětví medicíny (společně s částečně lepí neurologií), které má co do činění s různými zlými věcmi, které nutí pokozené myslet & chovat se íleně a cítit & vidět mnoho abnormálních věcí.
A jaká je pravda o tomto? Pro normálního člověka neuvěřitelná!
Nějakých 90% psychiatrů jsou Pekelní lidé, kteří jsou dle svých vlastních směrnic velmi těce psychicky nemocní. Uvnitř nich je Pekelná due, která má dvě reality. Polovinou vnímá fyzické tělo, se kterým je spojena, a polovinou "cestu k Peklu". Proto je taková due často zobrazována jako "postava v postavě".
Zde je vysvětlující video:
http://www.youtube.com/watch?v=Fdbb6R6gLHg
Vichni Pekelní psychiatři znají démony jménem a chtějí, aby byli nasyceni. Ukázka z "The Required Bad Things":
And now we are getting to the heart of the matter. We may have noticed, that there are several bad things that regularly occur in human society such as warlike conflicts, unbearable intensive suffering of incurably ill people that is not ended by merciful euthanasia, soul stealing (which officially does not exist at all yet it is periodically committed on the whole planet), abused & maltreated and beaten people, extremely poor and starving people, the persecuted living in fear, lunatics obsessed with demons and so on.
It is known that bad beings from Hell can partly feed on the energy produced by suffering living creatures and people. We also know that Hellish people have positive relationship with various Hellish beings and demons, and they wish them to be satisfied and full up (that is why they have gifted them by Second World War, for example).
Proto udrují některé pacienty ve stavu, kdy do nich tito démoni mají přístup, občas pomohou ulovit due některých pacientů a podobně.
Ví o způsobech, jak uměle vytvořit různé "psychické" nemoci chemickými a dalími zásahy do mozku. Ví o mnoha případech, kdy byli lidé otráveni, aby se zbláznili, a tito Pekelní lékaři kryjí traviče a obvykle se snaí uzavřít celou věc jako čistě psychickou záleitost. Velmi dobře vědí, e velmi malé věci, jakými je výiva a činnost neuroglií & neuronů nejsou vidět pomocí CT nebo MR, take nehrozí, e by byl ikovně udělaný chemický zásah do mozku odhalen.
Zde jsou příklady Pekelných indikací pouívaných psychiatrií. Hlavní řečí je angličtina, hlavní doménovou zónou byla vdycky .com. Take psychiatry.com je nejdůleitějí "vizitkou" v Internetu. Vidíme titulek barvy blízké červené a jednu z oblíbených Pekelných kombinací barev.
Nyní se podívejme na několik nejslavnějích jmen, spojených s psychiatrií. Zde vidíme jednu ze stránek o Pinelovi. Sezení na bobku (= zdůraznění směru dolů k Peklu) + zdůraznění očí. Červený titulek + Pekelná kombinace barev (je oficiálnějí stránka, vztahující se k Pinelovi, která má jenom nějakou tu červenou barvu a rozmazané figury, a bylo by příli podezřelé, kdyby vechny stránky o Pinelovi měly příli nápadné indikace).
Zde je Freud se zdůrazněním očí (povimněte si pozadí stránky s jedním viditelným a druhým neviditelným okem mue v brýlích).
Také Kreapelin není tak nevinný.
Pro zajímavost, zde je několikeré zdůraznění očí (včetně úmyslně posunutými brýlemi a zvedlým obočím).
A dalí Pekelné barvy (které zahrnují černý doplněk).
Prosím uvědomte si: Kadý jednotlivý grafický prvek ukázaný zde je sám o sobě ÚPLNĚ NORMÁLNÍ. Jen společně s ostatními okolnostmi a pozadím MŮE dostat opravdový Pekelný význam.
Nyní můete namítnout, e mnoho internetových stránek, vztahujících se k psychiatrii, neobsahuje ádné Pekelné indikace. Avak já jsem se zabýval několika z těch nejdůleitějích a ty indikace obsahují, a tyto indikace samozřejmě nemohou být umístěny na vech stránkách, patřících k psychiatrii.
Pekelní lidé se mohou adaptovat tomu, co je o nich známé, ale byly stabilně pouívané grafické elementy do roku 2009 a pak se mohly eventuálně změnit.
Na kadý pád, abyste lépe porozuměli, o čem mluvím, prohlédněte si mojí kolekci článků o Pekelných lidech (22.9.2014), která pojednává i o Pekelném pouití barev:
http://uloz.to/xkJKKiiW/hellish-people-zip
Není tady
Jetě znovu zopakuji, e kadá jednotlivá barva a kadý jednotlivý grafický prvek je sám o sobě normální. Ale více takových prvků pohromadě v určité souvislosti se ji můe stát Pekelnou indikací. Zde jsou dvě malá "připomenutí Pekla" z konce filmu "Surviving the Game", který jsem právě shlédl.
Mu leí tváří k zemi a v kouři vstává, má zavřené oči a otevřená ústa (čím je zdůrazní), je skloněný dolů k Peklu, dlaněmi se dotýká země, chvílemi je vidět dvakrát, má na sobě kus červené a za ním je oheň.
O chvíli později je zdůraznění očí a úst, připomínající to, jak je Pekelná humanoidní due jinak a zároveň neúplně spojena s lidským tělem, v daném případě jeho hlavou.
Není tady
Vykali sa na psychiatriu a vonkajie znaky Pekla, peklo si vetci nosíme v sebe a ty ho má proste v sebe viac ako ostatní - tak sa s tým nejako vysporiadaj, no.
Není tady
Přiel podzim a těký duevní poruchy se zhorujou a objevujou se ataky.
Není tady
Nikdy jsem se s tím nesetkala, proto mě docela hodně překvapilo, e ti blázni těm výplodům fantazie tak věří. Oni si myslí, e je to realita. A někteří tomu věří tak moc, e zakládají diskuzní příspěvky a dávají na webo svoji fotku. I kdy by třeba někdo o mě mohl říct to samé, kdy bych mu vysvětlovala zákony Vesmíru....
Není tady
Co je to pekelná humanoidní due.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Nikdy jsem se s tím nesetkala, proto mě docela hodně překvapilo, e ti blázni těm výplodům fantazie tak věří. Oni si myslí, e je to realita. A někteří tomu věří tak moc, e zakládají diskuzní příspěvky a dávají na webo svoji fotku. I kdy by třeba někdo o mě mohl říct to samé, kdy bych mu vysvětlovala zákony Vesmíru....
Přesně tak. Kdo z nás můe říct, e nepodléhá ádné iluzi. Ani čistě osobní, ani kolektivní, masové, ani náboenské nebo esoterické nebo racionalistické nebo jiné
Kdo z nás má o vem tak jasno, e můe o někom druhém prohlásit, e je blázen?
Není tady
Volkodav, ty u jsi jim koukám věnoval tolik pozornosti, času a energie, e je docela dobře moný, e tě zrovna tímto nakonec dostanou.
Není tady
haiel napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Přesně tak. Kdo z nás můe říct, e nepodléhá ádné iluzi. Ani čistě osobní, ani kolektivní, masové, ani náboenské nebo esoterické nebo racionalistické nebo jiné
To pozná podle toho Haiel , jak ten člověk funguje .
Autor toho pamfletu u leta zaplácává net svými postřehy a reálně jde výrazně dolů, má vypadaný zuby, bydlí v chudičkém příbytku, chodí chudě oblečený , očividně se díky svým postřehům neudrí v ádné práci, tipla bych si , e má ID.
Pokud má ID od psychiatra 20 let, ije sám,bez rodiny , bez práce ......přikláním se k názoru , e spí patří k chovancům blázince .
Zase jsme u tý idličky na 4 nohách, tady dobře vidíme jak jeho idle balancuje na jedný noze.
Není tady
haiel napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Kromě toho, být blázen není ádná ostuda .......jak u jsem tu mockrát psala, můj masér má těkou bipolární poruchu léčenou hromady léků a je to nejnadanějí nejduchovnějí člověk , toté Ariana Argoni, kartářka ..........jsou to regulerní chovanci blázince .
Ale Vlkodav nějak neumí vyuít svýho nadání k tomu, aby sluně il, na rozdíl od nich .....
Není tady
Olasik,
j myslím, e je velký rozdíl mezi tím, kdy člověk ví, e je blázen a mezitím, kdy to neví a myslí si, e je normální. Kdy ví, e jsi blázen, dokáe ít normálně...
Není tady
Kdo ví. Ostuda, vyčleněnost, neschopnost se uplatnit na jedné straně/ ádoucí chování, norma začleněnost na straně druhé s tím, co určuje charakter společnosti. Jene společnosti (kultury) a jejich určující ideje společně vzkvétají a společně se také hroutí. Pravdu a správnost máme vdycky jenom dočasně, zdá se
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Olasik,
j myslím, e je velký rozdíl mezi tím, kdy člověk ví, e je blázen a mezitím, kdy to neví a myslí si, e je normální. Kdy ví, e jsi blázen, dokáe ít normálně...
Tomu se říká "náhled". Větina psychotiků náhled nemá, aspoň ne v akutní fázi nemoci, po léčbě někteří ano. Jiní si vak i po léčbě myslí, e oni jsou normální a psychiatři z pekla a chtějí jim jen kodit. Depresivní lidé náhled mají téměř vichni.
Není tady
Ivana napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Olasik,
j myslím, e je velký rozdíl mezi tím, kdy člověk ví, e je blázen a mezitím, kdy to neví a myslí si, e je normální. Kdy ví, e jsi blázen, dokáe ít normálně...Tomu se říká "náhled". Větina psychotiků náhled nemá, aspoň ne v akutní fázi nemoci, po léčbě někteří ano. Jiní si vak i po léčbě myslí, e oni jsou normální a psychiatři z pekla a chtějí jim jen kodit. Depresivní lidé náhled mají téměř vichni.
Já bych si tipla, e Vlkodav je schizofrenik, kterýmu léky nezabírají .......to je ta třetina schizofreiků, která má opakované ataky a na léky ádná reakce .Take i s léky nemá náhled.
Není tady
Selima napsal(a):
Vykali sa na psychiatriu a vonkajie znaky Pekla, peklo si vetci nosíme v sebe a ty ho má proste v sebe viac ako ostatní - tak sa s tým nejako vysporiadaj, no.
Peklo si v sobě nosí větina lidí, zpravidla tím, e mají Pekelnou humanoidní dui, a někteří i jinak.
olasik napsal(a):
Přiel podzim a těký duevní poruchy se zhorujou a objevujou se ataky.
Některé ano a o jaru se pro změnu říká, e se v něm lidé více zabíjejí, asi z nedostatky lásky či kdoví proč.
carpediem napsal(a):
Co je to pekelná humanoidní due.
To co uvnitř sebe má větina lidí a co pochází z Pekla.
haiel napsal(a):
Volkodav, ty u jsi jim koukám věnoval tolik pozornosti, času a energie, e je docela dobře moný, e tě zrovna tímto nakonec dostanou.
I kdyby ne tímto, stejně jdu pomalu směrem k nim.
olasik napsal(a):
Já bych si tipla, e Vlkodav je schizofrenik, kterýmu léky nezabírají .......to je ta třetina schizofreiků, která má opakované ataky a na léky ádná reakce .Take i s léky nemá náhled.
Pořád lépe, kdy někomu léky nezabírají, ne kdy mu zabírají patně a on po nich má třeba křeče ve svalech a halucinace. Pak mu ve výjimečných případech můe být na psychiatrii jetě hůře, ne v koncentračním táboře.
No, já jsem viděl smysl i konec Pekelných lidí v naí Kouli a bylo to zajímavé. Jestli chcete, řeknu o tom pár slov.
Není tady
Tak léky mají hromadu vedl. účinků , to zase jo ,ale větinou spí pomůou k normálnímu ivotu .
A bere něco pravidelně , nebo vůbec nic ?
Není tady
olasik napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Olasik,
j myslím, e je velký rozdíl mezi tím, kdy člověk ví, e je blázen a mezitím, kdy to neví a myslí si, e je normální. Kdy ví, e jsi blázen, dokáe ít normálně...Tomu se říká "náhled". Větina psychotiků náhled nemá, aspoň ne v akutní fázi nemoci, po léčbě někteří ano. Jiní si vak i po léčbě myslí, e oni jsou normální a psychiatři z pekla a chtějí jim jen kodit. Depresivní lidé náhled mají téměř vichni.
Obávám se, e na tom něco bude.
Mám dojem, e se mu něco rozjídí, a my nemáme moc to zastavit. To by měl někdo z blízkých, nebo lékař, co ho zná, ti by to měli zachytit.
Chjo, je pro mě smutné to číst.
Není tady
Je zbytečné něco tady psát. I kdy bych byl rád, kdyby normální lidé uviděli můj příběh o tom vem (jak se u mě chemicky zhorilo zdraví tak, aby to vypadalo, jako e jsem těce psychicky onemocněl + dalí věci týkající se i někoho jiného). Jak se lékaři postavili za traviče a udeřili na mě místo na ně, jak velký počet lidí zařizoval určité zlé věci, o kterých se bude muset říci, e se nikdy nestaly a podobně. Napadlo mi někam to uploadovat, ale Pekelní lidé jsou na to velmi dobře připraveni. A stejně by se nakonec řeklo, e se ty věci prostě nemohly stát, e tak velký počet lidí nemůe spolupracovat a e nemohou být vichni tak zlí.
Normální lidé těm Pekelným vdycky vechno uvěřili, dají jen na zevní dojem. A přitom se stačí rozhlédnout a okolo té naí lidské společnosti lze spatřit řadu nelogických věcí, které ale normální lidi asi nenapadnou.
Není tady
VolkodavKO napsal(a):
Je zbytečné něco tady psát. I kdy bych byl rád, kdyby normální lidé uviděli můj příběh o tom vem (jak se u mě chemicky zhorilo zdraví tak, aby to vypadalo, jako e jsem těce psychicky onemocněl + dalí věci týkající se i někoho jiného). Jak se lékaři postavili za traviče a udeřili na mě místo na ně, jak velký počet lidí zařizoval určité zlé věci, o kterých se bude muset říci, e se nikdy nestaly a podobně. Napadlo mi někam to uploadovat, ale Pekelní lidé jsou na to velmi dobře připraveni. A stejně by se nakonec řeklo, e se ty věci prostě nemohly stát, e tak velký počet lidí nemůe spolupracovat a e nemohou být vichni tak zlí.
Normální lidé těm Pekelným vdycky vechno uvěřili, dají jen na zevní dojem. A přitom se stačí rozhlédnout a okolo té naí lidské společnosti lze spatřit řadu nelogických věcí, které ale normální lidi asi nenapadnou.
Má někoho, kdo by ti pomohl, Vlkodave?
Není tady
Take jsme se nemýlili a má psychiatrickou diagnózu. Je to hodně patrné.
Není tady
haiel napsal(a):
Kdo ví. Ostuda, vyčleněnost, neschopnost se uplatnit na jedné straně/ ádoucí chování, norma začleněnost na straně druhé s tím, co určuje charakter společnosti. Jene společnosti (kultury) a jejich určující ideje společně vzkvétají a společně se také hroutí. Pravdu a správnost máme vdycky jenom dočasně, zdá se
Pravdu môeme ma aj kadý svoju... ale správnos by mohla existova univerzálna. Tzv. nekodný blázon alebo vradiaci schizofrenik je predsa len rozdiel... Správne je neubliova sebe ani druhým, v prvom rade.
Není tady
VolkodavKO napsal(a):
Ja ti neviem - poznám asi takých, ktorí by sa dali nazva Pekelnými, ale prevaujú tí normálni, a dokonca poznám pár takých, ktorí vidia viac ako ostatní. Je divné, e práve ty si ich neobjavil. A "pekelníci" podža mňa majú moc proste nad tými, ktorí v sebe u majú zárodok pekla. na tvojom mieste by som začala skôr riei seba ako pekelníkov.
Není tady
Upozorňovat lidi na pekelníky je plýtvání silami. Pro jedny to není ádná novina a pro ty druhé bude jenom za blázna. Má přece svůj záitek s Milovanými. Kdy se bude soustředit na ně, nemají pekelníci anci ani kdyby se stavěli na hlavu. Dříve nebo později by odprejskli. Ty ale věnuje energii právě jim oni ani nemusí vyvíjet ádné úsilí tě polapit, neb jim zájmem o jejich praktiky vbíhá přímo do náruče. Jenom ty sám ví, proč to dělá...
Není tady
Eva. napsal(a):
Take jsme se nemýlili a má psychiatrickou diagnózu. Je to hodně patrné.
Podívej, Volkodav, vem si příklad Evu si dnes osedlal démon Jásemtoříkal. A třeba takový Jízlivec, ten je u ní jako doma. A stěuje si snad Eva, e ji obtěují čerti? Nestěuje. Drí jak hluchý dveři.
Není tady
Tohle byl výkřik ztýrané due do tmy. A kadý na něj reaguje po svém.
Zahluit ten výkřik.
Zahluit tu tmu.
Zahluit představy, které skrze ten výkřik ze tmy povstávají.
Tohle není nějaké svědectví o Volkodavovi, ale předevím o nás lidech.
Není tady