29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dělám si takový průzkum a snad to patří do sekce Žívotní styl :-)
Raději necháte výběr rárků zcela na partnerovi/ partnerce a riskujete né zcela povedený výsledek, nebo raději nasměrujete a pomůžete s výběrem? V případě druhé varianty používáte i nějaké wishlisty reklama
...anebo vám to přijde neosobní?
Děkuju
Není tady
Ne, žádné stránky, na které děláte reklamu, nevyužívám. Mám pusu, partner mozek a dokážeme spolu mluvit...
Takže pokud "vzdychnu" nad něčím, že bych to "nutně" potřebovala, tak si to manžel zapamatuje a pak mě tím překvapí, popř. u některých věcí si vyberu sama a koupíme to na narozeniny nebo svátek...
Připadá mi neosobní psát na nějaké stránky svá přání - snad s partnerem komunikuju - a to nejen prostřednictvím netu...
Není tady
OK, takže moje odpověď. Partner je inteligentní a svéprávný a ví, co se mi líbí, co by mě potěšilo, eventuálně co zrovna potřebuju. Umí taky naslouchat, takže slyší, o čem mluvím a podobně. Takže vybrat dárek zvládne zcela sám a bez pomoci.
Není tady
Noo, pokud jde o narozeniny, Vánoce apod.mezi mnou a rodinou, myslím, že jsme si všichni natolik blízcí, že tušíme nebo víme, co by si kdo přál. U mého partnera resp.rodiny by mě nenapadlo použít nějaký Wishlist.
Něco jiného je u svateb případně jiných větších akcí (narození dítěte - křtiny, kulatá výročí 50,60 atd.). Tam bych někdy přivítala seznam darů s tím, že si každý darující vybere jednu věc, aby se nesešlo 10 stejných darů
Není tady
Moc reakcí není, takže předpokládám že se s vámi většina návštěvnic shoduje. No nepotěšily jste mně, ale nedá se nic dělat. Tomikup holt asi nebude pro ženy :-)
Ještě by mě zajímalo jak řešíte svoje nápady na dárky. V praxi. Když vás něco zaujme na internetu, nebo i ve městě:
a) Hned to koupíte a klidně shováváte i pár měsíců před Vánocí
b) Nápady si zapisujete někam systematicky (kam)
c) Nápady si zapisujete nesystematicky podle toho co je po ruce
d) na nic nezapomenete :-)
Děkuju. Omlouvám se jestli otravuju, ale kde jinde si udělat průzkum názorů žen napříč ČR...
Není tady
Milý Apo s dárky jsem to měla dřív tak, že jsem kupovala těsně před akcí - narozeniny, Vánoce atd. Je to možná 2-3 roky, co se snažím alespoň Vánoce řešit s předstihem. Nejprve jsem si psala seznam do rozepsané pošty, ale tehdy jsem neměla chytrý telefon, takže jsem seznam neměla většinou s sebou ve městě
no a teď to dělám tak, že od cca. léta kupuju, co mi padne do oka (město, internet) a shraňuju doma na jednom místě
takže asi tak
Není tady
Jestli něco nesnáším, tak dárky dané podle toho, že" by se mi to asi líbilo". Dopadá to vždy tak, že dostanu něco co skončí ve skříni a mě je líto, že někdo vyhodil peníze za takovou blbost. Prostě se bohužel i při sebevětší snaze nikdy nikdo nestrefí.
Tipy na dárky si posíláme mailem, je to vždy seznam toho co by potěšilo od levných položek po dražší. A tak se naštěstí u nás blbá překvapení většinou nekonají.
Nechápu, proč když někdo neví, proč mi raději nedá něco co stejně používám - jako prací prášek, jar, toaletní papír apod.
Není tady
jak řešíte svoje nápady na dárky
a) je správně...
Některý dárky klidně vozím i z dovolený, uložím a počkám.
Není tady
Apo napsal(a):
Lepista s toaletním papírem mě pobavila :-) Ale je to fakt...
A já to fakt tak myslím. Než mít blbost, proč ne hezkou zásobu toaletního papíru. Bez legrace.
Není tady
Apo napsal(a):
Moc reakcí není, takže předpokládám že se s vámi většina návštěvnic shoduje. No nepotěšily jste mně, ale nedá se nic dělat. Tomikup holt asi nebude pro ženy :-)
Ještě by mě zajímalo jak řešíte svoje nápady na dárky. V praxi. Když vás něco zaujme na internetu, nebo i ve městě:
a) Hned to koupíte a klidně shováváte i pár měsíců před Vánocí
b) Nápady si zapisujete někam systematicky (kam)
c) Nápady si zapisujete nesystematicky podle toho co je po ruce
d) na nic nezapomenete :-)
Děkuju. Omlouvám se jestli otravuju, ale kde jinde si udělat průzkum názorů žen napříč ČR...
A/ je správně
Není tady
Tak toaletní papír bych se zdráhala dátjako dar... i když už jsem někde na netu viděla dorty z toaletního papíru...
Pokud máme vybírat dárek pro někoho vzdálenějšího a nevíme už co, tak vybíráme dárky, které se dají "sežrat a vypít".
Není tady
Já jsem dala zeťákovi toaletní papír pod stromek,každej dílek vypadal jako pětistovka .
Není tady
annie napsal(a):
Tak toaletní papír bych se zdráhala dátjako dar... i když už jsem někde na netu viděla dorty z toaletního papíru...
Pokud máme vybírat dárek pro někoho vzdálenějšího a nevíme už co, tak vybíráme dárky, které se dají "sežrat a vypít".
Slavili jsme s mužem oba dva 50ku a dostali jsme od jedněch příbuzných právě ten toaleták-pro nás prakticky založené lidi ideální dárek - bylo to předáno samozřejmě slavnostní formou,formu obrovského dortu s 50 ruličkama lux.toaletáku a v každé ruličce byl upevněn dárek,tak třeba jsme tam našli i poukaz na pobyt do luxusního wellnes hotelu, atp.Průměr dortu byl cca 1m,svázán ozdobnou stuhou,extra na to vyřezaná kulatá podložka velká,no darující s tím měli určitě hodně práce,než vše dali dohromady a co do objemu nebylo taky jen tak s tímhle dárkem manipulovat.Nás tohle velmi potěšilo.
Není tady
Viděla jsem u své známé takový dort ,asi tříposchoďový, uprostřed s lahví šampaňského. Vypadal moc pěkně.
Není tady
Přála bych si nějakou pěknou dovolenou, akorát si na ní asi budu muset vzít půjčku. Už jsem si jednou půjčila od nepovolená reklama, smazáno a bylo to bez problémů - nové rychlé půjčky před výplatou
Upravil(a) AndreaP. (28. 8. 2015 18:53)
Není tady
Přála bych si nějakou pěknou dovolenou, akorát si na ní asi budu muset vzít půjčku.
Jojo... takovou dovču za půjčku, tu si člověk užije nejvíc...
Není tady
No jasně. Jen debil by si na dovolenou ušetřil, případně seděl doma u rybníka, když na dražší cestování nemá. Však půjčka to vyřeší a nějak bylo, nějak bude.
Není tady
Tak tak, abych si týden užila, tak si půjčím za nekřesťanský úrok a pak to budu celý rok splácet jako blbec, dá-li mi bůh zdraví a práci... Pokud ne, tak jsem díky dovolené v pérdeli.
Není tady
Přála bych si nějakou pěknou dovolenou, akorát si na ní asi budu muset vzít půjčku.
cawan napsal(a):
Já jsem dostala od přítele úžasný dárek. Jelikož jsem vystudovala, vzal mě na krásnou dovolenou Jsem šikulka
Nooo... "šikulka" asi nebude to pravý slovo...
Není tady
cawan napsal(a):
Přála bych si nějakou pěknou dovolenou, akorát si na ní asi budu muset vzít půjčku. Už jsem si jednou půjčila od nepovolená reklama, smazáno a bylo to bez problémů - nové rychlé půjčky před výplatou
Přála bych si, aby už konečně přestaly tyto nesmyslné spamy. Holky, kam to mám napsat, na jaký list a nebo co je v dnešní době IN?
Není tady
Andreo, nelam si s tím hlavu. To bys tu musela být nonstop a jen mazat a banovat.
Jsou jak štěnice, navíc bez nápadu a bez inteligence. A nevím, jestli jsi zrovna teď v náladě, aby ses zabývala
reklamníma trubkama.
Není tady