29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přidávám zkušenost se směnou peněz. Ještě jsem neviděla,a nby měl někdo výhodnější kurz za like na FB. Takhle to dělají u valuty.net. Měnila jsem tam a vyšlo mě to fakt výhodně. Škoda, že nemůžu dát like víckrát.
Není tady
Ano. My jsme u valuty.net take menili. Nejvyhodnejsi kurz bych si presdtavovala jinak, ale opravdu je vyhodnejsi nez jinde.
Není tady
A jak byste si představovala výhodnější kurz? 2 kč za dolar?:-) Pardon, dělám si legraci. Ne, myslím, že na valuty.net je opravdu nejváhodnější. Sestra už u nihc využívá i western union, aspoň nemusí na poštu.
Není tady
Ahoj, taky jsem teda vyzkoušel valuty.net a s ou jejich VIP akci za like na Facebooku jsou ty kurzy opravdu výhodne, obsluha taky výborná, mohu jen doporučit
Není tady