6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přidávám zkuenost se směnou peněz. Jetě jsem neviděla,a nby měl někdo výhodnějí kurz za like na FB. Takhle to dělají u valuty.net. Měnila jsem tam a vylo mě to fakt výhodně. koda, e nemůu dát like víckrát.
Není tady
Ano. My jsme u valuty.net take menili. Nejvyhodnejsi kurz bych si presdtavovala jinak, ale opravdu je vyhodnejsi nez jinde.
Není tady
A jak byste si představovala výhodnějí kurz? 2 kč za dolar?:-) Pardon, dělám si legraci. Ne, myslím, e na valuty.net je opravdu nejváhodnějí. Sestra u u nihc vyuívá i western union, aspoň nemusí na potu.
Není tady
Ahoj, taky jsem teda vyzkouel valuty.net a s ou jejich VIP akci za like na Facebooku jsou ty kurzy opravdu výhodne, obsluha taky výborná, mohu jen doporučit
Není tady