29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nebyl jste prosím někdo na vyšetření složení vašeho těla, kde se analyzují tuky, voda, svaly, atd.? Chystám se tam a potřebovala bych nějak trochu zjistit, jak to tam chodí? Kolik to tak zabere času, jestli to moc nebolí atd. :-) a taky bych byla ráda za nějaké doporučení, kam si zajít nechat toto vyšetření ve Vyškově??? Děkuji
Není tady
Ahoj, no já jsem byla v jednom salonu, kam chodím normálně na konzultace na hubnutí, je to kraťounké vyšetření, to měření trvá asi tak pár desítek sekund, je to neinvazivní, nebolí to vůbec :-D ani se nemusíš nějak svlékat nebo tak, stačí mít holé ruce a chodidla :-)
Není tady
čauky holky, přesně takové vyšetření bych potřebovala. Abych věděla jak jsem na tom můžete mi prosím něco ozkoušeného doporučit?
Není tady
Ano, kup si dnes už běžně dostupnou váhu a můžeš se přeměřovat každý den.
Není tady
lucis napsal(a):
můžete mi prosím něco ozkoušeného doporučit?
Není tady
Heleno, jak často se tím proužkovaným hadem necháváš ovíjet?
Není tady
manžel byl v www.svet-zdravi.cz a tam mu udělali celkovou analýzu
Není tady
A na co přišli? Že si sám nedokáže stoupnout na váhu, či použít "proužkovaného hada" ?
Není tady
Tak analýzy těl jsem dělal stále. Ženských. I dívčí byly výborné.
Není tady
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak analýzy těl jsem dělal stále. Ženských. I dívčí byly výborné.
Možná bys měl hodit odkaz na svoje stránky.
Není tady
Že by Petr analyzoval pod světem zdraví?
Není tady
Modrovousko ještě ne.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ano, kup si dnes už běžně dostupnou váhu a můžeš se přeměřovat každý den.
To by me zajimalo,jak takova osobni vaha muze premerit tuk a vodu v tele,kdyz treba moje kamaradka kdyz me bylo 17 let vazila i merila stejne jako ja a presto ja pry byla hubenejsi.Moje tchyne vazila stejne jako ja a merila o 10 cm vic nez ja a moje kalhoty nedopla a me byli velke.Podotykam nikdo si vahu nevymyslel,vahu jsem videla
Upravil(a) eremuruss (19. 11. 2017 10:31)
Není tady
Erem, tzv. chytré váhy se už opradu dají koupit všude. Změří ti kromě váhy celkové i procento tuku, některé i svalů či kostí. Do těla ti vyšle elektrický impuls a to, jak ti prochází tkáněmi - každá má jiný odpor, tak podle toho to zjistí.
Není tady
a jak byl manžel se světem zdraví spokojený? hubl pak s nimi?
Není tady
jj docházel tam intenzivně 3 měsíce, pak 6 měsíců byl ještě pod "dohledem" a má dole 14 kg
Není tady
Možná by bylo nejlepší upozornit vaše chlebodárce ze světa zdraví, potažmo dalších firem, jak neuvěřitelně stupidním způsobem jim tu reklamu děláte. Že jim svou tupostí odrazujete i ty nešťastníky, kteří by potencionálně možná jejich služeb (resp. zboží) využili.
Třeba by vás potom s díky nakopli do prodloužených zad, zamysleli se nad účinnou a alespoň trošku inteligentní reklamní kampaní, a tady by to byl zase diskusní server, a ne semeniště debilních rádobyreklam.
Není tady
Zase aspoň s určitostí víme, co teda rozhodně nee. Třeba to, na co je potřeba tolik blbé reklamy. A už hodně dlouho . To o něčem svědčí
Není tady
Souhlas... zvláště pak před Vánoci je vlastně plus, když víme...
Není tady
Ahoj, já na tom byla také. Ten jejich přístroj vypadá jako osobní váha. Nemůžu říct, že ty informace byly k ničemu, ale vadilo mi, jaký je to byznys a odmítla jsem se toho programu zúčastnit. Věřím ale, že pokud tomu někdo věří a opravdu bude dodržovat vše, co má doporučeno, tak výsledky to určitě má.
Není tady
Dost si protiřečíš. Asi jsi to překombinovala.
Není tady
Judy, tys nepoznala reklamátora???
Vitrualniho facana by to chtelo a prejet parnim valcem pro jistotu...
Není tady
To víš, že poznala. Zřejmě chtěla být nenápadná, ale překombinovala to.
Není tady
Jasnej doklad toho, že se z reklam blbne...
Není tady