29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
plánujeme na příští léto svatbu. Máte nějaké typy, jak vybrat dobrou agenturu, nechceme moc lidí, tak si chceme připlatit za zařízení. Nebo máte nějaké typy na místa, kde by byla svatba krásná - okolí Brna?
Není tady
Pěkný den Danko na agenturu tip bohužel nemám, jsem od Olomouce, kde bych tip měla
ale moje známá si vychvaluje hotel v Zastávce u Brna, že je tam úžasný personál, krásné prostředí a všechny rodinné akce pořádají právě tam. Cenově by měli být taky přijatelní :-)
Není tady
Na začátku léta měla známá svatbu na Špilberku, www.easywedding.cz , byla to nádherná svatba. Na mě sice dost lidí, ale sama se podívej na stránky a na jejich fotky
Není tady
řekla bych, že v okoli Brna je nejvíc známy Easywedding...já jsem o něm slyšela a četla, ze jsou dobrí....osobní zkusenost nemám
Není tady