Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 9. 2014 11:23

andrysek7
♥------

už nevím, co se sebou

ahoj všem, prosím poraďte mi, co dělat..mám přítele, jehož minulost jsem nikdy neřešila, neřešil ani on moji..když jsme se poznali, vše bylo krásné, on před rozvodem, 2 děti v péči matky..byli v té době od sebe už rok..dali jsme se do kupy, ona to zjistila a začala otravovat, jak ho chce zpět apod, nechtěla mu dávat děti, volala třeba ve 2 ráno, že pokud ji někam neodveze - podotýkám ji, nedá mu děti apod, když nechtěl, bombardovala ho i 200 stovkama sms-denně, jak na děti sere apod.. v minulosti točil po*no..tato jeho bývalá začala..je jí plnej internet..když jsme se poznali, i přesto, že hledal, práci nenašel, dost brzy jsem otěhotněla..doma brečela, že nemáme ani na UTZ apod..tak se k po*n po domluvě se mnou vrátil..podmínka byla, nikdy nic s bývalou..dělal jen komparzy, nic hroznýho, focení aktů apod, nesouložil nikde s nikým, vše mi ukazoval..dnes má syn 8 měsíců, dávno má normal. práci, opravili jsme byt, platíme dluhy z minulosti..a..můj brácha, který po*no občas sleduje našel video..můj partner šu..s bývalou..nevěřila jsem, dal mi odkaz a viděla na vlastní oči..jen kousek, vypla to a šla zvracet..hodinu ve sprše, dostat ten hnus ze sebe..dobře rok starý..ale..točil v době, kdy jsem čekala malýho, ohrozil mě i dítě!! bez gumy, lízal jí tu píp..miluju ho, on mě, plakala jsem jak šílená, jak nám to mohl udělat, že sliboval, přísahal..brečel i on sám, že to byla jediná možnost, že sháněl cokoliv jinýho, udělal to za blbých 7 tis!!!řekl mi, že v té době po tomto jsme spolu nespali, byl na testech a až měl jistotu, tak jo..ale líbal mě!! denně prosí, kupuje mi drahý dárky, vaří, snaží se..ale nemůžu se na něj ani podívat..chce mi dát pusu, otáčím hlavu, vidím před očima jak ji líže:-((..co mám dělat?? vztah chceme udržet, on chce začít od začátku, ale já nevím jak..ta jeho bývalka pořád otravuje, on už je imunní, pořád píše, jak ho miluje, ať se k nim vrátí apod..dělá to celou dobu, co jsme spolu..on na ni řve, nadává jí, ať ho nechá..zkoušel to řešit i s jejími rodiči, nic..mě už taky vypisovala na fb, urážela, vyhrožovala, nadávala, vymýšlela..nevím, jak dál..omlouvám se za román, nemám to ani komu kde říct..A.

Není tady

#2 18. 9. 2014 19:07

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: už nevím, co se sebou

Já jen, že každý jsme zodpovědný za své činy a musíme nést důsledky svých rozhodnutí.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#3 18. 9. 2014 19:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

andrysek7 napsal(a):

když jsme se poznali, vše bylo krásné, on před rozvodem, 2 děti v péči matky..

Ale tohle je perla, to mě rozesmálo.

Není tady

#4 18. 9. 2014 19:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

andrysek7 napsal(a):

co tě rozesmálo... jsi v podobné situaci, jenom dítko je jedno.

Není tady

#5 18. 9. 2014 20:02

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Že bych měla dítě s mužem, který si vydělává po*n a já ho ještě posílám po*no točit, abychom neumřeli hlady?
Ani si nevzpomínám, že bych jako svobodná bezdětná žena byla štěstím bez sebe, že jsem se dala dohromady s mužem před rozvodem, se dvěma dětmi v péči matky, živícího se po*n, dokonce po*n se svou manželkou a matkou jejich dětí.
Ale možná mám opravdu jen špatnou paměť.

Není tady

#6 18. 9. 2014 20:03

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Že bych měla dítě s mužem, který si vydělává po*n a já ho ještě posílám po*no točit, abychom neumřeli hlady?
Ani si nevzpomínám, že bych jako svobodná bezdětná žena byla štěstím bez sebe, že jsem se dala dohromady s mužem před rozvodem, se dvěma dětmi v péči matky, živícího se po*n, dokonce po*n se svou manželkou a matkou jejich dětí.
Ale možná mám opravdu jen špatnou paměť.

komentovala jsem větu, která tě rozesmála.

Není tady

#7 18. 9. 2014 20:10

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nekomentovalas větu, co mě rozesmála, ale mou větu.
Toto není vlákno o mně. Vrať se k tématu a andrýskovi.

Není tady

#8 18. 9. 2014 20:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

april, nepochopilas, že srovnáváš to, co srovnáváno býti nesmí? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#9 18. 9. 2014 21:45

andrysek7
♥------

nejsem si vědoma toho, že bych napsala, že se tím v té době, co jsme se poznali živil..dělat to někdy v 18letech, cca rok..8let nic netočil..že točil s bývalou jsem následně zjistila, co  už jsem byli spolu..a já ho poslala točit?? nic takovýho jsem nepsala!fotil a dělal komparzy..na tom nevidím nic špatnýho..a že vše bylo krásný, ano, začátek vztahu, nikdo z vás nemá nikoho, kdo má z předchozích vztahů děti a rozvádí se??některé příspěvky nechápu..prosila jsem radu, jak zapomenout a jít dál..ale zřejmě tady děti nikdo nemá a každý je s každým už od jeslí..

Není tady

#10 18. 9. 2014 21:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Keď sa dáš dokopy s p.o.r.n.o hercom, je podľa normálne rátať s niečím podobným... hlavne ak to robila aj ona. Keby si si bola skôr pozrela, komu všetkému lízal, tak sa s ním možno ani dokopy nedáš... hlavne ak si teda útlocitná a neochotná chápať, že profesia a koníček môžu byť dve veci. Podľa mňa on už je inde, ale pre teba je neskoro bycha honiť... Už sa stalo.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#11 19. 9. 2014 6:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

andrysek7 napsal(a):

ahoj všem, prosím poraďte mi, co dělat..mám přítele, jehož minulost jsem nikdy neřešila, neřešil ani on moji..když jsme se poznali, vše bylo krásné, on před rozvodem, 2 děti v péči matky..byli v té době od sebe už rok..dali jsme se do kupy, ona to zjistila a začala otravovat, jak ho chce zpět apod, nechtěla mu dávat děti, volala třeba ve 2 ráno, že pokud ji někam neodveze - podotýkám ji, nedá mu děti apod, když nechtěl, bombardovala ho i 200 stovkama sms-denně, jak na děti sere apod.. v minulosti točil po*no..tato jeho bývalá začala..je jí plnej internet..když jsme se poznali, i přesto, že hledal, práci nenašel, dost brzy jsem otěhotněla..doma brečela, že nemáme ani na UTZ apod..tak se k po*n po domluvě se mnou vrátil..podmínka byla, nikdy nic s bývalou..dělal jen komparzy, nic hroznýho, focení aktů apod, nesouložil nikde s nikým, vše mi ukazoval..dnes má syn 8 měsíců, dávno má normal. práci, opravili jsme byt, platíme dluhy z minulosti..a..můj brácha, který po*no občas sleduje našel video..můj partner šu..s bývalou..nevěřila jsem, dal mi odkaz a viděla na vlastní oči..jen kousek, vypla to a šla zvracet..hodinu ve sprše, dostat ten hnus ze sebe..dobře rok starý..ale..točil v době, kdy jsem čekala malýho, ohrozil mě i dítě!! bez gumy, lízal jí tu píp..miluju ho, on mě, plakala jsem jak šílená, jak nám to mohl udělat, že sliboval, přísahal..brečel i on sám, že to byla jediná možnost, že sháněl cokoliv jinýho, udělal to za blbých 7 tis!!!řekl mi, že v té době po tomto jsme spolu nespali, byl na testech a až měl jistotu, tak jo..ale líbal mě!! denně prosí, kupuje mi drahý dárky, vaří, snaží se..ale nemůžu se na něj ani podívat..chce mi dát pusu, otáčím hlavu, vidím před očima jak ji líže:-((..co mám dělat?? vztah chceme udržet, on chce začít od začátku, ale já nevím jak..ta jeho bývalka pořád otravuje, on už je imunní, pořád píše, jak ho miluje, ať se k nim vrátí apod..dělá to celou dobu, co jsme spolu..on na ni řve, nadává jí, ať ho nechá..zkoušel to řešit i s jejími rodiči, nic..mě už taky vypisovala na fb, urážela, vyhrožovala, nadávala, vymýšlela..nevím, jak dál..omlouvám se za román, nemám to ani komu kde říct..A.

Jak dál?
Bez emocí si vše řádně promysli.
Ten muž ti lhal. To bych já brala v potaz jako první. Když lhal v tak zásadní věci, když slíbil, že nebude točit po*no s bývalou manželkou a přesto to udělal.
Podle mě je vše špatně od samého začátku. Začalas žít s mužem, který neměl vyřešený a uzavřený předchozí vztah. A pak jsi souhlasila s tím, aby se vrátil k po*n. Jen naivka si může myslet, že komparz u po*na nesouloží.
Následně tvůj bratr neměl tolik rozumu, aby s prominutím držel hubu. A pak jsi chybovala ty, že ses na to po*no podívala, aniž by sis před tím rozmyslela, jestli ho doopravdy chceš vidět, jestli uneseš, co uvidíš. Chápu, chce to hodně síly nepodívat se a tys to neustála. Neustálas ani to, cos uviděla.
Takže co dál?
Udělat si takový "vývojový diagram".
Chci s ním být? Možnosti jsou ano nebo ne.
Když ne - rozejít se.
Když ano - další otázka, chci, aby nám bylo spolu hezky nebo ne?
Když ne, dál se v tom utápěj, vyhýbej se jeho dotekům, dál si představuj, jak souloží s bývalou manželkou a i s jinými, nebuď naivní, nedělal to jenom s ní a nedělal jenom focení, i když tobě "vše ukazoval". A kdoví, možná to dělá pořád. Kdoví, jestli dál nelže. Když se budeš v tom utápět, stejně váš vztah půjde dříve nebo později do háje.
Když ano, přestaň se v tom topit a chovej se jako žena, která svého muže miluje. Odpusť mu, vyrovnej se s tím a drž pusu, nevytahuj to už nikdy.
Ale i tak se může stát, že prostě dál spolu nebudete, třeba z úplně jiných důvodů.
V životě máme jedinou jistotu. A tou je změna.

Upravil(a) Eva. (19. 9. 2014 6:57)

Není tady

#12 19. 9. 2014 7:43

andrysek7
♥------

Evi, moc děkuju, pěkně jste to napsala..ten vztah s bývalou byl uzavřen, jen se dlouho čekalo na rozvod, ten mimochodem podala ona..včera jsme seděli do 3 do rána a dost si promluvili, nechce mě ztratit, po*no netočí, dělá ve zdravotnictví a má nasekaný tolik směn, když není v práci, je s náma doma..v tomto mu věřím..ona to začala dělat po rozvodu..jsem možná i naivní, že věřím, že netočil, fotil tzv sóla, některý ty lidi mi i představil, viděla je při focení, nabízeli to i mě, ale já na to nejsem, moje nahota je moje:-)
Snad se mi zadaří ten odpor překonat, dokonce mě i obejmul, aniž bych ho hned posílala někam..třeba se ten vztah podaří zachránit, chceme to oba..prošli jsme si zlou dobou, konečně se daří a nechtěla bych začínat znova..

Není tady

#13 19. 9. 2014 8:26

olasik
Zablokovaný

andrysek7 napsal(a):

Evi, moc děkuju, pěkně jste to napsala..ten vztah s bývalou byl uzavřen, jen se dlouho čekalo na rozvod, ten mimochodem podala ona..včera jsme seděli do 3 do rána a dost si promluvili, nechce mě ztratit, po*no netočí, dělá ve zdravotnictví a má nasekaný tolik směn, když není v práci, je s náma doma..v tomto mu věřím..ona to začala dělat po rozvodu..jsem možná i naivní, že věřím, že netočil, fotil tzv sóla, některý ty lidi mi i představil, viděla je při focení, nabízeli to i mě, ale já na to nejsem, moje nahota je moje:-)
Snad se mi zadaří ten odpor překonat, dokonce mě i obejmul, aniž bych ho hned posílala někam..třeba se ten vztah podaří zachránit, chceme to oba..prošli jsme si zlou dobou, konečně se daří a nechtěla bych začínat znova..

A tobě nevadí , jak se tvůj muž živí a živil? To je nějaká profese , focení aktů a po*no?
Tam se pohybuje ten nejhorší povl, ty se nepamatuješ jak manželka našeho největšího po*no herce pálila svoje miminko cigaretama ?ˇAž jí ho odebrali? Do po*na normální člověk nejde.

Chceš, aby s takovýma lidma vyrůstaly tvoje děti ?
Co dělali tvoje rodiče, jakou máš profesi ty , prosímtě ?

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#14 19. 9. 2014 12:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

andrysek7 napsal(a):

co je na tom ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#15 19. 9. 2014 12:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

andrysek7 napsal(a):

nejsem si vědoma toho, že bych napsala, že se tím v té době, co jsme se poznali živil..dělat to někdy v 18letech, cca rok..8let nic netočil..že točil s bývalou jsem následně zjistila, co  už jsem byli spolu..a já ho poslala točit?? nic takovýho jsem nepsala!fotil a dělal komparzy..na tom nevidím nic špatnýho..a že vše bylo krásný, ano, začátek vztahu, nikdo z vás nemá nikoho, kdo má z předchozích vztahů děti a rozvádí se??některé příspěvky nechápu..prosila jsem radu, jak zapomenout a jít dál..ale zřejmě tady děti nikdo nemá a každý je s každým už od jeslí..

Všichni mají děti smile  Tím se nerozčiluj  smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#16 19. 9. 2014 16:42

andrysek7
♥------

dělal to, aby se postavil na vlastní nohy a odešel od matky a jejího přítele, kteří ho týrali..dělal to po dobu nutnou, aby si zařídil bydlení a vlastní život..nesuďte hned, že někdo dělá to či ono, třeba jen pro zábavu..

Není tady

#17 19. 9. 2014 18:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dělal to, aby se postavil na vlastní nohy
Ale no tak...vím, že pro každý chování se dá najít omluva - nebo spíš výmluva - jenže "na vlastní nohy" se každej rok staví tisíce mladejch i bez toho, aby fotili "obrázky".
Nicméně si dovedu představit, že ke snadno vydělanejm penězům se snadno vrací...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#18 27. 9. 2014 20:46

andy75
♥♥♥----

V této diskusi se často moralizuje a odsuzuje,takže žádné překvapení.
Pokud jsi souhlasila už s tím, že točí po*no,nemůžeš na něj házet špínu,že je bůhví jaký,ale ty jsi  měla pocit, že jste v dobrém vztahu a důvěřovala mu a on zklamal.Já bych mu přesto dala šanci,má normální práci, s bývalou si už taky umí udělat pořádek a snaží se.Vyžadovala bych ale vyšetření HIV,sama musíš vědět,co chceš.
Kvůli dítěti má smysl bojovat o záchranu.
Já jsem sice neměla po*no herce,ale otec dětí je alkoholik a bývalý přítel se doposud nerozvedl a se ženou si neumí udělat pořádek vůbec i když s ní není, je měkký.
Ani jeden z nich v krizi mě neprosili a nekupovali květiny a já bych si to i někdy přála.
Chápu však, že třeba orální sex ti musí s ním připadat teď nechutný, taky bych asi brzy trávila stejnou situaci jako ty,navíc když žena bývalého přítele má prsa číslo 5 a já jen 3,vím, prkotina, ale asi rozumíš, jak to myslím.

Není tady

#19 27. 9. 2014 22:22

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

andrýsku, šla jsi do vztahu s por*nohercem. Od začátku jsi věděla, čím se živil, ve své profesi pokračoval i během vašeho vztahu. Když už jsi byla schopna zkousnout, že Tvůj přítel souloží před kamerami s jinými ženami a nechává si za to platit, měla bys být schopna zkousnout i to, že jednou z jeho partnerek byla bohužel i bývalka.

Po*noherec je povolání jako každé jiné a má i svá pravidla - dotyčný si nemůže bezdůvodně dovolit odmítnout hereckého partnera nebo nějakou akci prostě nedělat s podivným odůvodněním, že by to mohlo vadit jeho oficiálnímu partnerovi, to by v té branži hezky rychle skončil stolt To, co popisuješ nebyla nevěra v pravém slova smyslu, svého partnera jsi nachytala při práci, za kterou dostal zaplaceno a že se Ti příčila jeho partnerka, to už je bohužel daň za jeho povolání, se kterým jsi byla dopředu srozuměna.

Myslím si, že když už jsi souhlasila s tím, aby se otec Tvého dítěte živil tím, čím se živil, měla bys v sobě najít určitou dávku velkorysosti, přes tuhle nemilou událost se přenést a brát to tak, že pouze dělal svoji práci, za kterou dostal zaplaceno smile MMCH klidně se Ti může stát, že na světlo boží vyplave i snímek, ve kterém bude Tvůj přítel v akci nikoliv se ženou, ale s mužem - nad tím se pohoršovat, zvracet ani brečet nebudeš wink ?!?

Upravil(a) Kiara (27. 9. 2014 22:27)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#20 28. 9. 2014 7:35

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Po domluvě s tebou se tvůj partner vrátil k bývalé profesi, to tě neznechucuje,pouze to, že točil s bývalkou.....proč ti vadí jen tohle?

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#21 28. 9. 2014 8:01

Mendy
♥♥♥♥♥--

Zase na druhou stranu - co třeba manžel gynekolog? To by vám nevadilo, že se denně kouká a sahá do xy vagín?

Není tady

#22 28. 9. 2014 8:15

andrysek7
♥------

myslím, že jsem se přes to už trochu přenesla..byli jsme venku s přáteli, kde jim o tom prostě řekl, bavili jsme se společně a v tu chvíli mi zřejmě došlo, že musel..peníze jsme fakt potřebovali..snaží se jak může, dal do kupy náš byt, koupil vše, co jsem do bytu kdy chtěla (nechci tím naznačit, že jsem s ním jen kvůli penězům), zařizuje si sám na sebe hypotéku, aby splatil všechny dluhy, do kterých jsme se namočily..budu s čistým štítem, kdybych byla mrcha, nechám ho, ať vše vyplatí a pošlu ho někam, ale na to nemám..o jeho minulosti jsem věděla, mrzí mě, že jsem dovolila, aby se k tomu tak nějak vrátil, ale rozhodnutí vrátit nejde..maká jak šroub v normální práci a s bývalou to má vyřešené..ta bývalka mi vadí z toho důvodu, že doteď neakceptuje, že má někoho jiného, psala mi dost hnusný zprávy, v hlavě to holka nemá v pořádku..testy udělaný měla před, on i po..je zdravej..vždycky jsem trpívala na gyn. potíže, co jsem s ním, je klid..nechci se k tomu vracet, občas rýpnu, ale jiná už asi nebudu.

Není tady

#23 28. 9. 2014 8:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jiná budeš. Kdykoliv to ty sama budeš chtít.
Jestli ho chceš časem ztratit, tak rýpej. Až se mu to přejí a odejde. Jestli chceš ZBYTEČNĚ týrat sama sebe, tak na to hodně mysli a rýpej.

Není tady

#24 28. 9. 2014 8:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Jiná budeš. Kdykoliv to ty sama budeš chtít.
Jestli ho chceš časem ztratit, tak rýpej. Až se mu to přejí a odejde. Jestli chceš ZBYTEČNĚ týrat sama sebe, tak na to hodně mysli a rýpej.

to je sice pravda, ale občas každý toho kostlivce ze skříně vytáhneme a oprášíme wink

Není tady

#25 28. 9. 2014 8:26

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

O to jde. Vypořádat se s kostlivci, vyrovnat se a přijmout. Pak už žádní kostlivci nejsou, tudíž je není třeba vytahovat a oprašovat. Ani sami nevypadávají.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí