Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 19. 9. 2006 11:47

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Re: modřiny bez příčin

lol tos mě moc nepotěšila lol Ale je fakt, že nějakou dietu bych asi potřebovala...  A taky jsem hooodně zavodněná, mᚠnějakej receptík na odvodnění??

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#27 19. 9. 2006 12:44

anetka1
♥♥♥----

Markétko, snadná pomoc. Dáme ti dopořádku hormonky, papkej, to co jsem napsala, to je strava pro tvé orgány. Hodně žen, když dlouho berou HA, tak se zavodňují a rázem příchodem menstruace se vše vrátí do normálu, najednou zjistí, že mají o dvě kila míň , když si stoupnou na váhu, ale čím to je. Zase ta prokletá slezinka, celulitida je indikátorem oslabené sleziny. Afričané, japonci celulitidu a zavodňování organismu vůbec neznají, jí hodně ,, přírodní stravy" a ta naše česka je hodně kyselá. Proto překyselení organizmu rovná se potíže s tělíčkem.
recept: Pokud mᚠráda kopřivu, tak pij kopřivu, pokud sušenou syrovátku tak ji, a pokud se ti chce množit chutná čajová houba kombucha, tak pij ji. Anebo se dá koupit ve Veze a nebo v některé lékárně, její 2 litry, stojí okolo 47 korun a stačí vypít 250 ml denně.Budeš zdravá, krásná a mladá protože ta tonizuje všechny orgány ve tvém těle, vyjde levněji, než si chodit kupovat na podzim Actimel, který stojí kolem  10 korun a musíš ho pít každý den, aby sis zvýšila svoji obranyschopnost. Kombucha funguje také takto, obsahuje sposta béček, vit. A, vit C, B 12, organické kyseliny, fungicidy, je protirakovinotvorná, věř, že nebudeš mít ty ani tvoje děti angínu ani chřipku, je to levná a dostupná prevence proti nemocem. Já ji piji už pravidelně 3 roky a neznám slovo chřipka nebo angína, rychleji se ti hojí rány a jsi čilejší jak duševně tak psychicky.

Není tady

#28 19. 9. 2006 13:05

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

a ještě jedna praktická otázka, jak kombucha chutná. Ptám se proto, že jestli to nebude alespoň trochu pitné, tak to do sebe nedostanu. Díky

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#29 19. 9. 2006 13:13

anetka1
♥♥♥----

Nekecám, ale je moc dobrá, pije ji i můj přítel a do toho, co se týká zdravé výživy a doplňků se chce plně distancovat. Bude ti chutnat určitě v čaji šípkovém, ty mají rády i děti. Je jich sedm příchutí. Je to takové šumivé víno.Kopřivový čaj málokomu chutná, tak pokud nemᚠráda kopřivu tak Kombuchu Kopřivovou nekupuj.

Není tady

#30 19. 9. 2006 13:21

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

díky moc, nějakou vyzkouším.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#31 26. 9. 2006 7:53

littleangel
♥------

Všechny moc zdravím, tak mi doktorka nasadila vitamíny, které říkala, že mi pravděpodobně chybí a proto se mi tvořily ty modřiny. Jmenuje se to Ascorutin. Brala jsem je tři měsíce a jsem v pořádku! ( 3x uk). Občas se mi jedna za čas objeví, ale to je vážně jen málo a pokud si vezmu ten Ascorutin tak pak je zase klid. Tak snad jsem si opravdu doplnila to co mi chybělo a budu už v pořádku! A také jsem brala teď Wobenzim, který posiluje celkově imunitu a tělo! Přeji všem moc štěstí a také úspěšnou léčbu! pa Adriana

Není tady

#32 26. 9. 2006 9:49

maya
♥♥♥♥♥--

markéta napsal(a):

Ahojky, taky se mi dělají hodně modřiny na nohou, jen třeba z opření nebo zatlačení... a praskají mi žilky... zrovna včera mi praskla a mam jelito v podkolenní, mam jít ke své praktické nebo rovnou k odbornému l.?

Nevím, jestli už to tady někdo nepsal, ale příčinou může být (samozřejmě kromě jiného) i nedostatek rutinu v organismu (ty prasklé žilky by tomu nasvědčovaly), často s tím chybí i vitamin C. Rutin je látka, která zajišuje pevnost cév. Přírodně se vyskytuje např. v bílé vnitřní části slupky u citrusových plodů nebo v pohance (je dobré si ji dát jako přílohu 2 - 3x týdně - mně osobně hodně chutná hnědá pohanka narozdíl od bílé, ta se rozváří). Jinak si taky můžeš koupit v lékárně tablety Ascorutin, jsou bez předpisu.

Není tady

#33 26. 9. 2006 14:15

Ditulin
♥♥♥----
Místo: Havířov

Ahoj, zrovna minulý týden v pořadu Pod pokličkou bylo, že ten, kdo trpí na modřiny, tomu chybí vitamín C. Ano, Céčko, sama jsem žasla!

Není tady

#34 9. 2. 2007 23:03

cimbidia
♥------

nechci nikoho strašit,ale jedna nemoc co způsobuje modřiny se jmenuje Trombocidopenie.Je to onemocnění krve-nedostatek krvinek.Moje dcera jí trpí od svých osmi let.A zjistila se odběrem kostní dřeně z hrudní kosti.A také velmi oslabené cévní stěny,člověk vlastně vnitřně krvácí.Modřiny jsou jeden způsob krvácení. Je dobré jíst vše co obsahuje beta-karoten.Jelikož má mizernou srážlivost krve,je třeba vždy po nějakém operačním zákroku déle v nemocnici sledovaná právě kvůli tomuto onemocnění.Je to velice vzácné onemocnění,ale modřiny by se neměly podceňovat.Vždyď se můžete jen informovat u odborníků

Není tady

#35 27. 6. 2007 22:34

Náka
♥♥♥----

Asi před 2 roky mě hospitalizovali v nemocnici,protože mi hrozila plicní embólie.Mám poškozené v levé končetině chlopně a dělají se mi modřiny.Nemám to ovšem z nedostatku vitam.C mám ho spíš nadbytek až jsem ho nějaký čas kvůli tomu nemohla.Řekli mi,že je to tlakem na žilní stěnu a cévy,které pak prasknou a krvácejí a tím se mi dělají ty modřiny.Jediná rada lékaře byla:chodit,protože dlouhodobým stáním nebo sezením se mi udělají mnohem víc a taky stahov.punčochu,která má zajistit dobrý průtok krve.Docela mi to pomohlo a už se mi netvoří,ale každopádně je dobré dojít si k lékaři a to k odbrníkovi né k praktickému.Většinou na cévní oddělení.Mohlo by i jít o něco jiného a nemělo by se to podceňovat.Modřiny taky hodně trápí lidi co mají řidší krev.

Není tady

#36 28. 5. 2008 9:54

Mischa
♥------

ahojky, modřiny bez příčiny to je nedostatek rutinu.
Byla jsem asi před půl rokem na sportovní masáži a masérka mi řekla a se neleknu až přijdu domů, že mám na zádech malé modřinky od masírování. Ptala jsem se z čeho to je a řekla mi, že mám pravděpodobně nedostatek rutinu.
Toho je nejvíc v pohance. Je fakt, že jsem pohanku nikdy dřív nejedla, ale od té doby jí baštím každý týden (je docela dobrá s kuřecím) a od té doby modřinky nemám:-)

Není tady

#37 24. 8. 2008 20:33

Babů-01
♥------

Také se mi dělají velice snadno modřiny. Po vyšetření na hematologii, mi bylo sděleno, že trpím trombocytopenii a po odebrání kostní dřeně, že mám MDS. Zatím to není moc dramatické. Beru Ascorutin, Acidum folicum a pyrodixin. Ale je nutné být pod kontrolou. Tudíž, pokud se dělají někomu lehce modřiny, chce to každopáně vyšetření na henmatologii.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí