18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tos mě moc nepotěila Ale je fakt, e nějakou dietu bych asi potřebovala... A taky jsem hooodně zavodněná, má nějakej receptík na odvodnění??
Není tady
Markétko, snadná pomoc. Dáme ti dopořádku hormonky, papkej, to co jsem napsala, to je strava pro tvé orgány. Hodně en, kdy dlouho berou HA, tak se zavodňují a rázem příchodem menstruace se ve vrátí do normálu, najednou zjistí, e mají o dvě kila míň , kdy si stoupnou na váhu, ale čím to je. Zase ta prokletá slezinka, celulitida je indikátorem oslabené sleziny. Afričané, japonci celulitidu a zavodňování organismu vůbec neznají, jí hodně ,, přírodní stravy" a ta nae česka je hodně kyselá. Proto překyselení organizmu rovná se potíe s tělíčkem.
recept: Pokud má ráda kopřivu, tak pij kopřivu, pokud suenou syrovátku tak ji, a pokud se ti chce mnoit chutná čajová houba kombucha, tak pij ji. Anebo se dá koupit ve Veze a nebo v některé lékárně, její 2 litry, stojí okolo 47 korun a stačí vypít 250 ml denně.Bude zdravá, krásná a mladá protoe ta tonizuje vechny orgány ve tvém těle, vyjde levněji, ne si chodit kupovat na podzim Actimel, který stojí kolem 10 korun a musí ho pít kadý den, aby sis zvýila svoji obranyschopnost. Kombucha funguje také takto, obsahuje sposta béček, vit. A, vit C, B 12, organické kyseliny, fungicidy, je protirakovinotvorná, věř, e nebude mít ty ani tvoje děti angínu ani chřipku, je to levná a dostupná prevence proti nemocem. Já ji piji u pravidelně 3 roky a neznám slovo chřipka nebo angína, rychleji se ti hojí rány a jsi čilejí jak duevně tak psychicky.
Není tady
a jetě jedna praktická otázka, jak kombucha chutná. Ptám se proto, e jestli to nebude alespoň trochu pitné, tak to do sebe nedostanu. Díky
Není tady
Nekecám, ale je moc dobrá, pije ji i můj přítel a do toho, co se týká zdravé výivy a doplňků se chce plně distancovat. Bude ti chutnat určitě v čaji ípkovém, ty mají rády i děti. Je jich sedm příchutí. Je to takové umivé víno.Kopřivový čaj málokomu chutná, tak pokud nemá ráda kopřivu tak Kombuchu Kopřivovou nekupuj.
Není tady
díky moc, nějakou vyzkouím.
Není tady
Vechny moc zdravím, tak mi doktorka nasadila vitamíny, které říkala, e mi pravděpodobně chybí a proto se mi tvořily ty modřiny. Jmenuje se to Ascorutin. Brala jsem je tři měsíce a jsem v pořádku! ( 3x uk). Občas se mi jedna za čas objeví, ale to je váně jen málo a pokud si vezmu ten Ascorutin tak pak je zase klid. Tak snad jsem si opravdu doplnila to co mi chybělo a budu u v pořádku! A také jsem brala teď Wobenzim, který posiluje celkově imunitu a tělo! Přeji vem moc těstí a také úspěnou léčbu! pa Adriana
Není tady
markéta napsal(a):
Ahojky, taky se mi dělají hodně modřiny na nohou, jen třeba z opření nebo zatlačení... a praskají mi ilky... zrovna včera mi praskla a mam jelito v podkolenní, mam jít ke své praktické nebo rovnou k odbornému l.?
Nevím, jestli u to tady někdo nepsal, ale příčinou můe být (samozřejmě kromě jiného) i nedostatek rutinu v organismu (ty prasklé ilky by tomu nasvědčovaly), často s tím chybí i vitamin C. Rutin je látka, která zajiuje pevnost cév. Přírodně se vyskytuje např. v bílé vnitřní části slupky u citrusových plodů nebo v pohance (je dobré si ji dát jako přílohu 2 - 3x týdně - mně osobně hodně chutná hnědá pohanka narozdíl od bílé, ta se rozváří). Jinak si taky můe koupit v lékárně tablety Ascorutin, jsou bez předpisu.
Není tady
Ahoj, zrovna minulý týden v pořadu Pod pokličkou bylo, e ten, kdo trpí na modřiny, tomu chybí vitamín C. Ano, Céčko, sama jsem asla!
Není tady
nechci nikoho strait,ale jedna nemoc co způsobuje modřiny se jmenuje Trombocidopenie.Je to onemocnění krve-nedostatek krvinek.Moje dcera jí trpí od svých osmi let.A zjistila se odběrem kostní dřeně z hrudní kosti.A také velmi oslabené cévní stěny,člověk vlastně vnitřně krvácí.Modřiny jsou jeden způsob krvácení. Je dobré jíst ve co obsahuje beta-karoten.Jeliko má mizernou srálivost krve,je třeba vdy po nějakém operačním zákroku déle v nemocnici sledovaná právě kvůli tomuto onemocnění.Je to velice vzácné onemocnění,ale modřiny by se neměly podceňovat.Vdyď se můete jen informovat u odborníků
Není tady
Asi před 2 roky mě hospitalizovali v nemocnici,protoe mi hrozila plicní embólie.Mám pokozené v levé končetině chlopně a dělají se mi modřiny.Nemám to ovem z nedostatku vitam.C mám ho spí nadbytek a jsem ho nějaký čas kvůli tomu nemohla.Řekli mi,e je to tlakem na ilní stěnu a cévy,které pak prasknou a krvácejí a tím se mi dělají ty modřiny.Jediná rada lékaře byla:chodit,protoe dlouhodobým stáním nebo sezením se mi udělají mnohem víc a taky stahov.punčochu,která má zajistit dobrý průtok krve.Docela mi to pomohlo a u se mi netvoří,ale kadopádně je dobré dojít si k lékaři a to k odbrníkovi né k praktickému.Větinou na cévní oddělení.Mohlo by i jít o něco jiného a nemělo by se to podceňovat.Modřiny taky hodně trápí lidi co mají řidí krev.
Není tady
ahojky, modřiny bez příčiny to je nedostatek rutinu.
Byla jsem asi před půl rokem na sportovní masái a masérka mi řekla a se neleknu a přijdu domů, e mám na zádech malé modřinky od masírování. Ptala jsem se z čeho to je a řekla mi, e mám pravděpodobně nedostatek rutinu.
Toho je nejvíc v pohance. Je fakt, e jsem pohanku nikdy dřív nejedla, ale od té doby jí batím kadý týden (je docela dobrá s kuřecím) a od té doby modřinky nemám:-)
Není tady
Také se mi dělají velice snadno modřiny. Po vyetření na hematologii, mi bylo sděleno, e trpím trombocytopenii a po odebrání kostní dřeně, e mám MDS. Zatím to není moc dramatické. Beru Ascorutin, Acidum folicum a pyrodixin. Ale je nutné být pod kontrolou. Tudí, pokud se dělají někomu lehce modřiny, chce to kadopáně vyetření na henmatologii.
Není tady