|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, máme doma týdenní holčičku a trápí ji prdíky:usch:
Zkouším chovat, nosit, masírovat bříško a já piju fenyklový čaj..ale moc to nepomáhá :-(
Maminky si dost chválí Espumisan kapky...máte s nimi zkušenost? Můžu je dát i novorozenátku?
Díky za vaše rady a tipy 
Není tady
Já používala Espumisan u obou dětí a spokojenost.
Před spaním jsem ještě nahřívala plenku a dávala na bříško.
Není tady
Espumisan jsme dávali také a určitě se může od narození, protože nám ho kapaly sestřičky už v porodnici. Jen se musí kapat pravidelně, tedy s každým kojením, aby měly efekt...my dávali 5 kapek na lžičku.. Přidali jsme i cvičení s nožičkama a prdíky šly ven raz dva
Důležité je zachovat klid a nepanikařit 
Není tady
My zkoušeli prdíky léčit přírodní cestou, takže čajík, cvičení s nožičkami a podobně, ale nic nepomohlo. Žádné kapky malé dávat nechtěla, Přesvědčila mě až kamarádka, která mi doporučila kapky Colipre. Jsou přírodní a pomohly nám téměř okamžitě. Teď bylo malé 5 měsíců a začala jsem pomalu vysazovat a vše v pohodě ...
Není tady