19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
dámy co pouzivate na cisteni podlahy (kedsa vam tam deti uruju) a co pouzivate na pranie jake prací prostredky gély, práky alebo aj aviváe (aj ked tie by sa nemali pouzivat ôpro takove to deti)?
Není tady
Ahoj, na podlahu vodu větinou vodu s octem a jednou za čas větí úklid Savem. Na prádlo a nádobí mám prostředky od Bochko.
Není tady
Weru napsal(a):
Ahoj, na podlahu vodu větinou vodu s octem a jednou za čas větí úklid Savem. Na prádlo a nádobí mám prostředky od Bochko.
a po tom octe ti to nepachne? skusila som aj savom ale zanechava to muhy a drai mi to nos takze to nepouzivam uz
Není tady
Tak samozřejmě ho naředím a není to nijak hrozny. Spí to Savo je svinstvo, ale zase si říkám, e to jednou za čas pořádně vydezinfikuju...
Není tady
Stránky: 1