6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, chci se zeptat, pokud byste kupovali sedací vak, nakoupili byste relativně za levnější peníz někde v obchodě viz ikea a tak a nebo raději využili obchod, který se na vaky specializuje?
Není tady
ahoj, já jsem ho koupil normálně v obchodě, pro mě byla rozhodující cena ale jsem s nim naprosto spokojený :-)
Není tady
Jarmil napsal(a):
ahoj, já jsem ho koupil normálně v obchodě, pro mě byla rozhodující cena ale jsem s nim naprosto spokojený :-)
A jaký ho máš? Je dvojitý nebo v jednotném provedení? Ptám se kvůli údržbě, přemýšlím právě nad tím dvojitým, aby když ho budu chtít vyprat, tak nebudu muset řešit, kam dát kuličky, prostě sundám jen vrchní vrstvu
A ještě, kde jsi ho kupoval?
Není tady
Teď jsem si uvědomila, že jsem si asi odpověděla na otázku...protože dvojité provodení vaků (s tou vnitřní vrstvou, co drží kuličky) asi jen tak někde mít nebudou...že?
Není tady
daysulinek napsal(a):
Teď jsem si uvědomila, že jsem si asi odpověděla na otázku...protože dvojité provodení vaků (s tou vnitřní vrstvou, co drží kuličky) asi jen tak někde mít nebudou...že?
Znám obchod, kde dělají jak tu jednoduchou variantu, tak tu dvojitou a doma mám také obě možnosti, ale co se týká pohodlnosti u praní, tak ta dvojitá je bezkonkurenční strašně to ulehčuje práci
Není tady
A jaký je to obchod? jsou tam ceny asi o dost dražší než v těch normálních, že?
Není tady
daysulinek napsal(a):
A jaký je to obchod? jsou tam ceny asi o dost dražší než v těch normálních, že?
No ano, je to trošku dražší než v jiných obchodních řetězcích, ale za tu kvalitu se to vyplatí, alespoň dle mého názoru určitě a nakupovala jsem v e-shopu na www.tuli-tuli.cz, mám e-shopy ráda, je to mnohem pohodlnější a když to přivezou až domů
Není tady
no a ten vak asi obzvlášť....není sice moc těžký, ale objem má pořádný a představa, že to táhnu třeba MHD, no to by nešlo, zlaté dovozy až hezky před nos domů
Není tady
No když si představím, jak jsou některé vaky opravdu obří, to snad ani není v lidských silách táhnout to MHD nechat hezky doručit až do domu = ideální varianta
Není tady
ahoj mi jsme koupili nafukovací vaky a jsme spokojeni.Lehký,skladný.
Není tady
A kde jste ho koupili.
Není tady
www.chillbilly.cz je to skladný,nafukovací když tě to omrzí tak to vyfoukneš a nepřekáží to.Dá se to vzít i k bazénu, v létě na hory na sjezdovku.
Není tady
Mrknu na to,zni to zajimave.Libi se mi ta skladnost a ze se ten vak da vzit i na hory na relax na sjezdovku
Není tady
A hlavně je to kvalitní materiál z nylonu, kterej unese i 150kg.Jsme s ním moc spokojeni.
Není tady
Dik za tip na vanoce.To bude doma prekvapeni.
Není tady
Zkuste se podívat na https://favi.cz/ tam mají sedací vaky z několika eshopů, tak si to můžete seřadit podle ceny a mají tam i specializovaný obchody výhradně na vaky
Není tady